A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nemtom.....mert???

Elvileg itthon vagyok...

Kép

Kép[/
tancsu

Majd egyszer veszek neked oda egy vásárlási utalványt. :D Abba a babboltba. :D

Mi itthon a horgászboltban rászoktattuk a bácsit, hogy adjon nekünk cetlire vásárlási utalványt. És a pasik általában azt kapnak, már aki, ugye, szeret pecázni. :D Legalább örülnek neki és nem nyakkendő. :roll: :wink:

KépKép
benó

Mert felmennék.Mint úgy általában mikor rákérdezek,hogy otthon vagy e. :)

Kép
martik77

Megoldottam. Van itthon olyan nagyobb betétem,amit azt hiszem akkor használnak a nők,ha rossz a vizelet-visszatartásuk. Szélesebbek a rendesnélés kicsikével,úgy 3 cm-vel hosszabbak is. Most ezt fogom használni. Nincs más hátra, akkor előre. :wink:
Mentem.
Pá.

Kép
flóra 11

Ez nem olyan bababolt ez olyan turis féle de nagyon jó dolgokkal van tele. :)

Csak vagy Tancsunak nem jó vagy nekem,hogy elmenjünk.

Kép
martik77

Majd összehozzuk hogy eljussnk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Minden jót, Ildó! :? :D :D :D :D :D

Márti, tudom, hogy turis boltról van szó. :D Nálunk szerencsére minden kb. 5 percre van kocsival, majd úgyis meglátod, itt nincs távolság, csak most...., hogy nem tudok menni. :roll:

KépKép
benó

Mennem kell,mert inas nyiglódik...cupp..szép napot

Gyere Márti,majd várlak...szió

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk sincs messze a város központ...csak...

L.most fúr.Rosszul vagyok a fúró hangjától :x

Kép
martik77

megyek az ágyra, sejhaj fáj

KépKép
benó

Azért még jössz ide ma Tancsu??Vagy holnap??Majd megbeszéljük. :)

Kép
martik77

Én is megyek megnézem mit lyukasztott át! :? :)

Kép
martik77

remélem, semmit :lol:
lesznek polcok? nagyon beindult L. :D

KépKép
benó

Megyünk egy kertészetbe nézni fákat majd későbbre, meg 6-ra megyünk a Melcsiékhez. Sokat vagyunk itthon, mi? :lol: Estére, remélem, rá tudom venni a Gy.-t, hogy valamit lefényképezzen. :roll: :wink: És fel is rakjuk. :lol:

KépKép
benó

Helló!

Ügyesen elintéztem a tanfolyamot,ugye? :lol: Itthon is vagyok. Mondtam,hogy a fiam beteg, megbeszéltem a nővel, hogy átküldöm neki a munkámat mailben, hogy átnézze. :wink: Sokkal jobb. Alaposabban elolvassa és időm sem ment el vele. :wink:

Kép
flóra 11

Jó szórakozást, Benó.

Én csinálom tovább a munkám.
Meg megyek a Bálintra adok tiszta pizsit, most volt vécén és látom totál beizzadt. :shock:

Kép
flóra 11

Jaj, de jó, Ildó! Szuper ügyes vagy! :D :D :D :D Jobb is lesz otthon pihizni, épp most gondoltam rád, hogy de gáz, hogy nem vagy otthon, amikor ilyen cefetül vagy. :? De így akkor tök jó. :D

KépKép
benó

köszi :D

KépKép
benó

Nektek meg jobbulást. :wink:

KépKép
benó

Idehoztam a gyereket a hálóba, mert az ágyának is szellőznie kell. Neki is jobb,ha itthon vagyok.
Vettem neki 10 joghurtot, mert szinte semmi mást nem akar enni. :?

Kép
flóra 11

Mindegy, legalább valamit eszik. :wink: A joghurt is laktató. :wink:

KépKép
benó

Na, megyünk, ti meg gyógyulgassatok. Puszi nektek :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Itt annyi muka van, hogy csak na! :shock: Olyan mintha főszezon lenne! :wink: Ami most jó, mert ha pörög egy kicsit a dolog, akkor legalább kapunk jutalékot és mint tudjuk most marhán kell a pénz! :wink:

Ildikó, örülök, hogy megindult a pirid, de sajnálom, hogy így kínlódsz! :( Bálintnak jobbulást! :idea:
Benó, Márti, nagyon várom a képeket!

Kép
szilzi

Tancsu, csodaszép tortát kapott Gergő! Milyen lesz a kerek szülinapján? :D :lol: Még képet! Még! :lol: :lol:
Edina, akkor Ti is úgy éltek mint mi! :? Épp hogy találkoztok! :? De most már lassan próbálkozhattok és ha lesz abbó, legalább Te mindig otthon leszel! :wink:
Zsuzska, telnek a napok..... ( :D )

Kép
szilzi

Ildikó, én nem tudom holnap ,hogy tudok jönni ezért most kívánok:
Nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Megyek haza, holnap megint jövök, majd megpróbálok kicsit többet benézegetni! :wink:

Pussz

Kép
szilzi

Hali

Vagyok kicsit,aztán menek fejni,ékázni,tusolni,stb...:)

Márti:a héten nem nagyon készülök sehova,csütörtökön kéne menni inassal tanácsadásra,de nem mondanak jó időket a hétre igy sztem halasztom 1 héttel...:)

Apa motoros müsort néz...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom senki nincs,lelépek akkor én is,most nincs kedvem önmagammal beszélgetni...:(

Szép álmokat,jóéjt,cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Fúrásból nem lett semmi.Nem vitte a fúró a falat.
Kolléganőm(Ági)párja holnap átjön és jó fúrójával kifúrja a falat. :)

Majd akkor már lesz kép is. :D

Most megyek zuhany és irány az ágy.

Puszi!!

Jó Éjt Mindenkinek!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Olyan keveset vagyunk mostanában.... persze, én is.... :(

Szilzi, akkor jó pörgést neked, hogy legyen pénz!!!! :idea: :idea:
Zsuzsi, te is nagyon dolgozol, mi? :wink:
Tancsu, jó éjt! :D
Márti? :roll:
Ildó biztos szegény Bálinttal. :cry: Remélem, már jobb a pocód.
Most lesz a névnapod! Akkor boldog névnapot :D , de majd holnap kívánunk normálisan! :D

KépKép
benó

Jó éjt, Márti! :D :D :D A panelt nem viszi, csak az ütvefúró vagy mi, nálunk is szegény Gy. nagyon megszenvedett vele. Lehet, hogy hülyeséget írtam a mondat elején, de mindegy, valami ilyesmi. :wink:

KépKép
benó

Sziótok!

Zsuzsi, nagyon szépen köszönöm! :D Ide Te vagy az első köszöntőm. :wink: :D

Kép
flóra 11

Tudom,hogy az viszi,de volt olyan falrész amihez a mi fúrónk is jó volt. :D

Kép
martik77

Most vagytok??De most megyek!!
Puszi!! :( :D

Kép
martik77

Jól írtad Benókám! És neked is köszike. :wink:

Kép
flóra 11

Megint be kellett vennem görcsoldót,másképp nem bírom,pedig csak ülök, de így is ömlik belőle. :(

Kép
flóra 11

helló csajok :D

KépKép
benó

Remélem, hamarosan alábbhagy ez a fájdalom. :cry:

Márti, menj csak békével, pihizz a 36. héten. :shock: :D

KépKép
benó

Mivel tévé nincs, csináltam a F.-nal egy dvd estet. Szegénnyel megnézettem 3 szaftos filmet, képzeljétek! :D És bírta, nem aludt el és még nevetett is rajtuk. :lol: :lol: :lol: Most viszont már kidöglött,beszunyált. :lol:
Na,ha nem vagytok, akkor megyek a fiúk szobájába békázni. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor még nem mentél el?
Egyébként tök jó volt ez a kis házimozizás a F.-nal. Élveztem. :lol: Kicsit hozzábújtam, most mást úgysem lehet. :(

Kép
flóra 11

Én még egy fél órát maradok. Aztán CSI.
Őszintén szólva baromira dagad a lábam, tényleg polcolni kell, azt ülve nagyon nehéz. :wink: Tegnap kikísérleteztem a Mártinak leírt pózt és azt most nagyon ki akarom újra próbálni. :D

KépKép
benó

Paradizsnak írtam sms-t, jól vannak szerencsére. :D

KépKép
benó

Emiatt a lábdagadás miatt nem jövök oly gyakran + most ugye, a Gy. is itthon van + ülés közben kicsit fura lesz a pocóm, úgy nyomom, vagy nem tudom. :roll:

Jó a közös tv-nézés vagy akármi, csak közös legyen. :D

KépKép
benó

Az az én szlogenem, hogy "az együttes élmény". Mindig ezt hajtogatom. Hogy az a legfontosabb. Ha csak egy elcseszett palacsinta sütéséről van is szó, ha azt ketten csináljátok vagy akárhányan, mindegy, de nem egyedül, az együttes élmény, és maradandóbb lesz akármelyik magányos palacsintasütésednél. :D A filozófus. :lol:

KépKép
benó

55-ig maradok kb. Mondom magamnak. :lol:

KépKép
benó

Na, jó békázást akkor Ildó, megyek korábban polcolni. Puszi nektek és jó éjt! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Benóka, nyugisan menj polcolkodni. Én is megyek békázni, csak csináltam egy vonalzót. :D

Kép
flóra 11

De szép az új vonalzód, Ildó! :D :D :D :D Látom, hogy megváltoztattad. :D :D :D Nagyon tavaszias. :D :D :D

KépKép
benó

Rendben, menj csak, pihenjetek a fiúkkal. Puszi :D

KépKép
benó

29 hetesek vagyunk!!! :shock: :D :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?