A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Na, pörögj az ágyadba cshájjé!
Péter 8)

Petra
Kép
petricsek

csajok! CÍMLAPHÍR! :!:
Nézzetek be a Gyereknevelők Ikres topikba, az egyik csaj felrakta nory ikreinek :?: a képét! ... nem az enyémek...

Petra
Kép
petricsek

kamilla! aszt mondta apa hogy gratu neked is a powerdirector miatt :D o is aszt hasznalja, en aszt sem tm mi fan terem :roll:

binyek! kuldtem e-maileket es kertem arajanlatot, jo hogy tudom hogy szamyek si keresnek, hatha egy lehyre kerulunk :D :D
azon hogy jo nagy furdoszoba kel a welnesshez jot mosolyogtam :D :D nagyon edik vagytok harmasban :D birom az oszinteseged, pedig kicsi betuvel irtad... nekem meg igenis tetszik a hajad es is mindig ilyet akartam szoke furtoket, kuld legyszi postan

petricsek! cukkik a makikat :lol:

szandra! mikor be indulnak a sraccok, majd meg visza sirod a mostani pilanatokat :wink:

tonti! nagyon orulok hogy nem bujdostal ma, csak el voltal Rateval foglalva :D mi volt dokinal?

ridencs! gratu ugyi Lenanak :D

petricsek! azert irsz szepeket anyosrol ,mert lehet apa zugolvas???
:roll: :roll: :roll: :D :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

hat azok a babak tutti nem 3 hetesek, de nem az enyemek :D :D :D

Kép

demoniq13

Nálunk ma ez ment :D :
http://www.youtube.com/watch?v=bVHxQF9V2wE

Judit,
emlékszem, mikor te mutattad itt a videókat a lányokról, mikor közted és Ati között gyakoroltak :)

KépKép
lili73

Nem is az én kamukölkeim az biztos :lol: :lol: :lol: De nem is 3 hetesek.

Tonti
Jó hogy jössz.Tényleg keríts egy pszichomókust.

Vanda
Én egyszer az anyáméknál borultam ki,de annyira hogy még én is meglepődtem.A tököm kivolt,hogy mindenki nyomta a miért nem így miért nem úgy csinálod....stb dumát,gyerekeim meg csak sírtak a hülye nyüzsgéstől.Másnap alig mert felhívni az anyám,csak olyan óvatosan,hogy ugye nem bántottam a piciket.SZóval el tudod képzelni mennyire kiakadtam?

Juci
Apát postázom :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
Én uram húsfüggő,én meg nem főzök neki,a kölköknek meg még magamnak is.De irigyellek miatta.
A hajad meg tök jó hogy göndör.
Nevem Anita,de úúúúúúúúúúúútálom
Engem is hívogatnak Wellnessék,de én is leteszem amikor már unom.

Kamilla
:shock: :shock: :shock:
Csak pislákoltam

Petikénk
Ti klónoztátok a kölköket az tuti :lol:
Vendég

Lili
Édes ahogy dülöngél :lol:
Vendég

Kamilla
Az üvegasztalra én is azt hittem,hogy vmi tornázó :oops:
Vendég

móni
apa nem zugolvasó, nem ezért írom, tényleg összetehetem a kezem :roll: ... amiket Ti itt elmondtok sokszor. (már nem pont Te, a többi problémás anyósos! :D )

sára
de cuki! :lol: :lol:

banika
náááá, nem klónok és kész! ez nem a csillagok háborúja! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

megnéztem Nory babáit, no comment, de nem is ez a lényeg.
én most jöttem rá mennyi topik van itt :oops:
és hogy más ikres is létezik.... :roll: kicsit furi is volt, hogy még mindig a várandósságba írunk, mikor már rég túl vagyunk rajta :lol:

szanet

Vanda :P
Neked mi is a horoszkópod?
Majd megszokod a Szandrát, ha sokat hallod, látod.

Binyek :P
Ááááá, nem maradnak már ott sehol sem. Nem kúsznak, de görögnek. 1 másodperc töredéke alatt a szoba egyik végéből a másikban vannak, pedig nem is kicsi a szoba!
Megadom legközelebb :wink:
Nagyon szépek vagytok! Nekem nem hasonlít a 2 gyereked! De rég tehettél képet, mert meglepődtem, hogy már ekkorák!

Benszi :P
Nálam is csak Milán a bújós, Márkóért teperni kell! És fura, de utálja ha megfogják a kezét!
Igen, forognak, görögnek.

Petra :P
Enyémek csak ezt szeretik, mármint a srépát és a sütőtököt. Így valójában ritka az olyan nap, amikor nem kapnak. Sárgák lennének? Nem vettem észre, de szép a bőrük és nő a hajuk :lol:
Átlós olvasó vagy! Írt Tonti!
Távolról milyen bátrak voltak a fiúk :evil: Hááát, amik mostanában történnek végülis jól jártál, hogy csak távolról… :evil:
Mindjárt megnézem azokat az ikreket!

Riddencs
Mi a neved?
S a Léna minek a becézése? Nagyon ügyes Léna. Jajjj, miért esik nekem ilyen rosszul, ha más gyereke ilyen ügyes? Ronda irigy disznó vagyok :?
Vizsgákkal hogy állsz?

Gina :P
Nekem nagyon tetszik a kocsid, de már kinőttük! A vonalzód nem tűnik valami frissnek :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sári :P
Nagyon édes Alíz :D

xandra_73

Én sem tudtam, hogy van másik ikres topik is a bneten :shock:
Mindenesetre helyes gyerekeket nyúlt le Nory :roll:

xandra_73

Jó reggelt!

BAnika, leves fincsi lett, Higanyaput várjuk szeretettel!

:lol: :lol: :lol:

Kamilla!

Nem semmi gyerekeid vannak, nagyon édesek ahogy egyensúlyoznak.

Petricsek!

Édesek Makik! Jó, hogy a gyerekeken lesz név is a pólón, mert pl. a tieidet sem tudnám szerintem megkülönböztetni, bár lehet élőben azért más
:oops:

Apa este gépet szerelt, azért nem voltam, fél tizenkettőig főztem a levest + vasaltam, nem vagyok normális...

Tegnap kivittem a csajokat még majd egy órára délután és utána Apukám elvitt minket Müllerbe (kicsit kiszellőztettem én is a fejem), csajok persze tündérek voltak, mindenki el van ájulva, hogy milyen kis rendesek (látták volna őket itthon egész nap :roll: :shock: )

Megyek meglesem a Nory gyerekeit.

Judit

jucicuki

Szandra,
én tudom Ridi nevét, de nem akarom helyette megírni, szerintem nagyon szép név, neki is megírtam régen. iwiwen nem jelöltétek egymást?

A Léna nálunk is terítéken volt, az volt az első név, amire gondoltunk, hogy Aliz az lesz. Amúgy önálló név, de a Heléna, meg egyéb léna végű nevekből önállósult.

Még jó, hogy ronda irigy disznó vagy, ha nem az lennél, nem is lennél ember. De tényleg ne izgulj, mert egészen biztosan beindul majd. Gondolj bele, micsoda különbségek vannak, Kamilla gyerekei 10 hósan kezdtek járni, az enyémek meg 15 hósan. Vagy van olyan (másik topikon volt róla szó, biztos emlékszel), hogy 8 hósan felállt, de csak 15 hósan kezdett járni. Na bumm. Ha nem akarod elvinni őket egy felmérésre, akkor foglalkozz velük otthon továbbra is, tornáztasd őket, inspiráld a mozgásra, biztos hogy az is nagyon sokat számít. De nem hiszem, hogy baj van velük, mert ők nem voltak koraszülöttek, ugye? Csak ilyen a fejlődési ütemük.

KépKép
lili73

Köszi Sári :P
Nem, nem voltak korababák. A fejlődésük folyamatos és elolvastam a Gézengúz honlapján, hogy mikor kell hozzájuk menni. Hát, még semmiképp. Papírforma szerint nincsenek lemaradva, csak az itteni babákhoz képest :shock: :oops: :roll:
Nem emlékszem Riddencs nevére, de arra tényleg emlékszem, hogy egyszer megírta. Hiába, akkor még terhes voltam és a tehes agy... :lol:

xandra_73

Sziasztok!

Bár megigértem, de sajnos nem sikerült visszolvasni Benneteket, így feladom. Elkezdtem a hétvégén, de csak 5-6 oldalig jutottam, inkább megpróbálok újra becsatlakozni, bár a net még mindig nem 100-as. A képeket azért megnéztem!

Megnéztem a Nory képeket a másik ikres oldalon, hát nem semmi, hogy lenyúlta valakinak a babáit, de nem az enyém. :D Szerintem is ugyan az a két baba, és 3 hetesen tényleg fizikai képtelenség, hogy így nézzenek ki 27. hétre történt szülés után. Ez a csaj hülyének néz bennünket?

Üdv az Újaknak! Vagy csak Nekem újak?

Hévíz! Most akkor név is lesz a pólón? Van valami szín meghatározva?
Milyen újság meg tv jön? Ez már biztos?

Binyek! Pontosan mennyi pénzt kell küldeni? A póló mellé tegyem majd a csomagban? Mikorra kell, hogy odaérjen?

Betegeknek jobbulást!

Babák nagyon szépek!

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Eszti :?:

xandra_73

Binyek: Gyula csak nem tudom ott van-e mákos lütyő :roll: :roll: :roll:

Nory: nem az én gyerkőceimet lopta el szerencséjére

Szandra: kicserélted a kis képet is? NAgyon helyes.
davandi

Vanda: nem tudnátok megoldani, hogy pl hétvégén valamelyik este túlnyomó részt (vagy teljesen) Pasi kelljen fel a gyerkőcökhöz, ha már úgyis üvegből esznek. Mi így csináltuk és utána pihentebb voltam valamivel. Volt olyan is hogy beosztottuk melyik este ki az ügyeletes. Csak azért gondoltam mert már Dani is elég jól alszik nálatok.
davandi

na most robanok szét :twisted: visszaolvastam 4 oldalt értam egy brutál hossuút és lemerült a laptopaksi .ááááááá a ku,.va életbe :cry: :cry: :cry:

lanyané

petricsaek apa felkel irom a szájsebézst.
benszi de édes gyönyörűségek a gyerköcök :D
juci a lányokat szétpuszilnám,a kaját meg kétpofára tömném,te vagy a szül feleségekből bre a kis főzőkirály,
tényleg tegnap látta valaki nagyon jó volt beszartam,hogy gabi hogy néz ki :D :D :D
fanni de édes lehetett,és utána nevettetek,cupppp
a makibanda az én haverjaim :D
binyek én megyek wellneszelni 7végén csk kicsit véres lesz :D :oops: :lol: én sokszor van hogy egy évig is vegázok,viszont van hogy hust hussal-a szervezetem irányit
fanni drága fanni te fanni vagy olyan fanni személyiséged van :lol:
vanda szeintem se gyilkold magad a fejéssel
tontikám én túl vagyok elég komoly depresszión pánikbetehségen nagyon gyenge idegeim vannak,hidd el nem szégyen és nem rosz dolog kedélyavitót szedni és ez nem azt jelenti,hogy rászoksz meg minden,a szerotonint az agyadban fel kell tölteni,ha nem teszed idegösszeroppanást is kaphatsz mint az uram és abból fölállni kb 8 hónap.kérlek menj el psihiáterhez,szeretünk és gyere
hagyja már ez a nóry a kamugyerekeit,amúgy amonre babáira hasonli
binyek de szépek vagytok :D
shppingra én mán egyedül is viszem a csajokat :D
:shock: :shock:
az ikea tényleg olyan király babaszoba,ingyé babakaja,finom kaják nagyoknak ocsojé.

lanyané

szamy megkösziztem a vonazót :D cuppp köszi
ja megkerült az irás azé voltam ilyen gyors :D mert két lapot nyitottam az egyoken olvastam a másikon irtam ahogy itt egyesek csinálják :wink:

lanyané

Kamilla! nagyon cukik!!

Lili! Alíz is!!

Fanniszandra!!! Figyi, és szted van valami különbség aki 10 hósan megy aközött aki 15 hósan?????? az ég adta világon semmi!!!!!! Persze majd egyetemen azt kérdezik egymástól mikor ültek, fel vagy kezdtek el járni!! a Tieid is nemsokára másznak/ülnek/járnak!!!HIDD EL!! Én ezt már átéltem!!!

Másra nem emlékszem...
nem az én gyerekeim Nory gyerekei....bár kicsit hasonlít Gergőre... de nem ő :) Gergő kb így nézett ki amikor majdnem 3 kilosan megszülett :)

zsuzska80
Szombathely

Jóreggeltszekicó!!!!!!!!!!!!

Banika!
Az én anyám is ezt kérdez,ha egy kiadós üvöltésen túl vagyok!

Szandra!
Ha pörögnek-forognak semm gond!

Megnéztem a Nory gyerekeket!Beteg az a nő szerintem!

Riddencs!
Köszi :lol: :lol: Én 6-7 hós koruk óta adok nekik tejterméket,bár a tejet utálják sajnos!De jó,hogy még mindg szoptatsz!Grat Léna felüléséhez!Nálunk 2x voltkádas kaki :lol:

Davandi!
Szétzabáltam az agyam húsgolyóval és asszem még fogom is 31.-ig,no meg utána is!

Lili!
Mi sem vagyunk magasak,de apukám családjában vannak magasabbak.Édes a lánykád,ahogy botorkál :lol:

Petricsek!
Most bevallhatom az IKEA-ba költözésünk oka az ellátás volt :lol: No meg van játszótér ismindennap máshol alszunk,fürdeni is lehet stb :lol: :lol: :lol: :lol: Jól tetted,hogy elzavartad a suhancokat!
Én akkor nyitom ki a pofám,amikor zsemlét veszek és előttem összefogdossák.Na akkor csúnyán kiosztást tartok legyen az bárhány éves.
Vendég

Lanyané!
Már csak két nap :wink: És köszi a dícséretet! :lol:
Vendég

Annyi dolgom van Ti meg rengeteg feladatot adtok azza hogy ennyit irtok! :evil: :lol:

Amire emlekszem:

Banika: mi a bajod az Anitaval? En is az vagyok! :roll: :oops: :lol: En sem szeretem, itt csak Ani-nak hivnak. :wink:

Binyek: irto jo ez a kep Rolatok es annyira szepek es nagyon a babak es hogy lehet uuuuuuuuuuutalni a gondor hajat en imadnam!!! Mindig ilyen hajra vagytam Te meg utalod?! :wink: :lol:

Fanniszandra: most mi van hogy meg nem masznak a gyerekeid? Mondom hogy az en 39 hetre majd 3 kiloval szuletett egyszem csemetem is 9 hosan kezdett maszni es ez teljesen jo!!!

Lanyane: hu, sajnajom az uradat! Tenyleg, emlekszem amikor irtad hogy idegosszeroppanast kapott, nagyon kemeny lehetett!!! Sajna en is alapbol hajlamos vagyok a depressziora, most elarulom voltam is 21 evesen egy hetet a pszihiatrian mert bevettem egy csomo gyogyszert. :? (szerelmi banat :roll: :evil: en hulye!!!)

Moni: koszi hogy kerdezed, Rate nagyon kohogott azert mentunk dokihoz de igazabol mas baja nincs igy ma ment suliba. Ja, megnezte a hereket es lent van mind a ketto!!! :D :D :D Csak az egyik a fele a masiknak de majd megno gondolom!
Azert az utcso szurit mar beadatjuk, ma delutan megyunk es kesz vege! :D

Mostanaban tok jol elvagyunk, marmint Rate es en, nem kiabalok Vele annyit, tobbet beszelgetunk, jatszunk, nem kovetelek olyan dolgokat amiket tudom hogy utal stb. szoval szent a beke, ugy szeretem a kis mocskot! :D

KépKép
KépKép
tontica

Lili: megneztem a videot, Aliz jaaaaaar! Annyira ugyes, gratulalok!!! Barni?

Nori ugy: fizikai keptelenseg! Ah! Hulyenek nez mindenkit?

Na, megyek turogetni!

Ja, Binyek, en is kamuzok hogy februarban egy szal hosszuujjuban, el ne hidd! :wink: :lol: Ma is 25 fok lesz, bi-bi-biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :lol: :lol: :lol: Kar hogy nincs nyelvkioltos szmajli!

Vanda, Pasi most mi van? Osszekaptatok? Jo latni hogy nem csak mi veszekszunk! :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Csajok!
Elküldtem a logónkat a srácnak és megkérdezte,hogy csinálhat-e esetleg ő is egy-kétfélét...
Hát elküldtem mindenkinek e-mail-ben....Aztán majd megbeszéljük!

Dóri!
Nehogy megsértődj! :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Akkor is szégyeld magad!25 fokot én is,én is!Meg tavaszt!De nagyon! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Köszönjük a dicséreteket a képre. :wink: Ha ennyien mondjátok,akkor lehet,hogy mégse olyan gáz a hajam???Majd megpróbálok más szemmel nézni rá... :roll: Hátha megszeretem! :P

Maryska!
Majd gondolok rád a hétvégén!Felhívhatlak majd?Nagyon kiváncsi vagyok!Melyik nap is lesz a műtét? :shock:

Lili!
Nekem annyira nem vagy Sárás,hogy egyszerűen képtelen vagyok megjegyezni!Pedig eddig csak a férfi meg a kutyanevekkel voltam gondban... :wink:

binyek

Itt a táblázat: 1236763300.4755.htm

Küldjétek a neveket!

binyek

Szandra-Fanni!
engem sem Kamillának hívnak :lol:

Na, nem azért raktam fel a videot, hogy kétségbe essen az, akinek nem jár a gyereke 10 hósan!!!!!!

Lili! Nagyon édi Alíz baba. Látom nálatok is mindenhol rácsok vannak. :)

Megyek megnézem Nory babáit. Lehet, hogy nem is kamuzik? Végülis én beleolvastam a márciusi topikba és nem lehet tudni kinek van igaza.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!! Vazzzze Téged sem Kamillának hívnak?????????????? komolyan?????????

Binyek !! qrva jók a logók!!! nekem a kettes jön be!!!

Ma minden 30%-al olcsóbb a TAKKÓBAN!!!

zsuzska80
Szombathely

Kamilla melyik oldalon van a video, en is meg akarom nezni!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

http://www.youtube.com/watch?v=o4UdmavrwfU

Zsu!
Bocsi a sok évnyi kamuzásért! :oops:

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: nagggggggggggggyon ugyesek!!! :D Az enyemek ezt 13-14 hosan kezdtek el. :roll: :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Binyek! A táblázatba nekem beírhatod, hogy Anita. priviben, vagy rendes e-mailben küldted a logoképeket.

Banika, Tontica! Nekem annyira nincs bajom a nevemmel, minden estre nem ez a kedvencem, de az elmúlt jó 30 évben már megszoktam. Egyébként nekem jó az Ancsi, sokan így hívnak.

Xandra! Engem jól megtévesztettél. :( Azt hittem új vagy. Bocsi!
És akkor ki a Babusok? :)

Kamilla! Édes nagyon a videó!

Na most jól megkevertetek ezekkel a nevekkel. Így is alig vagyok képben, most meg még ez is.

Ancsi

ancsi76

Ancsi!
E-mailben küldtem,de neked nem,mert nem tudom a címed!Írd le gyors és küldöm! :wink:
Táblázatba beírtalak!

binyek

lili! de edes es ugyes Alizkad

petra! csak vicceltem anyosrol :lol: :lol:

tonti! de jo a heres hir es az is hogy jol meg vagytok, en meg kamaszkoromba akartam ki ugrani a 7ik emeletrol, de nem volt batorsagom en anyura haragudtam

szamy! ti hogy altok heviz ugyben, en kaptam par arajanlatott, de meg nem bizti apa szabadnapjai, jo lenne ha egy helyre kerulnenk...

munka mizeria talan 4! hetfon fel keletvolna hogy hivjanak hogy irjuk ala a megegyezest es meg nem teloztak, ma fel hivtam a pasit aki csinalya eszt a papirost es el volt foglalva es persze nem hivot visza :twisted: :twisted: :twisted: most merges vagyok majd szejel robbanok

Kép

demoniq13

Kamilla! akkor priviben várom valós éned :)

zsuzska80
Szombathely

binyek! en nem tom ki nyitni, mi az a .eml, valaki nem tudja el kuldeni mint jpg, vagy meg kerem apat delutan hogy nyisa valahogy ki :roll: en a bena festet szokek koze tartozom :D :D

Kép

demoniq13

Sziasztok, reggel csak olvasgattam, most meg már megint eszünk :lol: büfire várva :lol: reggel repetáztak a csajok és egyből bealudtak, nagyon cukikák voltak, már nagyon ritka, hogy cicin elalszanak, ezért is volt nagy szám :)
Binyek köszi emilcímet, keresek majd fotót és küldöm, juj de jó nekem is lesz képesszupcsi vonalzóm
szia Ancsi, én lennék Babusok :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

nálunk már megint esik, tegnap is elmosta az eső a sétát, el se tudtunk indulni, úgy látom ma is hasonló a helyzet :(

babusok
Budapest

ja, reggelre Tamin 2db csodaszép karmolásnyom...pedig tegnapelőtt volt manikűr :lol: :lol: mindig mondom Apának, hogy kisziszáink vannak :lol: :lol: (mert olyan cukin nyávognak (is))

babusok
Budapest

és persze végignéztem körmöcskéket, de egyik sem volt nagy vagy éles...ki érti ezt??? :lol:

babusok
Budapest

Móni!
Nem tudok segíteni neked a megnyitásban...Tudod:én is szőke vagyok :lol:
De kiemelni se tudom a képeket,mert már próbáltam...

Melcsi!
Pussssz a kissziszáidnak! :lol:

binyek

Binyek köszi, rohanok átadni :lol: és most vettem észre, hogy Laurka pólóján cica van, Tami pedig hello kittys gatyában van :lol: :lol: ne csodálkozzak :lol:

babusok
Budapest

Csajok!

Nory akár honnan szedhette ezt a képet. Annyi esze sztem MÉG van,hogy nem a mieinkét csórja le. De annyi babás fórum van, és külföldi oldalról is vehette. No meg akkor hiszem, hogy ikrek, ha egymás mellett látom a kettőt. Még akkor se biztos. Tehát még 1 gyerek képét is elkummanthatta, ahol más szögből van fotózva.
De tovább megyek: iwiw, vagy csak google kereső. Szóval... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.11 12:09-kor.
Vendég

Anny!
Megkaptad a mailem????

binyek

Binyek! Itt egy másik természetes göngör, megértelek. Én is utálom néha, mert ezt csak egy módon lehet levágni, hogy álljon is valahogy. Vágyom valami új fazonra. Ha nagynehezen sikerül kiegyenesítenem, akkor meg tuti esik az eső, hó, köd vagy egyébként nagy a páratartalom és 5 perc alatt szénakazal az egész.

Nevem: BEA. Ezzel is ketten vagyunk tudtommal, így már nem csak az Anitákat keverjük majd. :)

Én is kérem szépen a logókat+az előző mailt is, mert azt sem kaptam meg. Köszi. szucs.beata1@chello.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szofi74 2009.03.11 12:24-kor.

Kép

Kép
szofi74

Binyek: nem kaptam meg... Davandi küldött még a "tudodmiről, ami nem a Nory", de Tőleg nem jött... :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?