A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kamilla: Nagyon-nagyon édesek! 10hónapossan nem semmi! Most már lehet szaladgálni utánuk

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

Sári
Köszi, elküldöd nekem priviben légyszi az elérhetőségét? (gyere velem én úgyis be vagyok szrva! :wink: )Röntgenkép alapján nekem is hasonlóan áll. :roll:

davandi
Szamy féle Maryska képlenyúláson jót röhögtem :lol: … bölcsfog: valszeg sokat vesztetek majd, ha kikapják! Makogni fogok, mint a makimajmok! 8)

Juci
Apának igaza van, a husi kinézetre kissé bizarr, de azért csorgott a nyálam! Csajokat is megzabálom! :lol:

Vanda
Valszeg hülye kérdés, három gyerek mellett, de nem tudsz egy egész éjszakát csak aludni?! Nagyszülők nincsenek? :roll:

Pasi
Légy szíves legyél édes Vandával! :wink:

Kamilla
Hát megnéztem párszor! Tüneményesek! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Zsombéka
Kép

Bendinó
Kép

A Makibanda
Kép

Petra
Kép
petricsek

reggeltől nem voltam csak és 4 oldallal lemaradtam :roll:

na innnen folytatom.nem vállalom be a visszaolvasást :oops: 8)

szanet

Petricsek

tündériek a srácok :!:

szanet

Petra!
Ne kamuzz nekem,hogy a két külön képen levő kiscsávó nem egy és ugyanaz! :shock:
Na meg a közös kép is sántít,mert csak az egyik arca látszik....A másik meg a szomszéd kisfia! :lol: :lol: :lol:

Szanet!
Te csalsz!Tessék olvasni!Én is végigrágtam magam... :lol:

binyek

Csajok!
Mennénk a hétvégén apával 2 napra wellnesselni,csak nem tudjuk hova....Ne legyen túl messze Bajától és ne legyen túl drága és jó legyen és .....és színes üvegcseréppel vakargassák a seggünket,hogy biztos jól érezzük magunkat! :lol: :lol: :lol:
Ja és nagy legyen a fürdőszoba,hogy elférjek ott aludni.... :roll:

binyek

Binyek :P
Engem kb. hetente hivogatnak, hogy menjek wellnesselni. Mindig elmondtam szépen, hogy nem aktuális és húzzanak már le pár évre arról a listáról, és különben is mindig rosszkor hívnak :evil: ma kicsit összeszólalkoztunk apával erre csörög a telefonom, "jó napot xy vagyok, wellness" ennyit hallottam és letettem. A bánatos fenébe nem lehet megérteni, hogy ez engem nem érdekel?! :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Mindenkinek ilyen fejlett gyereke van?
Remélem, enyémek legalább fóka-kúsznak, mire megyünk Hévízre :roll: Édesek a srácok, Petra!

xandra_73

Kamilla :P
4 éve, amikor ide feljelentkeztem, lányt szerettem volna, Fanni lett volna... Jól sikerült, mi? :lol: :lol:
Csak kérdeztem, hogy üveg asztal-e. Először azt hittem, valami házilag gyártott kapaszkodó :oops:

xandra_73

Jól elbeszélgetek magammal :lol:

Srácok most aludtak el. f7-n8-ig röhögtünk hármasban. Annyira cukik voltak :D

xandra_73

Petra!
Nagyszülők... NNa szóval. Egyedül anyukám az, akire ottalvósan ott lehet hagyni Balut, de most ez serm megy. Apámra meg a feleségére nem hagytam még túl sokszor, mostanában vagyunk olyanban meg az apám is mostanság van olyan állapotban, hogy lehet. Ja és 50 km-re laknak. Pasi szülei meg 200ra. Szóval átszunyált éjszaka még egy jó darabig nem lesz. De nem baj, összekapom magam és gyűröm tovább... :)
vovanda

Szandra!
Add már meg a számom nekik,ha legközelebb hívnak! :wink:
Visszasírod majd még azt,amikor valahova letetted őket,akkor ott is maradtak... :lol: :lol: :lol:

binyek

Fanni!
Nekem is tetszett a Fanni... És bocsi, szép neved van, de nem bírom megszokni. :)

Binyek!
Hülyére röhögtem magam a színes üvegcserepeken. :lol: Pasit amúgy Czapinak hívják.
vovanda

Csajok!
Köszönöm a gyerekek dícséretét!

Binyek!
Szállás,hova passz!Beírod a táblázatba,hogy Szilvi vagyok?Köszi!
Ki fog nyilatkozni ennek a sok sajtónak?Vegetáriánus vagy?

Juci!
Köszi a receptet!a csajok nem eszik meg a zsírkrétát?Mostmár tényleg befizetünk hozzád ebédre Fannival,addig veszünk valamilyen ételhordóféleséget :wink: :lol:
Ja és én összetenném a két kezem,ha apa 6-ra itthon lenne mindnnap!Egy hete majdnem mindennap egyedül fürdetek,mert csak a fektetésre ér haza! :(

Napsugár!
Jobbulást Balázsodnak!

Anny!
Reméljük jót fognak aludni a lánykáid a kergetőzéstől! :wink:

Petricsek!
Hát ezt a két gyereket összemontázsoltad! :lol: :lol:

Lili!
Barnus is magas lesz!Az enyém kölkök is mindent megrágnak,de már jobb a helyzet!

Fanni!
Nem tudom meddig lesznek a gyerekeim ilyen bújósak,bár Dóri rám ütött,mert ő nem annyira bújós sajna!Őt csak akkor lehet szeretgetni,ha ő akarja!

Babusok!
Ügyi volt Laurád a klaviatúrán :wink:

Kamilla!
Nagyon édesek a videón és gratula az elinduláshoz!

Vanda!
Mikor visszajöttem olvastam csak a hszt!Megyek még a héten IKEA-ba és akkor megnézem!Szerintem hagyd a francba a fejést!Senki nem fog rád követ dobni!Dani a pocak miatt sírdogál(üvölt)?Nálunk is a fiam volt a hisztsebb,Dóri jobban bírta!Szélcsöveztük őket és az sokat segített!Volt pár óra,hogy nem üvöltött! :roll:
Valószínű,ha abbahagyod a fejést sokkal nyugodtabb leszel,mert rengeteg időt megspórolsz vele és a gyerekeid nem lesznek betegesebbek,mert nem anyatejet kapnak!Nehogy vádold magad!Pasival meg normális,hogy összezördültök!Ugyan kivel veszekedne az ember,ha nem azzal akit szeret?

Tonti!
Ne szórakozz!
Vendég

Fanni!
Ne aggódj,nemsoká menni fognak!Forogni forognak már?

Vanda!
Balud ellenne apudékkal?Miért nem kérdezed meg Balutól,nem akar-e hétvégézni a papánál!Hátha!Kettő mégsem három!
Ja és a bébiszittyó ottalvósnak?Lehet hülyeség,de hallottam már ilyet!

Binyek!
De irigyellek érte,hogy letudod passzolni a kölköket,én nem bírom!
Vendég

Hello!

Visszaolvasni csak tobbe-kevesbe sikerult, nem tunok el, ne feljetek vagy feljetek hogy maradok? :lol:
Rate nem ment suliba, dokinal voltunk, egesz nap Ot kellett "babusgatnom",semmi idom nem volt irni. Jatszani kell Vele a gepen (bevallom nagyon elvezem).

Lelkivilagom: hat, nem tudom, szerintem hosszu ido kell hogy helyrejojjek, allandoan gorcsben van a gyomrom meg akkor is ha eppen nincs semmi gond, veszekedes, stb. Ez a masfel-2 ev annyira durva volt hogy mar mindentol felek, multtol, jelentol, jovotol. Na, majd alakulok, remelem!

Vanda: annyira megertelek, hogy en mennyit csapkolodtam, kiabaltam, veszekedtem az elso par honapban mindenkivel! :roll:

Na, majd jovok holnap ha tudok, puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Benszi!
Köszi. :lol: Dani pasiból van. Ő az éhesebb, neki fáj jobban, ő a nyűgösebb és különben is... Alapból pocak miatt üvölt, de olyan intenzitással, hogy az valami eszméletlen. nem véletlenül aposztrofálom légvédelmi szirénának.
A fejéssel nem állok le teljesen, csak visszább akarom venni. Az már nagy könnyebbség lesz, ha az éjszakai fejést abba tudom hagyni. De az sem megy egyik napról a másikra. Na nem nyávogok.

TONTI!
HOL A BÚS BÚBÁNATOS FRANCBAN VAGY??? LESZEL SZÍVES ELŐBÚJNI.
vovanda

Tonti!
Egyszerre írtunk. :lol:
vovanda

JA, VALAKI KERESETT OLYNA SZETTET, AMIVEL MEG LEHET ÖÜRÖKÍTENI ABABA KEZÉT, LÁBAÁT.MA VETTEM 1200 ÉRT A ROSSMANNBAN.SZERINTEM AZ NAGYON JÓ ÁR.

szanet

Vanda!
Örülök,hogy megnevetettelek!Rád fért ahogy láttam a du.-i hsz-eiden! :wink:

Benszi!
Az újságokat vállalom,de a Tv-s duma nekem is gáz...Nagyon izgulós vagyok. :oops: :oops: :oops:
Vega vagyok idéntől és annyira jól érzem magam,hogy nem is gondoltam volna!Sokkal energikusabb,vidámabb és pörgősebb vagyok.Valamint teljesen megszűntek az emésztési és "trágyázási" :roll: problémáim.Ha éppen úgy alakul,hogy vendégség van vagy valami olyan szitu,ahol csak hús van,akkor megeszem,de amikor csak elkerülhetem,akkor nem.

Itt egy esti hancúrozós kép a kamukáimról: Kép

binyek

Vanda!
Nem nyávogsz,ez a valóság!Szerintem mindenki átment ezen.Én is leálltam az éjszakairól,mert Dórit két óránként kelteni kellett,hogy egyen,de közben valamelyiket mindig felsírta a pocak,szóval,hogy abbamaradt az éjszakai fejés,rohamosan csökkent a nappali adag is!Ja és a pasik hisztisebbek jóval,mint a csajok!

Tonti!
De jó,hogy jöttél!Pszihomókushoz menj azonnal,mikor a kölkök bölcsiben meg oviban vannak és ne foglalkozz azzal,hogy apa ellene van!Jót fog tenni!Miért mentetek Rateval dokihoz?
Vendég

Nálunk,amikor így elmegyünk,akkor itt alszik a bébiszittyó meg a menye(segédje :wink: )

Tonti!
Szerencséd,hogy jöttél!
Megnéztem a februári képeiteket a Picasa-n.Nagyon gusztustalan,hogy egyszál kis hosszúujjú pólóban van mindenki!Szégyeljétek magatokat!Februárban....Mik vannak?! :shock: :shock:

binyek

Binyek!
Hát gyönyörűek vagytok!Nagyon hasonlóak!
Nehéz volt leállni a húsról?Elhiszem,hogy jobban érzed magad tőle!Halat sem eszel?
Vendég

Tonti

pszichodoki lehet tényleg jó lenen, azért is, mert vele legalább beszélgethetnél.

Binyek

nagyon szépek vagytok!

én is szeretnék kikapcsolódni egyedül, két napig :cry: :roll:
álom álom édes álom....

szanet

Binyek!
Mondd,hogy eredeti fürtjed vannak :wink: Kúva jó!
Vendég

Szanett!
Ez nekem is csak álom!Egyszerűen lelkiismeretfurdalásom van,ha csak shoppingolni megyek és nem a sima bevásárlásra! :oops: :roll: Bár baromság tudom :roll:
Vendég

Binyek!
Ha az újságokat vállalod,akkor nem is fogsz tudni velünk lenni,annyian lesznek intejúra :roll: :roll: :roll:
Vendég

nekem mondjuk nincs lelkiismeretfurdalásom, ha néha ott vannak apáéknál egy délután. már beláttam, hogy nem lesz bajuk tőle, nekem meg kicsit jó egyedül. mondjuk ez kb havi egy délután. de papámmal szoktak itthon maradni 1-1,5 órára kb heti 2szer, amíg én elmegyek intézni dolgaimat.
én nem vagyok nagyon háklis családtagjaim hülyeségeire.jól tűröm őket :D végülis nem tudom eltiltani tőlük a lányokat.így nem bánom, ha vigyáznak rájuk.az meg szerintem nem jó, ha folyton rajtam lógnak(így is rajtam lógnak 90%-ban).szóval az a 10% feltöltődés nekem is kell :D

szanet

milyen újságok, milyen tv? lemaradtam azt hiszem.....Hévizen lesznek? és interjút kell adni? :?: :?: :?: :shock:

szanet

Benszi!
Azt hittem,hogy éhen fogok halni hús nélkül,de egy picit se volt gond vele.Pláne mivel a 3. napon este már nem éreztem azt az ólmos fáradtságot,amit addig minden este addig.Persze azért is könnyebb,mert Miki is így eszik.Így egyáltalán nem is látok húsos kaját.Azért hétvégén a vadászbálban bezabáltam pörköltből meg sülthúsból! :oops: :oops:
Halat se eszek,max tejterméket és tojást.

Szanet!
Mi is főleg aludni megyünk! :D Meg egy kicsit szexelni. :oops:

binyek

Szanet: kösziköszi, nekem is sikerült venni :) bár a polcon már nem volt, de kedves eladó volt és keresett a raktárban, az utsó 2 hoztam el :lol:
Aszem ledőlök egy órácskát, megviselt a reggeli 5ös kelés :lol:
Binyek: köszi vonalzócsinálós felajánlást, hamarosan élnék is vele, csak keresek fotót :D köszi előre is, ari vagy :D ja, fotón tündériek vagytok :D
nem emlékszem ki rakott videót (bocsi), de nagyon cukika :)
és látszik, hogy nincs nyitva a másik ablakban a topik, mert csak ennyire emlékeztem... :lol: :lol:
írjatok jó sokat, hogy reggel legyen mit olvasni :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Ilyen göndör a hülye hajam!Utálom!Évekig kiszárítattam minden héten.De most nem tudom,mert a heti 3 spinningen úgy is visszagöndörödik...
Zsófi lányomnak is ilyen és már Majának is kunkorodik.Szegények!Majd szidnak!Zsófi is nagyon utálja,állandóan könyörög,hogy kiszárítathassa.

Szanet!
A csajok írtak pár újságnak.Bár én nem tudom pontosan,hogy melyikeknek,mert sok volt a lehetőség.Nem tudom,hogy melyik mellett döntöttek...

binyek

Petricsek cukik fotón :lol: namostmárténylegmegyek :arrow:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Binyek!
Szerintem tök jó a hajad!Az meg biztos segít,hogy az urad sem eszik húst!Hány kiló minusznál jársz?

Szanett!
Anyura bármikor rábízom őket,de senki másra.Ja meg még az apukájukra is!

Megyek Született Feleségek vannak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Odett! üdv itt! A babóid akkorák voltak, mint az enyémek súlyban, csak fordítva! :D

Davandi! Nekem a dokink már 7 hó-san mondta, adjak sajtot, meg túrót....én persze nem adtam....a kiskönyvben van, hogy asszem 8 hó-tól adható joghurt, meg túró. Amúgy meg nem izgat, egy csomó ajánlást elolvastam és mindegyik mást ír....egyszer úgyis el kell kezdeni, én mindent szép lassan adok nekik. Egy éves koruk után már tejet fognak kapni, ha már nem akarnak szopizni, sztem gyártói marketing fogás, hogy 2-3 éves korukig igyanak tápszert :shock: .....

Köszi a tippeket!

Csilla! Sajnálom a szemcsit! Műtét?

Benszi!Binyek! Gyönyörűek ezek a gyerekek!!

Nekem ezerszer könnyebb most már szoptatni, mint bármi más kajacsinálás-5 perc és kész....
Vanda! Tényleg ügyes vagy! Fejéssel már rég nem lenne tejem...

Kamilla! Annyira édesek, úgy nevettem!!! :lol: :lol: :lol:

Binyek! Mi is vadászbálban voltunk szombaton! :D
Én nevem Ridi....bár nem leszünk Hévízen... :?

Ja, és ma Léna felült, egyedül!! :lol: Levente meg kis majomként csimpaszkodik belém állandóan!

Kép
riddencs

Benszi: húsgolyó jutott még neked??? :lol: :lol: :lol:

Kamilla: naaaaaaaaaaaagyon édik. És olyan jól megszerkeszted a videókat, meg a zenét alá.

Makikák tényleg hasonlítanak és ők is olyan édik

Binyek: Marcinak elég huncut mosolya van. :wink: Maja is nagyon szép baba. Jól néztek ki hármasban
davandi

Persze ki ne hagyjam makikákat!!! Zabálnivalók!!

Kép
riddencs

Kamilla,
meg kell zabálni őket, főleg a dülöngélő fiacskádat!!! Alizkára mondta a párom, hogy úgy megy hátulról, mint egy részeg. :lol:

Petri,
nagyfiaid is édesek, jaj de várom, hogy már én is így kint lehessek az enyéimmel. Keresem a nevet mindjárt, és írom. Tontinak nemrég vésték, neki friss az élmény, nekem már pár éve volt, úgy két hétig volt dagadt az arcom, de maga a műtét nem volt vészes, csak kellemetlen az a része, amikor kalapálták a fogamat és úgy éreztem, berezonál az egész koponyám. Ez olyan, mint csaszinál, mikor érzed, hogy húzzák-vonják a hasadat, méhedet, benne a gyereket, de fájni nem fáj.

Binyek,
szépek vagytok! nem értem, mi bajod a göndör fürtjeiddel, már egyszer írtam, hogy kifejezetten jól áll neked!
Aliznak beírhatod a táblába a járást 14,5 hóra. Nevem Sára, bár már vagy ezerszer leírtam, látszik, hogy nem olvasol figyelmesen, ahogy én sem :lol: Pörkölt, sülthús? Nem is lettél igazi vegetáriánus :shock:

Benszi,
pedig mi elég alacsonyak vagyunk, senki nem magas a családban.

KépKép
lili73

Riddencs: én is ezektől a sokféle ajánlásoktól megyek egyszer a falnak :twisted: már nem tudom mit adjak és mit ne. Sütőtököt minden nap kapnak hogy nőjjön a hajuk, de még nem indult be :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy hogy még szopiztok. És mosogatnod sem kell a cumisüvegeket. Mázlista :roll: :roll:
davandi

Itt is imádják a sütőtököt, csak tök sárga lesz tőle az orruk! :lol:

Kép
riddencs

Sotske: most jut eszembe a sütőtököt a gyereken belülről vagy kívülről kell alkalmazni hogy nőjjön a hajuk?? Mi mindenhogy nyomatjuk :lol: :lol: :lol:
davandi

Csajok
Jelentem, nem montázsoltam, olyant én nem is tudhassak! 8) Viszont a kék kabátos tényleg nem az enyém, kőccsönkértem a jáccótéren, illetve …. kiemeltem a homokozóból egy fotó erejéig :oops: .

Vanda
Sajnálom! :? Akkor küldöm Neked anyósomat segíteni. Dadus volt, imádja a gyerekeket és ráadásul ANYÓSNAK is remek! :lol:

„Fanni”
ezektől az én hátamon is feláll a hormon-szőr! :evil: … Fiúk egyszer csak felpattannak és rohanhatsz utánuk! :wink:

Binyek
Te vagy izgulós?! Akkor ez a magabiztosság eddig kamu volt? … De jó a hancúrkép! :lol: … Heti 3 spinning? Vazze, de ügyi vagy! :roll:

Benszi
Ti az IKEAban laktok? Az se rossz! :wink:

TOOOONTIIII! Ha zugolvasol, és vagy, legalább küldj egy smile-életjelet! :roll: …. Ja, továbbolvastam és megnyugodtam, hogy vagy! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Szanet: tessék visszalapozni mert Juci a mérleg nőkről csupa szépet és jót írt valahány oldallal ezelőtt :wink:
davandi

riddencs
ügyi Léna :P

sári
ezt a bölcsiműtétet jól leírtad! jó, hogy mostmár van viszonyítási alap! :lol: :lol:

sütőtök, s.répa: minket a védőnéni leállított anno (mág a hozzátápi kezdetekor) a napi fogyasztástól, mert karotin túltengésük volt és sárgultak! 8) na puff! viszont finom és csak ezzel lehetett kezdeni a krumplin kívül... :lol:

davandi
Te nagyon elemedben vagy! :lol:

Nem is írtam, ma volt egy kis málőr a játszótéren. Konfrontálódtam három 16 év körüli suhanccal. Majdnem tönkrecseszték a drótköteles csuszkapályát, én meg jól rájukförmedtem. :evil: Elódalogtak, aztán hallom, hogy a buszmegállóból kiabálnak vissza, hogy "...ribanc ..." a többit nem értettem, de nem lehetett szebb ennál sem .... 8)

Petra
Kép
petricsek

sári, köszi, privit megkaptam! :? :roll: 8)

Petra
Kép
petricsek

Elmentem fürdeni és eszembe jutott a ma esti action: ha apa itthon van, nagy kádban fürdenek együtt. Mikor kivette Levit és felállt, akkor vette észre, hogy a kis sz@aros ( :P ) belekakilt a kádba...olimpiai csúcsot döntve ugrott fel a sarokkád kis ülőkéjére.... :lol: :lol:

Mi bajotok a nevek becézésével? Én szeretem Levinek hívni...., meg Léna is már egy rövid forma. Mondjuk, ha olyan nevetek lenne, mint nekem, biztos nem lenne gáz a becézés... :P

Kép
riddencs

Petricsek: jó nagy trauma ért akkor a játszótéren. Ez a szomorú hogy tényleg erre halad a világ. A mi időnkben ha egy felnőtt ránk szólt (legalábbis rám) akkor behúztuk fülünket farkunkat, ma meg egyből visszaszólnak. Néha már én is meggondolom merjek-e szólni valamiért :roll: :roll:
Enyémek még nem sárgulnak, de lehet azért mert a répát krumplival visszáruzzák a feladónak :lol: :lol: :lol: mindig kell valami más színt is belecsempészni :roll: :roll:

Tényleg ügyes Léna, ki is felejtettem.
El is megyek aludni, mert már nem fog az agyam, aztán hülyeségeket fogok írni :roll: :roll: :roll: Jó éccakát
davandi

Sziasztok lányok!Eladni szeretném TAKO ESPRIT iker babakocsimat megkímélt állapotban.Tartozékok,-mózeskosár-lábzsák-esővédő-táska.
Az ülés külön dönthető 3 fokozatban,sport kocsivá alakítható.
Ára.55000ft érd.06208015035 Kép Kép Kép

Kép
gina25

Petike ez még lemaradt: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?