Sziasztok,
Barnusom alszik, nekem egy házidogát kellene írnom, de inkább benéztem ide, ééés hogy Ti már megint mennyit írtatok!!

De nem is olvasom most át azt a röpke 3 oldalt, mert szerintem megint úgy járok, mint tegnap, mire végeznék a fiam már csörömpölne az ebéd utáni szuszókálásából.
Csibe, a kínai szerint nekem most lánykának kellene a pocakomban lennie!!

Nálunk mindkét lurkó októberben fogant, Barnával 28 voltam, Zalánnal 30…azért kicsit meglepően magas a lányra az arány 30-32 év között, nem??!
Sillia, Lidike, utólag Boldog névnapot!!
Mérleg: én gondos anyukaként beszereztem egy méregdrága digitális csodát, és kb 3 hónap után gyorsan el is adtam, mert csak az idegeimet borzolta.
Barnabásom általában mindig az utolsó pillanatban ébredt, amikor már ordított az éhségtől

, így nem volt egyszerű egy türelmetlen izgő-mozgó manót lemérni, főleg ha előtte még tisztába is akartam tenni, stb...hát bizony volt, h az a fránya mérleg többet mutatott kaja előtt, mint után.
Légzésfigyelő: mi azt is vettünk, de csak az első pár hónapban használtuk, mert általában mindig elfelejtettem kikapcsolni miután kivettem a kisfiam az ágyból, így állandóan sípolt.

Viszont mi egy szobában voltunk Barnával, és én nem tudom ki hogyan aludt gyerkőc mellett, de én olyan éber voltam mindig, h még nesz sem kellett ahhoz, h felébredjek. Állandóan nézegettem, takargattam, stb. Szerencsére tök jó alvó volt pici korától kezdve, csakúgy mint az Apja

, aki nem egyszer megjegyezte, h hú de tök jó éjszakánk volt Barnabás egyszer sem ébredt..aha nem csak 2x szoptattam..szóval ennyit az Apákról, de mi csajok szerintem így vagyunk kódolva, én tényleg szinte alig aludtam igazán mélyen az első hónapokban, de azóta bezzeg!!! Nem is tudom, h fogok megint belerázódni az éjszakázásba!!
Egyébként most pár hete én is nagyon álomszuszék lettem, már jópár napja Barnabás altalása közben elaszom, mindig Apa ráz fel, h nem akarok inkább vele aludni??! Sőt, délutánonként is van, h beájulok Barnus mellett…lehet egyébként vashiányos vagyok, ilyen idős terhesen már rég Maltofert szedtem, most meg még semmi, de holnap reggel megyek vérvételre, majd kiderül mi a helyzet. Hétfőn meg dokihoz, már alig várom, h megkukkoljam a mi kis pötyörőnket!!
Na azért mégiscsak visszaolvasom azt a 3 oldalt, inkább elhalasztom estére a leckémet..