Honey, Próbállak megnyugtatni, de magamat ismerve hasonlóan reagálnék, pedig nem kellene. Lehet most hosszra gyúr, nem? Vagy nem ettél kevesebbet, esetleg többet idegeskedtél? Nálam ez mind hatással van a tejcimre. Nekem is volt úgy, (de ezt már írtam azt hiszem) hogy egyik nap még egyből evett 130-t, másnap kettőből alig tudtam 70-t összecsiholni ugyan abban az időpontban. Ez a tejtermelés nálam örök rejtély marad...
Figyu, éhen halni nem fog, az tuti. Már 2 gyereket felneveltél, és ők sem haltak éhen, gondolom nekik is vannak olyan napjaik, hogy nem akarnak enni, vagy csak pár falatot, vagy csak csokit akarnak...

Én ezzel nyugtatom magam, ha nem eszik a picur.
Max adsz neki kis gyümit! Én is ezt fogom tenni hétvégén, de én nem konzervvel kezdem, hanem üvegreszelőn almát reszelek le. (úgyis túl sokat kakil) Aztán előveszem a mélyhűtött őszibarackot, utána már talán meg tud enni egy fél konzervet is.
Nati, tegnap visszaaltattam délelőtt és délután is a rövid alvása után, bár nem volt nyügi, látszólag elég volt neki, de amikor felvettük az alvópózt, már csukogatta a szemét.
tegnap volt az első nap, hogy Kornél nem aludt itthon. Eljött érte apukám, és elvitte Kapuvárra (50 km), ma meg megyünk utána. El is mentünk az árkádba vásárolgatni, és Panna nem aludt egy kukkot sem, majd kiesett a szemén, pedig alvásideje lett volna. Hazafelé az autóban elaludt, kb 10 percet, és itthon fürdés, szopi, alvás. Tök jó volt, 8-kor már aludt. Én hülye 10-kor kivettem a cumit, nehogy felébressze majd, ha kiesik és alákeveredik, de sajnos ezzel felébresztettem, így majd' egy órát ringattam utána...