A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Javitas:
a mai Metros ujsagban...
szoszi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.
Bori:
Azon a játszótéren már mi is voltunk,nagyon kultúrált,mi is nagyon élveztük.
A csúszdától én is féltem,de csak így volt rá esélyünk,hogy végre hajlandóak legyenek külön szobában aludni.Egyébként egyáltalán nem zajos nálunk.
A visszerem sajnos nagyon fáj is,feszül is,pedig még egy gramm plussz kiló sincs rajtam.Már előre félek a továbbiaktól.Ráadásul időnként már dagad is a lábam.A doki azt mondta,hogy hiába kenegetném,amíg a baba ott van és nyom valamit,addig ez így lesz.
Zsuzsa:
Még mindig nagyon szép a lányod!Kép
A könnyű szülésben most is nagyon reménykedem,mert elég alacsony a fájdalomküszöböm.Kép
Jerry:
Kiütéseim nekem is vannak,de nem nagyon foglalkoztam vele,mert hol előjön,hol eltűnik.Időnként kicsit viszket is,de aztán elmúlik.Keményedések nekem is vannak,de ha nem túl sűrűn,akkor az nem baj.Ha nagyon zavar,akkor pihenek egy kicsit.Dokidat kérdezd meg,hogy ő mit szól hozzá.Én az első gyermeknél szedtem magnéziumot,valami por alakút.A Bence szerintem is tök jó név!Kép
Süncsi:
Gyógyharisnyát vettem,de a bokámnál tovább nem jött fel,pedig nem is a legerősebbet vettem,és egy számmal nagyobbat.Kép
Katára egy héttel a szülés előtt UH alapján 2700-2800 grammot ígértek,ehhez képest 3900 lett.Pedig a legjobb UH-s orvos csinálta.
Chello:Azt hiszem Te kérdezted a mosást:én Arielt használtam és Coccolino Sensitivet,és egy darabig külön mostam a babaruhákat.De minden gyerek más,látni fogod,hogy bírja-e a bőre vagy sem.
Egcsi:Vigyázz Magadra,pihizz sokat.Timit üdvözlöm!
CirmoskaBellana:
EKG-hoz drukk,ne izgulj!Kép
Mucska:Szerintem aranyos a kép,Neked legalább látszik az arcocskája.A lényeg,hogy minden rendben van Annával.Még van időtök a befordulásra,próbálj beszélni a picurkáddal.Kép
Ildikó:Ennél azért jobb Húsvétot is el tudnék képzelni.Kép Kitartás és ne hajtsd túl Magad!
Orsi:A képeket nem sikerült megnéznem,biztos,hogy jó címet kaptam?Majd visszafordítom a mailedet,nézd meg légyszi,mert nekem furának tűnik.Lehet,hogy bizonyos jelek nálam másképp jelennek meg?Nem értek hozzá.Kép
Nanda:
Örülök,hogy ismét itt vagy,Mayával tényleg meg kéne próbálni egy pszichológust szerintem.Mire gondolsz,miben lehet rossz hatással Rá Véna?
Lino:
Marcelloban is róka.Kép Lassan már enni sem lesz kedved,ha tudod,hogy újra kijön.Nagyon sajnálom.
Éppen azért költözünk ki 2 héttel korábban a szüleimhez,hogy éjjel-nappal legalább a gyerekekre ne legyen gond.
Kakukk:
Gratulálok a kisfiúhoz!Ezek szerint Te is a mi táborunkat erősíted.Kép

Puszi Mindenkinek,remélem nem hagytam ki senkit!

Anikó
vakili

Sziasztok,

Bellana,
Mi az ARGO céget választottuk, ők profik, és csak ezzel foglalkoznak, egy nagy cég, nem valami magánvállalkozás, a Váci út külső részén székelnek, nem is olyan messze tőletek. Megnézem, van-e honlapjuk, amit megkukkolhatsz, vagy megadom a mi üzletkötőnk nevét, aki házhoz megy, és mindent elmagyaráz, hova kell tenni, mekkorát, stb. Egyébként már mástól is hallottam (ettől hihetőbb számomra), hogy a divatos márkák nem feltétlen jelentenek jó minőséget!
És de, agyon áztunk, de sebaj.

Mucska,
Na ezen a fényképen már főleg nem tudok eligazodni, de ez nálam a jónak mondott uh-fotóknál is így szokott lenni! Szívből örülök, hogy Anna teljesen rendben van, ez a lényeg. Hol áll a Tisza?

Nanda,
De jó, hogy felbukkantál!!!
Igen, azt hiszem erre ti is számoltatok, hogy szervi elváltozás nem lesz a kislánynál. És adtak tanácsot, hova érdemes fordulni a továbbiakban?
Találtam egy boltot az Attila út 67-ben, az Alagút után pár ház a Moszkva tér felé, ahol vannak foltos dolgok, ágytakaró, 15-én megyek megint arra (gyerekfogászat), és be is fogok térni, majd mesélek, megkérdem, van-e varratásra lehetőség.
A vasra miért zártad ki a Maltoferrt? Én annak idején kaptam Tardiferol Fol-t, most meg egy Aktiferol nevű szörpikét ajánlott az orvosom, de még ki sem nyitottam.
Tegnap vettem egy csomó Plussz pezsgőtablettát, mert rájöttem, azt szívesen megiszom, abból is van vastartalmú, lehet, hogy arra benevezek én is.
Pihenj sokat, és vigyázz magadra.

Ildikó,
Végre te is itt vagy!
Hát nem irigyellek. Viszont, ha akarod, átküldhetek neked néhány fotót emilen, azt meg tudod talán nézni.
Vigyázz magadra nagyon, de hát hogy mondjam neked a felújítás kellős közepén, hogy pihenj sokat?!

Kakukk,
Ritkán kakukkolsz ide!
Emmának tehát öccse lesz! Gondolom, ha lesz nevetek, leírod nekünk! Minden jót nektek.

Zsuzsa,
Remélem, nem bántottalak meg a tegnapi dologgal, de legtöbbször tényleg más véleményen vagyunk (kivéve a tegnapit), legyen az ágymatrac, babaruha-méretek, de ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy mások a tapasztalataink! Ebből legalább látják a kezdő kismamák, hogy nincs fekete-fehér, jó vagy rossz!
Mindezzel együtt ölellek, csókollak.
Ezt a hozzászólást word-ben írom (egyszer te írtad, hogy így is lehet csinálni), most kiderül, sikerül-e bemásolnom.

Most kilépek, este még megpróbálok jönni. És utálom ezt az időt!!!!!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia MIndenkinek!

Itt rendben minden, már nem is mérgelődök. Egy másik kismama is így járt aki a 30 héten ment. Bezzeg, ha megnézem a Praxisban csinált képeket, ott meg teljesen felismrhetőek a babócák. NA mindegy. A lényeg, hogy még mindig Anna, és a szive is rendben van. Beszélgetek én Annával, hogy forduljon meg. Remélem a kinti világban majd szófogadóbb lesz. Most attól ijedtem meg, hogy a doki azt mondta, hogy iszonyú sokat mozog. Bár én nem érzékelem oly mennyiségben, de lehet, hogy sajtkukac lesz? Kép

Kakukk! A lányokat kellett volna erősíteni, de azért hatalmas gratula. Csak BPD van a 24. hétről és az nálam is 62 mm.

Zsuzsa, Ildi, Linó, Anikó: köszi a drukkokat és nagy pusz értük. Tényleg nem morcoskodom már, csak a múltkori után másra számítottam.

11 órakor találkozok MAriannal a cukiban. És egy picit bűnözni is fogok.

Puszi mindenkinek: MucskaAndi
Szöszi!
Azért írd meg, hogy hova tippmixelsz engem, hogy tartsam magam hozzáKép

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Kakukk:
Nincs referenciám neked, de:
APD: törzsátmérő mellső-hátsó irányban
TAD: törzsátmérő haránt irányban
A babátok meg szépen fejlődik! És gratula a legénykéhez! Büszke a papa?

Orsi: akkor jó nagy lesz! Azt láttam, hogy a nappali nem kicsi! Hány szobátok lesz?

Ildikó: ezt olvasni sem semmi! Csak részvétemről biztosíthatlak! Kép
Majd ha túl lesztek ezen a rumlin, megnézed a képeket! Majd főzöl mellette. Akkor nem megy kárba az idő, míg a képek jönnek lefele.

Lino: akkor most pihizz egy kicsit, ha teheted!

Szöszi: de ugye nem haragszik miattunk az urad? Ez csak tanács volt, nem kötelező követni!
Én még nem mosok, de a szülést is csak 2 hónap múlva tervezem! (súgtam Kép)

Anikó, Anita-Bori: én is ismerem a Máltai játszókat! A 3. kerületben jó sok van! Hozhatnának nekünk is egyet! Kép

Anikó: és ha éppen nem vagy terhes, akkor is gondod van ezekkel a viszerekkel? Örökölted valahonnan?

Anita-Bori: nem vagyok azért annyira zabos, de hogy még ki is hangsúlyoztad, így annyira nem tetszett! Kép
Igen, és szoktam WORDben írni, ha sok a hozzászólás (pl. most), mert akkor nem kell tekergetni a hozzászólásokat olyan sebességgel! Mondjuk a spéci karakterek nem mennek át! Kép
Bírj ki 2 napot, csüt-péntek állítólag napos lesz! Kép Aztán Húsvétra jön megint a felhő! Kép

Mucska: hát, lehet, hogy örökmozgó lesz, és 8 hónaposan futhatsz majd utána! Na, az lesz csak a fogyókúra!
Amúgy a köv. hetekben csökken majd az aktivitása, mert a helye is fogy! És győzködd csak, hogy forduljon meg! Hátha beadja a derekát!
Mit ettetek? Csak hogy irigykedjünk.

A lányom kezdi a bordaterpeszt! Ez van. Keresztneve még nincs! Kép
Amúgy most éjjel sem nagyon hagyott aludni! Kép Most kivételesen Zsófi jól aludt! Kép

Szép napot, és finom kajcsikat mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Anikó: nekem is alacsony a fájdalomküszöböm, nagyon tudok szenvedni már egy egész kicsi sebtől is! Mi nem költözünk, mert pár nap alatt azt hiszem egymás agyára mennénk, pedig nagyon szeretem az anyut, meg el se férnénk rendesen .

Bori: nálatok milyen az idő? Itt szépen süt a nap, most jöttünk be a kertből.

Zsuzsa: pihenés betervezve: lányok mennek anyuhoz csütörtökön!

Szilvi
lino

Hali
Koszi az egyutterzest lanyok!

Bori
Varom a kepeket, vagy mar at is kuldted? Milyen az az ido amit eppen utalsz? Ott is borult, havas kert 5 fokKép?

Zsuzsa
Ha ennek vege en sosem fozok, vagy takaritok tobbetKép.

Lino es Aniko koszi a biztatast.

Most megyek folytatni a pakolast, de annyira almos vagyok, tegnap vegul 2-kor kerultem agyba es Laura 8.30-kor kelt. En is akarok egy nagymamat!!!!!!!

Tenyleg puszi
Ildiko
salla

Lino: helyes, pihenj csak, de az még 2 nap!

Ildikó: még ha meg is tehetnéd...
Nekem sajna nincs felesleges nagyi, így én nem küldhetek neked sajna... Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nanda: ez nem jó hír, mármint, hogy az a banya így kiborítja szegény kicsi lányt!! nagyon sajnálom. Kép Dani sem alszik, este 11-kor még vígan fennt van és délután sincs semmi. Sokszor felriad, nem tudom mi lehet, de anyós nem lehet az oka, mert ő csak engem borít ki.
vashiány: én Ferro-Folgamma nevű kapszulát kaptam a dokitól rá. Kérdezd meg ezt szedheted-e. Ebben vas, folsav és B12 vitamin van.
Próbálj meg pihizni, sok puszi!

Orsi: jól esett, hogy megértettél, kicsit féltem is, hogy irigynek tartasz, (holott pedig az vagyok. Kép) de olyan csodás lehet egy ház, főleg a kert! És végülis igazad van, miért ne történhetne valami csoda? KépLehet,hogy egyszer majd nem lesz ilyen reménytelen az ügy. Végülis rosszabb is lehetne. Kép A külön puszit külön köszönöm és viszont! Kép Kép

Ildikó: csak megvan kend! Kép A felújítás csak véget ér egyszer. Kép A tanácsot köszönöm, megyek is csomagolni. Kép

Kakukk: gratula a kukishoz!! Most már tényleg pasiuralom lesz a topikban. Kép

Szöszi: köszi az infót!!!

Anikó: még semmi plussz kiló? nahát, milyen ügyi vagy! A lábadat sajnálom, nehéz lehet. A szülés után elszokott múlni? Mármint a viszér, nem a lábad. Kép
Jó lenne ha nekem is hamar meglenne a bébi. Dani 8 óra alatt volt meg, de 2 perces fájásokkal indultam...na és nem vagyok egy fakír. Kép Úgyhogy értékelném ha most majd gyorsabb lenne. Kép Puszi!

Anitabori: Köszi az infót! Árakat tudsz mondani? Ugye nem csillagászatiak? Éa akkor légyszi küldj címet! Köszönöm. Kép

Rólunk: voltunk védőnőnél aki persze (természetesen) kiakasztott. Merthogy, nem tetszik neki a súlyom. Nevetséges. Az volt a baja, hogy 64-ről indultam, de 2 kilót fogytam és azóta 68 kiló vagyok, tehát 6 kiló jött fel. Ebből kettő ugye az amit az elején kihánytam és szerintem a nagy része víz. Szóval az induló súlyomhoz képest csak 4 kiló plusszom van!!!
De neki az volt a baja, hogy ez 2 hónap alatt jött fel! Na, ezért nem járok én védőnőhöz.
Végülis a kellő pecsétmennyiség már megvan.
Remélem nem voltam érthetetlen? Kép

Puszi,mindenkinek:
Bellana
bellana

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek köszönöm a biztatast suly ügyben. Ha nagy lesz hat nagy lesz, csak kijöjjön vhogy egészségesenKép

Bori és Mindenki!
Az idö itt is gyatra, par fok+esö. Ide hét végére (szoval Husvétra) igérnek jobbat, de max 14 fokot. En 18-at akarok minimum!!!

Mucska!
A lényeg, hogy Anna egészséges! Es a sulya is klassz!
Dömperke meg aludt (egy hete, a Praxisban), az volt a baj, nem is akart felkelni. Igazuk van a babaknak, anyuci pocijaban azt csinalnak, ami épp jol esik nekikKép
A fekvése miatt probalj meg ne aggodni, léci! Tudja ö, hogy a jo neki. Ha meg akar fordulni, még a szülés napjan is megteheti, sok baba csinal igy. Sok puszi Neked!

Ildiko!
Jo, hogy bejelentkeztél, kitartast. Nalunk csak egy pici munkalkodas volt, de olyan jo, hogy vége. De még mindig a végeredmény lebegjen a szemed elött!

Szöszi!
Neked is kitartast, nyaron jol fog jönni ez szerkentyü meglasd!

Kakukk!
Gratula a kisfiuhoz! Tényleg ritkan jössz!

Kicsitcirmos!
Örülök, hogy tetszik a neved! Igazad van, gondoltam is Rad, Te a több mint 4 kilosat is megszülted ügyesen! EKG miatt szukolok. A folyas rendezödött mar?

Nanda!
Gyere gyakrabban és minden jot kivanok Mayanak! Lehet, hogy tényleg pihentetni kéne Véna-t, megoldhato?

Aniko!
Kar, hogy a harisnya nem jött be! Vszinü ez egy adottsag Nalad, sajnalom. Még nem hiztal semmit? Nahat!

Zsuzsa!
Dömperke is hihetetlen mutatvanyokat végez a pocakomban elalvaskor is, de engem nem zavar én akkor is jol tudok aludni ha ö éppen tornaorat rendez odabenn! Mi lesz velem, ha megszületik, biztosan holdkoros leszek egész nap!

Lino!
Remélem jol telnek majd a gyerekmentes napjaid és kipihened magad.

Dolgozom még egy kicsit, holnap doki, gondoljatok ram, majd beszamolok (kikérdezem suly- és szülés-ügyben).
Képzeljétek, Kispapa titkolozik, vmit meglepit készit elö. Pedig nem is lesz szülinapom vagy vmi. Izgi, sejtelmem sincs, mi lehet! Csak azt tudom, hogy vmit emilen intézkedett.

Sok puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok Kismamik Kép

Remélem mindenki jól van és mindenkivel minden rendben.
Nállunk is minden OK AFP jó lett 1/1Kép de viszont hogy mi leldzik a lábacskái között azt még nem lehet tudni.
Most beugrottam a melóhelyre de nemtudok sokáig maradni.
Mindenkinek nagyon jó babavárást kívánok

Alice
20 Kép
malice

szia Alice!

Nagyon örülök a jó hírnek! Én lányt jósolok neked! Kép
Vigyázz magatokra, és adj hírt magadról, ha tudsz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Szerintetek meddig érdemes(normális) a gyerkőcőt a szülők hálószóbájában tartani? A párom még nem adta föl, hogy egy éves koráig nálunk aludjon, de ez nekem nem nagyon tetszene, és elég határozottan ellenzem. Vagy lehet, hogy én tévedek, és ezzel az elképzelésemmel én leszek a szőrös szívű anya?:-(

Megjegyzem a szobája közvetlenül a mi hálószóbánk mellett lesz.

Edit
subesz

Bellana: nem voltál érthetetlen, és ne foglalkozz vele! Ha ő is jött volna a Marcelloba, rajta több lenne! A védőnők nagy része csak a száját jártatja. Tehetnek egy szívességet! Én nem is voltam már 6 hete, és majd csak 3 hét múlva tervezem, utoljára... Minek??? Amúgy az enyém egy angyal!

Süncsi: hát, lehet, hogy alvajáró leszel Kép
Intézkedik? Ez jól hangzik. Kapsz Húsvétra egy sünit! Kép
Nekünk meg lassan házassági évfordulónk lesz. Ki kellene találni valamit...

Zsuzsa
zerko

Edit: ki hogy gondolja. Az én lányom mellett nem is lehetett aludni. Most is elég izgága. Ő 4 hetet kapott velünk, azóta külön van ő is a szomszédban. De vannak olyan szülők, akik nem ennyire szőrös szívűek!

Zsuzsa
zerko

na, ki, és mikor leli meg ezt a topikot??? Árulás történt, mi???

Zsuzsa
zerko

Igen, árulás történt! Kép Dani magától bement szundizni,persze jó kis bömbi előzte meg. Aludt is egy keveset, én is lepihentem, erre a ház előtt megint nekiállak betont fúrni,zajongani!
Komolyan mondom eldobom az agyam! Se hétvégén, se tegnap nem történt semmi, se ma délelőtt...
Úgyhogy most itt ülök az elsőszülöttemmel, mert persze frászt kapott, na hallod erre ébredni!
Hú felrobbanok!

Süncsi: kiváncsi vagyok mi lesz a meglepi? Kép
A folyás köszöni haldoklik.Kép
Most akkor te végig dolgozol a terhesség alatt??

Alice: szoktunk ám emlegetni! Jelentkezz be időnként! Kép

Edit: mi "szőrös"szívűek voltunk. Kép Dani a félszobában kezdte meg pályafutását az elejétől fogva. nekünk egybenyílóak a szobák és mindig nyitva van az ajtó, úgyhogy átmenni annyi, mint a mi szobánk másik végébe. Hiába egy 38 m-es panelban nincsenek távolságok.

BORI: képzeld el,beírtam a keresőbe, hogy Argo és azt hozta ki, hogy nincs jogosultságom megnézni, meg hogy tiltott oldal. Na, szép! Csak nem titkos a klíma szerelők honlapja? Kép

Bellana
bellana

Nahat, hogy kerultunk ide?
Alig talaltam meg "magunkat"...Kép
szoszi
szoszi

Látom, mindenki csak pislog! Nekünk még a pocakunkban van!
Én nem értem a rendszert!
Először máshol, valami várandóság alatt kerestem, de ott nem volt.
De én találtam ide először! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana!
A Te védőnőd vetekszik az enyémmel hülyeségben!!!!!!!!!!!! Nekem is meg van a szüksésges pecsétem!!!!Kép

Süncsi!

Nagy puszi és köszi! Nem vagyok ideges. Ha befordul, ha nem nem izgat. Nem vagyok megijedve a császártól, hisz én kezdetektől arra készültem. MAjd meglátjuk. Egy a lényeg, hogy kint legyen egészségesen!

Zsuzsa!
Gondolhatod , hogy én somlóit Kép , MAriann pedig meggyes pitét. Nekem nagyon aranyos volt és a 2 óra úgy repült, mintha nem is lett volna.

NA lányok!

Én most elköszönök, mert reggel költözünk ki. Fogok azért jelentkezni, mert ugye Szöszit sem hagyhatom információ nélkül a tippmixéhez. Szóval ha jövök be akkor be fogok jelentkezni.
NAgy puszi mindenkinek és további gondtalan terhességet kívánok!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!
Te vagy köztünk a legügyibb!Mondtam én ,hogy megyek Hozzád tanulni!Kép
Utólag is köszönöm a segítséget!Meg a vicceket is,nagyon jók !
A visszereimről:vékony hajszálerek mindig vannak,de ezeket inkább csak én látom.Katával is kijött erősebben,de a szülés után nagyjából el is múlt.Most viszont nagyon brutális,úgyhogy remélni sem merem,hogy teljesen visszahúzódik.Kép
A kezelések viszont úgy hallottam,hogy nagyon fájdalmasak,úgyhogy már előre félek.Kép
Lino:
Én sem nagyon bírok ki 2 napnál többet anyuval,de amikor babát várok,akkor nagyon figyel,hogy ne legyen semmi konfliktus.Ha ott vagyunk,nincs más dolgom,mint pihenni.A gyerekekkel is nagyon szívesen foglalkozik,és azok is imádják őt,úgyhogy nem félek a kiköltözéstől.Ráadásul 4 szobájuk van,úgyhogy helyhiány sincs.Kép
Bellana:a kilókat én is úgy számolom,hogy fogytam 4-5 kilót az elején,és eddig csak ez jött vissza,így szerintem nem híztam semmit.A védőnőd szerint viszont igen,de engem ez nem érdekel,én nagyon meg vagyok magammal elégedve/és Bencével is természetesen/.Szerintem Te is tök jól állsz.Kép
remélem a lábam marad,a visszerek nem!Kép

Süncsi:De izgi a meglepi!Kíváncsi vagyok én is.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Én idetaláltam, mert én az "elmúlt napon"-ról szoktam indulni, de Zsuzsa azért köszi az infót!!
Írtam mailt más ügyben is.

Mucska: Remélem jól fogjátok magatokat érezni és azért nem felejtesz el minket? Kép

Anikó: márpedig angyalom, te híztál, 4-5 kilót Kép Jujuj!! Kép Legalábbis az elmeroggyant védőnőm szerint, igen. Pedig én is úgy számolok mint te, hogy a kezdő súlyhoz viszonyítok, nem a múlt századbeli súlyomhoz. Kép
Anyuka téma: az enyém azt se tudja, hogy terhes vagyok és Danit 4 hónaposan látta utoljára...
Na, nem is megyek bele inkább. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Ja és tényleg vicces, hogy a "gyermekek kor szerint"-be kerültünk, nem a várandóssághoz.
Ne írjunk a szerkesztőknek, hogy ezek a babák még igencsak ifjak? Kép
bellana

Na, nem bírtam megállni, írtam a szerkesztő topikjába, hogy megkérdezzem nem illenénk-e jobban a várandósság téma körébe. Kép

Bellana
bellana

Bellana: válaszoltam neked!

Mucska: somlói Kép
Irigyellek benneteket! GYere, ha tudsz!

Anikó: és kinek van viszere a családban?

Jaj! Holnap rám gondoljatok! Terhelik a cukromat! Kép
Ma egész délután keményedett a hasam, de nagyon. Bekaptam egy magnéziumot! Ha lefekszem, akkor elmúlik! De 2 hónapig nem fekhetek minden du! Főleg nem a játszótéren! Kép

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, megkaptam, minden oké! Kép
Holnap szorítok, puszi!
Cirmoska
bellana

Zsuzsa!

Szorítok holnap. Remélem azért nem felejtetek el!

Bellana!
Úgy intézkedj, ha jövök megtaláljalak benneteket!!!!! Pusza Nektek!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Az előbb írtam,erre elszállt,most nem gépelem be újra.Most tudtam csak jönni,mert nagyon beteg voltam,még kötőhártyagyulladást is begyűjtöttem.
Egy hónapja nem híztam semmit,így megint csúnyán néztek rámKép
A holnapi Zh-ra nem tanultam,mert nem tudtam kinyitni a szemem és senki nem ért rá felolvasni
Kép
Megrendeltük a szekrénykéket,komódkákat,polcocskákat,tök aranyosak,a kiságy meg jövő héten érkezik valszeg,hurráKép
Apa ültetett egy diófát a Kisbencének,mert annak idején neki is ültetett a nagypapája.Az a diófa már 50 évesKépOlyan aranyos,nem?Úgyis szülinapi ajándék lesz a kiskölyök neki.

Zsuzsa,köszi az emileket!Kép

Bellana,nekem is kúpom van és nekem is sok a folyásom,bizti normális!

Chello,gratula Noémi majd 1 kg-jához!A cukros eredményemért csak holnap megyek,mert nagyon sz@rul voltam.
Meg tudnád írni nekem,hogy hol lehet olyan fóliát venni,amivel a bútorokat csináltad,mert olyan színűvé akarom varázsolni a saját bútoraimat is,mint a babáé.

Mindenkinek millió puszi,
Kinga
nyinike

Bellana, Mucska: köszike a szorítást! Kép

Kinga: jobbulást neked! És nagy rakással a ZH-hoz!

Zsuzsa
zerko

Ide figyelj Cirmoska!
Ne vedd el az önbizalmam,én igenis nem híztam egy dekát sem!!!!!!!!
Anyuka téma:Kép Ha gondolod,egyszerleülhetünk erről is beszélgetni,az én életem sem volt mindig ilyen szép és egyszerű.Kíváncsi vagyok,hogy köztetek mi volt a gond.A mi kapcsolatunk akkor rendeződött,amikor anyuka lettem.
Zsuzsa:Anyunak vannak vékony hajszálerei,de ez szerintem nem az az igazi visszér.
Gondolok Rád holnap!!!

Üdv:Anikó
vakili

Zsuzsa,ez is lemaradt:szorítok holnap!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Zsuzsa:ügyi legyél holnap, kitartás! Kép

Mucska: érdemes a "társalgás" és azon belül "az elmúlt napon"-ra menni, akkor tuti megleszünk. Én csak mókásnak találtam, hogy nem a várandóssághoz tartozunk. Kép
Puszik mennek,ha rossz kedved lenne használj fel belőlük. Kép :Kép

Kinga: hú, de rád járt a rúd, te szegény lány!!
Jobbulást neked és ha nem jól sikerül a ZH ne keseredj el! Bár te eddig is jól teljesítettél, ha nem sikerült tanulni, úgyhogy hátha holnap is tudod hozni ezt a bravúrt! Drukkolok!!

Anikó: jaj,nem akartalak megbántani!! Csak hülyéskedtem!!!!!!!! Tudom, hogy nem híztál na. Kép
Anya téma: sajna nekem amióta magam is anya lettem még rosszabb lett a kapcsolatunk. Leülhetünk ha gondolod, de nem valami szívderítő a téma, persze kiváncsi vagyok nálatok ez hogy volt. Bár igazából nem hinném, hogy a mi kapcsolatunk valaha is rendeződne. Egyenlőre másfél éve nem tudok róla. És nem is bánom. Kép

Puszi: Bellana
bellana

Sziasztok!

Azt hittem már az egész topic eltünt? Mikor rakták át ide a dolgokat?
Nagyon megkönnyebbültem mikor megtaláltam, így mostmát elolvaslak beneteket.

Vali
C.Vali

Kinga, Anikó: köszi nektek is.

Kinga: mi lett az ellenőrzés ZH-d vége?

CVali: mi nem tettünk át semmit! A rendszergazda lehetett! Kép

Jó éjt nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa,majd jövő hétre javítják ki az ellenőrzést,így csak szünet után kapjuk meg.Legalább nem rontja el a jövő heti vásárlás hangulatát.

Cirmoska,rendes dolog a párodtól,hogy nem ment el újra Amerikába!Köszi a drukkot,majd kiderül,mit sikerül holnap összehozni.Így feldúsítva Augmentinnel már kicsit jobb,de még mindig elég hullaszagú vagyok.Kép
Azért nem lehet ez jó az anyuddalKép

Jó éjt mindenkinek,puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Zsuzsa
Jelentem en is rogton idetalaltam, persze elsore megijedtem, hogy hova tunt a topik, de kis ugyike vagyok es rogton itt probalkoztamKép Szerencse, mert mar megint nagyon keso van, ugyhogy nem is irok sokat.

Nem tudom ki kerdezte, hogy mikor lesz kesz a haz. Legkesobb majus vegere, de ha minden siman megy, akkor lehet, hogy mar majus eleje-kozepe tajanKép Jo lenne!

Ma Gergo dragam ugy beindult delutan, hogy az csak naKép Imadom erezni, amikor mozgolodik a szentem! Olyan edesKép

Aniko
Most mar nincs erom elokeresni a cimet, mert a masik gepben van, de holnap ha lesz ra idom ujra megirom. Esetleg kerjuk meg Zsuzsat, hogy irja meg neked o is, hatha azt meg tudod nezni. Jo lenne, ha sikerulne!

Na, megyek szunyni!

Puszika mindenkinek!

Orsi
21+4

avocado

Sziasztok!

Bellana: tök hülye a védőnőd! Szerintem egyáltalán nem sok amit híztál. De lehet, hogy van a védőnőknek egy része, akiket külön erre oktatnak, hogy hogyan borítsuk ki a kismamákat. Anyukád Kép

Süncsi: írj majd, hogy mi volt a dokinál! Kíváncsi vagyok mi lesz a meglepi!

Alice: örülök, hogy minden rendben van veletek!

Edit: Lili 4 hétig volt velünk, Nóra tovább és őt nehezebb volt utána átrakni a gyerekszobába.

Mucska_ áradásmentes szép napokat!

Zsuzsa: drukk a terheléshez!

Anikó: nővéremnek voltak csúnya visszerei, de neki műtötték, azóta azt mondja sokkal jobb. Ő egyébként aputól örökölte, szerencsére én nem.

Kinga: jobbulást!

Szilvi
lino

Jó reggelt mindenkinek!

Itt lassan kiderül az idő, pedig egész éjszaka esett az eső. Sajnos a hétvégén nem tudtam bejelentkezni, pedig szerettem volna. Elég mozgalmas volt a szombat vasárnapom a vendégjárás miatt, még úgy is, hogy anyukám mindent megpróbált levenni rólam, több-kevesebb sikerrel.
Sajna vasárnapra elkezdett húzódni az alhasam ami miatt nagyon megilyedtem. Ki tudja miért, de folytatódott hétfőn is, ezért az utóbbi napokban csak feküdtem. Úgy tűnik, mostmár elmúlt szerencsére. Remélem ti jól vagytok!!

Orsi! Nagyon ügyesek vagytok ezzel a házépítéssel!!!!! Mire megjön a baba teljesen be tudtok rendezkedni is. Szuper lehet egy teljesen új házban kezdeni a baba nevelést. Ki fogod tenni az udvarra is, anélkül, hogy aggódnál. Szerencsére nekünk is van egy nyaralónk, mi oda tervezünk lemenni a nyáron, miután megszülettek a babák.

Szöszi!
Láttam már válaszoltak a babkocsi kérdésedre. Én még nem hasonlítgattam össze az árakat, de minőségre ehhez hasonlót kerestem és ilyet sehol máshol nem láttam ikerben. Mi nem voltunk az Örs vezér téri üzletükben, ahol a kiságyat árulják, de ha ti elmentetek , légyszi írj már róla, milyen volt.

Anikó!
A Szentmihályi úton hol van a Roan és a Symbaba bolt? Én nem láttam ott más üzletet.

Egcsi!
Sajnálom, hogy neked is fájt a hasad. Még jó, hogy te is tudtál pihenni.

Hízás:
Én az elmúlt két hétben csak 1 kg híztam, de azt hiszem most megint egy ugrás előtt lehetek, mert nagyon húzódnak az izmaim.

Hogy fog alakulni a húsvétotok?

Vali
C.Vali

Jó reggelt!

Mucska, pusza! Kép

Kinga: mi a Praktikerben vettük az öntapadós fóliát de lehet még kapni a Baumaxban, Auchanban meg több helyen is biztos. 2-3 szélességűt lehet kapni és 2 m-es tekercsekben van. És tényleg újjá varázsolja a bútorokat.

Zsuzsa: drukk a terheléshez.

Én holnap megyek! Kép

Mindenkinek pusza! Kép

Chello
chello

Kinga!Gyógyulj meg hamar!

Zsuzsa! Drukkolok a cukorhoz!

Bellana, Linó! Sajnálom, hogy ilyen rossz a kapcsolatod az anyukáddal. Én eddig azt hittem annál rosszabb nem lehet, ha döcögve jön ki az anyóssával valaki, az elképzelhetetlen volt számomra, hogy ez a saját anyjával is előfordulhat.
A védőnővel ne foglalkozz!!! A babád úgy is elveszi azt ami neki kell!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Tegnap megszidtam Kisbencét,mert hajnali fél egykor még olyan vidáman korzózott odabent,mintha délután lenne.Mondtam neki,hogy ennyi idősen éjszakázni elég pofátlan dolog,de nem érdekelte.Biztos ő is lábadozik a betegség után,aztán behozza a punnyadást.Kép

Szorítsatok értem este 6-tól,mert akkor Zh-zom!Ja,és Kispapával is talizunk,akinek legújabb ötlete,hogy kell venni a Kisbencének kismotort,meg Peg Perego Gaucho Silver akkumulátoros,kétüléses,biztonságiöves kisautót.KépSzerencsére időben felhívtam a figyelmét,hogy azt 3 éves kor után lehet használni.Mondjuk,legfeljebb addig használom énKép

Zsuzsa,na,milyen volt a cukor?Nekem megint szétlőtték a vénámat,pedig tényleg a legvékonyabb tűvel próbálkoztak.Ma megyek eredményért én is.Te csak reggelizel,vagy cukrot iszol?
Megmutattam Anyának a Zsófit és ő is üzeni,hogy tündérszép.

Vali,mi idén a keresztanyáméknál leszünk húsvétkor,mert minden évben valakinél együtt van az egész nagycsalád,idén keresztanyuék szívnak.Jó,hogy már nem fáj a pocakod,de azért pihenjél sokat,mert azért két kisbaba nem semmi megterhelést jelent.

Chello,köszi szépen!Van két beépített szekrény(mert a szobám tetőtéri,33 négyzetméteres takarítók rémálma),meg egy polc és azok sötét színűek,azt akarom átfóliázni.Kép
Majd drukkolok holnap,elég undi az a lötty,de egy fél citromot belefacsarsz és akkor legalább meg lehet inni.De nekem nem ment egy húzásra.
Mindenesetre Kép a pocaktársamnak!

Cirmoska,ne törődj a védőnőddel!Nemtom,mit szívóznak ezzel a hízással.Baj akkor van,ha hirtelen jön fel víz miatt,toxémia miatt,addig meg hagyjanak már békén!Nálunk van 4 védőnő,az egyik alig valamivel lehet idősebb nálam és túlsúlyos,akkor meg kinek beszélnek,nem?A te védőnőd nádszálkarcsú?

Szilvi,kösziKép

Orsi,házKép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltűntem, mert otthon festés van, na meg kerítés építés.
Aztán látom, hogy Ti is eltűntetek!!! Megilyedtem, hogy biztos ez a büntetésem, amiért napokig nem tudtam felétek sem nézni.

Olvasgatlak benneteket, remélem mindeni jól van.

Lányok:
Hogy lehet az, hogy 20. hetesen nem érzem a Pocaklakóm mozgását? Mondtátok, hogy ti már 15-16 hetesen is éreztétek. Ennyire lusta lenne a babuci vagy én vagyok béna?

Maci2
maci2

Bellana,baj,ha Cirmoskának szólítalak?Szerintem annyira passzol hozzád!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Itt elég mufurc idő van. Kép
Válaszolt az oldal moderátora a kérdésemre: azért kerültünk a "gyerekek kor szerintbe", mert a szülés után nívós társaságunk valszeg úgyis ebben a topikban fog tovább beszélgetni. Kép Milyen igaz. Kép

Vali: neked duplán kéne vigyázni magadra,nehogy megerőltesd magad! Sajna anyák terén meg vannak ilyenek. Kép Én mindent megteszek, hogy ne legyek olyan, bár arra nem sok esélye van, mert én akartam Danit és annyira szeretem, hogy leírni sem tudom és ez így van és lesz a tesóval is. Kép
Húsvét: mi nagyrészt itthon leszünk együtt apával!! Meg persze anyósékhoz is kell menni, mert ott lesznek a sógorék a lányokkal. A lépcső alján van már ajtó, remélem most nem lesz baj. Amúgy anyós nyomja, hogy aludjunk ott, de nekem enyhén szólva nem tetszik az ötlet.

Lino: a védőnők itt elég gázosak, legalábbis a mi körzetünkben. Kép A múltkor egy anyukát jól megaláztak, leakarták záratni a lakását a köjállal, mert az hitték fertőző hepatitise van...
Képzelheted. A büntetésük csak ennyi lett, hogy elküldték őket egy továbbképzésre, hogy azért ne csináljanak ilyen marhaságot. De azért azt az anyukát sikerült földbedöngölni...

Chello. milyen fólia ez, kifejezetten bútorokra való?

Orsi: te nem bagoly voltál előző életedben? Kép
Izgalmas lehet, "új"baba, új ház! Kép

Kinga: hogy sikerált a ZH? Ugye nem esel kétségbe ha csak 4 -es lesz? Kép

Zsuzsa: túl vagy a cukoriváson?

Csók: Cirmoska Bellana
bellana

Macikám: akik olyan korán érezték a babó mozgását azok már a többedik babájukat várják!!!!

Kinga: most látom, hogy majd este kell szorítani érted. Kép
Kismotor: Kép
Cirmoska: maradhat, de miért illik hozzám? Kép
Sajna a fényképezőhöz Ádi még hozzá sem nyúlt, de úgyse nagyon látszanak a cirmok. Kép

Cirmoska B.( Ez olyan mintha valami rapsztár lennék. Kép)
bellana

sziasztok!

Mindenkinek köszi a szurkolást!
4 kémcsőnyi vérem látta kárát a ma reggeli randinak. És két lyuk van egy vénámon! Kép
Azóta még egyszer megreggeliztem, mikor hazaértem.

Kinga: akkor addig még talány, hogy 4-es, vagy 5-ös lett! Amúgy én anno 4-est írtam belőle, de amikor beadtam, nem tudtam, átmegyek-e. Jellemző, mi??? De ez az évfolyamon a párját ritkította! Kép
Az én lányom is nagyon él éjjelente! Így ez nem egyedi. Gondoltam is rá, hogy ha megszületik, ezt remélem abbahagyja! Éjjel tüsszentett egyet a férjem, és ugrott egyet a hasamban! Így alátámasztotta amit olvastam, reagálnak a hangokra! Kép
Drukk a mostani ZH-hoz!
Kispapa ezt a motor dolgot elkapkodja! És addig ki fogja majd kerülgetni? Amúgy én nem vagyok híve ezeknek a nagyon extra játékoknak! Újra éli a Kispapa a gyerekkorát? Ami neki nem volt, azt megveszi a KisBencének?
Köszi Anyukádnak!
Én a zsemlés módszerre voltam ítélve! Számolj majd be, milyen lett a tiéd!

Maci2: szerintem ez nem baj! Hamarosan tuti érzed majd a mocorgást!
Volt így ezzel a topikban más is! Amúgy nem mindegy, hol tapad a lepény!
Figyelj rá! Főleg kaja után, ill este. Akkor aktívabbk!

Orsi: akkor te is nagyon ügyi vagy Kép
Megírom Anikónak!

Anikó: megírom Orsi helyett!

CVali: tegnap az én hasam is nagyon vacak volt! Bár ez téged gondolom nem vigasztal! Pihenj csak, az a legjobb!
Te csak ne ugrálj! Majd a babák híznak! Kép
Húsvét: nem sok minden lesz! Itthon, és a nagyiknál szerintem.

chello: gondolok rád holnap! Nekem akkorra lesz eredmény!

Szép napot, és kevés esőt!

Zsuzsa
zerko

BellanaKép
A védőnő tök hülye vagy még soha nem volt terhes! Nem is híztál sokat! Ilyen védőbanyához én sem járnék!

AliceKép
Jó, hogy felbukkantál! Gratula a 20. héthez!Kép

EditKép
Egyetértek veled, a mi lurkónk is a saját szobájában fog aludni az elejétől kezdve, majd én költözöm át hozzá egy időre.Kép

ZsuzsaKép
Gondolok rád, de szerintem már túl vagy a cukorterhelésen. egyébként köszi a mail-t az új helyünkről, nem biztos, hogy megtaláltam volna.Kép

KingaKép
Jobbulást!Kép

Tegnap írtam egy csomót és nem tudtam elküldeni. Biztos akkor volt folyamatban az áthelyezésünk.
Timivel ma találkozom és átadom az üdvözleteket.
Egy óra múlva jelenésem van a szemészeten, bár meg kellett küzdenem ezért, mert először ápr.29-re akartak időpontot adni. Egy magánrendelésen megértem, na de az SZTK-ban? Ha a fél szemem kifolyik, akkor is várjak két hetet?
Tegnap Nagyanyó fánkot sütött nekem, hátha a cukorterhelés után le leszek tiltva a finomságokról.
Fiacskám éjjeli bagoly, egész nap elvan, de este 10 után beindul, szerencsére akkorákat nem rúg, hogy ne tudnék aludni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinga: Kis motor???? Kicsit tényleg korai még. Én eddig azt tapasztaltam a gyerekek sokkal jobban el tudnak játszani egyszerű hétköznapi dolgokkal, mint a bonyolult méreg drága játékokkal. Erről a babás anyukák biztos többet tudnak mondani.

Zsuzsa: Örülök, hogy jól vagy a cukor után. Mi úgy néz ki a könnyebbik verziót kaptuk, én is farkas éhes voltam utána, de a zsömle tejjel is nagyon jól esett akkor.

Maci2: Szerintem mostmár heteken belül érezni fogod a babádat. Szerintem is étkezés után, ill. lefekvéskor érezheted a legjobban. Én először csiklandós simogatást éreztem, lehet ilyen neked is van már, csak nem tudtad, hogy az az.

Húsvétra hozzánk jönnek az anyósomék és a sógoromék. Mondtam a férjemnek készítse fel finoman az szüleit, hogy most én egyáltalán nem tudom őket körül ugrálni és nekeik kell csinálni mindent, vagy mondjuk le ezt a látogatást. Azt mondta ez csak természetes és nem fogja hagyni, hogy strapáljam magam. Remélem így lesz, mert ha most kimerültem, amikor az anyukám mindent megcsinált, hogy fogom bírni, ha mégis ki kell szolgálnom őket? De nem panaszkodom, majd beszámolok mi volt.

Holnap egyébként megyünk kontrollra. Kiváncsi vagyok hol tartunk.

Vali
C.Vali

Lányok!
Kész , elegem van, besokalltam. Tegnap kétszer tűnt el az irományom, utána meg nem tudtam elküldeni! Ma megint írtam egy regényt és megint nincs meg! Mostantól olvasó üzemmódban duzzogok!
Pusszancs mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nna! Mégiscsak megvagyok, akkor duzzogás elhalasztva.Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép