A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Lányok én annyira lusti vagyok semmihez semmi kedvem :oops: :wink: :wink: :wink: csak itt olvasgatok de semmit nem tudok irni csak bambulok ki a fejemből :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Ja, amúgy a fürdőnk alakulgat már van kádelőlap és a zuhany is a helyén áll, a párom már este ott is zuhanyzott :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hétvégén már lehet takaritgatni a csempét a fugázás után :wink: jó moka lesz :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici! Hogy öszinte legyek Szerintem is jó lesz az AFP-m! Na ettől nem félek mert én megcsináltattam a 12. héten a genetikai kombi tesztet és tökéletes lett! Szoval én bizom, hogy ez alatt a röpke 4 hét alatt semmi változás nincs! Egyébként ma éjjel azt álmodtam, hogy a duplája lett az eredményem mint kellene! De nem tudom, hogy egyébként mennyinek kell lennie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert álmomban 7,6 lett! Azt se tudom, hogy az AFP-ben, hogy adják meg a számokat! Mert a kombi tesztemen 1:50000 lett! És az a jó! Szal, hogy ez honnan jött?? Én nem is értem! De komolyan!
Genetikai tanácsadás?? Nálunk ilyen nincs! Sőt itt Monoron kimondott terhes gondozás sincs! Csak nőgyogyi van meg külön a védőnők!
Milyen az a genetikai tanácsadás??

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Simán szülhetsz 40 évesen, szerintem egy nő addig szülhet amíg az egészsége engedi, és amig lelkileg úgy érzi, hogy vágyik az anyaságra. mármint egy új gyermekre(vagy akár az első gyermekre) :)

Pici!

Dalmának is biztos jó lesz ha lesz tesója :) :) de igazad van egyenlőre szülessen meg Ő maga! :) :)

Rendeltem egy babanaplót a bookline-ról, szerinte nemsokára megérkezik. a babaruhákat végül is nem rendeltem meg csak lelfoglaltam, de azt is visszamondtam. mert annyi kisruhát rendeltem már előre, amik 68-as, 74-es és 80-as méretüek, hogy mikor valóvban akkora lesz a lányom , már semmire sem lesz szüksége és nem lesz értelme, hogy vásárólgassak neki, mikor meglátok valami szépet. :?
egyébként a 68-as rugikat kezdjük hordani, a 62-esek már egy hete szétpattannak a lába között vagy a lábánál :?

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!
Olyan nehéz, ez a vásárlás.
Én is töröm az agyamat.
Vettem már egy pelut.
2-5 kg ig.
Ennyi most azt hiszem elég.
Azt apa is meg tudja venni.
Meg anyuék is.
Vettem már 10 db textil pelut.
Fürdőlepedőt, plédet.
Van rugi, kocsikabát, éjszakára olyan babzsák..
De a krémet majd nekem is a háziorvos írja fel, amit akkor kell frissen kiváltani.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi! Hát én is igy állok a helyzettel azaz sehogy! Nekem sincs sokkedvem! Kéne valamit fözzek mire apa hazajön, de ahoz sincs kedvem! Takaritanom ma nem kell! Mert szép rend és tisztaság van hálistennek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Asyie!
Akartam neked írni.
Hogy amik vannak kisrucik, Jasemin kinött, és nem szeretnéd tartogatni.
Én megnézem, és megveszem tőled :oops: :cry: :wink: :wink:

picimami

Nócika!
Nekem nem különbözött semmiben, mintha csak oda adták volna az eredményt, bárhol.
Egy doki van, kinyomtatja az eredményedet, megnézi, és elmondja mi a teendő, ha rossz. Ha jó akkor, mehetsz isten hírével.

picimami

Pici!
Én is vettem már kisrugit is meg badykat is meg vannak már textil pelusok meg kaptunk már sok mindent! De mondom bizti csak én vagyok ilyen lökött, hogy mindent szeretnék apával intézni még a pelust is! Mondjuk én ugy tudom, hogy az első popsi krémet csak a baba születése után írják fel és elösször venni kell! De lehet rosszul tudom, majd ezután utána kérdezek! Bár időm még mint a tenger!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szasztok!

Élek én is :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika, hogy így eltűntem. Szerdán hajnalban arra keltem, hogy a jobb petefészkem lüktet. MEgijedtem eléggé, úgyhogy bementünk éjszaka a SOTE-ra. Hát nem voltak valami segítőkészek. Küzülte az éjszakás, hogy annyit tud tenni, hogy felvesz a szülészetre és beköt magnéziumot. Na mondtuk neki apával, hogy feküdni otthon is tudok, magnéziumot meg otthon tudok inni. Szóval hajnal ötkor sikerült ismét elaludni és aludtunk kilencig. Aztán megreggeliztünk, apa elemnt dolgozni, én meg aludtam még fél kettőig.
Aztán szépen elment a nap. Apa meg hatkor jött haza.
Csüt-ön meg egész nap pihiztem, filmeet néztem és aludtam.
Pénteken elmentem a vérvételes eredményemért, a kkörzetishez a táppénzes papíromért, amit be kellett vinnem a melóhelyemre, bevásároltam, itthon csináltam egy kis rakott tepsis husis krumplit. Aztán pihiztem.l
Szombaton suliban voltam délelőtt, aztán apával pihiztünk itthon egy nagyot, este meg ünnepeltünk Tamás és Zoltán napot egyben.
Vasárnap meg mostam, terigettem, mosogattam, csináltam egy kis káposztás husit, elmentünk barátnőmékhez egy kicsit csacsogni, aztán megint este volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici! Remélem én is mehetek majd isten hirével! Bár mondom totál pozitivan tuti és érzem is, hogy minden a legnagnagyobb rendben!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Biztosan, hisz a 12 hetid eredményeid, teljesen rendben vannak.

Zsuzska!
Örülök neked.
Sajnálom, hogy úgy bántak veled.
Vigyázz magadra! És a babócákra nagyon.

picimami

Nócika!

az én gyermekeim mind azonos súllyal születtek(hamza-3300, alper3360, yasemin3300 gramma), és mindegyiknekóriási volt a3-6kilós pelus. azt hiszem ez egyébként is 2-es méret. legalább is a liberóból.
a 2-5ig kellett. yaseminnel most nyitottam fel az első 3-6kilós csomagot. 6-7 hetesen nőtte ki, a 2-5-öst. De a hugom meg decemberben szült a kislánya 4050 grammal született, ő azt a csomagot elhasználta a kórházban amit vett 2-5 kilóig., aztán már egyből a 3-6 kilósat vette. :? :? :?
szóval ez annyira változó és kiszámíthatatlan. de mégis valószínűleg a 3-6ig-ból több fog fogyni, és tovább fogjátok használni.
én azt ajánlom vegyetek egy 3-6 kilósat 90 darabosat(most a 90 darabos 3600 forint a liberóból) és a 2-5 kilóig-ból vegyél egy 28darabos kis csomagot.
ha 4 kiló alatt születik a kicsi, akkor az kell. és valószínűleg az alatt lesz met fiúknál az átlag 3400 gramm, lányoknál 3300 gramm :) :)
a 3-6 kilóig nem fog a nyakadon maradni, hacsak nerm lesz 6 kiló felett mikor megszületik :lol: :lol: :lol:

a 2-5 kilói csak akkor ha mondjuk 4.5 kiló
szóval arra is kicsi az esély, de azért abból ne ruházz be egyenlőre 90 darabot szerinte,

na ezt jól kimerítettem :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!

Ha a kombinált jó lett, akkor az AFP ne érdekeljen. Ott annyi mindent el tudnak szúrni, és csak fölösleges parztatás megy.

Pelenkából ne vegyél sokat, mert nem tudhatod melyik fog beválni. Minden gyereknek más a jó. A testalkat és a bőr érzékenysége is számít.

Mi Benivel mindig Pamperst használtunk, egy csomag kivételével, amikor az ügyeletes gyógyszertárban nem lehetett mást kapni csak Liberót.
De vannak ismerőseim, akiknek csak a Libero vált be. Van aki a Tescosra esküszik, van akiDM-esre és még sorolhatnám.

Mi most vettünk kettő csomag egyes és egy csomag kettes méretút a Pampersből. Remélem Marcinak is jó lesz ez a márka s nem kell kísérletezgetnem.

Egyébként hogy mennyi kell, nem tudod kiszámolni. Hiszen attól is függ mennyit kakil, pisil egy nap, mennyire gyorsan nő... Ez eolyan dolog, amit mindig folyamatosan venni kell.

Zsu!

Remélem minden rendben van a babákkal! Pihenj sokat!

Én azt hittem pénteken voltál UH-on, de most látom, hogy csak csütörtökön mész.
Vendég

Pici!
mivel egy darabig biztos nem lesz szükségem bébi ruhára, és nem is tudom hova rakni őket, ráadásul nem is sokáig hordtuk őket(kivéve amiket elelve használtan kaptam), jó állapotban vannak
figyu ezt majd lebeszéljük priviben ha jó neked! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Na mi vagyunk a Liberó táborból!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Köszönöm ezt a hasznos beszámolot! Na igy azért már valamivel elörébb vagyok a számolgatással! Na akkor az tuti, hogy lesz egy 1 méretü libero és lesz egy pár csomag 2-es számú! Na most, ha elfogy nem baj, mert potolni mindig lehet, de nem szeretnék ugy bemenni a szülöszobára, hogy apára kell bizzam az egész pelusvásárlást! Bár nem mintha nem biznék a képességeiben, de én is akarom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na azért a 6kg babák száma hálistennek nem nagy számuak szoval elég kicsi az esély, hogy nekem 6kg babom születik! :lol: :lol: :lol: :lol: Meg apa is 2500g én 2400g-al születtem szel remélem! Bár, ha nagyobb lesz nem gond! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiye!

Beni mindig vékonyka volt, kicsi hassal. Neki nem vált be a Libero. Néha kölcsön kaptunk egy-egy darabot, ha máshol voltunk hétvégén, de nekünk nem jött be.

És a Pamperst azért is szeretem, mer olyan kis vékonyka, hogy nem is látszik, hogy pelenka van a gyereken. Mégis nagyon sok pisi és kaki belefér.

De már olvastam valahol azt is, hogy az egyik áruházlánc saját márkás pelenkája állítólag nagyon jó. Csak sajnos nem emlékszem melyikről volt szó.
Vendég

Cat! Nekem sok ismima lila tescosra esküszik ugy ahogy mondod! Mindenkinek más válik be! Én elösször megprobálkozom szerintem a liberoval bár anyunak ugye első unoka lesz és ő mindenáron pamperst akarm ert az a legdrágább! Én mondtam neki, hogy az én pénztárcám, nem valoszinű, hogy azt meg fogja engedni és lehet jó lesz nekünk is a tescos mármintha a kicsi bőrének jó! Ha nem akkor még mindig lehet váltani akár a liberora! Az bizti, hogy a legkissebb csak a liberóból van és tescosbol nincs! Ott a 3-6 kg-ig van a legkissebb!
Amugy a kombi tesztet pont ezért csináltattam meg, mert azt is halottam, hogy az AFP-t el akarják törölni, mert sok a hiba benne! Szoval legalább papirom lesz mind a kettöröl és az a biztos!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én Huggiest- vettem
De csak egy picikét. Az olyan köldök védős.

Asyie!
Köszi szépen. Várom majd a prividet.

picimami

Cat!
Húgomnak is a Pampars vált be.
Pedig ő 1994 ben született.
:oops: :D és azt szerettük csak.

picimami

Csajok! Még egy kérdés!
Ki mit főz ma?? Van valakinek valami jó tippje?? Nekem van itthon egy jó fél kg sertés combomon abbol kéne valamit kitalálni! Már unok mindent! Valami jó és egyszerű ötletet kérek!! :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Brassói szerintem jó belőle. :wink:

picimami

Főzésre nincs ötletem. Nekem ma anyukám intézi. :D
Vendég

Pici! én pont olyat kerestem! Nem tudtam melyiknek van az a köldökvédőse! Na jó is, hogy leírtad! Igy legalább tudom milyet keresek! Azok számozva vannak?? Vagy, rá van írva, hogy köldök védös??? Hogy keressem milyen néven?? Mert mikor bent voltam egy üzletben és kérdeztem caz eladótól olyan furán nézett rám, hogy miről beszélek! De akkor tényleg létezik olyan! Jól van megnyugodtam, hogy nem én halottam félre valamit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nekem már kész van a borsó levesem, daragaluskával.
És sül a tejszínes csirkemmel, rizzsel lesz.

picimami

Én i gondoltam a brassoira csak nincs kedvem krumplit pucolni! De ugy néz ki az marad! Meg mondjuk már rég is volt brassoi! Lehet csak rá veszem magam a krumpli puccra! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Oh, Newborn, de nincs ráírva, csak látszik a fotón, hogy ott máshogy van a kivágása.
:oops: :oops:
Én is kérdeztem, de csak néztek, mint borjú :lol:

picimami

Itt teljesen elszomorodott az idő! esik és csak fuj a szél! Bár hálistennek nem annyira mint a hétvégén, de inkább essen mint fujjon a szél!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Köszi az infot! Na akkor majd ugy keresek! De azért látom, hogy máshol is vannak birka eladok!
Én pályakezdőként az Azur üzlet lánc egyik illatszerében dolgoztam mig létezett Azur És akkor még kentem vágtam a dolgokat! Nem volt olyan illatszer amit akkor árultunk és nem ismertem volna! Ma már bajban vagyok! De nem nagyon szoktram segitséget kérni az eladoktól, mert némelyik azt se tudja mi az, hogy aceton, csak ugy usmeri, hogy körömlakk lemoso! Mondjuk azok nem tudom, hogy járátk ki a sulit! :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na lányok megyek dologra, mert van bőven :?
és itt rosszabb lett ai dő, mégsem tudom őket kivágni az udvarra :? :)
ja!
és mi anno kaptunk mikor Alper született egy csomag dm-es baby love-ot, és az is nagyon jó volt semmi gond nem volt vele, de addogra már Hamzáról átragadt a liberó mánia! :) :) :)
a pampers-sel meg csak annyi bajom volt, hogy az nem bírta ki egész éjszaka anélkül hogy ne kelljen cserélni. de nappal az is nagyon bevált.

és amit a kórházba adnak ajándék csomagot abban mind a két fajtából van minta pár darab ugy hogy meg lehet próbálni, kinek-mi vállik be

na jó hagyom ezt a pelus dolgot(bár életem utolsó 4és fél évének egyik alap darabja a pelenka.) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Pelus:mi Pamperst vettünk Márknak amikor még a pociban volt,de miután a kórházban Liberót adtak mi után sokáig azt vettük.A pampertsből állandóan kipisilt.
Mi is sok félét kipróbáltunk és a tescos lilát senkinek nem ajánlom a másikat viszont simán.A lilával az a gond,hopgy olyan anyag van,hogy ha vizes a kezed már nem tapad a ragasztó.

Baba:mi is gondolkodunk a 3. babán,de szerintem egy 5-6 évet mi is fogunk várni akkor én kb 36-37 éves leszek.Én ha megfelelőek lesznek a körülmények tuti bevállalom,hátha Ő kislány lesz :D

Nálunk ma spenot van, holnapra pedig csirkemájas rizottot csinálok. Hú már éhes is vagyok :D
Vendég

Itt is szonytyolodik az idő..
És fúj a szél.
Pedig délután apával akarunk menni a városba.
Veszek cipőt, fehérneműt, hálóinget.
Neki szeretnénk felsőt venni.
Meg megrendeljük végre a bútorhoz a cuccost.

picimami

Cipőt nekem is kellene vennem.
A bakancsom most még nagyon jó. őt, kényelmesebbet el sem tudnék képzelni, de mr nem sokáig lehet hordani. Tavaszra jó lenne valami kényelmes cipő a sok sétához. De most valahogy nem láttam az Office Shoes-ban. Pedig jelenleg addig terjed csak a fantáziám...
Vendég

Az eső itt is elkezdett csöpögni...
De a szél állandó. Lassan felszereltetek egy szélerőművet, hogy legalbb az áramért ne kelljen fizetnünk. :D
Vendég

Cat!
Neked van valami ötleted a babakocsival kapcsolatban?
Tudom neked a peg perego.
De a skate-ről mi a véleményed??

picimami

Cat! Hosszú távon kifizetődő a szél erőmű! Hajrá!

Nekem még mindig semmi kedvem semmihez! Csak szörfölök itt a neten! Pedig lassan jó lenne dologra kerekedni! Pláne, ha igy marad az idő akkor apa jön haza és éhes lesz!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Pihenj. Rendelj valami kaját. majd főzöl még eleget. :wink:

picimami

Gabi!
Te melózol ma??

picimami

Pici! Lehet igazad van, de ha egyszer mneki állok akkor már semmi gond! Csak addig rossz mig neki nem állok! Szal, ha egyszercsak eltünök akkor fözök!

Lesznek képek hamarosan csak nem én fogom feltenni, mert a gép ismét nem enged kicsinyiteni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici!

Nekem a PP Skate túl modern. Én ennél konzervatívabb vagyok.
Ha nem kell, hogy esrnyőre csukható legyen a méret miatt,és a súly szem fontos, akkor inkább PP Uno.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

Sziasztok

MEgjártam a körmöst,meg ak örzetit a papíromért,de nem tudta odaadni az egész beteglapot egybe igy nem mentem a melóhelyre..amúgy is vicces lett volna,mert már tényleg alig birok menni.

Lányok a magzatviz elfolyik egybe vagy jöhet "apránként" is?? :shock: :shock:
A fiammal repesztettek nem tudom milyen ,most meg olyan volt mintha folyásom lenne,kijött "valami",de nem tudom mi.Most várok,hogy folyik-e még..vagy tényleg csak folyás volt.
Már bocsánat,hogy ilyeneket irok és kérdezek!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én ma még maradékot eszem, a múlt hétről maradt még rakott tepsis husis krumpli. MEg lehet csinálok valami gyors levest is mellé. Bár szívem szerint BigMAc-et ennék shake-kel :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!

Részletekben is folyhat a magzatvz, ha a fejeével betapsztja a lyukat. :D
De a szülés egyik előjele szokott lenni a vizes és bő hüvelyváladék is.
Szóval bármi lehet.
Ez már olyan izgalmas.
Vendég

Picikém!
Igen dolgozom, legalábbis úgy próbálok csinálni, de nem nagyon megy. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!

Meki projectbe én is betársulnék. :oops:
De hétvégén mondtam Apának, hogy ne engedjen ott enni, bármennyire könyörgöm is neki, mert nem jó a cukromnak. Még soha nem sikerült annyi inzulint beadnom előtte, hogy utána ne legyen magas az érték. Pedig az utóbbi két hónapban már háromszor vagy négyszer próbálkoztam.
Így most pár hétig nincs napirenden.
Vendég

Ejha Törpiri!
Lehet még sétálsz egy picit, és elindul Lili baba kifelé.
Izgulok.

Cat!
Nézem, nem rossz ez sem.
Tetszik ez is, és van a moka színben.
Meg kell nézni élőben.
Ez kb mennyi lehet mózessel, és hordozóval?

picimami

Nekem is izgalmas...pláne,hogy annyira fel vagyok ma dobódva...(biztos érzem a vesztem :lol: )

Én ma krumplistésztát csinálok a gyereknek,mert nekem maradt még a zssemlegombócból....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én szerencsére megutáltam a Mc-it.
Szóval több méteres körzetben kerüljük. De nem is hiányzik

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X