Sziasztok!
Csodaszép babákat láttam!
Zsófi,Kitti,Olivér,Saci,Milán gyönyörűek vagytok!!!
Mágnes: remélem,semmi komoly!!!! Nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!!
Hanna: nekem is tecc a vonalzód
Vickybabe: csodára nő Levus is!!! Gratula a hősiességhez és az elnyert oltáshoz

Én még mindig be vagyok tojva,hogy nálunk milyen lesz

Motorozás!
Biga.csiga: terpeszpelus

Mi jövő pánteken megyünk kontrollra, mi dupla pelusozunk az UH óta,szegény gyerek így néz ki: 'A' --a két kis lába úgy meredezik, mint az A betű szárai
Hívott dokinénink, hogy minden OK-e, hogy vagyunk (védőnő le sem tojik, na mindegy, sokat eddig sem vitt előre

), rákérdeztem Martinnál erre a hatalmas kajálásra, hogy mennyi az átlag, hát kb. 200 grammal eszik többet naponta, mint amit a kora/súlya sejtetni engedne

A kilókra meg azt mondta ne izguljak, ő ilyen típus, az 1 kg plusszal ő elégedett, amennyiben minden héten meghízza a minimumot -- ez pedig megvan,most épp 17 ldkg lett. Tejecske úgy néz ki, lassan visszaáll az eredeti kerékvágásba, nem tudom, mitől tojt be kicsit az ellátmány egy bő hete. Ma hála megint nem kell a ciciket egyáltalán kiegészíteni egymással, rendesen tud egy oldalról szopizni / kaja

Asszem nekem kell egy kicsit magamra jobban figyelni,valészeg feléltem a szopival a tartalékaimat és ezért csappant meg a tejci,úgyhogy eszem-iszom ezerrel, kell is, ma reggel is 210-et szopott
Ma megint jót sétiztünk, persze, végigaludta, mikor meg itthon csomagoltam ki,naná, hogy felébredt és olyan ordítást rendezett, hogy csak pislogtam... Nyitom a pelust, hát tocsog benne az anyag

Szegényem,olyan édes, mikor az erőlködéstől először nem is jön a hang, csak vörösödik és utánba kirobban a panasz (persze,nekem is gyűltek közben a könnyek,úgy sajnáltam!

)