na a feluletes olvasasbol, nem maradt meg semmi az "eszembe"
talan par dolog
szanet! meg nem bizti hogy sikerul osze hozni hogy menyuk Hevizre, de remelem nagyon

es koszi hogy orulsz
dragon! meg nem kajcsizunk, csak delben kapnak gyumit, vagy egy kisuvegest vagy 1/2 alma vagy korte, 2 het mulva megyunk dokibahoz es majd mondja hogy kel a normalis kajcsit adni es hogy kel el kesziteni, adig este adok a taphoz 2 kiskanal grizt, mert latom hogy ehesebbek
tonti! jaj de sajnalom

, el ne tunj, latod en is a mult heten nagyon depi voltam es sokat segitet hogy ide irtam es kaptam biztatast toletek, tenyleg nagyon rosz mikor ugy erzed hogy mivel nincs munkad teljesen a masiktol fugsz, de szerintem a ferjed nem ugy veszi, hisz te vagy 3 gyerekenek anya es szerintem te 7 ev alatt tobbet adtal neki mint amit eleteben el kepzelt

kar hogy pont most nem ugy josz ki a barinodel

de mi itt vagyunk
binyek! ne felj senki nem fug minuszokat irni, mert itt nem az van hogy biraskodni kel az emberen, hanem probalni meg erteni es ha nem ertunk meg azert lehet mert nem vagyunk a te helyzetettben, pont azert nem mutathatunk ujjal senkire
nsgyon tetszet a testes felirat
anny! nagyon szep a 3 csajszi
davandi! tom hogy 3 babod van, en aszt akartam irni hogy akinek 3 babaja van es egyeskek, ott 3 vonalzo kel es hogy csinaljak azok?
szepek az uj vonalzok!
bocsi, de most enyire tudtam reagalni
ja benszi! de ugyin jatszanak a torpeid