A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici, apa sajna 6-kor megy, 7-8-kor érkezik, a szülési szabiját ki tudja, mikor tudja kivenni, holnap délelőtt elengedik, hogy az anyakönyvet elintézze és anyut kivigye a Keletibe, de délben már bent kell lennie (másfél óra az út)... Szóval azt az 1-2 órát, amit este itthon tölt ébren velünk, azt a fürdetéssel töltjük, abban aktív (hozza a kádat a vízzel, meg nézi, ahogy fürdünk :roll: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!
remélem nem kap 1-est.
Bár nálunk is így van. Sajna.

Nemlajos!
Sajnálom. De hátha hamarosan otthon lehet veletek egy picit.

Most indulunk debrecenbe.
Szorítsatok.
Puszi mindenkinek

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos!
Van valaki segíteni?
Vagy egyedül vagytok Dömével?

picimami

Anyum van itt, holnap megy haza, szegény kockára unta itt magát. A gyerek eszik-alszik, seggét rázni nem kell, dolog meg nem sok van, főzés-mosás, de hát az se sok...
Most elküldtem a boltba, aztán kutyát sétáltat (na, szegény Mogyoró, holnaptól kimarad a du-i séta... :? )
Mondjuk a védőnő most volt itt, azt mondta, lehet kivinni a babót, de mivel még ablakot se nyitottunk rá, ezért ma még inkább nem, majd a hétvége felé...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asiye gyönyörű hely :):):)

lányok még senki nem nyitotta meg a novemberi topikot rám várnak vele???????

nemlajos BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK

apa most csinál méze zserbót majd felteszem :):):)

törpiri ilyen hüélyeséget hogy azért egyest adnak mert nincs tolltartó simán kérek a padszomszédtól és tudok dolgozni vagy ez most mennyiben fogja jóra nevelni a ygereket mert nem direkt hagyja otthon hanem elfelejtette ez nem bűn istenem már előre félek a ygerekem hoyg fog tanulni

nika70
Salgótarján

Nemlajos! Bocsi, hogy csak most, de Boldog Névnapot Kívánok Én is!

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos
Boldog Névnapot Kép

Kép
Kép
minimano74

Lányok ettem helyetettek a mekibe :wink: :wink: :wink: megkostóltam az új hambit hcb vagy mit :shock: fincsi volt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Köszi csajok! :D
(már csak a párom nem köszöntött fel, de hát csak nem felejti el... :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Elaludtam :oops: :idea: ilyen is ritkán van...

Hát igen,ez a tanárnő ilyen...ha valami is hiányzik(meg van szabva még az is,hogy hány db és milyen vonalzónak kell lennie)akkor 1-es.A füzetet ugy kell becsomagolni,hogy papirba is és nejlonba is..szóval elég gáz...a papirbltba már úgy megy minden anyuka,hogy a Julia néni féle füzetet kérik,mert még azt is megszabja az milyen legyen...

Na most jött a fiam..először beirta az 1-est,de aztán kihúzta.... :?

NEmlajos nagyon boldog névnapot kivánok én is :!: :!:

Azért inkább ilyen legyen Döme,minthogy egész nap rázni kelljen a fenekét nem??? :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Asyie:a süti nagyon jól néz ki,se direkt kinzol vele??? :D :D

Törpiri:remálem nem kap a kisfiad egyest a tolltartó miatt.Ha van vmi irjál!!!

Pici:várunk vissza a hirekkel.

Nemljos:tényleg tehetnél fel Döméről képet.
Vendég

Most olvastam akkor megkönyörült rajta. EWz nekem olyan furcsa,hogy megszabja,hogy kösd be a füzetet.Minden tanár ilyen vagy csak mATEK?

Itt most kezdett el esni az eső :( remélem mire Márk felébred eláll és délután még tudunk menni játszótérre.
Vendég

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hála csak a matek ilyen... :roll: :roll:

Nagyon brutál..és nagyon erős is...ha 3-as lesz évvégén össze teszem a kezem..abból élhet majd a szakközépiskolában..mert az máshol 4-5-ös...

Itt szépen süt a nap,de fúj a szél...

Most hivott anyukám is..aggódik már nagyon...apukám meg "hátulról"kiabált,hogy kisunokám kijöszs a héten??? :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sissi drága, nincs új kép, 28. ugyanúgyalszikdöme-fotót nem készítek, egyébként meg a kezemben van, nem tudom fotózni.
De majd lesz, és akkor teszek fel.
Addig is ITT egy link :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Még mindig gyönyörű :D .

Tényleg hogy telnek az éjszakák?
Vendég

törpiri az nem baj ha most az alapoknál szigorú a matek tanár de ne a füzet milyenségében leygen szigorú ez nonszesz én is emelt matekot tanultam általánosban végig laviroztam 4-5-el a középsuliban mert én azt miajdnem mind tanultam általánosban :):):):):)

nemlajos az utsó három kép az friss nem??? mert pár napja még azt nem láttam nagyon édes Döme baba :):):)

nika70
Salgótarján

hja, ez az oldal folyamatosan bővül... de ha ide nem tettem fel, akkor legyen: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Jelentem palacsinta kész! Eper és barack lekváros valamint nutellás! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nemlajos! Drága istenem! Hogy milyen ennivaloan falat ez a baba! És ahogy igy szunyokál igya kis oldalán a keze a feje alatt ez elképesztő! Egyszerüen zabálni való!!!!!!!

Pici! Hol találtad ezt az oldalt?? Mert elkezdtem jegyzetelni, de rájöttem minek hisz meg van a neten! Csak nem tom hol!! :oops: :oops: :oops: :oops: És ha lehet el is fogom küldeni magamnak mélbe és akkor meglesz a végefelé meg elöszedem és akkor felkészülök belöle! meg majd végül is lesz szülésznöm is és majd beszélek vele erről és hátha Ő is tud mondani valami okosat!

Piri! Már ne is haragudjun a kedves tanitó néni! Hát nehogy már Ő szabjon nekem határokat! Ez engem felháborit, lehet nincs igazam, de az én pénztárcámnak ne Ő szabjon határt, hogy hogy csomagoljam be a gyerek füzetét meg könyvét! Ez vicces! Az hogy milyen vonalzó legyen meg körző azt aláírja az ember, de a csomagolásban meg hogy azért 1 mert otthonfelejti a gyerek a tolltartoját ez számomra nonszensz! Tény, hogy a gyereket jóra kell nevelni meg fegyelemre, de ez igy szerintem nem etikus!

Cat! Lesz majd szülésznöm! Majd most lesz a szülésfelkészitő amire menni is fogok és majd ott probálok keresni egy jó szülésznőt akivel szintén át fogom majd ezt beszélni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Hívott a csaj, megérkezett a tesókocsink, apa este értemegy és hozza :) :) :) holnaptól enyém a világ :roll: :roll: :roll: :roll:

Nemlajos! A kisfiad, még mindig nagyon szép! :) Masaallah!

Na szóval, így lesz a sütiben a kakaós rész, csiga formájú!!!!!!!!!

A kuglóf forma(én abban csinálom), belső peremébe csurgatom, szép lassan, körbe körbe!!
nem középre, csak a belső kör peremére!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Ez azt jelenti, hogy egy jó képességű, de mondjuk hanyag vagy feledékeny gyerek(nem a fiadra gondolok, csak úgy általánosságban), akár meg is bukhat matekból mert 1-est kap ha nincs felszerelése. egyáltalán milyen alapon meri megmondani milyen típiusú-mmárkájú füzet-ceruza kell??????
akinek nem tellik annak már év elején megbuktatja a gyerekét??????

Írjon intőt, figyelmeztetést vagy adjon bünti plussz házit, de nehogymár 1-est ezért! mi köze ennek a tanulmányi eredményhez?
bocsi! szerintem szülőin meg kéne ezt említeni.

Kép Kép Kép
asiye

hmmmm, a logikáját még most se értem, hogy ebből hogy lesz csigaforma. Én őzgerincben sütöttem, és keresztben oda-vissza csorgattam... Gondolom, nem jól :)
Viszont az íze szuper :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
őzgerinc formába ha 100 évig csúrgatod, akkor se lesz csiga alakú :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval a kakaós tészta nehezebb, mert miután ketté választottam a tésztát, kakaót raktam bele. ezért mikor belecsurgatom a barnát a fehérbe, a barna rész elkezd "elsüllyedni" a fehér részben. le a forma aljára, aholvégigfut a forma peremén. na??????? :lol: :lol: :lol:
látod mindennek van logikája!!! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

a középső fotón látszik hogy már legalább"2szer" körbe mentem mégis alig látszik a csoki!

Kép Kép Kép
asiye

na igen, de éppen ezért gondolnám azt, hogy akkor a kuglóf teteje lesz kakaós, mert hogy odasüllyedt a cucc...
Na mindegy, filozófus vagyok, ne is reagálj az értetlenkedésemre, majd a mérnök uram lejátssza :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ezt muszáj!!! :lol: :lol: :lol:
szóval igen a barna rész az végig a forma pereme.lehet hogy a fotó nem jól látszik, de a kuglóf belső része a fehér, a teteje és az oldal barna. :) :) :)

Van egy másik barinőm, most fog doktotrálni filozófia szakon. pont mint te!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én szeretem az ilyet! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

ehh :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én végigaludtam a délutánt a két fiammal.
Remélem ez akkor is így fog történni, ha Marci kibújik. :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Reméljük!!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

egyébként Tudtok valamit Ibiciről meg Andyról?? Tartják valakivel msn-en a kapcsolatot??

Kép Kép Kép
asiye

Nekem semmi hírem róluk.
Jelentkezhetnének néha...
Vendég

Nemlajos!

Az én férjem ugynezt csinálja. reggel 6 körül elmegy, és eset 7 előtt nem ér haza, csak kivételes alkalmakkor.
Amikor rákérdeztem, hogy itthon marad-e velünk Marci megszületése után pár napig, azt mondta, hogy fogalma sincs. Hol van még az?

Lányok!

Normális, hogy mostanában egy csomószor van rosz kedvem? Olyan semmihez nincs hangulat ez inkább.
Engem is zavar, de... Igazából nem nagyon teszek ellen semmit.
Sokkal könnyebb lenne, ha nem lenne Beni, mert így még az is ront a hangulatomon, hogy nem foglalkozom vele úgy, ahogy kellene.
Nagyon sokat néz tévét, amit én alapesetben nem szeretek.

Na mindegy, ez is az én hibám...
Vendég

Cat :cry:
Vigasztal, hogy normális?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Egyszerűen zabálnivaló Döme baba. Kedvencem az oldalt alvós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
Nem semmi a matek atnárotok!!!!!

Asiye!
Azért ez tényleg felért egy kínzással.... a nyálam majd elcsorgott :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csütörtökön mehetek a kiskönyvemért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Én délutánonként alig várom a kedvenc sorozataimat.... sorozatmániás vagyok 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Édes Döme :lol:

Tanárnőről:hiába szólsz a szülőin,tudja a többi tanár is,hogy milyen...
amúgy más szinnel van beirva,valamennyire figyelembe veszi..de akkor is idegesitő.
Volt olyan gyerek akinek 6 óra alatt 7 egyese lett,felszerelés+ sima osztályzat..jó nem??? :wink:

Hát lányok én tényleg végig fogom húzni!! :roll:

Cat..természetes,hoy ilyenkor hangulatingadozásaid vannak..nekem inkább az elején volt,most meg olyan nyugalom van rajtam hetek óta,hogy csodálkozom is magamon..

Pici mi volt Debrecenbe????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok!

Nemlajos!

Döme nagyon édes. :D
Látszik milyen nyugodt, és kiegyensúlyozott baba.
Gyönyörű.
Majd megkérem a kezét, Dalmának tőletek :oops: :oops:

Nagyon jó volt a babamozi.
Dalma végig gubózott, a kis arcát alig tudtuk megnézni.
A térde a fejénél volt. :lol:
Olyan édes volt.
Minden rendben vele. :D
BPD: 5.48
HC 18.7
AC:15.8
FL 3.59
416 g +/-28 g
Egy élő magzat, fejvégű fekvésben(újra megfordult :shock: ), lepény a hátsó falon tapad, jó helyen, homogén, átlagos magzatvíz.
Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára picimami 2009.03.11 06:56-kor.

picimami

Az orvos szimpi volt nagyon.
Átnézte alaposan a papírjaimat.
Megvizsgált, megbeszéltünk pár dolgot.
Persze mikor eljöttünk akkor jutott eszembe egy halom kérdés.
A méhszáj teljesen zárt.
Diétáznom kell, hogy a téraránytalanság miatt, Dalma ne legyen óriásbébi.
Napi ötszöri apró étkezést javasolt. Cukor kerülését.
Sétát a jó levegőn, és pihenést.
4 hét múlva találkozunk, ha nincs semmi probléma. Akkor már a terheléses cukor eredményemmel kell menni.

picimami

Jó reggelt!
Pici gratulálok az eredményhez, Dalma gyönyörű!!! :lol:
Nekem húzós éjszakám volt, de ehhez semmi köze Dömének, ő jól beosztotta az éjszakát, én nem tudtam elaludni az első 3 órában, utána meg azt álmodtam, hogy betörtek, és hát nagy valószínűséggel meg is öltek volna, csak felriadtam... szóval most reggeli, aztán alvás vissza!
(már amennyiben menni fog, mert ma törik fel az ablak alatt a burkolatot, mert mégis nekem volt igazam, és nem lejt...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt!

Döme nagyon édi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém, nagyon örülök, hogy minden rendben és nagyon jók a képek Dalmáról :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt...

Pici nagyon jók a képek és örülök,hogy minden ok.Dalmával..remélem megnyugodtál :wink:

NEmlajos úgy nem lesz egyszerű :shock: remélem szegény Dömécskét nem fogja zavarni...
Pihenjetek jól.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!
Sajnálom, hogy nem aludtál jól.
Remélem napközben tudsz pihenni.
Olyan ügyes vagy és talpraesett. Hogy csinálod??
Irigy vagyok ám nagyon!
Ugyan menni fog nekem is ha Dalma megszületik? :shock:
Sajnálom a munkálatokat, de ez az építőipar már csak ilyen.

Apa már holnap sem alszik itthon.
Holnap este indulnak.
:cry: :cry: :cry:
Azt hiszem lesznek álmatlan éjszakáim.
De!
Kitaláltam, hogy nem hagyom el magamat.
Elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz.
Találkozom a barátnőimmel. Mozi, színház, és persze sok pihenés.

picimami

Köszönöm a bókokat Dalmáról.

Olyan kis husi már most.
Tetszik nagyon.
Igen, nyugodt vagyok teljesen.

Törpiri!

Milyen volt az éjszakád?

Gabi!
Jobb kedved van ma?
Mikor mentek vásárolni a kiscsi lánynak?

picimami

Pici,ezen a diétán gondolkodtam..azért mert diétázol Te nem leszel óriásbébi nem Dalma...vagy rosszul gondolom??? :shock: :lol:
Azért mert Te hizol nem biztos,hogy Dalma is fog...

De lehet csak én gondolkodom rosszul... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

3* kellett felülnöm,mert annyira feszitett,hogy nem birtam se hanyatt se oldalt feküdni...
Egész este a gyomromat rugdalta...nem az oldalamat mint eddig,gondolom már teljesen függőlegesben van...
Most meg reggel óta meg se moccan :shock: :shock:

Ja..és egész este sírtam,minden ok nélkül..csak úgy rám jött :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Hogy sikerült a süti tegnap??
Ha lenne egy kis maradék, elmennék :oops: :wink:
Imádom a zserbót.

Nócika!
Megkeresem neked a linket, ha szeretnéd.
És fölteszem.

Cat!
Örülök, hogy tudtál pihenni.
Remélem a szomorúságod elmúlik, és újra vidám leszel.
Azt hiszem közelebb kellene laknunk egymáshoz, hogy néha fel rázzuk egymást a szomorúságból. :roll: :oops:

picimami

Törpiri!
A magzatvédő vitamint mondta, hogy ne szedjem naponta, csak 3 naponta, és egyek sok zöldséget, gyümölcsöt.
Valamint óvatosan a zsíros és cukros étellel.
Nem tudom miért, de ő ezt javasolja.
Bár ebből bajom nem származhat.
Tény, hogy nekem 4 kg-s baba nem igazán lenne szerencsés.

Ha nem mocorog, nem mész be vizsgálatra??

picimami

Sissi!
Ugye jól emlékszem? Ma mész az Istehegyire?
Mikorra kell menned??
Úgy izgulok, várlak a hírekkel.
Biztos kapsz te is most 4D-s képet a kicsifiúról.
Van már nevetek??

picimami

A magzatvédő vitamint nekem nem is engedte az orvos szedni...igy is nagy lett a fiam...és akik szedték azoknak mind 4-5 kilós "nagy fejű"babájuk született anno.

Igy én sem szedtem most sem...

A sok gyümölcs meg zöldség nem árt..én napi 1 kg narancsot vagy mandarint tolok az arcomba még van,hogy most is :oops: :wink:

Még várok egy kicsit,hátha csak készülődik kifelé és azért van nyugton...de figyelem nagyon...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?