A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,

Julcsi,
De jó neked! Érezd jól magad! Hova mentetek?

Kata,
nem a méhem, a petefészek merül ki, korai menupauza
Csak hétfőn megyek dolgozni, adtam magamnak még egy pár nap szabit. És jövőhéten apa elvisz 2 napra wellnesezni.
Amúgy is akarok szaunázni sokat, mert csinálok egy tisztító kúrát.
Ma már összeírtam a vitaminokat, amiket beszerzünk a következő 2 hónapra, na meg ugye a méhpempőt. Szerintem a méhnyálkahártyát is az növelte olyan szép vastagra. (14mm)
Már csak a pszichológust kell kiválasztani.
És szép időt AKAROK!
miciona

Miciona: annyira örülök, hogy a Doki jó kedvében volt. Ha már annyira jó hírekkel nem szolgálhat, legalább ne olyan stílusban közölje, mint Moncsiék esetében. Jól sejtettem, hogy a Dokit érdekelni fogják a múlt héten tapasztalt, pozitív fejlemények. 8) Egyébként minket sem küldött el az AMH-ra, csak az utolsóelőtti talin a kezünkbe nyomta a beutalót és ránk bízta, hogy megcsináltatjuk-e. Végül két héttel később elmentünk, de az eredmény még azóta sincs meg. A "mi" nyálkahártyánk is nagyon szokott tetszeni neki, rendre 14 és 16 mm között van, egyszer kifejezetten gyönyörűnek nevezte és egy, a monitor felé irányzott pusszantással is nyugtázta a megelégedését. :D Nálunk is elsütötte a kromoszómahibával kapcsolatos gyanúját, de az összes genetikai vizsgálati eredményt átnyújtottuk neki, ezért ez a téma azóta nincs napirenden. :) Ha nektek is van ilyen eredményetek (a Kopa kapcsán nálatok is készülhetett, mi is akkor csináltattuk meg mindkettőnknek), mutassátok meg neki, mert utána ejteni fogja a témát. 8) Ha végül mégis megcsináltatjátok Ti is az AMH-t, szívesen elmesélem az élményeket...
Szegény párod, gondolom, a legkevésébé sem számított a tegnapi csapolásra. Annyiban nem értem a dolgot, hogy az említett 15 perc alatt Gyöngyi az elfolyósodási időt nem is nézhette, pedig pl. a spontán teherbeesés esélye is nagy mértékben függ ettől. Ahogy Julcsi is írta, a körülmények is befolyásolhatják a sereg létszámát. Lehet, hogy érdemes lett volna tegnap egy más hangulatú "seregszemlével" próbélkozni és a kapott eredményt a legutóbbival összehasonlítani.
Szerintem a Doki nem azért sürget, mert annyira fél a petefészek kimerülésétől (ez szerencsére nem pár hónap alatt következik be), hanem inkább attól tart, hogy a jelenlegi helyzetben minden korábbinál nagyobb esély van arra, hogy a lombikos jogszabályokon módosítanak valamit és nyilván nem abba az irányba, ami nekünk is jó lenne... :roll:
A futással kapcsolatban a Dokinak tökéletesen igaza van: Miciaput nem érdemes fogyasztani és (poci ide vagy oda) Szimbát sem. :)
A szép idővel kapcsolatos kívánságod alighanem teljesülni fog, mert beüzemeltük az otthoni futógépet, így most már semmi értelme a fagyoknak. A szaunába nehogy beengedd a párodat! :!:

Rencsi79: igaza van a párodnak. Nem azért küzdötte fel magát a tápláléklánc csúcsára, hogy magokat egyen, mint a madarak. :P
Valóban a jövő héten megy Dévisz a továbbképzésre, de - ha jól értettem, amit a múltkor mondott - az okítás után, tehát délutántól bent lesz az intézetben. Azt nem tudom, hogy a stimusokat hogy érinti ez a dolog, de elvileg semmi akadálya a délutáni/esti ellenőrző UH-nak. Attól még ugyanúgy lehet szúrni másnap reggel, a műtéteket meg nyugodt szívvel rábízhatja Iron Dokira.

Nyuszoka23: a nagy petefészek miatt ne aggódj! Ha kicsi lenne, az nagyobb baj lenne. A sok tüszőnek is csak örülhetsz, mert ez könnyebb stimulálhatóságot jelent. Az első lombikunknál is volt egy nő ugyanezzel a "problémával". Viszonylag kevés hormonnal is lett elég, nagy méretű tüszője és a három embrióból kettőt kapott vissza, abból egy meg is tapadt és mindez az első lombik alkalmával. 8)
A hormoneredmény elvileg 1-2 óra alatt megvan (a gép ezalatt bőven megcsinálja a tesztet), gyakorlatilag viszont napokig is elhúzódhat, mivel csak egy bizonyos számú minta után végzik el a vizsgálatot és intézményfüggő, hogy mennyi idő alatt gyűlik össze a szükséges mennyiség. Szóval nincs ember, aki erre meg tudná mondani Neked a pontos választ.

Ercsikati & Vjulcsi: ahogy Miciona írta, idővel nő az FSH, ami a petefészek kimerülésére utal. Ha a hormon értéke eléri a 25-öt, akkor a petefészek már nem stimulálható. Sajnos ez egy visszafordíthatatlan folyamat, viszont nem annyira gyors, jó pár évig is eltarthat. Mostanában inkább az jelenti a bajt, hogy fiatalabb korban is gyakrabban fordul elő, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Dévisz mesélte, hogy amíg a '80-as években évente talán egy, a 20-as éveiben járó nővel kellett közölnie azt a tényt, hogy a petefészek kimerült (így saját gyereke már nem lehet), ez most már havonta előfordul és ami még ennél is megdöbbentőbb, olyan nővel is találkozott már, aki ekkor még csak 21 éves volt. :(
szimba

Szimba,
köszi a választ. A fenti kijelentés után nagyon kedvelne a férjem, ha ismerne:D
Igazából a méhszondázás miatt izgulok, de akkor max. megcsinálja majd délután, ha visszajött a fejtágításról.-remélem
Arra gondoltam mielőtt írtál, hogy felhívom, hogy valőszínűleg jöv hét elején kell telcsiznem. Csak, hogy mit mond, pl. ha hétfő-szerdán kell telefonálni, akkor a kollegámat keresse, vagy akkor csak 5 után hívjon stb. Mert már biztos nem tudja, hogy nekem mostanában aktuális. Vélemény?
rencsi79

Rencsi!
Neked miért kell méhszodázást csinálni? Ezt Apánk javasolta? Vagy lemaradtam valamiről? :cry: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
nem maradtál le semmiről :D , még anno Miciona írta, hogy az első lombik előtt mindenkinek megcsinálja Apánk és hogy csak ő csinálja az országban.
Igazából már meg kellett volna jönnie, de mivel egész nap ezen agyalok, biztos azért nem jön meg...:(
Csak már úgy szeretném, hogy elkezdjük!!! De gondolom ezzel mindenki így van :)
rencsi79

Rencsi! A méhszondázás általában amúgy is délután vagy este történik, tehát felesleges emiatt izgulnod. A csúszás miatt legfeljebb nem 17, hanem mondjuk 19:30-ra kapsz időpontot. A telefon miatt se aggódj! Ha a Doki minden okítási nap délutánján bent lesz az intézetben, akkor késő délután, vagy estefelé hívd. Ha holnap még nem jönnek meg a vörösök, szerintem akkor is beszélj vele, mert ha vasárnapig megjön (és erre minden esély megvan), akkor már most is kérhetsz egy időpontot hétfő délutánra. Persze az is lehet, hogy már ma megérkezik és holnap estefelé túl is leszel az egészen. Ebben az esetben nem is fog érinteni a továbbképzés, mivel - ha már elindul a stimu - általában a ciklus 8. napja környékén hív először UH-ra.
szimba

köszi!!!!!!!! :D Nagyon megnyugtattál!
akkor így teszek! Várok, aztán ha sehol semmi, akkor holnap telcsi.
rencsi79

Sziasztok!

sehol senki? :(

Nálam semmi fejlemény így 3 körül telcsizek Apánknak.

Ki mit tervez a hétvégére?
rencsi79

Sziasztok!

nemrég jöttem meg Iron dokitól. Jövő héten Ő is a tanfolyamon lesz, így délutánonként igazi bolondokháza lesz.

Azon gondolkodtam, hogy akkor a műtétek is délután lesznek?...

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Modrooka,
Hát ez jó kérdés...
Neked miért kellett menned?
rencsi79

Rencsi,
belevágtunk a harmadik lombikba, és ma voltam az első ellenőrző ultrahangon. Kiderült, hogy csak három tüsző van, de úgy döntöttem, hogy továbbmegyünk:-)

modrooka

Modrooka,
most beszéltem Dévisszel ,azt mondta, hogy ha megjön hívjam hétfőn és estére fogok időpontot kapni 8 körülre. Tényleg bolondok háza lesz.....
Az előző kettőnél több volt? CSak egy kell egy babóhoz!:) Most sikerülnie kell!!!!!! :D
AKkor neked mikor kell menned legközelebb?
Miért kell lombikoznotok?
rencsi79

Hétfőn háromnegyed hatra kell mennem.
Apa katonáival is probléma van, s hogy még nehezítsenek a dolgukon, én meg pajzsmirigybeteg vagyok:-/
Az elsőnél 4 tüsző volt, és mind a négyben volt petesejt, a másodiknál hét volt, de csak 4 termékenyült meg. Amúgysem szeretnék hármas ikreket, mert nem hiszem, hogy olyan piszok szerencsénk lenne, mint Ágiéknak!.-) Mi most egy babóra hajtunk, de ha ketten lesznek, az se baj:-) Ahhoz meg elvileg a három több mint elég.-) Természetesen, ha minden jól alakul.

modrooka

akkor lehet, hogy összefutunk! :D már ha méltóztatik megjönni, még sosem vártam, most meg, mint a messiást... :)
Akkor nálatok is halmozódtak a próblémák, na de majd most! Ez a mi hónapunk lesz :D
rencsi79

próbléma=probléma, jesszus miket írok :oops:
rencsi79

Sziasztok Lányok és Fiú!

Olvasgatlak ám titeket és gondolok rátok!

Miciona, nagyon sajnálom! Az viszont tényleg biztató, hogy nálad legalább elindult valami (valaki). Most nem volt teljes a siker, de tényleg nem szabad elkenődnöd, hamar köröz majd a gólya a kéményetek fölött, meglátod!

Mindenkinek nagyon szorítok!

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Rencsi, én is így voltam vele. Aztán jól meglepett. " nappal korábban állított be:-)

Moncsiga, hogy vagy?

modrooka

Sziasztok.

Miciona:SAJNÁLOM!!! De szerintem is jó jel hogy elindult valaki.

Szimba:mi az a AMH??? Megírnád.Genetikán voltunk már.Vérből nézték és kijött a Leidenen hogy Clexant kell kapnom stimúkor.
Ja és kezdés után tényleg csak a 8. napon kell menni uh-ra??? Azért érdekelne mert ugye Szegediek vagyunk és akkor addig nem keresnénk szállást Pesten.

DRUKK MINDENKINEK!!!
puszi.

Kép
Kép
melánia

Engem is érdekelne az AMH.
Melánia,
nektek mikor kell menni?
Leiden...., az a trombozis veszély miatti vizsgálat, ugye? Miért kellett megcsináltatnod?

Moncsiga,
Elkezdtetek lakás keresni? Vagy majd ha jön a jó idő?
rencsi79

Az miért van ,hogy beírom a hozzászólást és mikor elküldeném kiírja, hogy nem vagyok bejelentkezve és elveszik minden?
Ezt úgy utálom!
Tegnap se volt már kedvem újra írni.
Ha nem lennék bejelentkezve, nem is jelenne meg az üzenet ablak!!
miciona

Már megint!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
miciona

Albi,
köszönöm a linkeket, már írtam is egynek. te hány alkalommal voltál a pszicomókusnál?

Moncsi,
Hogy áll a lakás vásárlás? Eladni nem könnyű most, de venni még olcsóbban is hozzájutsz.
miciona

Rencsi,
AMH, egy olyan vizsgálat, ahol azt nézik, hogy van-e egyáltalán esély a teherbe esésre, van-e értelme a lombiknak. Egy fertilitási vizsgálat. Vérvétellel nézik. Persze szerintem ez sem jelent semmit. Mindig vannak meglepetések.

Olyan vizsgálata már volt valakinek ahol az ellenanyag termelést nézik? Az ellen mit lehet tenni? Mármint mikor az embriot nézi a szervezet idegen anyagnak és kilöki.
miciona

Miciona,
én úgy tudom, hogy az ellen létezik egy injekció. Ez leggyakoribban akkor fordul elő, ha az anya Rh- az apa Rh+ és a baba a pozitivitást örökölte. A szülés után adnak egy injekciót a mamának. Aztán már az is lehet, hogy korábban is tudják kezelni - de ehhez sajnos nem értek.

modrooka

Miciona és Modrooka!

Én is úgy tudom, mint modrooka, csak azzal a kis kiegészítéssel, hogy én úgy emlékszem, hogy az apa nem számít. Az anya ha RH- akkor kell az újszülöttnek az a bizonyos ellenanyag! A Baba magazinban volt erről egy nagyon jó kis cikk. Én ott olvastam erről. Tehát amikor a vércsoport vizsgálatot végzik, akkor egyből ellenanyagot is néznek. De alapból, ha az anya RH+ akkor már nincs is szükség ellenanyagra!
Én ennyivel tudtam hozzájárulni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

rencsi:mi akartuk a genetikai vizsgálatot.Én kértem meg a Kaális dokinőt hogy adjon beutalót nekünk.Leidenen kiderült hogy vérrögképződésre hajlamos vagyok így hát erre kell a Clexan lombikkor.

Kép
Kép
melánia

Folyt. köv.
rencsi:hova mikor kell mennem???
Minket nem küldött el erre az AMH-ra.
Minden vizsgálatom kész kivéve a 20. napi vérvételt.Aztán hívom apánkat.Gondolom csak megbeszélés lesz még csak.
Kérdezz még ha valami érdekel!!! Szivesen segítek!

Kép
Kép
melánia

ja,és kromoszóma vizsgálat is volt.Láttuk a kromoszómáinkat kinyomtatva.Rendben voltak.

Kép
Kép
melánia

Miciona,
engem is kidob, amikor már 10 perce gépelek...én csinálok rólas egy copyt, így miután kidobott az újba csak beillesztem.

Melánia,
Apánkhoz gondoltam, hogy mikor mentek ( de már megkaptam a választ
Ezt a krom. vizsgálatot miért kértétek?
rencsi79

Sziasztok,
olvastátok az origo-n a hormontornás cikket? Ismeri. csinálja valaki az AVIVA tornát?
Vélemény?
Szép vasárnapot mindenkinek! :D
rencsi79

Rencsi,
én az Arwen tornát csinálom. Már itt is írtam róla. Ha beütöd a google-ba ott van róla sok info.
miciona

Sziasztok.

Velem már régóta szórakozik ez a babanet.Azért is jövök ritkán.Unom már hogy mindig kijelent a rendszer.

Kép
Kép
melánia

rencsi79:hát azért kértük mert már 6 stimum volt de abból csak 2 beülti.Nem osztódtak a sejtikék.Ezért gondoltuk hogy nézzenek meg minket genetikailag.Donorspermával rijogattak de ezt mi nem akarjuk.Apánk erre azt mondta hogy a 4. beülti után kell felajánlani ezt.Addig nem.De most 10 millióval több lett az eredménye a páromnak és nagyon örülünk.A Kaáli sok furcsaságot megcsinált velünk.

Kép
Kép
melánia

Melánia,
És tudjátok mitől nőtt meg így a katonák száma, 10M-val , az tök jó! :D Mennyi volt eredetileg? Mitől lehet, hogy nem osztódnak a sejtek... volt valami ötlete a Apánknak?
A 20. napi vérvétel mikor lesz?

Miciona,
és hogy tetszik a torna? Mióta csinálod? Hova jársz? MEnnyibe kerül?

bocsi a sok kérdésért :oops:
rencsi79

Szia Rencsi,
én tornáztam egy időben az AVIVA módszer segítségével, nekem nagyon bevállt, bár annakidején a fogamzásgátló hatás érdekében tettem mindezt.
Jó is, hogy felhoztad, mert azthiszem újból elkezdem a "gyártó részlegre" vonatkozó gyakorlatokkal.
Amúgy megvan mind a két könyve. Ha még nem tornáztá ilyent, érdemes elmenni egy "tornaórára", ahol megmutatják, hogy mit hogyan is kell csinálni. Viheted a párodat is, vannak ott leendő apukák is. Mérnek PH értéket, és elég sok infót meg lehet tudni, hogy mire is jó ez.
http://www.avivamodszer.hu/
hbarbi80

Szia Barbi,
köszi szépen, megnézem :D A férjem nem volt túl lelkes, amikor mondtam, hogy menjünk együtt tornázni, de még próbálkozom. :wink:
rencsi79

Miciona: pont ez az, ami zavar az AMH-val kapcsolatban, ugyanis nem azt mutatja meg, hogy van-e még egyáltalán esély, csak több, mint valószínű, hogy nálunk (mármint Mo.-on) erre akarnak majd hivatkozni, amikor lepattintják a kedves beteget. :evil: Az igaz, hogy ennek a hormonnak a szintje megmutatja, hogy mennyire képesek a tüszők reagálni a hormonokra, viszont tudni kell, hogy amikor a szint a kimutathatóság(!) alá esik, még kb. 5 év van a petefészek kimerüléséig, tehát van esély, még ha nem is sok. Főleg angol nyelvű oldalakon olvasgathattok többet is erről a vizsgálatról. Szerintem érdemes. Én csak azért tartom hasznosnak ezt megcsináltatni, mert mindenképpen információval szolgál a biológiai óra állását illetően, így ha valakinek 30-35 évesen már minimális hormonmennyiséget mutat, akkor nincs idő a várakozásra.

Rencsi: a párom kipróbálta ezt a tornát és nem lelkesedett túlságosan. Igaz, a karatés múltja miatt nem esett nehezére a gyakorlás, csak megjegyezték, hogy vigyázzon a csillárra, amikor éppen felfelé kellett rúgni. :) Elhiszem, hogy amikor csak kis bibi van a nőnél, akkor hatásos lehet, de a lúgosítós dolog a lombiknál (főleg ICSI-nél) egyszerűen nem működik. Tudni kell, hogy aki a tornát tartja, az magevő. A párom felhomályosította, hogy itt zabálni kell a húst, ami ugyebár az egyik leginkább savasító táplálék, viszont a lombiknál elkerülhetetlen. A Barbi által is említett PH-próba meg egy kamu. Gondolj bele, nyálból(!!!) nézi meg a PH értéket. :lol: Mindenki tudja, hogy a kajálástól eltelt idő függvényében ez állandóan változik és ha evés után nem mosunk fogat, vagy nem kapunk be egy rágót, akkor az eltolódik a savas irányba, nem is kicsit. Elhiszem, hogy egyszerűbb a lakmuszt megnyalni, mint vizeletből, vagy vérből vizsgálni ugyanezt, de az említett okok miatt teljesen értelmetlen. Otthon (kivéve reggel) lehet nézni a vizeletnél, ez aránylag egyszerű, de a nyálnál szinte garantált a savas kémhatás, így a tornán drámaian lehet demonstrálni a lugosítás fontosságát. :) Ez ugyanolyan, mint a dohányzásról leszoktató "tanfolyamon" a szervezetből, a bőrön át távozó nikotin. A meglepett kuncsaftok csak azt látják, hogy a kezüket rátették egy lapra, majd azon kivált a büdös, nikotinos trutyi. A magyarázat nagyon egyszerű: először elszívatnak velük egy úgymond utolsó szál cigit (ez kell, különben nem lesz elég nikotin a kézen), aztán ráteszik a mancsukat egy fémlapra, amely réz, ezáltal erősen izzadni fog rajta a kezük. Ami ott marad, az a nikotinos izzadtság. Ha valaki elhiszi, hogy ettől könnyebben le tudja tenni a cigit, akkor pszichésen segíthet neki ez a dolog, de attól még egy átverés.
A közös tornával kapcsolatban: engem is kapacitált a párom, de hősiesen ellenálltam. :D Végül jobban is tettem, mert útban lettem volna, annyian voltak. Pont ezért van különóra a férfiaknak, ami időtartamra rövidebb is, mint a nők tornája, de bizonyos esetekben nem feltétlenül jó. Ez a torna alapjaiban a kismedencei részben okoz vérbőséget, tehát ha egy férfinek pl. herevisszér-problémája van (ahogy nekem is), akkor az ottani ereket terhelni minden, csak nem jó. Ezt nem árt figyelembevenni, bár azt hiszem, nem említetted, hogy ilyen probléma lenne a párodnál.
szimba

Sziasztok!

Visszajöttem én is, szuper volt a síelés :) Kellett ez a néhány nap pihenés :)

Kicsit ijesztő, amit mondasz Szimba,hogy már ilyen korán (30 éves korban ill. nem sokkal utána) is lehet reális veszély, h kimerül a petefészek. Én eddig úgy gondolkodtam, hogy a 30 évemmel nem késtem le semmiről, és 40-ig simán meglesz a 3 baba. Ezek szerint ez sajnos nem ennyire egyértelmű, pláne, hogy Dévisz eléggé ingatta a fejét a TSH ererdményem láttán (majdnem eléri a felső határértéket, ami a papíron volt, azt hiszem most 8-as értékű). Persze nem mondta, hogy mit jelent (illetve mondta, de nem értettem). Igy most mégjobban örülök, hogy 8 hónap próbálkozás után már itt tartunk, és hogy nem vettem be a 'másfél év után elég vizsgálódni' dumát...

Az AVIVA tornát én nem ismerem, én női jógára járok már 2 éve, ami az intim torna és a jóga keveréke. Azt gondolom ennek is akkor lehet valóban pozitív hatása, ha az ember rendszeresen gyakorolja, és nem hetente egyszer az órán. Én ezt nem teszem, és nem is érzek magamon semmi különleges hatást- az más dolog, hogy szerencsére nem is nagyon van mit 'megjavítani', tehát elég nehéz így a hatását vizsgálni.
vjulcsi

Julcsi!
De jó hogy már itt vagy! Milyen volt a síelés? Kipihented magad? Most meg meló, vagy még otthon vagy?! Mikor kell telcsizned? Hogy érzed magad? :lol:

Melcsi!
Megint nagyon eltűntél! Miért hagyod, hogy aggódjak??? :twisted: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kata!
Tegnap már voltam dolgozni, és éppen nem egy könnnyű időszakban vagyunk... de a síelés alatt jól kipihentem magam, úgyhogy semmi gond. Ausztriában voltunk, Murauban, gyönyörű volt :)
Olyan szombat felé nem várom a 'vörös hadsereget', de ha jön, akkor majd telcsizek Dévisznek, és szerintem jövő pénteken vagy azutáni hétfőn lehet az átjárhatósági.
Amúgy nagyon jól érzem magam, minden rendben, már olyan közel van minden, kezdek izgulni :D

Melcsi, hogy vagy? Most pénteken mész az UH-ra?

Többiek?
vjulcsi

Sziasztok,

Hallott valaki, vagy esetleg volt már valaki akupunktúrás kezelésen, ami a meddőséget kezeli. A Mammutban a Biovital központban most van egy akció ( www. biovital.hu) babaváró program.
Közben ajánlottak nekem egy másikat is , ami jobb. A Villányi úton elektromágneses kezelés 10x 20 perc. Heti 2x ajánlott, tehát 5 hét alatt megvan. 5 percig a Hypofízist, 15 percig a petefészket kezelik, és a hormonális problémákra jó főként.
miciona

Sziasztok
én hallottam róla, -az egyik ismerőstől, aki valami szaklapban olvasta, -hogy 10% növeli a beültetéskor a sikerrátát...
Szimba is biztos olvasott már róla:). (Kíváncsi vagyok mit mondasz :D )
Én most kaptam a férjemtől egy masszázs bérletet a biovitalba. Jártam már tavaly is nagyon jó volt, de baromi drága.

Akupunktúráról annyi tapasztalatom van, hogy egy volt kollegám, aki brutál allergiás volt tavasztól őszig, minden fűre fára, megelégelte és elkezdett akkup-ra járni. A "szemem" előtt múl el neki.

Milyen áron van?

Miciona,
még kérdeztem korábban, válaszolsz arra is? Köszi.

Julcsi,
Üdv itthon!!! NAgyon irigykedtünk ám :D
Hú, akkor nem sokára menned kell!!!!

Moodroka,
mi volt tegnap, minden rendben van?

Nálam sajnos még mindig sehol semmi, már egy hetet késik..... Vettem tesztet, hátha......persze negatív :cry:
rencsi79

Rencsi elnézést!
tegnap óta dolgozom, és csak gyorsan benéztem.
Szóval kinéztem tavaly a helyet ,ahol a gyogytornász tartja, aki kitalálta. Írtam is neki mail-t ,de aztán nem tudtam menni a melo miatt. Így megkaptam a dvd-t és otthon csináltam. A nő baromi unalmas hangon beszél. Kicsit olyan jógás. 50 perc. Izomlázad nem lesz tőle. Szerintem kiegészítő , lazító gyakorlatként jó, de nem helyettesíti a futást.
miciona

Sziasztok!

Rencsi, kedves, hát tegnap derült égből villámcsapás - holnap már leszívás lesz. Doki is meglepődött, amit produkál a szervezetem. Ilyen rövid ciklusom még nem volt. Viszont ezért is gondolom azt, hogy most sikerülni is fog. Ha már semmi sem szokványos:-))) remélhetőleg nem szokványos lesz a végkifejlet sem:-)))

Melóban konkrétan a frászt hoztam a főnökségre, hogy holnaptől 3 hétre eltűnök, de speciell nem érdekel:-) Gépemet elérem majd odahazúról...és sajnos a mobilszámomat is ismerik, úgyhogy nem lesz egy pihentető 3 hét, de legalább nemkell majd itt ülnöm a gép előtt.:-) Le is fekhetek, ha nekem úgy akródzik:-)

Viszont ennyi embert nem gyakran láttam a Dévaiban, mint tegnap. Mindehol ember volt. Fönt is, Vass dokinál is teltház vol, és lent is a nagyváróban. Háromnegyed hatra mentem, és akkor még javában műtöttek is....

modrooka

Modrooka!
Hát ez szuper! Ez a "derült égből villámcsapás" ez azért is jó, mert nincs nagyon időd parázni! :) Holnap hányra kell menned? Mit mondott Apánk hány tüszöd van?
Szorítok holnapra neked!

Melcsi!!!!!
Jelenkezz!

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona,
köszi a választ.:) a villányi útiról, ha lesz időd írsz részletesebben. Az is jó ha küldesz egy üzit privibe a telefonszámmal és akkor majd én felhívom őket. NAgyon gondolkodom rajta, hogy menni kéne. Persze még érdekel mások véleménye , tapasztalata is, aki esetleg már alkalmazta.

Modrooka,

jesszus, akkor te ma a 8. napon vagy??? Ne foglalkozz a főnökséggel, csak a baba számít. Szerintem is sikerülni fog!!! :D
Hányra mész holnap? Ha hazaértél rögtön írjál!!!!
Úgy tűnt az uh-n, hogy mind a három "megérett"?
rencsi79

Most beszéltem Melcsivel! Üzeni, hogy jól van, és hogy pénteken mennek újra Apánkhoz! Megígértettem vele, hogy írjon! Úgyhogy remélem be is tartja! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba,
elmagyaráznád ezt a lúgos-savas dolgot. Nem akarok hülyének tűnni, de nem értem, ha esetleg már írtál róla, akkor szólj és megkeresem a korábbi hozzászólások között. Azt nem értem, ha lúgos környezetben "könnyebb" a teherbeesés, akkor nekünk miért kell olyan dolgokat enni, ami savasít. -talán jobban termelődnek a petesejtek???
Azt írtad, "de a lúgosítós dolog a lombiknál (főleg ICSI-nél) egyszerűen nem működik. Tudni kell, hogy aki a tornát tartja, az magevő. A párom felhomályosította, hogy itt zabálni kell a húst, ami ugyebár az egyik leginkább savasító táplálék, viszont a lombiknál elkerülhetetlen."
köszi, bocs a sok kérdésért....
rencsi79

A 9. napon vagyok ma. Holnap reggel hatra kell mennem, így ma este hatig ehetek, este nyolcig ihatok.

Három nagy tüsző van, és még mellette két kicsi. Vass doki betege vagyok, Apánk csak holnap hajnalban fog látni, mikor felállítja a műtéti sorrendet.

Köszönöm, rám fér a szorítás:-)

modrooka

Modrooka,
Nagyon szorítunk holnapra!
Megy a drukk++++++++++++++++++ :D
ígérd meg, hogy írsz, ahogy hazaértél, ne hagyj minket izgulni :wink:
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?