A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Igen, emlékszem, nemrég voltál Masut :)
Milkyvel nem tudom mi történhetett, iwiw-en van fen pocakfotó, megnéztem, viszont babó még nincs

Bea, Maja

Kép
bea1978

hűha, micsoda nap!!! sajnos én nem javítom a statisztikát...

Wicca
nagyon örülök!!!! :D :D :D Gratula a büszke apának is!!! :wink: és csodaszép a kisfiatok!!!

Mamacsibe
neked is nagy gratula Lénához! szép nagy baba ő is!

Kukli
szuper, hogy már otthon vagytok! Kata gyönyörűűűű!

holnap 8-ra megyek a dokimhoz, akivel elvileg a holnapot jelöltük ki végcélnak. nem tudom, mi lesz, mert ha nagyon éretlen a méhszájam, nem tudják kierőszakolni Mátét... 10.30-ra nst-re vagyok még hivatalos. meglátjuk... :roll: ha lesz valami izgi, mennek az sms-ek!

Gabka
szorítok neked is!

Tehuti?????? ő sem jelentkezett ma!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, drukk holnapra++++

Tehuti, szintén drukk :wink: ++++++

Nagyon mozog ma este Maja, lehet nem tetszett neki a 3 pohár cola :oops: :oops:

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggelt!
Bálintapu köszi a képeket! Nagyon szépek vagytok!!! Édes a kissrác, olyan kis manós ebben a sapiban! :lol:
Kata álomcsaj. 9-kor, fél 1-kor és fél 6-kor evett. Fejnem kellett, azért keltem, mert szétdurranok. Boti is alszik még. Ez így hawaii lenne. 8)
Gabka ma megyek az anyakönyviért vissza. Remélem bent leszel. :wink:
Csibb nagyon drukkolok a mai naphoz! Már irtó kíváncsi vagyok Mátéra!!! :)
Bea este 3 pohár cola? Nem vagy semmi. Maja köldökzsinórja egy coke-os szívószál lett. :lol:
Nem fogok visszaolvasni, remélem nem haragszotok, de Adryn utána járok az bizti.
Ha ilyen jók lesznek a gyerkők, sztem ma elmesélem mi történt. De ha nem kamuzok be pár fájást, tényleg nem szülök szombaton.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Visszanéztem a képeket! Mindenki gyönyörűűűűű! Tencsi irtó szépek a srácok együtt!!!! Gratula a gyors szép szülésedhez még egyszer!
Rszg látom van aki Mátét kényeztesse! Nagyon cukor ez a srác!!! Hát Sziszó is olyan fiatalka arcú mint te. Nem csoda….Nektek szopival mizu? Mikor elmentem nem voltál elégedett.
Ja ciki de Kata 3340 g (és lett 2. nevünk, ami nekem jobban is tetsz... :oops: ). Csak hogy Nemlajosékhoz közelebb kerüljünk. Rosszul írtam az sms-t, de hát éppen nem voltam 100-as.
Adryn Nicocsalád is csodaszép! Nagyon kis karakteres fiad van.
Moncsiék meg milyen csajosak. Irtó cuki ez a nózi!
Na lépek tényleg….. simó minden pocakra, és homlokra!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!
Kukli, mi is így, csak még volt egy fél négyes időpontunk is, aztán meg most, fél hétkor... (azóta cicin lóg :oops: )
Frankó a második név, nekem is tetszik! :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Boti megkegyelmezett, most kelt csak:
(bocsi ha hoszzú)
Pénteken miután megfürcsiztem (borotválkoztam, hajat mostam, pont mint Botival), megbeszéltem egy bnőmmel, megyünk a mérlegért 6-ra. Miközben kajcsiztam, éreztem kis görcsöket. Megbeszéltük Zsoltival, nem ugrasztunk senkit, bemegyünk mielőtt Bobó elalszik, aztán meglátjuk. Bent közölték bő 2 ujjnyi vagyok, hazamehetek lerakni Botit (anyu átvette), és sipirc vissza, szülünk. Este 11-ig jöttek kis görcsök. Minden ami alatt kis görcsöt értek, kisebb, mint egy szülés utáni kis összehúzódás, komolyan!!!! 11-től 3 percesek, dokim felkeltették, (sznőm bent volt épp), mondták éjjel babázunk…. Éjfélre minden elmúlt. Derékfájás, minden….. elaludtunk., Zsolti haza, dokit elfelejtették felhívni, 5-kor telcsizett be, hogy visszaaludt és jesszus ugye nem
ment tönkre a telója.
Reggel semmi, nst mutatta a fájásokat (mint szerdán), továbbra is bő 2 ujjnyi, mehetek haza ha 11 körül az ügyeletes vizitel. Mondta szuper, azért mert lusta bejönni, üljek és hallgassak másokat….. sebaj. A dokim (annyit foglakozott velem, hogy megköszönni nem lehet) bejött civilben, csak hogy megnézzen. Közölte szeretné ha estig maradnék, látja a fájásokat, tudja nekem nem szoktak erősek lenni, szeretne este megvizsgálni, és utána hazaenged. Többször betelózott 3-ig. Addig a kutya nem szólt hozzám.
A poén: 3 körül mondom a vajúdótársnőmnek (neki se semmi)bekamuzom, hogy egyre jobban fájok, hátha megvizsgálnak, vagy nst….. mert ez uncsi. Megkérdezték hány perces fájás, basszus mit kamuzzak? 5-8, erősödik, érzem rendesen…. Nst 5 perces nagyon szép fájások (csak 60-as), mire levettek, sznő bent újra, beöltözve, mondja beöntés. Na hopp majdnem magamtól berittyentettem, mondtam annyira nem érzek semmit, megint bő 2 ujjnyi….Nem baj, meglátjuk mi lesz.
Beöntés, kb. 20 perc múlva zuhi után csattogok ki, ágyamnál doki a sznővel beöltözve, megyünk sz.szobára. Megvizsgálnak 4 ujjnyi (Zsolti be). Kb. fél 4kor volt ez. Burokrepesztésnél nem tudtam megmondani azt sem mikor keményedek, mert SEMMIT nem éreztem. Sztem jobban voltam, mint 1 hete. háromnegyed 4 körül repesztés, fogták a hasam, kerestük a fájást (nem volt ott nst), 4 elindul az oxitocin, na utána vagy 10 fájás amitől nem csillagokat, hanem mindent láttam, gondoltam ezt végi nem csinálom….. és fél körül doki mondaj, fordulás, látja a fejet is…. Na ez akkora erőt adott, hogy onnan képben voltam, és szuperül csináltuk. Láttam Kata fejecskéjét (meg is simóztam), láttam ahogy kibicsaklik, ahogy ott van előttem, (na már pityergek), és onnantól a mienk volt. Pocimra tették, Zsolti zsinórt vágott, szopiztunk……. Csodaszép volt. Nagyon fájt a pár fájás, sosem fogom elfelejteni, SOHA! De amikor már képbe kerültem onnantól a mennyben voltunk. Hát így kaptuk meg Katát 16:43-kor, a maga kis 55 cm-ével és 3340 g-jával. Minden eljövendő anyukának hasonló csodát kívánok!
Dokim minden nap bejött egyszer (nem volt műszakban), egyszer hívott. Sokat foglalkozott velem, és nagyon jó hangulatú szülést hoztunk össze. Komolyan mint egy kis család. Viccekkel, gyengédséggel, csodásak voltak a sznővel!
Na és a poén, tényleg ki tudja mi lesz, ha nem kamuzok????

Kicsit kócosan, az első percekben....3-an
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jaj Kukli, köszönöm a szortit (meg a gyerköcöknek is hogy engedtek megírni) :)
Ha ma mész be, akkor sajnos nem fogunk találkozni :(
Pedig én szívese találkoznék Veled!
Este zuhanyozással elmúlt minden fájás. Most kezdődik valami megint, de nem tudom ez mire elég. (tonik és fahéj is már bevetésre került)
Pénteken kell nst-re mennem. Múlt pénteken már 20 környéki fájásokat mutatott, de nem rendszeresen (legalább már nem negatív) :)

Köszönöm a drukkokat, de sajnos még nincs minek :(

Csibb, hajra, Neked már nagyon itt az idő :)

Tehuti +++++

Képzeljétek a kicsifiamnak most már sikerül a wcbe intézni a dolgát. Persze azért még kell a pelus, de annyira örülök és büszke vagyok. :) :lol:

Kép

Kép
gabka77

kukli, köszi a történetedet!
Már akartam kérdezni, mert másoktól is láttam leírva, hogy hogyhogy láttátok a kis fejét? Én már hónapok óta nem látok a lábam közé, még most se, hogy kint a baba, esélytelen lett volna látnom (talán még megérintenem is) a kis buksiját, amikor előtűnik... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, én is csak tükörből tudok odalent borotválkozni. :wink: :oops:

Kép

Kép
gabka77

csajok, a dokinőm még mindig nem kapcsolható...
Most ilyenkor mi van? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: kórházon keresztül próbáltad? AZ enyémet csak úgy lehet elérni :?

wicca. NAGY NAGY GRATULA BÁLINTHOZ!!!

Kukli: tök aranyos név a Nina, hogy jött ez nektek? :lol: Nagyon szép a történeted, megható és profi, büszke lehetsz az asszisztenseidre 8)

Gabka: Nem semmi, gratula Levinek!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jelentem, Döme papájánál a születési anyakönyvi kivonat, a tajkártya és a lakcímkártya! :)
Most már intézhetem a pénzügyeket :wink:
papillon, az én dokim külsős, csak hétfőn van a kórházban. Persze infót tudnának róla adni bizonyára, ha még szabin van, vagy bármi történt, csak tudod a fóbiám... :roll:
Na, majd a pénteki magánrendelésére odacsörgök :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hű de ügyes ez az apuka!!!! No lám! Az én férjem, hááát, nem tom, hivatalfóbiája van!!! :shock: én meg direkt szeretm, így mindig is rám bízta az ilyesmit 8) és nem hagytam ezért kibontakozni....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gratula Nemlajos! Dömepapa nagyon ügyes :)

Papillon, köszönjük a gratulációt :) Nagyon büszke vagyok rá, hogy tulajdonképpen magától elkezdte ez a dolgot :)

Erpé: Most sikerült az ovival beszélnem, sajnos csak akkor tudnak felvenni, ha legalább ideiglenes csepeli lakcímünk van.
Most elkezdek gondolkozni, hogy "ki enged be a lakásába". Van rokonság és ismerős is, de hát .... pedig azt mondta az igazgatónő, hogy ismerős neki a nevem :) Mondjuk furcsa lenne, ha valaki emlékezne 27 év után rám :)
gabka77

Átérzem Gabka, hogy ez nagy dolog! AZ én kutyám még mindig nem szobatiszta teljesen :lol:
És simán emlékezhet rád! Képzeld, az én ovónőm is totál tudja ki vok, kérdezget is felőlem, az unokahúgom jár most oda! :oops: olyan jó érzés

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hangsúlyozni szeretném, hogy nem szülésindítás céljából teszem fel ezt a képet :D

Kép

Este 6-ra megyek dokihoz, kiváncsi vagyok :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Kukli, köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetet - tényleg nem semmi és erőt adó :) Valami ilyesmivel én is kibékülnék. Családfotó nagyon jó! És kicsilányod is tündérbaba. Samu az első hónapokban az ébredését mindig óriási sírással tudatta (egyszerre nyílt a szeme és a szája) - szerintem még a harmadik szomszéd is meghallotta. Bébiőrünk ugyan volt, de nem használtuk, nem volt túl sok értelme. Remélem, hogy huginál ez kicsit más lesz.

Gabka, ha van rokon Csepelen, akkor ideiglenesen csak beengedi Levit. Egyébként nektek nem nagy kerülő idehozni a kiscsávót? Bár ha bejártok Bp-re dolgozni, akkor úgyis át kell jönni Csepelen. Nem is meséltem: mikor múlt héten Samuval bent voltunk olyan 9-fél10 körül megnézni az ovit, akkor voltak többen is, akik akkor hozták a gyereket oviba, többnyire kisebb tesós anyukák. A körzeti ovinknál ilyet nem nagyon lehet csinálni, elvárják, h a gyerek legyen bent 8-ra...

Csibb, jelentkezz, h mi volt dokinál! Én holnap megyek CTG-re, meg dokival találkozni.

Tehuti?

Masut, bocsi, h hiányoltalak, ezek szerint a legutóbbi hsz-ed valahogy kimaradt...

Gyöngyi, szép pocak! és szorítok, hogy szimpi legyen az új dokid!

Tegnap voltam Samuval és a bölcsis haverjával játszóterezni, és Samu bringával jött. A fékezés nem megy neki, így egy-egy lejtősebb szakaszon azért utána kellett "szaladnom" (mondjuk azt a mozgásformát, amit produkáltam, lehet hogy nem futásnak kellene nevezni) - a lényeg: egy ilyen alkalommal valami iszonyúan meghúzodott a szeméremcsontomnál, csillagokat láttam, alig tudtam hazajönni. Azt hittem szülök. Szóval jelentem: most már én is tudom, h mi az a szeméremcsontfájdalom. Fél órát áztattam itthon magam a meleg fürdővízben, utána legalább nem nyögtem minden lépésnél. Ma reggelre nagyjából OK lett. Szóval mégsem szültem emiatt :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: az a baj, hogy annak az ideiglenes címnek végig meg kell maradnia, azaz lényegében évekre "fogadna" be valaki.
Még átbeszéljük este apával, hogy kinek "ajánljuk fel" :lol: :oops: :roll: :wink: ezt a lehetőséget :)

Te még tudsz futni? Hozzám képes a csiga vágtázó örült :)
Nagyon rossz ez a lábközi fájás, én minden éjjel úgy kelek fel pisilni, hogy rögtön oda is nyúlok, hogy tuti azért fáj ennyire, mert a fejecskének már ott kell lennie :)

Papillon, azért is nagy dolog ez, mert csak szobatisztán veszik fel oviba a gyereket. nyárra terveztem a dolgot, de ha Levi "megoldaj" magától, az a legjobb :)

Gyöngyi: Nagyon szép pocak, nem látom, hogy túlzottan lent lenne.
Nekem időnként már majdnem befér két tenyerem is a mellem alá

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok ,

köszönjük a gratulációkat, jókívánságokat, dícséreteket!!!! :D:D
appa behozta nekem a notit, meglátjuk fiatalúr mennyit enged majd írni :D! kukli szüléstörténetét most elolvastam gyorsan, meg kíváncsi volta szült-e még valaki!
Kukli anyám nem semmi, hogyan vagy túl ezen a szülésen, most nagyon irigy vagyok!!! :D
Mamacsibének gratula Léna babához!!!
Csibb: drukkolok, h végre Te is túllegyél rajta!!!

Kismanókámnak már most fáj a pocija és úgy sajnálom!!! :cry: :cry: viszont sikerült neki a szülőszobán is már szopiznia és már ma is gyötöre egy kicsit a melleim, remélem menni fog :lol: :lol: ! annyira gyönyörűűűés annyra édes!!!!!!!!!! jaaaajjjjjj úgy imádom!!!!!!!!!!! :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Gratulálok Wicca, nagyon ügyesek vagytok!

Mesélj, mi hogy történt?
gabka77

Sziasztok!

Milky márc 3-ra volt kiírva. Szerintem már ő is babázik.

Bálint-family-nek gratula, sok örömöt az egész családnak!

Kukli Igen, van aki elkényezteti majd a fiatalurat. De leginkább az apja. Már most. De nem baj. A szopival, szerencsére beindultunk, kaptam egy tejserkentő teareceptet, azt főzöm és iszom. Egy baj van Mátéval, hogy éjszaka nem hajlandó megmaradni a kiságyában. Napközben szépen elalszik bent 3 órát is, de éjszaka szopi után ahogy leteszem, keserves sírásba kezd és nem hagyja abba. Csak mellettem hajlandó aludni. Remélem később megmarad majd a kiságyában.
A sztoridon jót mosolyogtam. Nekem is az oxitocintól indultak csak be a fájásaim, és nekem is nagyon erősek voltak. De legalább nem vajúdtunk órákat :)

Wicca Állítólag a Kecskerutafűből főzött teától elmúlik a babák hasfájása. Neked kell inni. Én a tejserkentő teámba is főzök és Máténak nem fáj a pocija :)

Kép

Kép
rszg

Sziasztok! :)

Gabka: Nem akarok belszólni az óvodaválasztásba, de én mondanék még egy szempontot. nem tudom milyen a helyi óvoda, de a gyereknek az a jó, ha helyben jár és csupa ismerős veszi körül. Neked is így rengeteg ismerősőd lesz és bekerülsz a környék életébe. Ha nem tudsz menni a gyerekért, akkor mindig lesz egy másik anyuka, aki besegít, esetleg tudtok menni babakocsival és nem kell autózni, ami nem mindegy kistesós időkben. A kisfiad most fog szocializálódni, elkezdnek átmenni egymáshoz, szülinapi bulik lesznek stb.... 2-3 év múlva önállóan játszóterezik a pajtásival.... Nagyon hasznos, hogy ismerik egymást. Nekem ez a tapasztalatom.
Persze nem tudom, hogy milyenek a helyi lehetőségek....
Csak szerintem szocializációs szemmel ez is egy fontos szempont....

Kukli: Jó a sztorid! :P Gyakorlatilag indították a szülésedet, mint az enyémet, csak te nagyon gyorsan megszültél.... ;) Örülök, hogy ilyen szép emlék lett belőle Neked. És mi van a vasaddal????

Éjszakák: A jól alvásnak is vannak előnyei... ;) Nálunk Peti este 10-kor eszik, aztán olyan 3-4 között (most inkább már 4) és reggel 8 után....

Most vagyunk 2 hetesek. Köldökcsonkot tegnap végre elhagytuk. 4070 gramm (született: 4110), szóval majdnem születési súlyánál van. Ma sikerült 30 milit szopizni. Ez idáig a rekord. Tegnap egész sokat volt ébren, remélem lassan erre tendálunk és akkor javul az evés is. Még nem adtam fel.

Katka

katka22

Rszg: Én a kecskerutafűről úgy tudom, hogy vízhajtó hatású, ezért csak kúra szerűen szabad inni, mondjuk 4 napot iszod 3-at nem. De egyébként nem értek hozzá, nekem is csak mondták, még a Zsófinál. Én betartottam.... :oops: :oops: :oops:
Nekem egyébként növelte a tejemet szépen.

Wicc a:Petinek is fájt a hasa az első napon. Nekem végül felböfizett egy nagy adag magzatvizet. És utána minden rendbe került... Esetleg próbáld sokat böfizetetni, hátha nálatok is ez a gond.... :roll:

Katka

katka22

wicca: pocifájást sajnálom, segíthet az espumisan csepp vagy az infacol (nálunk az infacol nem jött be :( )

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka, köszönöm a tanácsot. Még van időnk végiggondolni az ovi ügyet. De pl számomra eléggé fontos lenne a nyelv, mivel eléggé kapcsolódunk a németnyelvhez, arról nem is beszélve, hogy Levi ... hogyis mondjam ...... minden nap azzal fogadnak a bölcsiben, hogy Levi éppen hosszasan kirakosózott, gyöngyöt fűzöt, montesorizot, a többi gyereket meg ilyenekkel nem lehet lefoglalni, imád gyurmázni, legózni, szerelni, alkotni.
Ha eljátszik egyhelyben ilyesmivel akkor utána visszont szalad jó néhány kört (és közli, hogy futtttttam :) ) A csepeli oviban mindez adott lenne (nyelv, kézmüvesség, sport) és nincs olyan vészesen messze tőlük, bár babakocsival valóban nem elérhető :)
Viszont mellette van a bölcsi is, ahova a kistesó is majd mehet. Nem messze van suli is.

Hasfájás: mi Levivel megúsztuk, nekem annó azt mondta a védőnőm és a dokink is, hogy a büfivel lehet a legjobban elkerülni a hasfájást. Ugyanis, a lenyelt levegő feszíti a picúrok pociját és amig a levegő nem távozik valamelyik nyiláson, addig feszül a poci.

Kép

Kép
gabka77

Wicca sajnálom Bálint pociját. Hason fekteted sem jobb?
Rszg nekem háton nem alszik a kiságyban. Éjjel félig magam mellé vettem, de ne tud háton aludni. Ma összerakjuk a légzésfigyelőt (nem voltunk túl felkészültek még), aztán durmolhat, Most oldalt van fektetve. Ez is bejön neki.
Bakker! Viszont ma már 4 garnitúra ruhát elhasználtunk. Mindent átpisil, kakil. Boti nem volt iylen. Hozzáteszem 3 féle peluval próbálkozom, de vhogy a hátán jön a pipi ki. Rá kell jönnöm még biztos vmire.
Katka köszi, a vasamat levették szülés előtt is (nekem sztem a beöntés indított meg oxi együtt) már akkopr jobb volt az egy szuritól is. Ki emg úgy engedtek, hogy még jobb lett. A dokim szerint ennyi hiba benne lehet a laborba. Először 76, aztán 92, és 110-el engedtek, 120-tól ok.
Várom a ygerekorvost, aki 11-re jött. Boti épp elalszik, Zsolti molyol, Kata meg a szokásos durmolás. Micsoda szemekkel tud kuksizni és mennyit mosolyog. Hihetelen.
JA Levinek óriási gratula! Ez nem semmi! Magától is milyen ügyes! Tapsi-tapsi!!!
Nemlajos apa nagyon ügyes. Nekem holnap intézkedik.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ööö... lehet, hogy nekem a vas volt 90? :shock:
De hülye vagyok, hát a zárómon rajta a labor! 8)
Csak ugye ez nem csillagos...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönjük Kukli, mi is tapsikoltunk. Ja és az a "jutalma" a pisiért, hogy lehúzhatja a wc-t :)

na asszem pihizek egy kicsit, mert ez az idő .... álmos vagyok tőle
gabka77

várjunk csak, Kukli, Te mennyivel a szülés előtt voltál depis?
Te voltál az állandó optimista, de volt egy nap, amikor teljesen kivoltál. Az mennyivel volt a szülés elött?
gabka77

ehh, megnéztem, nem tudok rajta elmenni... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka, én is nagyon gratulálok Levi kezdődő szobatisztaságához! Szeptemberre kialakul ez gond nélkül!

Kukli, úgy tünik a csajok valahogy (érthető módon) másképp pisilnek, mint a fiúk. Samunak mindig a hasa ázott át, gondolom Botkánál is inkább ez volt :)
Örülök, hogy a vasad javult, ez elég biztató!

Rszg, majd légyszi dobjad fel a tuti tejserkentő tea receptet. Lehet, hogy szükségem lesz rá... Nekem is gondok voltak 3 éve a tej mennyiségével, hiába fejtem, szoptattam, ittam a Laktoherbet és szedtem a homeobogyókat...

Katka, ezek azért elég irigylésre méltó éjszakák. És hamar visszaalszik Peti? A testsúlya meg már mindjárt eléri a születési súlyt, ügyesek vagytok. És örülök, hogy nappal már egyre többet van ébren. Szopi is menni fog!

Megyek, most sütöm életem első máglyarakását. Kiváncsi vagyok, milyen lesz.

erpé

Csibb szül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na végre :D Hajrá csibb, megy a drukk :)

Kép

Kép
pgyöngyi

nory: ha olvasol, Te melyik kórházban szültél az osztrákoknál? Az egyik ismerősöm babát vár, és úgy néz ki, hogy kiköltöznek Ausztriába, de nem ismer kinnt senkit. Mondtam neki, hogy megkérdezlek, hátha tudsz segíteni. Pü-be is válaszolhatsz nyugodtan. köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

HAJRÁ CSIBB!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hajrá Csibb!!!! ++++

Kép

Kép
gabka77

Csibb: végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! hajrááááááááááááá!!! hú de kíváncsi vagyok Mátébabára!!!!

Wicca: nagyon szép Bálintbaba :D kérünk szülitörit, ha lesz kis időd :D

mi ma voltunk hallásvizsgálaton a kórházban (itt minden babánál elvégzik amikor kb 1 hetesek) és mindkét fülecske nagyon szépen működik :D tegnap volt nálunk a védőnéni először, születési súlyát már most meghaladta 3 kilónyi Nico-m van :D és mindene teljesen rendben van :D

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és Tehuti.. most már rajtad a "világ" szeme :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

szülitöri???
Őrült... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyöngyi: nem tudom hogy Nory olvas-e minket, de nekem sem válaszolt a kérdésemre :)
gabka77

Nemlajos: hehe.. picit plázacicás volt na.. sorry :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Gabka: de vajon miért is? :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb:
"14:00-kor megszületett Máté, 3500 g és 55 cm. Mindenki jól van, bár ő is bekakilt a vízbe, úgyhogy most elvitték. De hamarosan tanulunk enni. Puszi"

Hatalmas gratula! Máté végre kibújt a nagyvilágba! Nagyon vártuk már!!!!!!!!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

NAGY NAGY GRATULA CSIBBNEK ÉS MÁTÉBABÁNAK!!!!!!!!!! :D:D:D
nem semmi.. tényleg csak Wiccára várt :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

:lol: :lol: :lol:
Gratula!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Hazajöttünk a kórházból, most éppen mindhárom gyerkőc alszik 8)
Köszi mindenkinek a gratulációt, és tényleg sunyi szülés volt Adryn :wink:
Kicsit visszaolvastalak benneteket de az összes oldalt most nem sikerült, akik megszültek azoknak nagy-nagy gratula, aki még nem annak kitartás :)

Rólunk annyit, hogy minden rendben, tejci van bőven, nagyon fejnem nem kell meg nem is akarok :roll: arra már nem nagyon lenne időm meg energiám. Csak arra figyelek hogy be ne durranjon a cicim.
Panna és Bulcsú nagyon aranyosak voltak, úgy örültek Nimródnak. Panna még a kórházba is eljött elénk :D Otthon pedig várt minket Bulcsú aki édesen szemlélte Nimródot, megtapogatta, úgy Bulcsú módjára :lol: és mikor kihámoztuk a bundazsákból örömmel mondogatta hogy: keze van, keze van :lol: Na és most kapott kis autójával autózott egyet Nimród fején :lol: :lol: az valami haláli volt.
Dobok egy-két képet:

Nimród 3 naposan:
Kép

És a gyerekek:
Kép
Kép

Kép

Később majd elméselem a szülést is :wink: :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Megírtam mindent és elszállT :twisted: szóval rövid leszek

Gratulálok Csibb, nagyon örülök, hogy kibújt végre a kis drága, jó egészséget!

Megvolt a 3-NST, duplán kellett csinálni,mert nem lett jó, utána haza, egy -két dolog, probléma és hulla is lettem, nemrég keltem fel.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Látom pici Nimród is felkerült, édes :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Kukli, Wicca, csibb, mamcsibe, Vica (remélem nem maradt ki senki)
Gratulálok !!!

A szülés előtt állóknak pedig kitartás! :)

Nory:
engem érdekelne, mi van az ikreiddel. mesélj! otthon vagytok már?

Pulcsi:
nekem Lucával erőltették a bimbóvédőt, majd' lenyelte, de sztem is jobb, ha megpróbálod megfejni egy picit, az kiemeli. Azért időnként jöhetnél, én többször is emlegettelek. :)

Rszg: ügyes vagy (tejcsi) :)

Rólunk:
Nyugaton a helyzet változatlan. Már ami a szopit illeti. :shock:
Luca taknyos, köhög, hétfő óta itthon van. Szóval nem untakozom. Hanna imádnivaló, egyre többet van ébren, ha hasra rakom, akkor mérgében 10-20 cm-t simmán arrébb araszol. :D Nagyon mozgékony, kész mutatvány már most bepelenkázni. 8)

Megyek, pörög a mókuskerék :roll:

marq
Kép
Kép
marqueza

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?