Sziasztok!
Eléggé eltűntem mostanság, ennek legfőbb oka, hogy kölcsönadtam a laptomoat a bátyámnak, hogy tudja írni a szakdogáját.
Rólunk:
Voltunk 4D uh-n 2 hete és tök elkeseredtem, mert azt mondta az uh-s doki, hogy picit megint rossz helyen van a placenta, bár hál'Istennek nincs a méhszáj közelében. De azért zavar, mert múltkor már jó helyen tapadt én meg felbuzdulva mászkáltam egy csomót és most megint fekhetek, hogy jó helyre kerüljön.

De úgyis a fundusban lesz a következő vizsgálatra!
Legközelebb 4D-re a 30. hetes uh-n megyek, így árpilis 15-re kaptunk időpontot.
Amúgy nagyon kis cuki volt Áron baba először nem akarta megmutatni magát, aztán megkértem, hogy forduljon meg és meg is tette rögtön.

Amin még kiakadtam, hogy a jobb veséjében találtak valami minimális kamrai tágulatot, de azt mondták, hogy ilyen kicsi 10-ből 9 terhességnél előfordul és szülésre elmúlik, no para! De azért egy kicsit mégis aggaszt.
Ráadásul még a lepényemen is találtak egy nagyon kicsi cisztát, amitől szintén kiborultam, de azt mondta, hogy ez is fel fog szívódni és összességében minden rendben.
Amúgy az ágyból már nem is tudok laptopozni, mert akkor tökre furán érzem magam, ha háton fekszem, vagy félig ülök. Ti nem szoktatok ilyet érezni?
Áronka nagyon édesen rúgdos, teljesen kipuklisodik tőle a hasam. És nagyon cuki, mert ha megkérem, hogy rúgjon általában szokott is és mindig odajön, ahol apa vagy az én kezem van.

Már anyukámnak is megmutatta, hogy milyen erős.

Eddig csak Ők ketten voltak ezek a kivételezett személyek.
Orsi777
Tegnap mi volt a dokinál? Én 19-én megyek a dokihoz és akkor meg akarom nézni, hogy mikor indulnak szülésfelkészítő tanfolyamok, de szerintem a következőre benevezünk. Mehetnénk együtt, ha Te is úgy gondolod
007
Örülök, hogy jó lett az eredményed! Grat a kislányhoz!
Ancsurti
Neked is gratula a kiscsajszihoz!:D
Álmok
Én mostanában csomószor álmodok Áron babával, meg a szüléssel. Meg egyszer azzal,hogy elfelejtettem megszoptatni

akkor tisztára leizzadva ébredtem
Még nem tudtam visszaolvasni a 3 hét termését

, de az őssejtet (aki szeretne eltetetni) el kezdte már intézni valaki? Mikor kell elkezdeni?
Most megyek kicsit ledőlök. Este jövök!
Szép napot!