A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

:lol: :lol: :lol: Köszönöm Mártika! Legalább valaki megdicsér. :wink: :D

Kép
flóra 11

Puszi Edina!!Jó pihit!!!!

Ne változtass Ildó!!Ez így jó!!! :D

Kép
martik77

Edina, Jó éjt!

Nem változtatni akarok, csak még felrakni képeket. Találtam még vagy 30-at.

Kép
flóra 11

A pirim nem tudom,mit akar. Beijedt és nincs. Azt hittem, már lesz,mert egyik pisi után mintha rózsaszín lett volna a papír. De sehol semmi. :? Bocs, ha gusztustalan vagyok. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.07 20:27-kor.

Kép
flóra 11

Mostmeg zuhany aztán egy ÓRIÁSI duplahangfalas rádió. :) Ja én a királyfi vagyok.

Kép
muzsuzska

Helló Királyfi! :D Ritkán adódik ilyen alkalom az ember életében, hogy egy királyfival társaloghat. :lol:

Kép
flóra 11

Na én is jókor osztottam meg veletek a pirimet. :oops: :lol: :oops: :oops: Bocsánat Királyfi. :oops: :oops:

Kép
flóra 11

Mennem kell zuhanyozni!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Millió puszi nektek! :wink:

Kép
muzsuzska

Nyugi azt nem olvasta!!!!!!!!! Csak beírt és kész!

Kép
muzsuzska

Különben is Királyfi a piri mindenféle fajtáját és változatát ismeri személyesen!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Egy igazi Királyfi!!!!!! :D Kép

Kép
martik77

Megyekkkkkkk!!!

Kép
muzsuzska

Köszi! :wink:

Jó rádiózást!!!! :D :wink:

Kép
flóra 11

Nyugi Ildó én meg csak ilyen bús öreg királyt találtam. :D

Kép
martik77

Ez inkább az öreg király. :lol: :lol: :lol: De jó! :lol:

Kép
flóra 11

Rádiózás???MI az???Előttem ilyet ne emlegessetek!!! :lol: :(

Kép
martik77

Ezt már nem érdekli az én pirim. :lol:

Kép
flóra 11

Tapasztalt Király!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem olvastad? Királyfi akar rádiózni! :D

Kép
flóra 11

Ó Zsuzsinak akartam írni,hogy Tancsu húgának a kicsinek holnap lesz a 19.dik szülinapja azért volt ma a családi banzáj.

Na mindegy ha mégis olvasná.....

Kép
martik77

Mártikám,elköszönök. Megyek lázat mérni,aztán itt a F.is már.

Kép
flóra 11

Olvastam.Egészségükre! :lol:

De én már lassan tényleg nem tom mi az. :? :)

Kép
martik77

Oké,én is pihenőre fogom.

Puszi!
Jó Éjt Mindenkinek!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Majd elolvassa.

Jó éjt Mártika!

Ma keveset aludtam,álmos is vagyok,tudod,kb.4órát, de talán csak 3,5 volt az.

Kép
flóra 11

Kép

Kép
martik77

Jóreggelt....

Gergő ma fél éves,apával ma 2 éve hogy megismerkedtünk,ma nőnap van és ma reggelre beköszöntött az első pirim is......kedves kis ajándék ugye????.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló mindenki!!

Helló mindenfélét ünneplő Tancsu!!! :D :D :D

Kép
martik77

Helló frisslakásfestős-takaritós-hajvasalós-füstölöhajszáritós barátosném.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ez jó!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Még ma hátra van D.szobája és ennyi.
Tegnap nem találtunk semmi érdekeset ki kéne menni a bricostorba,vagy megvárni amíg megnyílik(17-én)a Baumax és ott szétnézni konyhaügyileg.

Kép
martik77

Mennem kell,felkelt Gergő+reggelit kéne gyártanom a páromnak,+itt ülök hálóingben+menni akarunk ma apával sétálni valamerre+.....na jó ennyi...:)....léptem...

Szép napot mindenkinek...

Jah és sztem konyhába inkább csempe a falra,jobban tisztitható...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Merre van mindenki???? :D

Kép
martik77

MA Kép Kép VAN!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Helló csajok! :D :D :D

Gy. boldog nőnapot kíván a szájberkörnek! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

És én is. :D :D :D

Elolvastam/tuk a tegnapi poénkodásaitokat, jó volt a hangulat, látom. :D :D :D
Gy. gratulál nektek, Márti, a lakásfestéshez és még a maihoz sok sikert kíván! :D :D :D
Most egész jól aludtunk, tegnap már a CSI-t se néztük meg. :wink:
Jól vagytok, mindenki?
A minap magunknak is vettünk a Vivikével egy-két dolgot, amikor a holdacskát nektek, pl. 100-100 Ft-ért Snoopy-t meg egy csörgős napocskát, meg egy 400 Ft-os falra fellógatható nyuszit, ami annyira széééééép szerintem, és arra emlékeztet, hogy régen a mi szobánkban is volt egy (mondjuk ott óriási) nyuszi a falon, amikor még kb. 5-6 évesek voltunk (én).

KépKép
benó

Ildó, nagyon szép lett a honlap, megnéztük tegnap. :D :D :D :D Profi vagy, bár ezt eddig is tudtuk. :D

KépKép
benó

Átültettem a virágokat,meg az erkélyre való virágládát is megcsináltam.(gyöngyvirág lesz és dália benne(két láda))

L:elment a kutyuért mert tegnap nem hoztuk haza és kedd óta az anyóséknál van. :oops: :)

Nekem is egész jó éjszakám volt.Mondjuk késő aludtam el.A b.nőm fél 12 kor hozta haza Dömét a színházból(D. még alszik).tetszett neki a színház a macskákat nézték meg.

Gy.nek köszi a köszöntést!! :) :) :)

Mi nem nőnapozunk,van elég ünnep az éven és itt vagyunk egymásnak nem csak ünnepekkor. :)

Tancsu Húgodnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
martik77

Örülök Benó,hogy ilyen jó árba tudtok venni mindenféle jó dolgot.Nálunk vagy nehéz kifogni az ilyet,vagy el se jutok oda ahol találnék.
Tancsuval pont ezt beszéltük tegnap,hogy csak tervezgetjük,de nem jutunk be a városba,mert mindig közbejön valami. :?

Kép
martik77

itt van após
puszi neked
majd jövök

KépKép
benó

Puszi :( :)

Kép
martik77

Megyek én is dolgomra.

Majd jövök. :)

Kép
martik77

Sajnos :( , most meg megyünk le anyuékhoz, most ment el az após. :D Hozott virágot. :D
Viszem le anyuhoz. :oops:
Nekünk vázánk sincs, nem is kell. :oops:
Gy. meg csokit visz minden nőcinek (anyu, anyukája, nagyi, tesóm, gyerekek), nem virágot. Mivel eggyel kevesebbet vett, így a tesóm kapja az enyémet, nem baj, én úgysem eszem nagyon csokit. :lol: Szóval, mi is így ünnepeljük a nőnapot. Különben se az ajándék a fontos, hanem a szeretet. Az meg megvan és az a lényeg. Jó nyálasra sikeredett ez az írás. :lol: :lol: :lol: Puszi :D
Koptam. :D

KépKép
benó

Talált apró szív alakú csokit, azt kap mindenki.

Befogtam. Húzunk. Puszi :D

KépKép
benó

Helló!

Mindenkinek boldog nőnapot! :D :D :D

Kép
flóra 11

Tancsu, veled tartok. Nőnap alkalmából hozzám is beköszöntött a piri. :? Bár most nekem ez jó, mert ha rendesen kitisztulok,elkerülhetem a küretet.

Kép
flóra 11

Hú ezt a pangást! :D :D :D

Döme szobája kész és persze megint át lett rendezve. :)

Minden visszapakolva mindenhol.Rend a lelke mindennek.

Kép
martik77

Anyós küldött ebédet. :D :D :D

Kutyu is itthon.Én nem tom de nem értem miért etetik az anyósék annyira,hogy tök kövér lett.Mindig mikor náluk van úgy tömik.Biztos ők az ilyen gombóc kutya hívők. :? :)

Kép
martik77

Nagyon ügyesek vagytok, Márti! :D :D :D :D
Kutyu meg majd lefogy otthon. :lol:

Ildó, most örülök a piridnek. :wink: Csak amiatt, hogy akkor nem lesz ez meg az, érted.

Én is itthon már egy ideje, iszonyatosan álmos vagyok, a lábam dagadt, Gy. íjászik, 9 órakor lesz egy film a National G.-on (nem Gyurika), az egypetéjű ikrekről, akit esetleg érdekel. Én elvileg felveszem, Gy. megmutatta, hogy kell, de ki tudja, értettem-e..... Voltunk anyuéknál, a Peti is volt, hozott virágot mindenkinek (nekem nem, mondtam, hogy nem kell), aztán hazahozott. Ott ettünk, kaptam kaját itthonra is szerencsére. :D Megint kezet foghatunk, Márti. :D

Szerintetek aludjak? Lehet, hogy megpróbálom, csak 9-ig keljek fel.

Na, puszi nektek. :D

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Gy-nak köszönjük a nőnapi köszöntést. Képzeljétek a fiaimnak is eszébe jutottés köszöntöttek. A F.nem. De nem szoktuk ezt az ünnepet mi sem tartani. Csak azért bánt, mert a F. minden névnapot és szülinapot is elfelejt. Ha nem hozom az eszébe,akkor nem tudja. Még az enyémet is el szokta felejteni. :( Ha mondom neki,hogy elfelejtette, az a válasza, hogy van elég más baja is,nem tartja a fejében a szülinapokat. :evil: Ennyire nem lehet senki sem önző,mert az önzés,ha csak a maga bajával foglalkozik és a másikra semmi ideje,még gondolata sem marad. Nem?
Kíváncsi vagyok, az idén eszébe jutok-e. :roll:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?