Ha már más nem beszélget veled,itt vagyok én
. bár nem otthon szültem,de azért egy mondat(rész) megfogott,amit Te írtál.
--"Ha valaki nem tágul reflektorfényben, idegen helyen, számára ismertlen környezetben, stb, akkor az inkább gratuláljon magának! Az azt jelenti (számomra), hogy Ő egészséges!!!"
Én értem,hogy mit akarsz mondani eezzel,de azért elég félreérthető ám!
.Mert én ugyan reflektorfényben voltam,mégis 4 óra alatt kitágultam első szülésnél.És teljesen egészségesnek érzem magam..minden szempontból
És megértem a császárosok szenvedését is,de csak amióta én is szültem és olyan hatalmas élményként éltem meg,amiért odaadnám fél karom,hogy újra és újra átélhessem(remélem,még fogom)
.Jogosan érzik,hogy lemaradtak vmiről és jogosan háborognak,ha belekényszerítették őket,Sajnos az orvostudomány "haladása" ezzel jár.Okkal,ok nélkül császároznak.De én inkább azt gondolnám, a fő,hogy a babám egészséges lett.Mert úgy,ahogy nem indokolta semmi a császárt,akár indokolhatta volna is.És az orvosnak sokszor pár perce van,hogy mérlegeljen,amin egy új kis élet múlik...Én azt kérdezném,mit tennk a helyében?Hát ugyanazt! Tudom,én könnyen beszélek,természetesen szültem,bár nem úgy ahogy szerettem volna.Végül is ezt is vehetnénk némiképp beavatkozásnak...
Ha kicsit szétszórt voltam,akkor elnézést!
Anyapoc(aki egyébként majdnem császárral szült
) Ui:Ilon,a vége nem konkrétan Neked szól,de gondolom észrevetted
!

még akkor sem lenne még egy hónapos sem.
! Azert nagyon drukkolok nektek, elsosorban, hogy a Picifiuval minden rendben legyen, masodsorban pedig, hogy meg legyel elegedve a szuleselmenyeddel!
Mondjuk mar ujszulottnek is legalabb akkora volt, mint az en akkor ket honaposom! Mikit hetvegen baleset erte (elesett egy jatekklarinettal a szajaban, log a fel szajpadlasa), amit szerintem egy kicsit elbagatelizaltak a korhazban (magyarul hozza se nyultak, hazakuldtek), holnap viszem vissza! Drukkoljatok!