A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lányok, köszi a lelkes dicseket! A következő témám Aliz járása lesz, nagyon belejött.

Tonti,
olyanok ezek a játszóteres képek, mintha valami távoli jövőben lennének egy scifi filmben, nagyon szuperek!

Judit,
csőröst mi is használunk, de azt fekve nem merem nekik adni, és ülve egyedül nem tudnak. lehet, kéne erőltetnem, próbálkozni minden nap. nekem eleve fura, hogy hogy tudnak fekve inni, nekem nehéz úgy nyelni...

Melcsi,
ezen a lábacskás dolgon jót nevettem, édesek a manók! :lol:

Dóri,
talán engem is érdekel, bár megfogadtam, hogy cipőben nem leszek garasoskodó, mert az nagyon fontos, főleg az első időkben, hogy jó és új legyen.

KépKép
lili73

lapalja:D

csak hogy ne csak a laptetőt ünnepeljétek :P
1szálpasi

Engem tényleg csak azért érdekelne egy zártabb fórum mert én például ahogy Tontica is mondta biztos jobban megnyilnék bizonyos témákban, de ez egy ördögi kör, mert tényleg nem kéne kizárni azokat akik eztán csatlakoznának hozzánk.
Szerintem majd Hévízen amikor isszuk a palacsinta mellé a vörösbort átrágjuk a témát. Nem sok idő van már addig. :roll: :roll:
davandi

Pasi: nincs semmi lapalja ünneplés neked :lol: :lol:
davandi

Lili

hát nem is mondtál hülyeséget :arrow: valóban egy távoli jövő ez! itt Magyarországon.szerinted mikor lesz nálunk ilyen???? :lol: :lol: :lol: sohanapján kiskedden, békanyúzó pénteken :wink: :lol: :lol: :lol:

szanet

Nekem mindegy, h zárt vagy nyitott. De ha zárt, inkább választanám azt a bizonyos dolgot, (Binyek, továbbított mail), mint költözni.

Dóri,
honnan ez a tudományos szintű ismeret? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.07 22:58-kor.

KépKép
lili73

Lili

hát nem is mondtál hülyeséget :arrow: valóban egy távoli jövő ez! itt Magyarországon.szerinted mikor lesz nálunk ilyen???? :lol: :lol: :lol: sohanapján kiskedden, békanyúzó pénteken :wink: :lol: :lol: :lol:

szanet

csatlakoznék lilihez nyíltság-zártság kérdésében....meg persze vandához, meg binyekhez, hogy emiatt nehogymámégmi vonuljunk illegalitásba.....
de ha ti csuktok, csukjunk, így:-)

és persze engem se hagyjatok ki belőle....megszerettelek titeket :oops:
1szálpasi

és csakazértis lapalja :lol:
tortás-ünneplős emotikon mérnemnincsen?
1szálpasi

Szanet,
milyen jó keretet adtál a hsz-omhoz :lol:

Pasi,
épp gondoltam, milyen jó, hogy van itt egy pasi is! Biztos nem sok anyukás topik mondhatja ezt el magáról :)

KépKép
lili73

davandi: ezek szerint rendeltek hévízre palacsintát valahonnan? :lol:
1szálpasi

Tudom még mit szerettem volna...Vanda-Pasi, hasfájásra nekünk nagyon bejött a torna, persze infacollal megspékelve :) de azt már beszereztétek ha jól olvastam :) Mi is szenvedtünk, manapság már ritkábban kopp-kopp

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

majd összehasonlítom, jobb-e, mint az enyém:-)
1szálpasi

vagy ezt már más is ajánlotta? gondolom :)

babusok
Budapest

lili: ez egy anyukás topik??? b+, akkor rosssz helyre jöttem :lol:
1szálpasi

babusok: köszi, már ajánlották + próbálgatunk minden mást is, de valszeg a 3 hónapos "öregség" fogja majd megoldani....
1szálpasi

pasi: tuti, az úgy tűnik nálunk is bejön de azért kopp-kopp
jó éjszakát, mai utsó etetés :wink:

babusok
Budapest

most nézem, ez tényleg egy anyukás topik.....kevés a várandós apuka....bár jelentem, én voltam terhes, és nem csak a pocakméretem alapján.....hányinger, derékfájás befigyelt :lol:
1szálpasi

pasi: :lol: :lol: :lol:

na, ccakát, ma kicsit sok voltam, bocsesz...

KépKép
lili73

lili: ha nem lennénk sokak, akkor nem lenne a többieknek mit visszaolvasni....így meg legalább tudják úgy kezdeni, hogy basszus, csak a maszkot néztem meg, de már mennyit írtatok :P
1szálpasi

jó éjt:-)
1szálpasi

én hallgattam a maszkot :)és közben ide írtam :)

szanet

na jó éjt mindenkinek, megyek, ébresztem vandát, mert úgy tűnik, másodszor is bealudt balu mellett:-)
1szálpasi

jöttem még billentyűt csapkodni, de ha mindenki lelépett, én is inkább JÓCCAKÁT! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Bendegúz, mint a régi, jó SkodákLadák hátsó szélvédős matricája! :lol:
Éjszakára nyugodalmast, reggelre meg pálinkásat Mindenkinek!

Kép

Petra
Kép
petricsek

Hellómindenki!
Visszaolvastam, nem emlékszem a felére sem, amit írni akartam...

Lili!
Suttogó: én csak az elsőbe olvastam bele, bevallom becsülettel és az az érzésem támadt, hogy a cél az, hogy a baba minél kevésbé zavarja meg a szülők életét. Amúgy elismerem, vannak benne használható ötletek, de nekem valamiért nem szimpi az egész. Maradok Ranschburgnál meg Vekerdynél.

Hajtépés: a kézrecsapás tényleg nem megoldás, elmagyarázni viszont legalább 2000szer fogod. Én is inkább magyarázós vagyok, a kéthónaposnak is pofázom, hogy ne üvölts 2 percig, anya hozza a kaját...

Anny!
Húú, apuka elég érdekes. Szegény Pasi menne sokkal többet a lányához, ott meg az exnem hagyja.
Egy dolgot szeretnék mondani és nyugodtan el is küldhetsz a fenébe, amiért pofázok. Nem vagyok ott és nem látom, hogy viselkedik a lányokkal, de hidd el, egy idő után tudni fogják a csajok is, hogy kitől mit várhatnak (játék, ölben cipelés stb.) Szegény Pasit is mindig baszogatja az ex, hogy ne ífy hanem úgy, pedig egyszerűen csak nem hajszálra úgy csinál mindent, mint a gyerkőc anyja.
A másik: nem kell a csajoknak minősíteni az apjukat. Maguktól is tudni fogják. Laura minden korlátozás ellenére imádja az apját. Szóval nem az a lényeg egy gyereknél, ki mit mond, hanem hogy mit tapasztal. Pofázhatom én a fiamnak, hogy szereti az apja, úgyse fogja elhinni...
Eldugultam, bocs a lelki fröccsért. :oops:
vovanda

Melcsinek üdv itt, többi zugolvasók bújjatok elő!

Bébik tök édesek.

Hülye kérdések: amikor kérdezik, hogy ikrek? Pasi mindig azt dörmögi: nem vettünk egy ikerkocsit és kölcsönkértük a szomszéd gyerekét is. :lol: Eccerűen hihetetlen.

Ne írjatok sokat ma, nem leszünk itthon délután, megyünk apámhoz..
vovanda

Vanda,
nekem is Ranschburg Szülők könyve áll a szívemhez legközelebb, teljesen azonosulni tudok azzal, amit ír.
Tetszik, amit írtál Annynak!

Petri,
hát ez nagyon édes!

Szanet,
én a Mrs. Marple-t néztem. :)

KépKép
lili73

[quote="lili73"]
írta:
lili73olyanok ezek a játszóteres képek, mintha valami távoli jövőben lennének egy scifi filmben, nagyon szuperek!

:lol: :lol: :lol:
Akkor hadd dicsekedjem hogy ezt parkot, jatszoteret Apaek csinaltak! :D

Ja, pohar kerdes, nem tudom ki kerdezte. :roll: En eddig odaig jutottam el hogy megvettem a kis muanyag poharakat ... eeeeeeeees ennyi! :roll: :oops: :lol:
Majd ha kicsit melegebb lesz! Csoros poharat ki szeretnem hagyni, Rate sem hasznalta hanem egybol a rednes poharat. Reggel-este cumisuveg van.

Ma sem nagyon leszunk, puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Fülgyertya:Én is használom,mert jó és működik,de olyat szabad csak venni,aminek a fül felöli végén van egy géz,hogy ne tudjon visszafolyni a forró fülzsír a fülbe,valamint legyen rajta jelölés,hogy meddig lehet égetni,mert ha túl közel ég a fülhöz,akkor a nagy hőtől könnyen fülgyulladást lehet kapni.
A köldökbe helyezhető(nőgyógyászati és hasi problémákra) változata már kicsit képtelennek tűnik nekem is,de állítólag úgy is működik... :roll:

Petra!
Attól függ,hogy Te mire akarod használni.De ha érzékeny a füled,akkor nagyon óvatosan,sőt lehet,hogy jobb lenne,ha először szakember csinálná.Egyébként van különböző "ízesítésű" a különböző problémákra!
Bendegúz tudja:a név kötelez a csibészségre! :wink:

Pasi!
Gratulálok a lapaljához! :lol: Jobb,mint az asztal alja! :wink:

Melcsi!

Rózsaszín habcsókocskák irtó aranyosak(és nagyon fiúsak :shock: )

Látom megindult a vonalzógyártási őrület! :lol: :lol: Tök jó,mert ezek a mamanetes vonalzók nem olyan nagyok,így nem lesz napi 5 oldal termés,csak 4 és fél! :lol: :lol:

binyek

Lanyané!
Gyúrsz már a műtétre?Besz&rásjelző villog???? :lol: :lol:

binyek

Sziasztok!
Petricsek!
Bendid nagyon husi,tényleg olyan mint a matrica,azt kivéve,hogy azon egy randa valami volt,nem???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Dóri!
Akkor ha 2petéjüeknél minden 200.két apától van,akkor az azt is jelenti,hogy minden 200. 2petéjű ikret szült nő csalja a férjét? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Ezt nem tudtam,hogy egypetéjűeknél lehet fiú-lány :shock: :shock: :shock: Én a Métneki Júlia könyvben azt olvastam,hogy ez lehetetlen,mert "biológiai szempontból az egyik tökéletes másolata a másiknak, mindig azonos neműek és minden genetikailag meghatározott jellegük azonos(pl.vércsoport)"
Anny!
Igaza van a csajoknak!Bár sajnos ez nem azt jelenti,hogy "apuka" nem okoz Neked egy-két álmatlan éjszakát :evil: :evil: Azt érezni fogják,hogy ki szereti őket igazán,kire számíthatnak ha betegek vagy kivel tudják megbeszélni a problémáikat!!!
Babusok!
Néni nem semmi!Lehet azt hitte kutyák? :shock: :lol: :lol: BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK!
Tonti!
Szuperek a képek!Basszus már mekkorák a gyerekeid!Öregszel :lol: :lol:
S.Csilla!
Mi is hétfőn megyünk.Azért kell Nórinak miél előbb kontaktlencse,mert nagyon nagy a különbség a két szeme között.A bal szeme 9es a jobb viszont tökéletes.Ezt a különbséget nagyon nehezen kezeli az agy,azért mert a szemüveg és a szeme közötti távolság miatt az agy egy kicsinyített képet kap a bal szeméről,viszont a jobb szeméről ugyan akkora a kép mint a valóságban.Az agyának ezt a két képet kell "össze dolgozni".A doki azt mondta,hogy felnőttek ezt már nem is tudják kezelni,mert aki felvenne egy ilyen szemüveget az kb 10 perc után elhányná magát.Felnőtteknek azt hiszem 3-4 dioptria különbségig adnak szemüveget.A kontaktlencsénél viszont nincs ez a különbség.Úgyhogy azt mondta a doki minél előbb "szemüvegteleníteni" kellene.A szemüveggel különben semmi gond,hordja szépen,még azt is szépen tűri,hogy napi 2-3 órára le van ragasztva a jó szeme.
Szép napot mindenkinek!!

bognartundi0727

Jó reggelt :D

Több felvonásban fogok írni, mert tuti, hogy a felét elfelejtem annak, amit akarok írni :oops:

Lili :P
Barnusod fürtjeit imádom! Tündériek, ahogy esznek :D

POHÁR: Képzeljétek, Milán kiveszi a kezemből a poharat és követeli, hogy itassam meg belőle. Így mostanában műanyag pohárból iszom, s főként vizet, vagy vizet almalével. Nem bio, meg a víz sem Jana, de nincs tőle semmi baja :lol: Egyébként ő az érdeklődőbb a "felnőttes" dolgok iránt, szeme majd kiesik, ahogy mosom a fogam és a kanálért is nyúl.

MOZGÁS:
Nem gáz, hogy már elmúltak 8 hónaposak és még nem másznak? :oops: :?:
Mondjuk Milán mondja, hogy baba, mama, apu (össze-vissza használja) és meg tudja különböztetni a fürdőben a polipot és a fókát. (Még csak ezt a kettőt "tanultuk".) És a polipra mondja hogy pppp. Márkóm csak berreg, meg csattogtat a nyelvével :)

Anny :?
Tesóm is elvált és hát igen, ott pont ez van, amitől tartasz, hogy elviszi őket az apjuk mekibe meg olyan helyekre, amit a tesóm nem tud kifizetni és őrült jól érzik magukat ott... egy ágyban alhatnak vele meg az új nőjével :shock: de ez is tetszik nekik. Viszont már nagyobbak, 5 és 7 évesek és tudják, hogy az anyjuk az, akire számíthatnak...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

felteszem ide is , mert csak ketten írtak, hogy lássátok, hátha valaki kedvet kap :wink: !
bár nem erőszak
Dóri
Kép
Vendég

Suttogó: Nekem baromira tetszett, amíg csak meg nem születtek a gyerekeim és nem akartam az újszülöttjeimnek napirendet kialakítani…
Ranschburg bácsi: nagyon aranyos, csak még nem találkozott ikrekkel… Baba barát, de amennyire a Suttogó meg felnőtt barát, én pont annyira túlzásként érzem a másik oldalra… Esténként olvasgatom és jókat derülök rajta :P

Köszönjük a dícséreteket. Igen, Márkó szeme hasonlít rám. De aki Apát ismeri, aszerint meg Apára hasonlít 8) Milcsim meg biztos másik Apától van :lol: :lol: , mert senkire sem hasonlít, egyedül Márkóra :D

Petra :P
Egyelőre csak én szörnyülködök, hogy nem utálnak ilyen szűk helyen ülni, ők amikor elalszanak a babakocsiban –minden sétánál-, egymás felé dőlnek, melegítik egymást. Még nem játszanak a kocsiban és nem is esznek, így nincs mit elvenni ;-)
Bendínó nagyon édes!

Melcsi :P
Cukik a kis rózsaszínek!

Tonti :P
Nem semmi, hogy magán játszótereitek vannak. Tök jó, hogy Apuci ilyeneket épít :D
És hát megint irigy-irigy a jóidő miatt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri :P
Nagyon szépek! Sajna nekünk színben nem passzolnak :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

BOLDOG NOK NAPJAT CSAJOK!!!!!!!

majd probalok visza olvasni :wink:

ja kaptam apatol laptopot nok napjara :lol: :lol: :lol: es meglepinek [[size=12]color=red]akar vinni HEVIZRE is [/color][/size] :P :P :P

binyek! lehet meg jelentkezni Hevizre???? please mondjad hogy igen, mi jonnenk pentektol ha meg lehet :roll: :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

upsz, móni igazad van....boldog nőnapot mindenkinek rajtam kívül :-)

egyelőre úgy tudom, hévízen telt ház van, de esetleg másik szálláshelyen biztos meg tudjátok oldani;-)
1szálpasi

Sziasztok csajszik es Pasi :)

Lilli nagyon szupi a video! Ugyesek a babaid, bar mar nemis annyira babak....

Konyvek: nekem a Kotodo neveles (attachment parenting) jott be nagyon, ronggya olvastam, ikresbol pedig egy angol konyv, az a cime, hogy double trouble, a csajszi maga is iker, es ikrei vannak. nagyon elethu :)

Dori nagyon jol kifejtetted az 1-2 peteju kerdest! eb ugy tudom, hogy egy placenta is jelenthet 2 petejueket, ha koran fuzionaltak a lepenyek....
de hogy 2 apja van egyes 2petejueknek :shock: :shock: :shock: WOOOOOW!!!!

Lenne egy keresem/kerdesem.... mennenk haza egy hetre nemsokara, es mivel nem autoval, igy nem vinnenk magunkkal annyi cuccot.... van esetleg vkinek elado v kolcsonadhato utazoagy, babygym, autosules, sterilizalo?????????????
koszikemillioszor

dragonfly

binyek! meg kaptam az e-mailt, koszi :D varom izgatottan az infot Hevizrol

Kép

demoniq13

Moni, dejo nektek!!!!!!!!!!

Fanni, 4gyen vagyunk am csak fius anyak....... (Banika, Petricsek, Te es En...... :wink: :D :roll: )
Szerintem minden baba mashogy fejlodik, a Tieidnek jobban megy a beszed, aztan lehet, hogy egyszerre fognak kuszni, ulni es szaladni is, Te meg tepheted szalankent a hajadat :wink: :lol:

dragonfly

dragonka: pontosan hova fogtok jönni? és hogy gondoltad megoldani a cuccok kölcsönadását?
1szálpasi

PASI! DE SZOMORU, HA NINCS HELY :cry: :cry: :cry: :cry: EN AKAROK JONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Kép

demoniq13

móni: ezzel én annyit akartam mondani, hogy gyertek, megoldjuk:-)
legalább még gyúrhatjuk a kis vasgyúrókat:-)
1szálpasi

PASI! HAT MEG LATYUK MIT MOND BINYEK, MI IS AKARUNK SOK TORPET NYAGATNI :P :P :P JA TI LESZTEK A LEG KISEBBEK, BAR MAR 4 HOSAK LESZNEK AKKOR :D :D :D

Kép

demoniq13

Petricsek: tok jo ez a kep, annyira edes! :D

Tundi: hu, nem lesz egyszeru a kontaklencse, meg en sem tudom betenni magamnak. :roll: Mikor leselkedtek neki?

Fanny: mindharom gyerekem 9 honaposan kezdett el maszni! :wink: Az hogy szavakat mond es meg tud kulonboztetni dolgokat egymastol beszed alapjan 8 honaposan az szerintem nagyon nagy dolog!!! Az enyemek meg mindig nem akarnak beszelni de mindent mutogatnak, az osszes testreszuket tudjak stb. szoval nincs gond csak lustik. :oops:
Neeeeeeeem, nem magan jatszoter, egy park amit Apa kerteszete keszitett es van benne egy jatszoter, minden nap kinyitjak es becsukjak hogy a vandalok ne szedjek szet es mivel eleg messze van a varostol es az emberek meg nem nagyon ismerik szinte mindig ures es ezt mi kihasznaljuk! :lol:

Dori: nekem nagyon tetszenek a cipocskek es Anna laba 18-19-es de hat, kicsit messze vagyunk. Azert en szivesen elfogadnek egyet-kettot csak akkor kuldom a penzt a postara. De persze ha masnak kell nem problema!!! Az a pillangos kis szandal nagyon tetszik es a fuzos cipocskek is alatta.

Dragonfly: hat, engem megut a guta! Te mehetsz en meg neeeem?! :evil: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: De jo Neked!!! Engem Apa meghivott ebedre de a gyerekekkel megyunk ugyhogy az lesz belole hogy etetunk, itatunk stb. :? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Dóri

engem a 19-es szandik és fűzős cipik, illetve a 21-es tornacipőszerű-nem látom jól, h az -e- cipik érdekelnének.
majd írj már priviben légyszi, vagy az emailomra. szendreianett@yahoo.com

előre is köszi

szanet

ja,és a 20 as rózsaszín fehér szandál

szanet

jujjmost nézem tonti, te is írtál :oops:
majd megosztozunk :wink:

szanet

bocs az elírásokért emailemre pl :oops: de Annám is itt gépelt velem.
hát senki nincs itt? :cry:

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?