jaj, tünemény! ez aztán nagyon hiányzik neked, hogy otthon depizz... akármilyen rossz is, szerintem jól csináltad, és remélem eljut végre a pasid agyáig, hogy mi a helyzet tényleg, és fel tud nőni a feladathoz, nem csak egy hétre, hanem tovább is. borzasztóan sajnálom! igaziból szerintem pont el kéne menned talizni, és jót beszélgetni, elterelni a gondolataidat, és nem otthon maradni! te nem az a fajta vagy, akinek az egyedüllét segít, te is tudod!
és ide jöhetsz netezni hozzánk, bár egy 20 perces vonatút, meg utána egy bő kilométer séta...

de szívesen látlak, tényleg, ha van kedved bandázni. a számom fent van a táblázatban. sütök neked palacsintát
kocska annyira vártam, hogy hány kiló leszel, mert én is pont így vagyok, 94-95 kiló között ingadozok

:D:D:D ezt komolyan nem hiszem el!
gabka, icamica, akkor nektek sem könnyű... mindenki más miatt virrasztott. nekem a hasam fájt iszonyúan, nem görcsölt, hanem mintha lenyúzták volna, vagy nem tudom, kétszer is ébredtem rá éjjel. Nándi meg rugdosta a hátam hajnalban, én meg azt álmodtam, hogy masszíroznak
sziszike, hogy vagy? nem szülsz?
na, megyek, árazok, meg tapogatom a szép ruhákat

réka segített vagdosni az árcédulákat, jóóó nagyok lettek

ha meg felkeltek, megcsináljuk végre a kis dolgait, ma visszakaptam a kölcsönadott dolgokat. hogy ezek a nagy lovak hogy örültek a bébijátékoknak

:D:D vicces volt