A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

ámen

nika70
Salgótarján

laptető :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!

Most már kezdem érezni a fáradtságot. Leglább biztos lehetek benne, hogy a nyolcadik hónap végén járok.

Vettem ma magamnak 2 Snoopys pizsit, 3 Snoopys zoknit, és 4 db bugyit is. Az utóbbiak már nem Snoopysak. :D

És bevásároltunk a DM-ben is. Egy csomó pelus, popsitörlő, tisztálkodószerek, kozmetikumok... Még 15 % kedvezménnyel is húzós volt. De ha egyszer kellenek.

Afra!

Gyógyulj meg!

Asyie!

Még mindig szépek a gyerekek.
Majd megoldod ügyesen a sétát 3 gyerekkel.

Én ma rájöttem, hoigy azért nem akarom már annyira siettetni a szülést, mert valószínűleg ez az utolsó terhességem. És annyira közel már a vége.

Törpiri!

Vizesedés nem feltétlenül jelenti a terhesség végét.
Én is elkezdtem sajnos.

Csucsu!

Remélem lesz valami megoldás arra, hogy ne legyen ilyen fárasztó az életed. Leginkább egy babára gondolok. :D

Nika!

:D :D :D :D :D
Vendég

wow még a laptető is ezt akarja :):):):):):)

cat most már biztos hogy letettetek aharmadik babáról??? régebben még nagyon szeretted volna :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Majd esetleg 6-7 év múlva újra elgondolkozunk rajta, de egyenlőre elég a két fiú. :D

Egyik terhességem sem volt problémamentes, és a fiúkra is szeretnék maximális figyelmet fordítani. Illetve majd magamra is egy kicsit, ha Marci nagyobb lesz.

És hát az anyagiak is...

Szóval egyenlőre maradunk a két gyereknél.
Vendég

Cat a vizesedés tudom,hogy nem jelenti a terheség végét,de ahogy érzem magam az biztos :wink:
Ez a mai nap volt a csúcs..

Alig bírok menni,a régi heggnél úgy szúr,hogy a szemem majd kifolyik....rossz a közérzetem,hányingerem van és alig várom,hogy kijöjjön Lili :? :wink:

Ilyen még nem volt,majdnem egész nap feküdtem.... :oops: :oops:

És holnaptól már csak 2 hét!!!!!!!

Nika remélem összejött a babó..jó kis ajándék lenne... :wink:

Picivel mi van?????? :roll: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nika:remélem tényleg hamarosan a pozitiv teszttel jössz :) :)

Törpiri:ha van vmi feltétlenül irjál,hogy tudjunk róla!!!!

Mi ma anyuéknál voltunk apa 1/2 7kor jött haza a karaoke bárból.Már izgultam miatta.
Én mostr egyáltalán nem vagyok fáradt anyuéknál elnéztem az időt és 6or keltem fel :D :D .

Asiye:még mindig nagyon szépek a gyerekek.

Nemlajos:azért néha néha tegyél fel képet Döméről.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnálom, nem tudtam jönni. Nálunk sz@arakodik a net, és több napja nem működött rendesen.
Úgy felhúzott, hogy nem is próbálkoztam vele.
Gyorsan eltelt a hétvége. Vásárlással, takarítással, sütés, főzés.
És délutánonként sok sok pihenéssel
Volt amikor már este 19-kor aludtunk apával.
Nagypn fáradt ő is.

Dalma egyre többet mocorog, és iszonyú erőseket rúg ám.
Néha kételkedem, hogy egy baba lenne a pocakomban. :lol:

Nemlajos! Asyie!
Megható a szüléstörténetetek.
Nagyon szép volt.
Apa is olvasta.
Na ,de lányok, Ti is blogot írtok. (mint én) Ez szupi jó.

Édesek a fotók is.

Nika!
Kívánom szívből, hogy a kis lakó erősen kapaszkodjon a pocidban.
S 10 nap múlva hozd a szép zebrás tesztet.

Csucsu!
Örülük, hogy te is benézel néha.
Biztos te is nagyon fáradt vagy, a sok munkától.
Szabináról tényleg hozz nekünk képeket.

Afra!
Gyógyulj meg. Sajnálom, hogy beteg lettél.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Törpiri!
Remélem jól aludtál az éjjel. És jobban vagy egy kicsikét.
Már úgy izgulok érted.

Tegnap mi babakocsikat nézegetünk, de nem lesz egyszerű menet, azt hiszem.
Ami nekem tetszik, és az ára is ok.. meg könnyű stb..
A peg perego skake, apa nem jókat olvasott róla..
De ha nekem az tetszik?? :shock: :oops: :roll:
Na mindegy, majd meglátjuk még.
Van sok idő.

Szerintetek, ha kb 4-5 hét múlva megveszem a kiságyat, korai lenne???
Nem akarok utolsó pillanatra hagyni dolgokat.
Ki tudja mi lesz, bírom-e, vagy csak pihegek majd.

picimami

Sziasztok,jó reggelt!

Pici jó,hogy megvagy :lol:

Én megvagyok,csak gyorsan "lejelentkezem"mert most megyek a körmöshöz lecsiszoltatni...utána körzetihez a táppénzes lapomért,majd azt be kell vinnem melóhelyre és csak utána jövök.
NEm lesz egyszerű,mert úgy megyek mint aki tojásokon lépked :lol: :lol:

Amúgy jobban vagyok mint tegnap és éjjel sem keltem fel csak amikor átfordultm a másik oldalamra...

Ma hideg,holnap melegfront,szerdán meg telihold..remélem valamelyikre "reagál" a lánykám :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szió Törpiri!
Örülök, hogy jobban vagy.
Vigyázz ám magadra nagyon.
És várunk vissza.

Akkor lehet már csak pár nap, és megszületik Lilike baba??
De izgi.
Várom nagyon.
Majd sms-t is ám.. bármi történik. :oops: :oops: :oops:

picimami

Persze..írok..már én is nagyon várom...ma még kivasalom a tegnap kimostt pólyahuztato,meg egy két ruhácskát ami kimaradt és kész..

Már a kisfiam is annyira oda van...tök furi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jujj most látom. Ma töltöttétek be a 38. hetet.
Gratulálok.
Hajrá Lili baba, szépen bújj kis lassan. Minimális fájdalommal anyukád hasából. :oops:

picimami

Benn lesz veled apa a szülésnél?

picimami

Nem..én nem birnám elviselni..ő meg pláne nem,amúgy meg a legvalószinűbb a császár oda meg nem jöhet :? :wink:

NA megyek,majd jövök..

Pusza mindenkinek..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Értem, ha valószinű a császár, akkor nem mehet be.
Vigyázz magadra!
Várunk vissza.
Puszi

picimami

Sziasztok jó reggelt Mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt Gabi!
Hogy vagy??

picimami

Nemlajos, Asiye!
Nagyon szép és megható volt a szüléstörténet :wink: :lol: :lol: Hát én bizti nem tudom ilyen színvonalasan leírni :wink: :wink:

Nócika!
Majd muti a kiságyat, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: :wink:

Picikém!
Szerintem nem gond ha lassan megveszitek a kiságyat már én is gondolkodom rajta. :wink:

Csucsu!
Örülök, hogy jelentkeztél, hát elég húzosak lehetnek a hétköznapjaid :cry: :wink: :wink:

Nika!
Na hogy álltok az ebédlőasztallal????? és remélem tényleg meglesz a nőnapi ajándék :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Hogy vagy? Milyen volt az éjszakád?
Beni? Jól van? Megy ma bölcsibe?

Az autó végülis, jól megoldódott?
Fizet a biztosító?

picimami

Picikém!
Köszike jól vagyok, habár tegnap este úgy szúrt a bal oldalon a hasam alja :cry: de ma már semmi bajom :wink: :wink:
Te hogy vagy???? Anyós?????? Apa???

Kép
Kép
minimano74

Cat, Törpiri!
Hogy vagytok, hogy birjátok a végső visszaszámlálást???? :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Én is jól vagyok.
Anyós bujkál. Nagyon későn jön haza, hogy ne találkozzon velünk.
Fél, mert tudja bűnös.
Pedig senki nem bántaná.
Nem értem őt, mi a franc baja van.

Nekem csak annyi a bajom, hogy hamar elfáradok, de iszonyatosan.

picimami

Ez nálam is igy van én is nagyon hamar eltudok fáradni, erre a párom megjegyzi, hogy tornázak :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Holnap megyünk 4D re. Illetve a leendő szülészemmel találkozom.
Már nagyon izgulok.

Sissi!
Azért kell mennem megint, mert a Gasztonyi javasolta.
Tudod a két ér miatt, a köldökzsinórban.
De nem baj, így legalább figyelnek, ha baj lenne, tudnak mit tenni.

Itt nem nézik. Bár majd kiváncsi leszek Debrcenere

picimami

picikém jó hogy előkerültél :):):):):)

remélem én is hogy most sikerült a randi a katonáknak és most szépen vándorol a megtermékenyült kis petécske a méhem felé és szépen osztódik ahogy kell :):):):):)

mi most megyünk asztalt nézni a városba de majd már vannak amúgy is olyanok amik tettszenek és az ára is jó :) majd meglátjuk de megvenni nem tudom addig amig nem tudom mekkora méret kell jövőhéten már okosabb leszek 13-án pénteken megyünk a kulcsokért csak jó lehet :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Látom vége a hétévégének. :D

Én még mindig köhögök esténként, amitől nehezen alszom el, és reggel ébredés után is.
De éjszaka két pisivel tökéletesen jól elvagyok. Az is félálomban és sötétben megy már. :)

Anyukám még marad ma, így csak pihizek, hogy biztosan meggyógyuljak.
Egyébként pedig nem vagyok fáradt, sőt... Több az energiám, mint egy-két hónapja.

Csak sajnos ez a vizesedés. :( Engem nagyon zavar. Valamit nagyon ki kell találnom ellene. Ma iszom nagyon sok vizet,és megpróbálom este is bevenni a bogyókat. Pár nap alatt meg akarok szabadulni tőle.
Vendég

Nika Drága!
Akkor még most próbálj meg sokat pihenni.
Ha kismami leszel Te is, akkor fáradékonyabb leszel, mint mi.
:wink: :wink:
Tessék szedni vitaminokat, és sok sok gyümölcsöt.
Itt a tavasz :D :D :D

Cat!
Sajnálom a vizesedést.
Aranyos anyukádtól, hogy marad még.
Nekem sajna semmi segítségem nincs most.
(igaz eddig sem volt)
Anyukámat nem akarom még ezzel is nyaggatni.

Ma borsó levest főzök, és grill mellett rizzsel.

picimami

A pisilés engem kikészít már...
Iszonyat sokat kell... :shock: :shock: :shock:

picimami

Törpiri!

Ha ilyen nehezen mész, akkor kobb lenne pihenni egy kicsit még!
Ki tudja mikor lesz rá alkalmad legözelebb.

Bár, ha most már jöhet Lili baba bármikor, akkor hajrá. Hátha a sok séta meghozza a kívánt hatást.

A Péterfyben a császárnál is bent lehet az apuka. Általában az anyuka fejénél, de én már láttam ott készült képeket. És az az orvos mellől készült, amikor még csak a lába lógott ki a babának az anyuka hasából. :shock: Kicsit meglepő és naturalista volt.

Pici!

Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd az orvosod.
Bár én nem szülnék Debrecenben sem, de ez lehet, hogy csak a húgom miatti élmények miatt van.

Most hova mentek UH-ra?

Gabi!

Ha elfáradsz, akkor pihenj! Nem tudod kiíratni magad táppénzre?

Nika!

Remélem megtaláljátok az ideális étkezőasztalt!

Zsu!

Hova tűntél? Mi volt a pénteki UH-on?
Vendég

Jó reggelt!

Ma utozott el hajnalban a férjem Milánóba. most hívott már ott van, reggel 6kor indult a gép.Holnap délelőtt 11kor már jön is(insallah).
hát a gyerekekkel egy egéz nap egyedül
:roll: :roll: :roll:

Pici!
Jó hogy megvagy! :)
Köszi a dícséretet és hogy elolvastad a történetemet.
Hát igen gondoltam, hogy csinálnék egy blogot, de valószínűleg ahogy két gyerek mellett nem volt idű, 3 mellett sem lesz :) Így csak a szülés történet lesz fenn. Így is a képeket mikor felakartam tölteni, bele nyulkált Alper és össze-vissza lettek feltéve a képek, amiket majd még át szerkesztek, hogy nézzen ki valahogy, és aztán abba is hagyom a blogolást :)
Hú! 4d-re mész? de jó! :) sok-sok képet kérünk Dalmácskáról! :) :) :)

Nika! Remélem ma találtok valami szép étkezőt. De izgi! Olyan jó mikor rendezgeti az ember az otthonát. :) :)
Én mielőtt jöttek anyósék a vendég szobát(vagy inkább szobácskát rendeztem be. Most meg nagyon várom hogy a kertben a virágokat meg kisfákat rendezgethessem :) :) :)
:)van 10 balkon ládám is, meg vagy 10 kaspóm :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Sok pisilés lehet attól is, hogy Dalma egyre nagyobb, Te pedig kicsi vagy. De lehet attól is, hogy elkaptál valami fertőzést.
Nekem Benivel kétszer is sikerült, igaz, a katéter miatt, De mindkétszer elég volt egy eset meginni egy port, és el is múlt.

Szerintem nyugodtan vegyétek meg már most a bútorokat. Ha nincs készleten, akkor úgyis várni kell rá. És ne járjatok úgy, mint én, hogy még mindig csak várunk, és semmit nem tudokk pakolni.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

A mai csapoláson tul vagyok! Azaz AFP és hepatitis B leadva!

Asiye! Szerintem nem kell, hogy valaki jól tudjon fogalmazni, mert az érzéseivel mindent le tud írni az ember! És te is csodaszépen fogalmaztál az érzéseiddel! Nekem a te történeted is megahtó volt! Pláne, hogy én nem is olvastam a 3 mondatos beszámolod! És én azért annak örülök, hogy nem sterilizáltattad magad! De ez csak az én szemszögem!

Nika! Elég sok a véletlen, miint pl a leptetők sora és, hogy 13.-án pénteken veszitek át a kulcsokat! Ezek nem véletlenek, valamit most már csak jelentenek! Neked mikor is kéne nem megjönnie??

Gabi! rendben lesz kép a kiságyról! De most még csak össze van rakva semmi kecmecc nincs benne! Mjad varrok bele uj huzatot a matracra, meg majd ugye ki kell takaritani! Most egyenlöre por fogo! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiye!

Nagyon ügyes vagy, megoldod egyedül is a három gyerekkel.
És szerencsére holnap már itthon is lesz a férjed.

Én is szeretnék a kerben tenni-venni, de nálunk még fű sincs bevetve, nemhogy virágok... Sőt, előbb a földet kellene elrendezni.
De ha marad ilyen az anyagi helyzetünk, akkor a kertet sem idén csináltatjuk meg.
Akkor majd Apa segítséggel elrendezi a földet, és bevetjük mi fűmaggal.
Vendég

Törpiri!

Nekem a vége felé nagyon víszketett a régi hegek helye :? .
Olyan rossz :?
Megértelek, most már tarts ki, nem kell sokat várnod a kislányodra :) :)

Cat!
Akkor most már jöhet Marci!?

Megértelek, hogy most azt mondod, hogy elég lesz a kettő.

És még azt is elhiszem hogy komolyan is gondolod és így is lesz.
de soha-ne mond hogy soha! :D :D :D

Én tegnap mondtam apának, hogy Hála Istennek(Al-Hamdulillah), hogy nem köttettem el magam, mert ha 10 év múlva is, de szeretnék még egy kicsit :oops: :oops: :oops:

Akkor már nem is viszed Benit bölcsibe?

Kép Kép Kép
asiye

Pici!
Ha az megnyugatat én is rengeteget járok pisilni! Nem is iszom annyit amennyiszer mennem kell! Van mikor csak rámjön elmegyek és épp kicsöpög valami! Ez nagyon brutál! és van mikor éjszaka is 2 óránként megyek! A nappalok szászor rosszabak! ma éjjel mondjuk csak 2x voltam ugyhogy jó volt! Épp mondtam már apának, hogy csak 1 éjszakát szertnék nyugodtan végig aludni! Csak 1et! Az lenne az igazi ajándék!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Mikor lesz meg az AFP eredményed?

zerintem jól csináljátok, hogy már most megveszitek és összeszerelitek a dolgokat.

Nem jó a végén kapkodni, mint ahogy mi csináltuk Beninél és most Marcinál is. De hát az én férjem mindig azt mondja, hogy ráérünk...
Vendég

Nócika!

Köszönöm, jól esett! :) :) :)
És látod pont most írtam, hogy én is örülök, hogy nem sterilizáltattam magam! :) :)
Te meg túl vagy legalább az AFP-n. Én mindig innentől már "nagy"-terhesnek vettem magam!
:) :) :)

Cat! Szerintem az is tökéletes ha Ti vetitek el a fű magot!
Mert ha jó idő lesz olyan jó esténként kiülni a gyerekekkel.

És virágokat kaspóba is rakhatod, hogy feldobja a kertet
:)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
A húgoddal mi volt a gond?
És ki volt a dokija? Elárulod?

Remélem jó kezekbe kerülök majd.
Csak jókat hallottam.

4D re is oda megyek, Debrecenbe. Már nem bírom tovább, látni szeretném úgy is.

picimami

Jaj lányok háttérnek megy a tv2. most volt a baba percek. 4d uhuval, meg újszülött babákkal.
komolyan elment az esze, mert egyre biztosabb vagyok benne hogy lesz 4. :oops:

Sőt még most szülés előtt megálmodtam, hogy lesz negyedik aki kisfiú! :)

Gabi! Persze, hogy már korán elfáradsz, már a 23. hétben vagy! :roll: :)

Lányok annyira várom, hogy csináljunk egy baba-mama talit. Ahol a mostani kicsit már megszülettek, és Csucsu-Nika-Afra és a többiek meg kismamaként jönnének :roll: :roll: :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Én sem mondom, hogy soha nem szeretnék harmadik gyereket, csak azt tudom, hogy rövid időn belül nem. Minimum 5-6 év teljen el. Akkor majd visszatérünk Apával a témára.
Egyébként néha úgy érzem elég a kettő, néha pedig vágyom arra, hogy ha a fiúk nagyobbak lesznek, akkor jöjjön majd egy kislány is. :)

Neked pedig a harmadik császár után biztosan kell még jó pár év...
Vendég

Cat! Én is ugy gondolom, hogy jobb ha elöbb tul leszünk mindenen!! Meg utána ugy is lesz még mit elintézni rendezkedni! Meg igazából nem szeretném, ha apa egyedül csinálná, mert én is ugyanugy részese akarok lenni mindennek!
A védőnő azt mondta, hogy kb 1 hét mire megvan az eredmény és most a laborman meg aszonta a nő, hogy minimum 2 hét! Na most légy okos domonkos! De nem gond, mert ugyis a védőnő kapja meg az eredményt és azt mondta, majd felhív ha meg van! És akkor randizunk megint!

Asiye! " Nagy-terhes???"???? Én az a abaj, hogy még mindig nem fogom fel! Lehet, hogy ez baj???? Ugy nem tudom! Annyira akarom, hogy el sem hiszed! Miota az eszemet tudom erre vártam és mikor itt van akkor fel sem tudom fogni! Hihetetlen komolyan! Pláne mikor egy jó nagy pocaku kismamit látok akkor végképp nem hiszem, hogy nekem babám lesz! Lehet ebbe fogok belerokkani!! Bár valaki azt mondja, hogy majd ha már teljesen érzem a kis mocorgást akkor majd más lesz! De én már néha érzem, hogy az nem egy szokványos bélmozgás! :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Egyébként Marci maradjon még két hétig, utána jöhet.
Először legyen itt Beni bútora, szereljük össze, rendezzük be Marci szobáját is, ruhákat kimosni, vasalni, elpakolni mindent...
Szóval van még teendő bőven. De vásárolni valószínűleg már semmit nem kell.
Vendég

Pici!

Nekem nem tetszett, hogy amikor elmentem meglátogatni a húgomat, Sára már két napos volt, de én mutattam meg, hogy kell a köldkét ápolni, hogy kell rendesen tisztába tenni... Nem volt hozzá szinte semmi, de nem is mondták nekik, mi kellene...

És napokisg nem jöttek rá, miér remeg a baba állandóan. Hol az mondták, ez természetes, hol pedig visszvitték újabb UH-ra.
Szerencsére az egyiken bent volt az a doki is aki észrevette mi a baj a szívével, és aztán már intézék a további pest kezelést.
De például a mentőben nem jöhetett a pár napos kislányával együtt. Akit pedig csak úgy lehetett szállítani, inkubátorban.

Az orovosa egyébként egy fiatal doki volt, a nevét nem tudom, de vele meg volt elégedve.
Vendég

Nócika!

Igen egy pár hét és már biztos jobban fel tudod majd fogni, hogy anya leszel.
és már érezheted is a kis fészkelődést is, hiszen már a korban vagy! :) :)

Cat igen azt mondta a doki, hogy minimum, 5 év. de még akkor is még "csak" 33 éves leszek :)
és azt mondta olyan vagyok mint új koromban. a sebem sem csúnyább mint eddig, egy hjszálvékony halvány csík van ott. csak kb.1.5 centivel hosszabb mint eddig :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Én teljesen megértelek.
És jó, hogy így érzed.
Én is szeretnék még majd tesó babát Dalmának, és ha lehet harmadikat is.
De nekem most ez az egy a cél, hogy ő megszülessen, és egészséges legyen.
Utána majd meglátjuk mi lesz.

Cat!
Sajnálom.
Bár ha azt nézzünk, mindenhol van negatív, és pozitív is.
Most elmegyek, és meglátjuk mi lesz majd.
Mi évek óta oda járunk, elégedett vagyok.
Igaz, nem ismerema szülészet részét.
Tény, hogy Egerbe nem megyek.
Senkiben sem bízom ott már..
Nagyon gáz lett.

picimami

Nócika!
Biztosan jó lesz az AFP-d.
Nekem mondjuk azt nem a védőnőhöz, hanem a genetikai tanácsadóba küldték.
Nekem is két hét volt, mire elkészült.

picimami

Asiye!

Ez a különbség köztünk... Én már most 33 leszek novemberben. :)
Ezért nem tudom sokáig húzni a 3. gyerek kérdését. De szerintem belefér még majd, hogy 6-7 év múlva szüljek. Hiszen manapság nem olyan ritka a 40 éves kismama. És nekem nem is az első lenne.

Pici!

Kívánom, hogy Neked jó tapasztalataid legyenek Debrecenben.
Persze nekem lehet, hogy azért is nem volt szompi annyira, mert a Péterfyben annyira megbízom, hogy nem mennék máshova.
Vendég

Asiye! Legyen neked igazad! Mondjuk anyu szerint eléggé olyan anyatigrisként gondolkodtam mindig is ugyhogy remélem ez nem fog változni sosem!

Lányok 1 kérdés! Ki lehet azt számolni, hogy kb mennyi pelust kell venni minden méretből?? Mondjuk ugy saccra?? Mert ugye én azt is elkezdeném megvenni! Pl, hogy a 3-6kg-ig abból mennyit vegyek?? Jó lenne ezeket tudni! Mondjuk a kozmetikumokat majd csak az uccso percben veszem meg a szavidő miatt meg lehet nagyon rohanok a pelussal is, de én szeretném ezeket is már itthon tudni! Én olyan spejzolos tipus vagyok! Inkább már most mintsemhogy tényleg mindent az utolsó pillanatra hagyni! Én már csak ilyen kis gyüjtőgető vagyok! Remélem ebből nem lesz baj! Bár mi lehetne!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Elhiszem neked.
Figyelj, én most meglátom majd most mi lesz.
Hisz nem akarok fölöslegesen fizetni, ha nem leszek elégedett velük.
Arra jó Eger is.
ha nem jó, akkor irány Bp valami kórház, vagy Klinika.

Nem egyszerű ez.
Főleg nekem, ha császár lesz.
Nem tudom mi lenne a jobb.
Benn feküdni sem szeretnék hetekig előbb.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?