A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Benszi!
IKEA: ha véletlenül látsz valami jópofa Micimackós ágytakarót 200*90-es ágyra emberi áron, akkor jöhet. A fal meg a függöny zöld. És remélem, még nem késő.
vovanda

Benszi :P
Nagyon édesek a gyerekek, vagy már írtam? :oops: Ideszaladok olykor és akarok írni, aztán hol tudok, hol nem 8)
Szállítási ktg. felezés jó ötlet :lol:
Enyémek is szoktak simizni, én is olvadozok tőle :oops:

Ja, és Banika :P Milcsi engem is szájon csókol, nyelvestül :lol:
Márkóm 2 órája alszik, Milcsi addigra fog, mire Márk ébred....

Judit :P
Kajánál elakadtam, mert éhes vagyok :lol: de a csajok is szuper édesek!

Andi :P
Apával ezt csináljuk karácsony körül is. Veszünk egymásnak ajándékot, majd odaadjuk korábban és karácsonyra el is felejtjük, hogy már vettünk ajándékot :oops: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szamy: köszi a linket. Marad a Kinga elvégre szeret a saját elképzelései szerint dolgozni, úgyhogy majd szól ha kitalálta

Kinga aludt 2,5 órát az udvaron, Pepe még nyomja. Együtt kezdték :shock:
davandi

még1próba :)
Andi: szerintem hétvégén nyomatolunk, addig megveszem rossmannost is aztán meglássuk melyik a nyerő
Juci: a kajcsi jól néz ki, majd szólok Apának, hogy zugoljon...hátha megtetszik neki és megcsinálja :lol: :lol: úgyis főzhetnékje van, tegnap is nyúzott, hogy keressünk valami jó receftet...na majd mondom neki, hogy izz van egy :)
Benszi: Laúrnak nagyon tetszik, amit Balud írt, ő is próbálkozik :lol: :lol: :lol:
Juci, Benszi: fotók édibédik :D

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Vanda :P
A "panaszodra" visszatérve, én 6 hós korukig akartam szoptatni, de Milcsi a 4. hónap végén sztrájkba kezdett, nem akart szopizni, így addig tartott a tejem is. Utána százezerszer könnyebb lett... :wink:

xandra_73

fej jobban

juci, folyik a nyalam! a falat is te csinaltad? hiperszuper anyuci vagy ;)

Lenyeg azert kisbetuvel, mert meg nem publikus :oops: :wink:

dragonfly

fej jobban

juci, folyik a nyalam! a falat is te csinaltad? hiperszuper anyuci vagy ;)

Lenyeg azert kisbetuvel, mert meg nem publikus :oops: :wink:

dragonfly

Azért mondtam,hogy szóljatok,ha valakinél gondot okoz a vonalzóm,mert tudom,hogy lehet....

Most változtattam rajta,hátha így is műxik!

binyek

Benszi
tüneményesek a gyerekek, együtt tetszenek,összebújva,de ééédesek minden képen
Juci szintén ééédesek,milyen kis ügyesek csak ámulok. Szép a szobájuk.
Hu de jól néz ki a pogi és a fasírt is nagyon guszta
odett

Binyek
Tökéletes :lol:
Vendég

m nnnnnnnnnnnnnnnnn
by Laura :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Esélytelen a reagálás az utóbbi 350 oldalra,amit írtatok,úgyhogy csak nagyjából...

Hévíz:most már annyi TV meg újság lesz ott,hogy többen lesznek,mint mi! :lol: :lol: :lol:

A képeken a törpök gyönyörűek!

Juci!
Nagyon jól néz ki a kaja,csak kár,hogy húsos... :wink:

Bogi!
Nyálfolyásra nagyon hasznos a nyálkendő nevű eszköz! :lol: :lol:

binyek

csajok a billentyűzet nyálálló ugye??? :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Márkóm 2 óra mély alvás után felébredt, elkezdett beszélgetni és közben nézegette a kezét. Bementem hozzá és úgy megijedt, hogy sírva fakadt :lol: :lol: Aztán jót röhögtünk mindketten! Szóval magában beszélt a szentem én meg jól ráijesztettem :lol: :lol:

xandra_73

Dragonfly :P
Mi nem publikus???

xandra_73

Fanni!
Én is félévig akartam csak anyatejet adni. De nem megy.

Asszem ma már csak olvaslak benneteket, eléggé kivagyok.
vovanda

mentünk enni, már nincs kezem :):)

babusok
Budapest

Fanni
:lol: :lol: :lol:
Én is jártam már így velük.Annyira elmélyedtek a kis világukba.

Vanda
Kitartás.Egyre jobb lesz
Vendég

Vanda :P
Már csak 3 hét :wink:

xandra_73

Juci
Nagyon jól néz ki.
Holnap megy az uram Fehérvárra.Mi lesz a menü? :lol:
Vendég

Vanda,
hát nem csodálom, hogy kivagy! Én tuti nem vállalkoztam volna a fejegetésre, ha nem tudnak szopni. Akkor inkább a tápi. Ez az állandó fejés nagyon kemény dolog sztem...

KépKép
lili73

Vanda kitartas!!!!! Nagyon jol csinalod, buszke lehetsz magadra! En a 6.hettol hozzataplaltam....... nem akartam begolyozni...... ugyhogy kalapom le elotted!

Fanni nalunk is van sztrajk szopi ugyben, de csak napkozben, amikor almosak, akkor cicko kell..... :oops: most pl ebed elott is szopi volt, amikor seta utan felebredtek. Viszont most megtudom tenni, mert a Zuram itthon van, igy tud segiteni, es nem kell stresszelni, hogy mi lesz, ha a masik felebred es o is ehes......
Az elejn en is ugy csinaltam, mint Babusok, elcsusztatva fel oraval.... aztan egyik cicin masik kozben uvegbol mellettem felve a lefejtet.... tiszta cirkuszi mutatvany volt.

dragonfly

Látom felkavartam az állóvizet
Szandra ezt írta Dragonfly: (lehet hogy mi is benezunk majd hevizre am....) én meg ugye még az apró betűket is elolvasom :lol: :lol: :lol:
davandi

binyek: ha te így érzel a párod gyerekei iránt, hogy a p*csába várnád el tőle, hogy ő a tiédet ugyanúgy szeresse, mintha saját lenne?

most egy darabig nem jövök, le vagyok tiltva babanetről....állítólag túl jól elvagyok veletek....
1szálpasi

Pasi!
nem vagy letiltva...
vovanda

Pasi!
Dehogy várom el tőle!Ilyenről szó sem volt!Sőt ő jobban viseli az én idióta lázadó gyerekemet,mint én az övéit. :oops:

Vanda!
Hagyd már,szegényt!Úgy tetszik neki,hogy ő az egyszál kiskakas a szemétdombon... :lol: :lol:

binyek

Vanda, Pasi! Mi van?!!?!?

Vanda kitartás!
Enyémkéim is hülék ma, mondtam Atinak hogy felmondok :lol: Lili fél kilenctől tízig ordított, hogy anya, anya, anya, akkor is ha felvettem, kint persze semmi baja nem volt, enni nem esznek, letettem aludni őket a szokott időben persze hozhattam őket le, egykor tudtam őket lenyomni, negyven perc múlva már ordít megint, enni nem akar, aludni nem akar, de alig él...játszani semmivel, de a biztonság kedvéért szórjuk szét az összes vackot a szobában...
Én meg kész vagyok, Ati meg persze ma focizik, lesz hat mire hazaér, Aput be is szerveztem egy kis müller túrára...

Banika!

Gulyáslevesl, húsos palacsinta asszem...
Uradat várjuk szeretettel :lol: Ebéd délben :!:

Csajok!

Úgy döntöttünk május 13-15-én megyünk Esztergomba végül
:lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Anny: írtam privit

Vanda: azért írtam az újságosdit, hogy nehogy többen is elküldjétek ugyanannak a lapnak ha már ennyien írogattok. Engem nem zavar, sőt örülnék is neki ha valahol megjelenne a randink. De lehet hogy mindenkinek írnia kéne és akkor már a nagy nyomás alatt kénytelenek lennének riportot, meg újságcikket csinálni :lol: :lol: :lol:
A tápszerrel nekem az a bajom hogy állandóan cumisüveget kell mosogatni :twisted: ihatnának már pohárból, maguktól :roll: :roll: :roll:

megyek etetni
davandi

Juci!
Asszem én is felmondok! Qrvára besokalltam, tegnap este már odavágtam (szó szerint) a cumisüveget, mert Dániel vagy játszott vele, vagy ordított. Meg még van 1-2 dolog, amivel tele lett a hócipőm. Hiába no, nem én vagyok a htb-k gyöngye, rosszul tűröm a bezártságot.
vovanda

Binyek!
Tőlem aztán kakaskodhat, csak velem is ilyen édes legyen, mint veletek.
vovanda

Vanda, látatlanban könnyű édesnek lenni :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Vanda: kitartás, olyan ügyi vagy :) nekünk sajna nem volt olyan nap, hogy csak tejci, jól nyomod :) és képzeld, nálunk Laúr tegnap olyan hisztit nyomott, mert a kisasszony éhes lett és mire kajához jutott már ordított ezerrel, enni nem akart se szopi se tápi csak ordított...de ne szóljak, én is ilyen vagyok, ha éhes vagy szomjas vagyok akkor azonnal :P

babusok
Budapest

Andi: cumisüvegmosás, mi az elején vettünk 2-t, mert ugye a kezdő hozzáálás hogy szopi, aztán persze nem indult rögtön a dolog, Apa pedig megunta a mosogatást, így beszereztünk még párat, most csak reggel van nagymosás :) :lol:

babusok
Budapest

Binyek, nagylányos vonalzódon nagyon ari a kép :lol:

babusok
Budapest

na és persze a másikon is, de Mindenkinek szupi a képes vonalzója :)
én egyelőre örülök az egyszerűmnek, hogy meg tudtam csinálni :)

babusok
Budapest

Melcsi!
Köszi! :wink: De egyszerű a képes is,próbáld meg!Vagy küldj két képet és csinálok neked! :P

Vanda!
Most lett tele a pohár?Te szegény..... :roll:
Nekem is már 2x megtelt a hét hónap alatt.Volt is égszakadás meg földindulás! :evil: Most nyugi van.De jön még kutyára kamion! :wink:

binyek

Tonti!
Ne szórakozz!Hol vagy???
:twisted: :twisted:

binyek

mi vettünk olyan cuccot, ami melegít és sterilizál. Kaja után kiöblítjük az üveget sima vízzel, aztán bedobjuk a gépbe. Amíg a kisebbik üveg elég volt, addig befért a kettő egyszerre, mostmár viszont felváltva :)
szamy

Sziasztok
Vissza olvasni esélytelen!
Nem vonultam vissza zugolvasni, csak Balázskám megbetegedett.Lázas doki szerint torokgyulladás.
Benszi: Tüneményessek a gyerköcök!
Vavonda Kitartás!
Juciékhoz mi is mennénk kajálni!
Tonti tényleg le lépsz? Ne ted! Nekem is sokat segitet t amiket irtál pedig csak 1zugolvasó voltam!

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

Csajok!
Beírtam a táblázatba a nevét annak,akinek tudtam így hirtelen... :oops: :oops: :oops: :oops:
A többiek mondják már meg,ha kérhetem,mert akkor tudjuk tanulgatni májusig. :wink:
[/b]

Akinek egyértelmű a nickjéből oda nem írtam semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.03.10 16:35-kor.

binyek

1236699233.718.htm
Ja!A hülye szőke!Csak a táblázatot felejtette el csatolni.... :lol: :lol: :lol:

binyek

vanda! te szegeny, ki vagy... de Reka nagyon ugyes :D pasit meg jol meg szidjuk ha akarod :lol: :lol: :lol: szopival meg edig is nagyon ugyi voltal, adig csinalod amig birod, te sem vagy vasbol

davandi! hat en is el olvastam a droagon kisbetuit :D es te csajaid menyit birnak aludni :roll: :wink:

juci! a holnapi nemu is tatszik, nalunk is van ma gulyas leves :D :D

binyek! ugyi vagy, mar el akaratak nevezni tablagurunak :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Davandi: Köszi :wink: !!!

Itt voltak nagybátyámék, és 3 és fél órán keresztül kergetőztek a lányokkal! :D A csajok kellő képpen ki vannak purcanva :lol:

Éééés, licitált valaki az egyik babahordozómra a teszveszen! Hurrá!!

NA megyek visszaolvasni.
Vendég

Hali!
Na, én még csak zugolvasó sem vagyok, úgyhogy megint lemaradtam lényeges dolgokról.
Fanni mér lett Szandra? És akkor most melyik az igazi és melyik a kamunév?

Látom csomó mindenkinek lett Mamanetes vonalzója. Lehet, nekem is be kéne újítanom, mert elég jókat lehet ott csinálni.

A lényeg, pedig az alábbi linken található: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=o4UdmavrwfU

Kép

Kép
kamilla306

A virágokat az öltözőbe kérik, azt üzenik. :lol: :lol: :lol:

Vanda! Kitartás! Mi itt mind megértjük szerintem a kiborulásokat. A fejés dolgot meg talán én értem meg a legjobban. (Mármint, hogy mennyire kimerítő. )

Kép

Kép
kamilla306

kamilla! gratu az ugyi jarni tudo torpekhez :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Köszi.! :lol: :lol: :lol:
Azóta csak vigyorgok én is mint a tejbetök. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla :P
Gratulálok! Az ott egy üveg asztal? :shock:
Szandra az igazi nevem :wink:

Binyek :P
Lécci írj már át Szandrára. Xandra tök jó, csak kimondhatatlan :lol: :lol: :lol:

xandra_73

Mi a baj az üvegasztallal?
És mér lettél Fanni?

Kép

Kép
kamilla306

Szandra!
Átírtam. :wink:

Kamilla!
Húúú!De komolyak!És egyszerre kezdték? :lol: :lol: :lol:
Na edzhetsz! :wink:

Móni!
Sikerült valamit találni?Beszélj Szamyval,mert ők is keresnek!

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?