A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tök jó mindkét szín. :D :D
Kis Vuk is szépen gömbölyödik! :D :D
Nagyon kis aranyosan van berendezve a lakás és szép rend van. :D

Sajnálom, hogy még nem volt semmi a postaládában, remélem, odaérnek azért vele egyszer. :roll:

KépKép
benó

Köszi!Már vannak színek a lakásban,mert ez a sima fehér fal...... :? :? :?

Többször már senkit nem zaklatok ilyen képekkel. :oops: :D

Csak Ildó miatt is akartam mindent lefotózni,hogy lássa milyen kicsi. :D

Kép
martik77

A kép az zaklatás? :twisted: :lol: :lol:
Kicsi, de szép. Kicsi, de a tiétek. Punktum. :D

KépKép
benó

Haliho, megint egy kicsit...

Tancsu, nagyon aranyos a Gergő! :D :D Én büszkélkedtem vele egy kicsit unokatesómnak, mert Ő is viszi babaúszásra a kislányát és én megmutattam, hogy a "mi" Gergőnk mit tud! :D :oops: Mátr merül is! :D Szépek lettek a díszek! :D

Igen tegnap sikerült találkoznunk, de olyan beteg szegény :( Tiszta lázas volt, kérdeztem, hogy vett e be valamit, mondta, hogy igen, mert az anyja adott! :evil: Tele van a szekrény gyógyszerrel, de ideküldi! :evil: :evil: Megmérettem vele később a lázát, mondom, nem használt semmit a gyógyszer adok másikat! Erre megnézem, 2006-ban lejárt lázcsillapítót és 2007-ben lejárt aspirint adott a saját fiának!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Na erre mit mondjak? :evil: :evil:

Jó lenne ha a sokk drukkból eredmény is lenne! :wink:

Kép
szilzi

legyél rá büszke :D

KépKép
benó

Márti, nagyon nagy a pocakod!!!!! :D :D :D Sokat nőtt saz utolsó kép óta! :D :D És nagyon jók a falak színei! :wink: Azzal meg ne foglalkozz, hogy kicsi!!! A sajátotok, nem??? Akkor meg mindenki mondjon amit akar! :roll:

Kép
szilzi

Bízzunk benne, Szilzi, hogy lesz. Nagyon-nagyon bízom benne. :idea: :idea: :idea: :idea:
Anyóst nem szeretem. :evil: Tényleg tök gáz, hogy lejárt gyógyit ad a fiának! Marhára nem szép dolog. :wink: :x

KépKép
benó

Jaj engem nem zavar,hogy kicsi(mondjuk egy picit lehetne nagyobb.)csak Ildó nem értette,hogy tudunk hamar kifesteni.Na így!

Lejárt gyógyszer??? :shock:

Nem semmi!!!

És ha baja lett volna tőle? :x

Kép
martik77

Arra is adott volna egy gyógyszert. :lol: Bocsi. :oops: :oops:

Tudom, hogy nem zavar, tök cuki kis lak. :D Ja, és Herkules is aranyosan üldögélt a szoba közepén. :D Az első képen lévő polcokat fúrta fel az L., vagy végül mi lett a fúrással?

KépKép
benó

Elfelejtettem vizeletet leadni(ez az utolsó) :oops: :oops: :oops:
Holnap még lelehet és így pont péntekre(tanácsadás+NST)meglesz az eredmény.
Még jó,hogy pakoltam az egyik szekrénybe ahol volt steril vizeletes pohár és úgy jutott eszembe. :oops: :)

Kép
martik77

Ja, azt hittem, nekem írtad, hogy nem zavar. :lol: :lol: :lol: Mindegy, le voltam maradva egy körrel. :D

Megyek a Gy.-hoz, majd jövök. Megmutatom neki előbb a lakokat (és Gergőt :D).

KépKép
benó

Sebaj, ha még időben vagy, ne foglalkozz semmivel. Én azt se tudom, hányadika van, milyen nap stb., csak innen, a gépről. :roll:

KépKép
benó

Amin én vagyok és a gép felett a polc azt úgy vettük egybe.2700 ft.(nem volt drága)Ma azt fúrták fel ami a kiságy végénél van az a két különálló.

Kép
martik77

Nekem úgy a számba rágja az Anna (a védőnő), hogy mikor hová kell menni, hogy szerintem azt képtelenség elfelejteni, bár lehet, hogy még azért sikerülni fog. Bírom ezt a védőnőt. :wink:

KépKép
benó

Na, igen, azt is láttam, az is tök szupi. Meg is mutatom a Gy.-nak a képeket. Pusszancs, majd jövök :D

KépKép
benó

Nekem sikerül elfelejteni,és most ezt nem írtam fel azért is sikerült. :)

Kép
martik77

Képzeljétek Csajok, teljesen lerokkantam ma! :shock: Reggel még semmi bajom nem volt, kb dél óta úgy elkezdett fájni a derekam, hogy alig bírok mozogni, a székről felkelni és vissza, maga a pokol! :shock: Lehet, hogy együttérzésből, mert nektek is fáj! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Lányok, ez a névnap-születésnap alaposan betett nekem. Egész délután vendégeim voltak, most kísértem ki az utolsót. A sütemény is csaknem mind elfogyott. De nem baj, majd sütök másikat. A baj csak azzal van,hogy a gépeléshez hozzá sem jutottam.
De a fiaim is felköszöntöttek, a Péter még csokit is vett nekem, képzeljétek, pedig nem szoktak semmit venni. :D De a F. csak morog velem. :? Fogalmam nincs, mi a baja.

Kép
flóra 11

Szilzi, mi lelt téged? :shock:

Kép
flóra 11

Ildikó, akkor inkább koncentrálj a fiaidra, ne az F-re! :?

Kép
szilzi

Lehet azért morog,hogy elfelejtette a névnapod és ha megemlíted tudja azt mondani,hogy neki most mennyi dolog jár a fejében.Szóval már támad. :)

Kép
martik77

Nem tudom Ildikó, talán megfázhatott, mert tegnap nem voltam talán így beöltözve. :? De nagyon gáz! És csak holnap vagyok otthon csüt-péntek megint dolgozom! :?

Kép
szilzi

Ne fájjon már semmitek!!Itt a tavasz és tényleg mind lerokkanunk. :?

Kép
martik77

Nekem nincs időm beteg lenni! :wink: Én erre nem érek rá! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megfázott a veséd??Tüsszög is??? :lol: :lol: :lol:

Bocsi de ezt sose értettem. :oops: :)

Nem lehet,hogy meghúztad??

Vagy ittál ma elég folyadékot??

Kép
martik77

Nem, ez nem a vesém, ez lejjebb van és fogalmam sincs mit csinálhattam vele! :? :lol:

Kép
szilzi

Akkor valami izomhúzódás lehet.
Ahhoz meg elég egy rossz mozdulat.

Kép
martik77

Inni meg annyit iszok, hogy békát tenyészthetnék lassan. :lol: :lol: Én mikor nem dohányzom, akkor iszok! :lol: :lol: :lol: Vizet persze! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Most néztem az iwiw-em.Holnap lesz a szülinapod Ildó???

Na akkor te magadat még az év elején letudod. :)

Kép
martik77

Persze!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tényleg holnap lesz a szülinapod Ildikó?? :D :D
Akkor nagyon boldog szülinapot Neked! :D :D :D

Kép
szilzi

Nem röhög! :lol: :lol: :lol: Hisz nekem! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én elhiszek mindent! :D

Kép
martik77

De amúgy meg néha át kell mosatni a vesét!! :D :lol:

Kép
martik77

Igen, ezt már én is hallottam! :lol:

Nézegettem megint a képedet Márti és rájöttem, hogy nekem furcsa, hogy nem mosolyogsz! :oops: Ezen az avator képen olyan aranyosan mosolyogsz ránk mindig! :D Én kérek egy mosolygós pocakos képet is! :D

(Benó, a Te pocakodat már mióta nem láttuk????)

Kép
szilzi

Nem szeretem ha fényképeznek.És azt meg főleg ha az L:Nem jó a fényképarcom és néha nagyon rossz képek készülnek rólam(szinte mindig).Ami vigyorgós jó az is csak véletlen. :)
Szóval szeretek hamar túlesni a fényképezésen.
De majd valahogy csinálok egy vigyorgósat is. :D

Kép
martik77

Ma már nem mert L.elment dolgozni. :(

Kép
martik77

Ok! :wink: Engem sem egyszerű fényképezni! :wink:

L. elég sokat éjszakázik, ugye? :( Ezér jár pótlék?

Kép
szilzi

Éjszakás és délutános pótlék van.6-18 ig van 8óra délelőtt és 4 óra du pótlék.18-06ig van 4 óra du pótlék(este 10-ig)és 8 óra éjszakás pótlék.Nálunk így van.De a fizu nagy részét a pótlék tesz ki mert amúgy semmi nem lenne a fizu.

Kb úgy jön ki egy hónap,hogy 15 napot kell dolgozni.Aránylag fele nappal-fele éjszaka.

Kép
martik77

Pedig pont most nézegettem a Zsuzsival készült képeket rólatok és szinte csak mosolyogtok! :D

Kép
martik77

Én nevetek szinte mindig, bár a Benó pont nem így ismert meg, mert előtte nap derült ki, hogy baj van az A-nál és ott sírtam nála, ezt azóta is sajnálom! :oops: De én amúgy ilyen nevetős vagyok, és így még gázabbak a képek! :lol:

Kép
szilzi

Nana, ez nem igaz. :D Én akkor ismertelek meg, amikor nagyon szépen mosolyogtál. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Az esküvődön. :D Tetszel emlékezni? :D

KépKép
benó

Tancsu, Gergő továbbra is nagyon édes baba. :wink: A mi első topik fiunk. :lol: :wink:
A díszítésed szuper! Tetszenek az ablakdíszeid nagyon. Ügyes vagy. :wink:

Márti a pocód irigylésre méltó. Nagyon szép és mellette milyen vékony vagy! :wink: Csinos kismami vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Azokon is mosolyogsz.Olyan képeim is vannak amin Benóékkal vagytok. :D

Kép
martik77

Sajnálom, hogy fáj a derekad, Szilzi. :? :( Ma az enyém is elég ramaty, gondolom, nem vigasztal. :lol:

KépKép
benó

És a lakás egyáltalán nem baj,ha kicsi. Nagyon szép. Szépek a színek is és komolyan jól be van rendezve, hogy minden elfér. A baba helye nagyon tetszik. :wink:

Kép
flóra 11

Tényleg, mert reggel kibőgtük magunkat, aztán utána du. már röhögtünk. :D

KépKép
benó

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést nektek is Szilvi és Tancsu. Aranyosak vagytok.

:wink: :D

Kép
flóra 11

Köszi Ildó. :D

És látod mégis lassan 20 kiló van rajtam. :D :D :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?