A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sting édesem!

Mikor lesz a hsg-d???? fosol már? Ne izgulj túléled majd gondolok rád nagyon! Én nagyon fostam tőle.... :( Pár perc az egész és aztán ennyivel is közelebb kerülsz a babához!!!! :lol:
csézjang

Sziasztok!

RÓZSA!
Minden vizsgálati papíron a beküldő Dr. Zeke (nem tudom miért van így, lehet valami meállapodás, vagy engedély kérdése, vagy az ő pecsétje van a recepción, vagy mit tudom én.......)
Szóval ne izgulj!

EDINKA!
Vegyük úgy, hogy az utolsó mondatodat nem is olvastam el! Még mindig nincs veszve semmi!!!!!!!!!!
A recepción majd megmondják a lányok, hogy hova kell vinni a pisit. Szerintem a sima vérvételi helyiségbe a folyosó elején, az I. vizsgáló mellett (amikor a szuri tanították beadni, akkor is volt ott egy csomó pisi...)
Először a betaHCG mappában kerül be a kartonod, de utána átteszik az orvosod mappájába, hiszen a + és a - hírt is a doki mondja meg! Szerintem nincs semmi akadálya, hogy már akkor megnézzék, hoy nincs-e cysta és felírják a következő adagot (- eredmény esetén, de ezzel a lehetőséggel NEM SZÁMOLUNK), így legalább meg lehet spórolni 1 napot.

Kép
akire79

Csézjang!

Az 564. oldalon tettem fel egy táblázatot. Beírtalak Téged is, de nincs meg semmi adatod. Ha gondolod, akkor írd meg, hogy belerakhassam a táblába.
Köszi

Kép
akire79

Csézjang!

Én még soha nem hívtam fel a dokit, mert rájöttem, hogy személyesen sokkal hatásosabban lehet intézni az ügyet.
Nekünk anno 2 vizsgálat volt, de tény hogy az elsőnél bacit találtak. Az eredményt mindig személyesen tudtam megkérdezni, mert éppen valamiért amúgy is kellett bemenni és akkor megmondta a doki. Nem érdemes ilyen tempóban siettetni a dolgokat, mert emlékszem én is túl akartam lenni mindenen minél gyorsabban és a végén fél évünk ment el még további vizsgálatokra. Szóval ennyit a sietségről :?

Edinka!
Kicsit pozitívabb hozzáállást kérünk!!! :wink: :wink:
Miután a recin megkaptad a papírocskádat, a vérvételi helységben kell leadni. Nem kell sorbaállni, csak lepakolod a mosdóhoz a papírt, rá a pipit és várni......várni......türelmesen :lol:
Az első 3 inszem után visszarendelt a doki a mensi 2-3 napján, de azóta már felírja és nem kell külön visszamennem. Ez mondjuk tök jó, mert nyerek egy napot.

Trix!
Te azért végeztél hamar az eredményhirdetésnél, mert pozitív lett :D
Őket szokták először behívni.
Múltkor azon viccelődtünk a csajokkal, hogy a negatívosokat azért hagyják legutoljára, mert rosszabb hangulatuk már úgysem lesz (a várakozás miatt) :lol: :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Trixy!
Most nézem a másik topicban, hogy jössz Te is csütörtökön. Jó lenne összefutni, képről hátha megismerjük egymást.....Jön még valaki??

(Rodin)
rony77

csézjang: Nekünk nagyon jónak minősítették apa eredményét az első vizsgálaton, de akkor is meg kellett csináltatni még egyet. Nem tudom, hogy ezt akkor is kérik-e, ha mind a kettőt náluk csináltatnád, mert nekünk az első az Kriós volt. Én szoktam beszélni az orvossal is telefonon, kérd a központtól közvetlenül, hátha akkor hamarabb eléred. Baci ügyben hálistennek nem vagyok otthon, nekünk még eddig nem volt (és remélem nem is lesz)

rózsa: A cukros lötty szerintem nem olyan vészes, én már kétszer csináltattam ilyen vizsgálatot. Olyan nagyon híg limonádé. Mondjuk első alkalommal nem mondták, hogy lehet citromot vinni és akkor majdnem kijött, de bent tartottam, mert akkor kezdhettem volna előröl. Egyébként nekem nem a BMC-ben csinálták egyiket sem és nekem csak 0 és 120 perces volt, tehát csak kétszer vettek vért.

edinka: Ha jól emlékszem megnéz a negatív tesztnél, mert ha akkor nem talál cisztát, akkor már nem hív vissza a 2-3. napon, csak ha marad vissza. Akkor még a mensivel kimehet és akkor is kezdhettek a 2. cn-en. Pisit a vérvételes laborban kell leadni a BMC-ben.

rony: Én hétfőn megyek és elméletileg szerdán inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

AKIRE!

A táblázatba hozzám még nem sokat tudsz írni mert még nincs orvosom bár majd vége a vizsgálatoknak és kezdődik a célzott kezelés Szűcsöt szeretném, és még csak a vizsgálatoknál tartunk, az bizti csak egyenlőre hogy nekem átjárható mindkét petevezető. Ja és Martonvásári vagyok.
csézjang

Sziasztok!

Tegnap lemaradtam, mert megcsináltam a nagytakarítást.
Mivel jövő héttől 9 hónapig erre nem lesz módom:)

Köszi mindenkinek a "munkatörvényes" segítségeket. Minden ide vonatkozó paragrafus ki van nyomtatva. :)

De már nem is gondolok ezekre a dolgokra.
Előkészítettem a terepet a jövő heti kismamásodásra. (Tudjátok a Titokban is ezt írják, hogy tegyünk úgy, mintha már megkaptuk volna amit kértünk).

Dita!

Már csak 2 nap és megkapom én is a piciket. Bár az már a 6. nap lesz, nem az 5.
Neked drukk!!! Te 16-án, én 17-én írom a jó hírt. OK?

De ha azt kibírják, akkor mindent.
Jó hétvégét mindenkinek!!!
vevikk

Sziasztok!

Vicky, én is megyek hétfőn. Remélem találkozunk. Igaz, én fent leszek, de majd le nézek amíg várom a vérvétel eredményt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Oké, most akkor megpróbáljuk összehozni a dolgot. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Akkor nagy kalappal, drukkolok, hogy ez már az utolsó legyen és ne kelljen többet oda menned, na jó max a 6 hetes kontrollra :wink:

(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Edinka: köszönöm kérdésed, nagyon jól érzem magam! Élvezem a kismamiságot! :lol:
Rosszulléteim egyenlőre nincsenek, minden rendben van!!! :lol:
Holnapra drukkolok Neked!!! :D :D :D

Dita: remélem Nálad is minden rendben van! A kicsik lassan elkezdenek beágyazódni, mondjuk lehet épp mától??? Vigyázz Magatokra!!! Babaragacs megy ezerrel!!! :D :D :D

Csézjang: köszi a gratulációt!!! Kívánom Neked is ugyanezt a határtalan boldog érzést mihamarabb!!!! :D

Rony: Oksi, keressük majd egymást én is szívesen megismernélek személyesen!!! :lol: Szerintem én megint korán reggel megyek, legkésőbb 7:30 felé.

Vevikk: holnapra megy a drukk a Picinyeknek és Neked!!!!
A lehető legjobb helyre kerülnek, az Anyukájukba! Biztosan szépen fejlődnek!!!
Holnaptól nagyon vigyázz Magatokra, mivel lehet Neked már holnap ill. holnapután megkezdődik a beágyazódás!!! Babaragacsot küldök Neked is!!!! :lol: :lol:

Akik még hétfőn (Vasikáé, Vicky) mennek BMC-be, ugyanúgy drukkolok, mint ezidáig és mindenkitől várjuk a beszámolót!!!

puszi Mindenkinek!!!!! Trix
trix78

sziasztok!

CSézjang:nekem ma kell vagy esetleg holnap kell megjönnie a mikinek :( :( :( :( :( :( :( és akkor kell telóznom hogy megkérjem a hsgre az időpontot!
egyébként már 1xátéltem ezt most is átfogom mert muszáj!!!mert kis manókár akarok és ha kell bármit megteszek megiszok csak hogy sikerüljön!nem egy kellemes dolog de hát ez van!
remélm jól telik a hétvégéd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé és vicky és még akik mennek gondolok rátok holnapra!!!!!!!!!
sting1982

sziasztok!

Ha nem zavarok én is csatlakoznék hozzátok:)
Mi is a Bmc-be járuk.
Van egy 2 éves kislányom, akit tanár úrnak köszönhetek:)
És most voltunk kedden a fagyis tesóért.Pénteken lesz eredmény hirdetés.
áfonyácska

szia áfonyácska!gratula a kis lányodhoz!!inszem vagy lombik során született?péntekre egy kalappal!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

de buta vagyok hát fagyis baba :oops: :oops: :oops: bocsika
sting1982

rony: Remélem igazad lesz, jók az előérzeteim. Most nem kellett variálni az adagolással és nem is a 23. cn-en lesz az inszem. És mivel két tüszőm van jelenleg, így még akár ikrek is lehetnek. :)

trix: Köszi a drukkot, amint tudok jövök a beszámolóval.

sting: Sajnálom, hogy megint át kell élned a hsg-t, gondolom az első sem volt túl kellemes. Még jó, hogy hamar kész van.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting!

Kislányom 4 inszem után az első lombikból született!

Nem jelenik meg a vonalzóm...............miért??????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

na mégis csak megjelent:)

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

nagyon aranyos kicsi lányka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4inszem és egy lombik?hát nem semmi!!!!!!!én még csak kivizsgálásoknál tartok de bizom benne hogy ha inszemre kerül sor nekem sikerül!de elég kicsi az arány a lombikhoz képest!sok lánynak lombik során lett gyermeke!
sting1982

igen a lombiknál valóban több esély van.
sajna én nem hittem az inszemben talán csak az elsőben.....

És hogy álltok a kivizsgálással?
bocs biztos írtad már de levagyok maradva az olvasással..... :roll:

lányok!
akinek volt már fagyis beültetése: nem tudjátok, mire mondhatta tanár úr hogy első-másodfokú?????????
annyit tudok, hogy a nyh 12 mm-volt és 8 sejtes volt mindkét embrió.
tudom ott kellett volna megkérdezni, de tudjátok akkor ott abban a helyzetben..............totál kikapcsol az agyam

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!
Segítséget kérnék, lenne 2 apróka kérdésem és aki tud kérem válaszoljon! Köszönöm
Most volt az első lombikom de sajna nem sikerült a megtapadás. :cry: Pénteki vérvételi béta-hcg alacsony szintü volt. Viszont menses nem jött meg azóta sem. :roll:
1. A menses kimaradását okozhatja az utrogestan, vagy csináljak tesztet noha a prof szerint nem vagyok terhes ilyen pénteki hcg mellett? Valamelyikőtökkel előfordult hogy a beavatkozás nem sikerült mégse jött meg?
2.Mi a prof tanácsára májusba kezdjük újra? nektek is 2 lombik között ennyit kellet várni?
lia37

szia Lia!

Sajnálom, hogy nem sikerült:(
Igen az utrogestántól késhet a mensi.
abbahagytad már?
Én az első inszemnél jártam így! teljesen beleéltem magam a sikerbe:( és akkor mondta tanár úr hogy az utrogestan bezavarhat.
Igen lombik után 3 hónap pihi kell

sok sikert

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

lia37!

Ha most pénteken hagytad abba az utrot, akkor lehet csak a jövő héten jön meg, én az első sikertelennél így jártam. Ha van fagyisod, és kifizeted a beültit, akkor nem kell ennyit várni. Nekem márciusban volt egy sikertelen, és májusban a következő... Én kifizettem, akkor 100.000 Ft- volt, most nem tudom mennyi lehet...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszönöm áfonyácska a válaszokat!
Akkor nincs más hátra mint pihi és hangya szorgalmú pénzecske gyüjtögetés májusig :oops:

Mindenkinek aki most vár eredményre szurkolunk a párommal !!! :P
lia37

Witch26: Nekünk nincs fagyisunk. De nagyonjó ,hogy írtad mert ezt eddig nem is tudtuk. Köszike :)
lia37

sziasztok

nagyon pörögtök nem is tudok rá reagálni igazán.
én már egyre többet kelek fel, baromira unom mar a vizszintes létet.
aludni sem igazán lehet mert napok óta orkán rejű szél van. mais mar 3 óta fent vayunk apával mert rángat, visz mindent, sipol a szél.

amugy minden ok, nyugi van holnap jön anyum főzni.

vekiikk
holnap nagyon fogok rad gondolni. vigyi a babakokra és magadra nagyon.
egymás utan jövünk majd a sorban én, te aztán akire is jó hirekkel szolgál majd :wink: mert ugye ha egyszer beindul a babaeső........ :lol: :lol: :lol:

vasikáé
neked mennek a tüszőnövelő hullámok :)

mindenkink drukkhegyek

dita75

Dita!

Nagyon jó a vonalzód!! :D Csak így tovább. :D Jó lenne már tényleg egy kis babaeső. Kezdhetnéd például Te :D Gondolom uncsi lehet a vízszintes egész nap, nem is tudom hogy bírjátok én képtelen lennék ilyenekre. Még jó hogy inszemnél nem kell.

Lia!
Üdv, itt :wink: Igen, az utró belezavarhat, mindenféle téren beleszólt Nekem is a ciklusomba. Amikor abbahagytam az utrót, másnap megjött, de most utoljára a három nap eltelt, mire megjött. Jól bekavar ez a gyogyi :?

Áfonyácska!
Drukkolok hogy tesóbaba minél hamarabb jöjjön+++++++
Gondolom azt jelentheti, hogy elsőrangú, hogy jó minőségű és inkább azokat részesítik előnyben visszaültetésnél. A harmadrangút pedig már nem teszik vissza. Annyira nem értek hozzá, de mintha ezt hallottam volna ezzel kapcsolatban.

Vicky!
Az jó, ha azt érzed, hogy okés lesz, mert azok szerintem nagyobb számban sikerülnek.

Ma gondoltam jobban bele ebbe a dologba, hogy már a hatvanvalahányadik szurit adom be magamnak. Ez nem semmi azért
:shock:

(Rodin)
rony77

köszi rony!

Hú nem tudom ezt jelenti e?? Mert ezt akkor mondta mikor nézett uh-n akkkor még a kis embrikék kint voltak.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

áfonyácska:én még csak itt a bmcbe vv hegyeken vagyok túl most lessz újra hsg megint és apának katona vizsgálat utánnam.
én nagyon hiszek az inszemben és bizom benne hogy nem kell eljussak a lombikig mert őszintén megmondva annyi pénzem nincs hogy ezeket a drága injekciókat kifizessem.az inszemnél se olcsó de az sokkal kevesebbnek tűnik ahogy hallottam :oops: :oops: :oops: :oops:

Szia lia37!üdv itt nálunk én sajnos még nem tartok ebben a stádiumban, nem tudok segiteni :cry:

Dita:eleged van a pihiből????????ne ne már!!!!!!!!!!tessék vigyázni magatokra!!!!!!!!!!!nálunk is hatalmas szél van de azért kicsik kutyámat kiviszem szaladgálni eggyet.puszillak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rony:ennyiszer megbőkted már te is magad?????????te jó ég!!!!!hogy birjátok!!!!bár a kis manókákért mindent leküzd az ember ugye?
sting1982

Üdv Áfonyácska, Lia!

Áfonyácska: nagyon szép kislány! Gratulálok hozzá!!!
Szorítok, hogy a kistesó is megtapadjon! Péntek már nincs messze, pihengess és kíméld Magad! :lol:

Lia: igazán sajnálom, hogy nem sikerült! :(
Kívánok mielőbbi kilábalást ebből! Szorítok, hogy a következő sikerüljön!!! :lol:
trix78

Sting!

nekünk inszemnél ugyanaz a szuri volt mint lombiknál(puregon) durván 40-ből jött ki utróval együtt egy inszem.
a lombikom meg 130-ból. szóval én a 4 inszemmel kidobtam 1 lombik árát:( viszont a barátnőm dokija merionalt adott neki ő így 7000-ből megúszta!!!!

Most nagyon bízok ezekbe a babucikba mert most én se tudnék annyi pénzt kiadni gyógyszerre.

Trix!

Köszönöm a gratulációt!
Én is viszont gratulálok neked, és kellemes babavárást kívánok!!!!
Gondolom nagyon várod már az első uh-t......

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok

Lányok, elkezdtem pecsételni, nyomjam azért még este ,meg holnap reggel az utrót. Hétfőn kell menni eredményhirdetésre, bár tudom mi az első inszem eredménye :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon csalódott vagyok már kibőgtem magam. Mért nem jött össze?? 4 tüszőm volt, megrepedve inszem napján???? Nem érem mért nem sikerült :evil:

Kép

Kép
edinka

edinka:ez volt az első inszemed?4tüszővel sem :( :( :( :( hát nem értem én sem.de kérlek ne add fel 2.ra sikerülni fog csak mondjuk ha nem érti vminek az ember az okát nagyon csalódott tud lenni!
sting1982

Áfonyácska: én is köszi a gratut, semmit sem vártam még jobban, mint az első uhu-t. Remélem minden rendben lesz odabent!!! :)

Edinka: nem tudom, hogy ilyenkor mit kell tenni, de gondolom abba kellene hagynod az utro-t. Sajnálom, hogy nem jött össze, de hidd el hamarosan meg lesz az a második baba!!! :D :D :D
trix78

Sziasztok Lányok!!!

Először is üdvözlet Mindenkinek!!!
Már nagyon rég nem jártam itt, mostanában néha van időm és olvaslak Benneteket, hát nagyon drukkolok Mindenkinek, akinek meg sikerült nagyon- nagy gratula!!!!
Ha bárkinek bármiben tudok segíteni írjatok!!!!!
Közben megszületett kicsi Somám , lassan már fél éves, nagyon repül az idő! Kérlek a táblázatba írjatok majd át.
Puszi Nektek!!!!

Kép
krisztamili77

Edinka!

Sajnálom a dolgot, tényleg érthetetlen hogy 4-ből miért nem jön össze. Pedig nagyon esélyes hogy ennyiből csak 1 is sikerüljön. Ilyen szinten viszont szerencsés vagy, hogy ennyire jól reagál a szervezeted a dolgokra petesejt terén. De, tudod ezekre nagyon nehéz magyarázatot találni, talán mert nincs is....... :cry: Gondolj arra, hogy mész tovább az úton, aminek a végén a siker van, csak el kell jutni oda és ahhoz kitartás kell.

(Rodin)
rony77

Sting, trixi

HA most 4 tüszővel nem sikerült, akkor nem tudom tényleg az okát, hogy miért nem?? :cry: :cry:
Hisz minden olyan jó volt. Annyira bíztam benne. És még sem. Még Zeke is bíztatott, hogy már vehetem magam kismaminak :roll:
Kíváncsi leszek, rá holnap, bár biztosan nem fog rám emlékezni.

Már kezdek bele fáradni ebbe a küzdelembe.
Nem tudom akarom -e a másodikat? Megint annyi pénzt kiadni, ez még sem csak egy clostibegyes ár volt :cry:
Nem tudom tényleg, hogyan tovább........

Kép

Kép
edinka

edinka!

szerintem még ne hagyd abba az utrót mivel több tüsződ volt lehetsz ikerterhes és mondjuk az egyik baba felszívódik akkor is ez van.
azért merem ezt mondani, mert nekem így volt (igaz már teszt után)
viszont közeli ismerősnek eg teszt előtt volt ez elsem akart menni tesztelni mondván hogy megjött, végül csak elment és jó hírrel jött :wink: (azt még hozzá teszem hogy nálunk lombik volt, de nem ez a lényeg!!!)
Ne add fel míg azt nem modják, hogy negatív!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Kriszta!

gratulálok a babádhoz!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Áfonyácska

Aranyos vagy :D de én már teszteltem tegnap és negatív lett.
Ma vagyok a 16. napon. Ha minden rendben van akkor már egy 10-es erősségű tesztel már 10dpo-tól ki lehet mutatni a terhességet.
Jó, persze vannak még csodák, de szerintem azt a csodát ne most várjam.
Jó, akkor még holnap nyomok egyet, aztán kiderül mi van, vagy mi lesz :?

Kép

Kép
edinka

drága Edinkám:hát ténleg nem tudjuk néha miért is nem sikerülnek a dolgok!szerinem is teszteljél még 1et!de ha mégis ----ne add fel!!!!!!!!csak kik kell várnunk és várnod!!!!!!!!!!ha meg anyagilag nem birod akkor talán tartsatok kis szünetet!!!!!!!!talán majd ha nem várod csak úgy sikerül majd!!!!!!!!!(nekem mindig ezt mondják)
sting1982

Edinka!

lehet én gondolom rosszul.....de én sose mertem otthon tesztelni, féltem hogy a sok hormon gyógyszer bezavarhat..

De ha tényleg negatív akkor se add fel, hisz ez még csak az első volt.
ahogy Rony is írta ez egy hosszú út, de a végén biztos hogy siker vár!!!!!!!!
És ahogy látom már neked is van egy kislányod és akkor tudod, hogy minden szenvedést megérnek!!!!!
Nekem nem csak hogy nehezen jött össze, de a terhességem is egy folytonos aggódás volt, de most is azt mondom, hogy végig csinálnám mégegyszer!!!!!

Remélem nem bántódsz meg ezért amit írtam!! :oops:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Tudjátok, lányom tök spontán baba volt.
Lehet, én ezért viselem nehezebben :oops: a kudarcokat.
A tesóra juniusban lesz, 2 éve , hogy várunk.

Sting: Na, ez a szöveg, az amitől én fára mászok. Hogy ne akarjuk annyira és majd akkor sikerül. Na ja, de hogy nem lehet akarni egy babát, aki nagyon szeretne. Téged, nem ráz ki a hideg az ilyen szövegtől???? Nálunk is vannak olyanok akik mindig ezt mondják, de ők nem értik, min megy keresztül az a leendő anyuka akinek meg kell "szenvednie a babáért..

Jó, én sem értettem a lányommal, de most már tudom mit jelent, érzelmileg.

Még egy érdekes dolog, a utro nem progeszteron?
Nem ezt adják akkor is ha a nő, menis előtt barnázik? ( meg a beágyazódáshoz)
Na, mert most én barnázom :cry: 3*1 mellett

Kép

Kép
edinka

Áfonya: de hogy harizom, örülök, hogy te is leírod a véleményedet.

Kép

Kép
edinka

Edinka!

de az utró az progi...ez is egy érdekes amúgy , lehet akkor többet adnak
mikor én bevéreztem a lányommal megemelték a progi szuri adagját

Én mára elköszönök.Holnap csak estefelé jövök mert akkor lesz itt az apa gépe, az asztalinál még nem merek üldögélni.

Edinka!
azért sok sikert holnapra!!

mindenkinek szép estét!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

[quote="edinka"] írta:edinkanem tudom tényleg az okát, hogy miért nem?? :cry: :cry:
Hisz minden olyan jó volt. Annyira bíztam benne. És még sem. ........

Tudod hányszor végigfut az agyamon dettó ugyanez? :cry: Ismerős érzés (már ötödszörre).

Egyébként az utró ösztrogén, azért tud így bekavarni.

(Rodin)
rony77

edinka:Sajnálom, de én is azt mondom, hogy még ne add fel. Gondolj bele, hogy mennyi mindennek kell egy időben stimmelnie hogy babája legyen az embernek. Megrepedt petesejt idejében jó helyen. Ezt még biztosítja a meddőségi. És onnantól? Megtermékenyülés, osztódás és beágyazódás. Sok onnan még a baba dolga. Legközelebb sikerülhet, hidd el. Én is nagyon rá voltam görcsölve a babára az elején és sokkal rosszabbul éltem meg a kudarcokat. Most nagyon bízom, de nem veszem 100%-nak a gyereket. Talán így sikerül. Próbáld elterelni a figyelmedet, nekem ez használt. Drukkolok még ehhez a ciklushoz is.
vicky79
Budapest III. kerület

Nahát, két laptető ugyanazon a napon! Nagyon örülök, jó jel.
vicky79
Budapest III. kerület

Edinkám:az ilyen szöveg engem is a sirba tudna tenni!!!!!!!!!ténleg anyósóm is mindig mondja hogy majd összejön!!!!!!!!!!4ÉVE NEM JÖN ÖSSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ő is azt mondja hogy ne akarjam annyira.de ilyen nincs. aki szeretne valamit (babát)azt minden órában és pillanatba szeretné nem úgy van hogy egyszer szeretném aztán 30perc múlva már nem!
nah most jól kijött belőlem! :oops: :oops: bocs lányok!
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?