A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Piri:hú de izgi folyik még vmi???
Irjál ha menned kell a kórházba!!!

Nem tudom melyikötök irta a krumplis tésztát én nagyon szeretem,de sajna a diéta miatt azt tuti nem merném bevállalni.

Nagyon jó kocsokat néztetek ki nekem Törpirié is tetszik.

Nócika:jó a kocsi és a kiságy is!! Ügyesek vagytk.Nekünk Márkkal ilyenkor mg csak az ágy volt meg,egy volt kollegnőméktől vettük.
Most a picurra nem kell sokat költeni.Én szopipárnát szeretnék(bnőm megvarja nekem), babazsákot, légzésfigyelőt.Ezek a legfontosabbak ill. még testvérfellépőn gondolkodok. Nekünk egy régebb tipusú Peg p van, m,ózeskosaras Márk kb 6-7 hós koráig használtuk majd kb 1-2 hónapig a sportkocsis változatát.Egy baj van vele,hogy nagyon nehéz.Emiatt sportkocsit tuti vennük kell majd.
Vendég

Sziasztok!

Látom a jó öreg babakocsi téma fut! :) :) :)

Nócika!

Nekem is nagyon tetszik a kocsid.Én hajlottam felé, de apa tanácsára nem vettünk ilyet, mert szerinte túl nagy és biztos nehéz :wink: de vajon mért adunk ennyire a párunk véleményére ilyen témában :?: :?: talán mert szeretjük, és számít amit mond.... :wink:

én a múlkor mondtam hogy már kinéztem egy terepjárót amt majd törökben használunk, de rájöttem, ott van sógoréknak kettő is, így arra az egy hónapra nem érdemes.
apa ennek örül. de nem menekült, mert kinéztem akkor egy könnyű sprt kocsit. :)

Kép

ez milyen szerintetek?

teszveszen találtam, de forgalmazótól, tehát vadi új, és van sok szín, de nekem ez teteszik. igazi kis csajos! :) :) :)

én ma csak tésztát főök a fiúknak, meg maradt tegnapról török piros lencse leves. meg salit csinálok!

törpiri tessék üzenni, ha útra kész vagy! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Jó sokat írtatok! :shock:
Törpiri, nem lehet, hogy a nyákdugód ment el? Mert nem folyadékot, hanem folyást írtál...

Pelenka
: mi is liberósok vagyunk, annak van egy noname-sített változata (amiben vannak hibásak is, de csak pár db, de emiatt nincs rajta márkajelzés, a www.pelenka.com árusítja), azt akarom majd kipróbálni.
Vettünk egy 28db-os newbornost, az már elfogyott, most már a 3-6kg-os 2-es méretet használjuk.
Ööö... kipisilés nekünk is bejátszik, többnyire bal oldalon, pedig igyekszem kukit hajtogatni lefelé, meg minden, de hát ugye én még sose csináltam ilyet :oops: :oops: :oops:

Hja, és egy kis pikáns részlet: elvileg ma kellett volna mennem ismét nst-re, és ma már a dokinőm fogadott volna, meg az utolsó vérvételt is megejtettük volna, szóval tuti volt, hogy ma rendel, erre reggel óta hívom, és ki van kapcsolva... Szülésnek kicsit hosszú, nem is szokták kikapcsolni (meg egyébként is, fél óránál többet nincs is benn a doki szüléskor), szóval nem tudom, mi lehet, de vicces lehet annak, aki most szülne nála... Lehet, hogy nem jött vissza a szabiról? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

azért nem semmi mennyit írtatok pár óra alatt :D:D:D győzzek olvasni :)

picikém egy két éves gyerek mellett pihenni????? cat meg asiye meg andy tudna erről mesélni :D:D:D:D:Dvitamint tegnap elkezdtem van egy vegyes vitaminja a plusznak magnézium folsav is van benne meg minden más és csak olcsóbb mint a gravida vagy elevit :):):):)

ideálisat megtaláltam én de Gabi most annyit nem akar költeni pedig 33 ezerért sarokülős +2 kis puff meg kinyithatós asztal nekem most ez nagyon tettszik :):):):)

asiye én már megvettem a balkonládába a magokat meg van muskátlim is :):):)

Nócika a véletlenekben én sem hiszek és a péntek 13 nekem mindig szerencsés nap volt :):):)szombaton volt pém rá két hétre nem kéne vagyis mikor költözünk akkorra már tudni fogom :):):):):

pici én kb 25 hetesen vettem meg a babakocsit meg a kiságyat is

asiye nagyon szeretm és tisztelem ahogy gondolkodsz :):) hajrá 4. babó :):):):):)

orvosválasztás érekes a sógórnőm utálta umehet aki diagnosztizálta nálam annó Gergőt hogy a pocimban van mert néger én meg imádtam mert nagyon finoman nyúlt hozzám meg nagyon mosolygós is volt végig akárhányszor találkoztam vele

cat én 36-voltam mikor Gegét szültem most meg 39 leszek :):):):):)

Nócika szerintem nem tudod kiszámolni :):):) a pelust hiszen nem tudod előre hogy fog hízni stb mennyit kakál mennyit kell cserélgetned :)

csajok ezt a kombi tesztet ugye pesten van ahol ingyen megcsinálják? mert akkor áldozok annyit rá hogy felmenjek egy ilyenre

nócika genetikai tanácsadás itt sincs nekem a korom miatt kellett felmennem a női klinikára de fél napi hidegélelemmel kell menni egy uh és orvosi megbeszélés és ott döntik el hogy kell e amnio vagy sme 35 alatt csak akkor csinálnak ilyet ha mondjuk a kombitezsted szar de a tied tökéletes :):):)

ja gyerekem egy óra óta alszik :):): este nem tudom hogy teszem le :):):

elküldöm mert nehogy elszálljon olvasok tovább :)

nika70
Salgótarján

asiye átlga a fiuknál 3400g????? én Gergőt 4150-el szültem :):):)

nekem amig le nem esett a csonk addig a liberós köldökvédős pelusunk volt simán jó volt rá aztán meg mi is a 3-6-osat használtuk de nem tudom megmondani mennyit használtam el belőlük ja nekünk nem kellett a kórházban palus :):):)

nekünk a drágább pelusokból a liberó jött be de már nagyon régóta a tescós lila neylonost használjuk és simán jó csak olcsóbb

én ma töltött képosztát csináltam :):)

sziszi a tescósnak a kék pelusa nem olyan jó mert neylonos :)

itt is esik reggel óta :)

törpiri izgi nem lehet hogy a nyákdugó az???

jajj mc nekem jöhetne bármikor :):):)

piri a fiadat pár éve szülted nem ugyanolyan minden terhesség lehet Lili baba sietni fog :):):):

nekekm Gergővel éhgyomri 4.1volt 120 perc után meg 6

nika70
Salgótarján

Nika!
Úgy tudom, hogy most már ingyenes, ott ahová küld a nőgyógyászod.
pl. Egerben, és Gyöngyösön is megcsinálják. De szerintem nálatok is.
Azért nem kell Bp re utaznod.
De, azt hallottam, hogy a sehtbankal is meg lehet egyezni, ha fölmész, megcsinálják ingyen.

Én is pihenek.. tiszta hideg lett, és esik :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Ma mégsem megyünk a városba.
Pedig úgy vártam.
Jön apa főnöke, tárgyalnak.
Szegény, ma 3 embert küldött, el és ideges.

picimami

Sziasztok! Jelentem mefőztem a brassoit csak a krumpli maradt le, mert írtam apának, ha tudja, hogy fél óra és itthon van csörgessen és akkor frissen tálalom neki az incsi fincsi ebédet!

Nika! én nem tudom, hogy hol merre csinálják, de az tuti, hogy a Bajcsyban ingyenes! És egyébként elküldik a sejtbankaba onnan és ugy két hét mire meg van az eredmény! De kb 1 hét mire kapsz egy smst abban lesz egy kod ami alapján megtudod nézni a sejtbank oldalán, hogy mi az eredmény! És még egy hét mire papirt kapsz róla! Szal végül is csak 1 hetet kell izgulni!
Megyek hozzátok ebédre4 Bár mostmár vacsi lesz! De a töltött kápit nagyon megkivántam! :P :P :P :D :D :D

Pici! Sajnálom, hogy nem mentek végül csavizni! Tudom milyen mikor az ember felkészül azt sehun semmi! Ez rossz tudom! De majd talán holnap! Csak pozitivan!

Nemlajos! na minjá meg is kukksizom azt az oldalt amit írtál kivi vagyok, lehet a végén én is onnan fogok rendelni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika!

Nagyon jól esett amit írtál ,köszönöm,és nem akarok bele menni az oda-vissza dologba, de akkor elárulom, hogy én is tisztelem ám a Te hozzá állásodat . mindenhez: a kistesóhoz, a babához, ahoz ahogy beosztod azt ami van és nem rí rólad senki után az irigység..Nem mintha lenne okod irigykedni, de sokan nem vallanák ba ha most éppen nincs pénz erre-arra...stb. a mai világban az olyan cikii....
Te meg minden helyzetet olyan természetesen veszel és kezelsz! :) :) :)
(vélem nyílvánítás kimerítve :) :) )

Milyen virág magot vettél a balkon ládába és azt mikortól lehet elvetni, kirakni a szabadba?
én még csak 2 éve "kertészkedem" és nem nagyon vagyok még jártas. a legtöbb virág nevét sem tudom :oops: :oops:

Pici!

Még jó hogy legalább rosszul érzi magát miatta..mármint félre ne értsd nem az a jó hogy rosszul van lelkileg, hanem ezek szerint nem egy érzéketlen valaki. :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Ja! közben az előbb megjött a babanapló amit Yaseminnek fogok vezetni! háthas örülni fog neki mikor nagylány lesz :) :)

rakok róla képeket, nekem annyira tetszik:
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

asiye köszönöm :)

nem vagyok nagy kertész én sem most előszőr fogok magról nevelni :):):):) már mostanság el lehet vetni amit vettem én petuniát vettem de úgymond melegházban kell palántáztatni és utána lehet kiültetni ládába gondolom úgy majd április vége felé de majd utána akarok néznia neten :):):)

nika70
Salgótarján

Aludtam egy nagyot.

Amikor felébredtem Anyukám Beni kis ingeit vasalta a nappaliban, és ment a tv is. Mi kezdődött éppen? Simlis és a szende... :D Úgy szerettem régen. Be is kapcsoltam a tévét, pedig napközben soha nem szoktam.
Vendég

Pici!

Babakocsit valóban érdemes élőben megnézni, mert nem ugyanaz, mint a neten.
Majd lesz még rá időtök, ha ma nem is jött össze.
Vendég

Nemlajos!

nem semmi az orvosod...

Azt már akartam kérdezni, hogy mi lett Döme anyakönyvezésével? Ha jól emlékszem csak egy nappal előtte adtad fel a levelet, hogy küldjék el az anyakönyvi kivonat másolatát.
Vendég

Cat!
De jó neked! :) :)
Én is nagyon szerettem a simlis és a szendét :roll: :roll:

Nika!

Elfelejtettem írni, hogy azt nem megamtól találtam ki hogy a fiúknál 3400 gramm az átlag :) :) :) olcastam valahol, de az orvosom is mondta hogy nem kicsi a Hamza, pont átlagos :)

Gergő aztán szép nagy babaként érkezett :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!
:? :? :?

hát talán Döme tudta, jobban jár az anyukája, ezért jött hamarabb :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie! Jó ez a könyv! anno én is vettem a keresztgyerekeim szüleinek! Már a korházban írhattak bele! Bár én nem a neten rendeltem, hanem nagyobb ápiszban vettem! A kisfiúnak kéket a lányoknak meg rózsaszint! De sajna egyik szülő sem vezette, ugyhogy én megbántam, hogy vettem nekik! De ez van! Ők tudják! Én magamnak is fogok venni és én tuti írni fogom! Mert ez egy emlék nekem is és a gyermekemnek is az lesz! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat, szerdán adtam fel, és most csütörtökön érkezett meg. Most hívtam a ferencvárosi anyakönyvi csoportot, kész a kivonat, csak vinni kell a házasságit. Szóval minden rendben :)
Csak a Zuram nem tudni, mikor kap szabit, hogy ügyintézzen... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

SZiasztok...

Azóta semmi :cry:

A nyákdugót észre vettem volna nem???Az olyan zselés anyag és véres nem???
Hú de ciki,már van egy gyerekem és ilyeneket nem tudok :oops: :oops:
De nekem a fiammal csak fájásaim voltak,a burokrepesztés is a kórházban történt a szülőágyon...

Mondom az elöbb apának,hogy remélem 1-2 nap és itt van Lili,azt mondja még nincs itt az ideje... :shock: mondom neki az a + 1 hét már nem oszt ne szoroz én meg már szenvedek....

Asyie jó a babakocsi :wink:
Feladtam a kisautókat..szerintem 1-2 nap és megkapjátok...
HAsználjátok egészséggel és sok-sok örömmel... :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hát, csak azt hittem, olyanszerű volt a folyás. Nem biztos, hogy véres, de zselés.
Én is csak a szülőágyon láttam :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez inkább vizes volt...de mondom azóta semmi,pedig már kezdtem örülni :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

akkor lehet hogy már szivárog a magzatvíz lehet kapni ilyen betétet amit beteszel és kimutatja ha magzatvíz jön :):):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Pedig már vártam az SMS-t...
De ami késik, nem múlik. :D

Nemlajos!

Akkor a kórházban felvették az adatokat, de a születési anyakönyvi kivonatot csak akkor kapjátok meg, ha bemutajátok a házassági másolatát?
Vendég

Este kihasználtuk, hogy még van aki Benire vigyáz, és elmentünk Zsámbékra vacsizni. :D
Még a bálban nyertünk a tombolán egy 6 ezres utalványt.
Nagyon kellemesen csalódtam az étteremben. A kiszolgálás jó volt, a kaja pedig nagyon finom. Azt hiszem máskor is visszamegyünk.

És pocakfotók a vacsi utánról:
(35+3)
Kép Kép
Vendég

Törpiri!

Nagyon szépen köszönük!!!!!! :) :) :) :) :)

Cat!!

De csini vagy!!! :) :)

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :D

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!

Délután mégis bejutottunk a városba, bár nem anyi időre, mint terveztük.
Lemondták a hülye megbeszélést a Románok.. Persze utolsó pillanatban.
Apa nagyon feszült volt.
Ki van idegileg teljesen.
Vettem egy szép cipőt, meg neki vettünk egy jó pulcsit a Columbiában.
Majd vacsiztunk, és beszélgettünk sokat.
Jó, hogy nem rajtam tölti ki a mérgét, hanem elmondja mi bántja.

Most akiket elküldött, nézte hogy jól járjanak.
És vissza is veszi őket, ha lesz meló.
De ennyinél nem állhatott meg. Minden embert, visszavett 5 órába dolgozni, a napi 8 helyett.
Így kevesebb pénz. És sajnálja őket. Mert soknak család, hitel...
De ott van a de, minek 7 milliós autó, hitelre?? Ha tehetne is félre az ember inkább..
Na mindegy, mindenki máskánt látja.

De aztán jött a lényeg.
Pénteken utaznak Törökországba. 4 napra. :shock: :shock: :shock:
Ez őt is shokkolta, mert nem szívesen hagy itthon. De most nem mehetek velük.
Egy csomó terv volt hétvégére. MInden ugrott.
És egyedül leszek, aggódom majd érte. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

(ja, ami vicces, múlt héten csináltattuk az útleveleinket, mert ma járnak le, és még sehol sincsenek :roll: )

picimami

Törpiri! Hogy vagy??
Ugye nem még minden rendben veletek?

Cat!
Nagyon csinos vagy, mint mindíg. Szép nagy már a pocakod.

Lehet tegnap este nekem is vizes volt picit a lábam..
Vagy olyan dagadt lett, hogy a zokni gumija szorította, de nagyon látszott.
Ma viszek is vizeletet a védőnőnek.
Teljesen rá van cuppanva.
Két hetente nézi :shock: :shock: :lol:

picimami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Cat! De jó, hogy vacsizni voltatok! És milyen kis szép formás a pocid! Nagyon kis csini vagy!

Pici! na legalább csak összejött a shoppingolás! Na szép! Látod? Ember tervez természet rendez! Most lehet, hogy egyedül maradsz a hétvégére, de utána ott lesz a többi! Meg inkább most hadjon egyedül mintsem majd a végefelé mikor már érted izgulunk, hogy minden simán menjen!

Piri! Hogy vagy ma??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Neked is szép reggelt.
Persze így van, most még inkább menjen, mint vége felé
Bár azt ígérte, akkor már nem megy el messzire.
Kecskemétre sem :lol:

picimami

Jó reggelt Lányok!

Cat, nagyon szép a pocid, csini vagy :lol: :P :P :P

Nócika, nagyon szupi az ágy és a babakocsi (de jó neked, hogy már megvan) :wink: :P :P :P :P

Picikém, párodnak nem lehet most könnyű nem irigylem azokat akiknek az embereket el kell küldeni. :oops:

Törpiri, hogy vagy ma???? :wink:

Kép
Kép
minimano74

Most is potyogtak a könnyei, hogy nem akar egyedül hagyni minket

picimami

Jó reggelt!

Apa előbb hívott fl óra múlva jön. A bud.hu.-n meg nézem mennyit késik, ha késik, mikor száll le stb... :)

Pici!

Hát tudod én szívesen mennék a férjed helyett :) :) :)
szólj ha eltudom intézni helyette és már megyek is. :) :) :)
hogy neked se legyen rossz, nekem meg már annyira hiányzik :roll: :roll: :roll:

Na , ma nekem van olyan napom, hogy semmihez sincs kedvem :? :?
illetve van, nem messze van kertészet, és annyira mennék válogatni :roll: :roll: ásni-túrni....

itt nézegetem a tavalyi képeimet a virágaimról
de az időjárárs jelentében még jó pár napig ilyen idétlen időt mondanak :? :? :?

Afra! Hogy vagy?
jobban insallah!

Kép Kép Kép
asiye

Gabi! Te hogy vagy? van fotó a fürdőről?

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt mindnekinek!

Köszönöm szépen!

Pici!

4 nap hamar elmegy majd. És tényleg jobb így, mint a végén, vagy ha már Dalma megszületett.

Egyébként Apa ma Kiskunfélegyházára ment. Bírósági tárgyalás. Most már tapasztalatból nem mentünk vele, mert mindig minimu 3-4 órán keresztül tart az ottani, és igazából nem sok mindent lehet csinálni a városban.

De nálunk lesz még egy pár vidéki tárgyalás a következő hetekben, amiket nem tud lemondani. Talán még Szegeden is. És előadást is kell tartania valami cégnél... Ha olyankor indul be a szülés, akkor fogalmm sincs hogy fog ideérni.

Gabi!

Hamarosan Ti is megvesztek mindent.
Majd a lányod segít választani.

Nócika!

Vacsi nagyon finom volt. A felét hazahoztam ma ebédre, mert annyira sok volt. Csülök pékné módra. Mióta terhes vagyok,folyamatosan ezt kívánom. Előtte soha nem ettem meg.

És ettem somlóit is tegnap este. Mégsem lett magas a cukrom. Most már tényleg közelítek a végéhez.
Vendég

Asiye!

Látod milyen hamar eltelt ez az idő. Már itthon is van a férjed hamarosan.

Ti pedig majd mentek nyáron Törökországba.
Elhiszem, hogy várod. Én már Horvátországba mennék szívesen, de arra szeptemberig várnom kell.
Vendég

Asiye, talán hétvégén rakok képet a fürdőről akkor már talán szalonképes lesz. :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

jo reggelt cat szép pocid van már lassan te is szülhetsz :):):) lehet a szülinapomon szülsz :) ápr 9 :D
törpiri???

picike hamar eltelik az a 4 nap :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Én március 25. és április 3. között szeretnék szülni valamikor. A többit már Marcira bízom. :D

Most néztem, hogy március 25. már csak két hét és egy nap... :shock:
Nagyon gyorsan szalad az idő.
Vendég

Sziasztok!

Cat:nagyon csini vagy,örülök,hogy el tudtatok emnni vacsizni :D

Én tegnap este megcsináltam a csirkemájas rizotto és ettem is belőle :oops: annyira jól sikerült.

Pici:sajnálom a 4 napot,de tényleg jobb ha most megy.

Nemlajos:Boldog Névnapot kivánok neked!!! :D :D

Asiye:akkor párod nemsokára hazaérkezik?Egyébként hogy sikerült a tegnapi nap?
Vendég

Cat!

AZÉRT IS VÁROM ANNYIRA, MERT NEKEM AZ IGAZI SZABI!!!!!!!! :) :) :)

Most idén biztos, hogy hogy felegyünk kettesben egy hétvégére az Uzun Göl-höz.
Ez a térség kiránduló-nyaraló-telelő-piknikező-kempingező helye! :) :) :)

Kép

na milyen?

Kép Kép Kép
asiye

Sisi!

Köszi egész jól sikerült, mert korán elaludt mind a 3 gyerek és volt egy csendes estém!

Akkor neked ma nem kell főznöd! de jó! :roll: :)
ügyi vagy! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Ez nagyon jól néz ki. :D
Én is szívesn elmennék oda.

Már azon is gondolkoztam, hogy Töökországba kellene mennünk nyaralni.
De mi olyan igazi turistásra gondoltunk. All inclusive szálloda sok medencével, gyerekprogramokkal Beninek, hogy mi is pihenhessünk. Marcival még könnyű lesz majd.
Vendég

Asiye!

Egyébként Horvátországban is vannak ilyen szép helyek. Meg is szoktunk néha állni útközben pihenni, kajálni.
Vendég

Cat!

Hát azok pont a velünk ellentétes irányban vannak! :) :) :)

De bizti megéri!
én arra még nem is jártam, valószínű nem is fogok amíg kicsik a gyerekek. de ha megnőnek! :roll: :roll: :roll: őket lepasszoljuk anyóséknak mi meg egy hátizsákkal bejárjuk Törökországot!! :) :)

Igen, Marcival mék könnyű lesz, Beni meg már élvezni fogja! :)

Kép Kép Kép
asiye

Családunk legfiatalab tagja felébredt, mennem kell :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, nagyon szép és jó szerintem ez a sportbabakocsi :wink: nekem bejön

Kép
Kép
minimano74

Köszi! :) :)
Na azt írják apa gépe késik 18 percet :?

Kép Kép Kép
asiye

Lányok!

Én most olyan álmos és fáradt vagyok. Éjszaka alig tudtam aludni valamit. Hiába feküdtem, nem jött lom a szememre. Cak forgolódtam. Ha elelaudtam végre, akkor pedig hamar felébredtem.
Vendég

Cat! Somlói! Nyami! Én ma palacsintát sütök! Ez lett megrendelve! Tegnap este megkivántam és ilyenkor szoktam sütni egy nevetségesen kevés adagot kb 15 dkg lisztből! Na de apa azt mondta inkább pihizzek és majd holnap sütök! Végül is meg tudtam állni hálistennek! Örülök! De a csülök pékné jaj de finom is az! Jó sok hagymával krumplival! Nyami! Na azt itthon nem csinálok, mert csak én eszem meg! Apa nem! Jó kis füstölt csülök! incsiklandozó! Na korán reggel én sem kivánhatok jobbat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi! Igen ezek már jó hogy megvannak! Következő hónapban megvesszük a babahordozot meg az autó megy vizsgára! Utána jöhetnek az aproságok! Kisruhák stb............... !

Asiye! Még jó, hogy csak 18 perc! És még jó, hogy nem laktok túl messze a reptértől! Hamar otthon lesz apa! És gyönyörű az a hely amit betettél! Én is szivesen elmennék arra! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat! Hát probálj meg pihenni icsit! Dölj végig az ágyon! Beni otthon van vagy bölcsiban?? Anyud ott van még?? Most pihenj szerintem, mert hamarosan megszületik Marcibaba és akkor kevesebb időd lesz a pihenésre! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?