Jó estét! Csajok alszanak, de még hátra van egy etetés
Üdv Mindenki új márnemzugnak

Emlékeim szerint Valkit már köszöntöttem és azóta is jöttek még, de már nem tudom hányan...de igyekszem
Jenny: hűha, jól nyomod...4 gyerek...no segítség...ügyi vagy
Napsugi: bizti jó lehet ilyen nagy gyerek mellett megint babázni
Anny: cukik vagytok

látom Ti is habcsók szerkóban nyomultok

és majd egyszercsak dumaládák lesznek

etetős sztori jól hangzik

akkor Neked már semmi dolgod
Benszi: cukifotó, olyan rajzolós izém nekem is volt, csak nem ilyen szép színes
Juci: új barátnő egyidős a lányokkal? Bizti izgi lehet mással is játszani, nem csak tesóval

És hogy fogadták a 'harmadikat'?
Binyek: a pólófelirat fantasztikus

sztorit elmentettem, majd odaadom a csajoknak ha nagyok lesznek
Szanet, Sotske: voltam hobbiboltban délután, Apa elengedett

, vettem gyurmát, ami a levegőn kiszárad meg gipszet, ahhoz még kell majd sima gyurma és azt kiöntöm, csak a papíros bezárt, na majd holnap, és lesz még valami bababarát festék a jövő héten, ujjfestéknek hívják és arra való, hogy a a gyerekek az ujjukkal fessenek, bár ezt minek is magyarázom...

Hétvégén mindent kipróbálunk. Sima festék is biztos jó, de én nem merem, mert aztán 1napig áztathatom őket mire kijön a redőikből...így is mindig a pelusdarabokat turkászom mint a majmok
Vanda: nálunk is volt ma nyüszi délután, azt mondják a széltől különösen zizik a babák
Szanet, Riddencs: hát ilyesmi nekem is volt, mondtam is Apának, hogy nekem furi, hogy egyszercsak itt vannak

de jó érző furiság volt, csak hozzá kellett szokni, most, hogy már tudunk kommunikálni és egész nap csak vigyorognak Rám, az anyjukra, na ez valami elmondhatatlan...hiszen tudjátok Ti is
Zsuzska: cukinévnaposFanni
Szamy: hűha, nem semmi, hogy Te hazamehettél babók meg két körben??? Én nem bírtam volna ki...nálunk egyértelmű volt, hogy maradhatok bent, amíg csajok haza nem jöhetnek, de nekem az a 1,5 hét is rengeteg volt...
Odett: Neked is szép nagy babóid lettek

és a fotón is cukik

én is rengeteg tanácsot/ötletet kaptam amikor zug voltam

és ez csak fokozódik
Csilla: fel a fejjel, nem lesz baj! A múltkor volt a Reggeliben egy számítógépes szemellenőrzés, nagyon megtetszett mert 6 hónapos kortól lehet menni, lehet majd mi is megyünk egyszer, mert én szemüveges-lencsés vagyok és ki tudja babáknál mi lesz
http://pirinyoszemeszet.hu/index.php kukkantsd meg, hátha, drukkolok
Gica: ne menj meszzire
Kész, végigolvastam

megnézem megint sok vagyok-e
Igen

Még mindig lőjetek le, ha Ti is így gondoljátok
De legalább már tudom kik az újak

:)