A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Pakolás is kész.Döme is elment színházba.L.fürdik azután irány még valamerre(jól lefáradni=éjszaka alszok)és még a kutyut is hozzuk haza. :)

Kép
martik77

Anyám Laptetű!!!!!!!!!!! :shock: :D

Kép
martik77

Tancsu közbe felszaladt hozzám.Még épp kupi volt.Most tuti nem hiszi el,de tényleg minden a helyén van. :D

Ja a szín a nagyszoba végre elérte azt a színt amit akartunk ez olyan(búzasör a neve) narancs sárgának mondanám.Az előszoba pedig pisztácia zöld színű. :) (zöldből ennyit bírok elviselni).
És holnap ilyen lesz Döne szobája is,de már L.nem akart ma variálni.Szóval lassan kész leszünk.

Most megnézzük,hogy árban melyik érné meg jobban a konyhába a csempe vagy a lambéria.Nem teljesen plafonig csak kb olyan 1.5m magasságig lenne.

Kép
martik77

Bocs, közben volt munkám!

Márti, akkor már nagyon szépültök! :D Fotó? :wink: Menjetek csavarogni, érezzétek jól magatokat! :D

(szerintem a csempe jobb)

Kép
szilzi

Mindenki azt mondja,Tancsu is azt ajánlotta.

Kép
martik77

Majd ha L.felfúrja az összes polcot a kiságyhoz is meg ilyenek és akkor mindent lefényképezek.Szóval jövőhéten. :D

Kép
martik77

Kikézbesítették az évi szemétdíjat. Hát ezt is megemelték! :evil:

Kép
flóra 11

Itt vagyok én is, kicsit sokáig tartott a fúrás, meg a nagyi adott fát a falra, itt voltak a tesómék megnézni a kiságy átalakulását, ennyi.

Örülök, hogy sikerült a festés, Márti! :D :D Tök jó, mindjárt kész lesztek. :D :D :D :D Csempét könnyebb tisztítani.

Szemét szemétdíj. :x

KépKép
benó

Márti nagyon várom a képeket! :D

Dög drágulás! :evil:

És hogy tetszett Kittikének a régi ágya?

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D

Én is várom a képeket, Márti. :D A holdacskát meg kár lett volna otthagyni. :wink:

Kittike nem látta, csak a tesóm és a férje jött fel, mentek a gyerkőcökért, mert tegnap itt aludtak anyuéknál (a gyerekek).
:D

KépKép
benó

Látod, néhány dolgot elfelejtettem az emberekről, bocsi. :wink:

Lehet, hogy nem így csinálják egyébként a szájfeltöltést, mint én, de azért ez is hatásos. :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyünk enni, aztán fürdök stb., de majd még jövök.

Te ma azért talizol az A.-val, nem? :roll:

Bálint jobban van már, Ildó? :wink:

KépKép
benó

inkább fekszem, bocsi

pussz, jó éjt :D

KépKép
benó

Jó pihit Benó! :D

Nem találkozom az A-val, majd csak hétfőn jön haza :cry: :cry:

Kép
szilzi

A honlappal nem foglalkozom tovább, befejeztem. Az a hülye soviniszta nő küldött nekem anyagot, hogy tegyem fel,de nem tettem fel, mert szerintem semmi köze az iskola életéhez. Ugyanis a tantárgybizottség munkatervét küldte, meg az iskola tanácsét, meg ezek összetételét, a róluk szóló rendelkezéseket, stb. Minek ez egy iskola honlapjára? :x Hülye ez a nő! :evil:

Kép
flóra 11

Ne mérgelődj Ildikó! :wink: Nem fizetik meg! :evil:

Kép
szilzi

Bálint sajna egyre rosszabbul van, felszökött a láza 39-re. :( Megyek, megnézem őt, bár most társult hozzá a Peti és ő olyn rendesen tud törődni.

Kép
flóra 11

Igazad van, Szilvi! Akkor meg minek dolgozzak vele,nem igaz?
Tudom,hogy nem értitek,de nézzétek meg, mire jutottam.

http://www.zsjelka.edu.sk/index.htm

A képeket legalább meg tudjátok nézni a fotogalériában. :wink:

Kép
flóra 11

Szegény Bálint :( Most gyógyult meg Ő is az előzőből ugye?

Kép
szilzi

Atya ég ennyi képet feltölteni! :shock: Megnéztem egy párat, de téged nem láttalak! :(

Kép
szilzi

Vagyok csak hajtok!!!!!!! Takarítás és ki akarom nyírni a mosógépet! :evil: :evil: :evil: Mosás után minden olyan fura szagú, pedig a legdrágább öblítőm van és már tripla adag van benne! Amióta nem cigizek, mindenhol olyan fura szagot érzek! Nem tetszik a megszokott parfümöm majd meg fulladok tőle. Olyan vagyok már mint egy kutya, mindent szaglászok..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Holnap kérésre csokitortát sütök, de rögtön közlöm ez volt az utólsó, reggel 4kor kelek és pont ez nem hiányzik nekem. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Én is elbúcsúzom, megyek haza, majd holna otthonról jövök!

Jó pihenést mindenkinek!

[color=red]Zsuzska, holnaphoz már csak 1 hónap![/color] :D :D :D :D :D

Kép
szilzi

Szilvi, örülök, hogy drága mama ilyen jól van már! Akkor ha nem lesz szállásunk és Füredre kell jönnünk aludni akkor hozzunk egy szerelőt is? :roll:

Tancsu, mi ez a vendéglátás volt valakinek valamilye?

Kép
muzsuzska

IGEN!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Piros akart lenni! :oops:

Zsuzska, most mennem kell, holnap leszel??????

Kép
szilzi

Márti,bizti nagyon szépek lesztek, már vagytok és gondolom fáradtak is... :wink:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!
Nemrég értem haza, így az első szombati munkanapomat túléltem :D Most viszont hulla vagyok. Tegnap este koncerten voltam, aztán reggeltől angolon, és utána meg dolgozni.
A bőröm meg bebarnult nagyjából, segített a panthenol, úgyhogy a leégést is túléltem.

KépKép

KépKép
nadina01

Nem sokat, mert délelőtt dolgozom, délután azt a rohadt tortát sütöm, !!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Négerke!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi nagyon ügyes vagy ám, hogy nem dohányzol!!!
Én is éreztem minden szagot, mikor leszoktam, sőt még az ízeket is erősebben éreztem, aztán elmúlt, vagy hozzászoktam.

KépKép

KépKép
nadina01

Azért a négertől messze vagyok, de mondjuk nem sokkal :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Már egy hónapja! De most egyre jobban elborulok, naponta többször is és eszembe jut, hogy rágyújthatnék............ De nem és gondolok a rögtön itt levő lombikra....

Kép
muzsuzska

Igen, már csak 1 hónap!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, 1 hónap múlva kapom a szúri receptet és megbeszéljük a protokollt, ahogy nézegettem talán április utólsó napjaiba lesz a leszívás és a beülti, remélem nem csúszik bele a május 1. Párom a beültit várja, én fosok az injekcióktól, mert olvastam a mostani lombikosokat, mindenki kifekszik a rettenet erős hormonoktól. :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

HELLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Szia Drága kismami!!!!!! :D :D :D Azt hittem már pihizel! :roll:

Kép
muzsuzska

Te szervezeted erős, biztosan nem lesz baj a hormonoktól. Csak erre kell gondolni.

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Márti!

KépKép

KépKép
nadina01

Kész a mosás megyek szaglászni a ruhákat! :evil:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi és Edina! :D

Kép
flóra 11

Nem pihenek.Most értünk haza.Gyorsan kipakoltunk(vagyis be :lol: )a hűtőbe,visszaolvastam és itt vagyok. :)

Kép
martik77

Szia Ildikó!
Honlappal hogy haladsz?

KépKép

KépKép
nadina01

Én meg nem írtam,hogy leégett a hajszárító. :?

Szárítottam Döme haját és elkezdett füstölni. :? Utána kész.Megszűnt működni. :?
Így muszáj voltam Döme haját hajkisimítóval kivasalni! :D

Kép
martik77

Edina, örülök, hogy a bőröd jobb.

Zsuzsi, a mosott ruhán én is mindig hülyéket érzek. Ha kicsit is áll a mosógépben,nem rögtön teregetem, akkor már büdös nekem és újra kimosom. :?

Kép
flóra 11

Én elköszönök, mert leragad a szemem.
Jóéjt mindenkinek!
Pusssz :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzsi mindegy milyen cél érdekében,de nem gyújtasz rá és ez elismerő!!!!!!
Sőt irigyellek,hogy ennyire erős vagy!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Feljebb belinkeltem a honlapot. Azt mondtam, többet nem dolgozom vele, de most találtam még képeket. De én már hulla vagyok tőle. :(

Kép
flóra 11

Nagyon jó ez a honlap amit csináltál Ildó!!!

De tőled ezt is vártuk!! :D :D :D

Kép
martik77

Bizony Zsuzsi! Bár én is ilyen erős lennék, akkor talán le is tudnék fogyni. Mostanában, ha fogyózni akarok, akkor direkt tömöm magam és hízok. Vagyis nekem nem szabad eldöntenem, hogy most jön a fogyó, mert abból hízás lesz. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?