A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat:A Milán és az Attila volt versenyben.D evégül győzőtt az Attila :) Szerintem az Aszódi mellé jobban illik.
Akkor szombatra minden meg lesz.Ügyesek voltatok,hogy elintéztétke az ingyenes házhozszállitást.
Mikor mész legközelebb a kórházba?
Vendég

sissi, szép babó, de legközelebb az irl adatokat vágd le a képről :wink:
És jól látom, az ott egy talp vagy tenyér? Hihetetlen, milyen éles az a rész! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sissi!

Nekem a Milán is nagyon tetszik. Az én listámon is szerepelt, de Apa nem rajongott érte. :roll:
Vendég

Jó reggelt!
Én már pakolom apa bőröndjét.
Reggel mindketten sírtunk.
Nem akar menni :shock: :shock:

Sissi!

Nagyon szép a kicsi fiad.
Milán, és Attila nagyon szép nevek.
Nálunk is van Milán, a keresztfiunk.

Cat!
Ügyesek voltatok, jól tettétek az ingyenes házhoz szállítást, annyi sztem belefér, a késés miatt.
Biztos nagyon szép lesz Beni, és Marci szobája is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Minél nehezebb az elválás, annál örömtelibb lesz a viszontlátás.
Pár nap külön nagyon jót tesz a kapcsolatoknak.
Ilyenkor még jobban át tudják érezni, miért is szeretitek egymást.

És tényleg hamar eltelik az a négy nap.

Csak pozitívan!
Vendég

Jó reggelt!

4 óra óta jövök-megyek..hol 10 perc hol 20 hol semmi :roll:
1/2 10-re megyek CTG-re,kiváncsi leszek....

Ha netán bent tartanak irok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici ne keseredjetek el...pár nap az egész...

Biztos rossz,de inkább most mint a végén..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi cuki falat fiacskád van :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem keseredek el.
Jól vagyok.
Most írta épp, hogy ma még lehet velünk marad, és hajnalban indulunk el, én viszem majd.
De még nem tudjuk hogy lesz pontosan.

Gyorsan el telik majd aza pár nap.

Most beszéltem a barántőm anyukájával.
Hamvasztják a kicsit. (akit meséltem).
De a barátnőm nem teszi be a lábát soha az egri kórházba.
Úgy sajnálom őket

picimami

Törpiri!
Izgi.
Lehet, hogy már benn tartanak, és gyorsan megszületik Lili baba.

picimami

Hát még apát meg kell várni :wink:

Mondtam vigye el a mamát vérvételre,ha meg bent tartanak jöjjön gyorsan és hozza a cumómat :lol:

De nem tudom,most megint semmi :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Akkor apa, mégis vitte a mamit vérvételre.
Jó is hogy írod.. én párom tegnap volt. Ma be kell menni az eredményért.

Lehet neked fájdalomentes lesz :wink:

picimami

Igen,az elöbb indultak...én meg még ráérek :wink:

Hát kétlem,hogy fájdalommentes lenne :wink:
Csak abban reménykedem ha vannak fájásaim és úgy látja,hogy nem tágulok,nem hagy 13 órát vajúdni,hanem egyből visz a műtőbe...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

fájásoknak kell időt hagyni. Nem mindenki kezd el rögtön tágulni. s állítólag a babának is jobb, ha van egy kis vajúdás.

NAgyon kíváncsian várom a fejleményeket.

Lányok!

Egyre inkább tartok atól, hogy császárral fogok szülni. Megint előjött a herpeszem. Az utóbbi pár hétben már harmadszor. Sajnos az immunrendszerem le van gyengülve.
De annak ellenére, hogy nem akarok császárt, nagyon félek, hogy a természetes szülésnél valami baja lenne Marcinak egy estleges fertőzéstől...
Vendég

cat ügyes vagy az ingyen szállítással :) reméljük csak nem lesz csaszi de gondolom az se gond neked ha mégis ?

picike hamar el fog telni az a pár nap :)

sziszi szerintem is szép név az Attila meg a Milán is és babód is csuda édes :)

törpiri drukkolunk

nika70
Salgótarján

Cat nem vagy mostanában nagyon ideges???
DE!!!

Tesómnak mindig akkor jött ki...

Nyugi..

Tudom,hogy időt kell hagyni,csak nem szeretnék úgy járni mint a fiammal.. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Törpiri:akkor lehet,hogy ma beindulnak a dolgok?Már tegnap is irtam Márk 38+3 napra született, neked is lehet,hogy most jön Lili.

Nemlajso:az a talpa.Mi az az irl? Bocs,de én teljsene hülye vgyok az ilyesmihez.

Cat:ne is gondolj a császérra,mert bevonzod magadnak.

Pici:apa csak holnap fog akkor elmenni?

Márkkal 10re megyünk a védőnőhöz,utána majd vmikor jövök.
Vendég

Sziasztok!

Pici! jajj! Szegénykém! Nagyon sajnálom ami veled történt az a kutyusos téma! Szerintem nem sok ilyen jó érzésű ember van aki megáll egy elütött kutya melett! Nagyon sajnálom! Én is imádom az állatokat és el tudom képzelni, hogy mit érzel és éreztél!
Apácska nélkül meg hidd el olyan gyorsan elszalad majd a z a 4 nap sippsupp! No para!

Sissi! De jó kisfiú! És szép név az Attila! Bár szerintem is szép még a Milán is! És nagyon szép az uj vonalzód!!!

Piri! Tök izgi! Kivi leszek mi lesz a ctg-n! Én lehet, hogy nem jól, de ugy érzem, hogy haza fognak engedni! De azért lesni fogom ma egész nap a gépet, hátha jön valakinek az sms, hogy mégis bennt maradsz!

Cat! Ha az megnyugtat én is nagyon félek a csaszitól! Én is bármit megtennék csak hogy ne kelljen ugy szülnöm majd! De sajna ez nem rajtam fog mulni hanem elég sok mindenen! Lehet mire neked is eljön az időd addigra elmulik az a fránya herpesz és születhet a kicsi fiad természetesen! Beszéld meg vele, hogy várjon egy pár napot! De legyen utra kész!

Én ma megint rettentő rosszul aludtam! Egész éjjel pisilni jártam! És az még hadján, de olyan érzés volt mintha lett volna valaki a lakásban! Apát nem ébresztettem, mert már volt ilyen azt sehol senki! Meg különben is akkor szólt volna a risztó! Szal vagy szellem járkálás volt vagy csak az én agy szüleményem nem tudom, de ez nagyon rossz volt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Az a valaki aki a lakásban vlt, lehet, hogy vigyázott csak rátok. Erre még nem gondoltál? Akkor talán könnyebben el tudnád viselni az ilyen érzéseket.

Sissi!

Épp azon gondolkodtam, hogy relaxálok egyet, és elképzelem közben, hogy Marci termlszetes úton teljesen egészségeen születik meg.
Bár lehet, hogy ezt estére hagyom, mostanában úgyis nehezen alszom el.
Vendég

Megyek babaruhákat válogatni. Szerintem beteszek egy adagot a gépbe. Ha már szombaton kész lesz a szoba, akkor csak vasalni kelljen.
Vendég

Cat! Hát, hogy öszinte legyek nem gondoltam erre! De akkor is számomra ez olyan ilyesztő! Nem kivánom ezt az érzést senkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika:a 2009 aug-i babák topicba miért nem irsz?Gyere mert várnak!!!Most láttam,hogy még a tábliban is benne vagy.
Vendég

Sissi! Tudod az elején írtam oda aztán valahogy lemaradtam! Lehet benézek majd! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Miért tűnt el szinte midneki? Még csak csütörtök van, nincs hétvége.

Megy az első adag babaruha mosása.
CSak a szárítóról kellene összezedni a száraz ruhákat, hogy majd ki is tudjam teregetni.
Vendég

Cat! Te nagyon kis ügyi vagy! Mosol meg rendezkedsz! Na a böröndöt bepakoltad teljesen?? Mert tegnap mondtad, hogy csak a felét csináltad meg, mert kell valami munka mára is! Ma milyen a hangulatod?? Ugye jobb már???

Kép

Kép

Kép
nócika

Kórházi csomagba semmit nem tettem még ma.
Nem kapkodom el a dolgot, mert csak 17. után van itt az orvosom, addig úgysem megyek sehova. :D

Törpiri írt sms-t:
"Fájás most semmi, mehetek haza... fekvés. Pussz"
Vendég

Sziasztok!

Nem haragudjatok, de nagyon nincs időm, mostanában biztos észre vettétek hogy sokat voiltam itt :oops: :oops: hát meg is van az eredménye :?
el vagyok úszva, és hiába a tegnapi pörgős nap, ma is olyan lesz, ha nem akarom, hogy az egész hétvégét a lakásban takarítással töltsem.
utól kell érnem magam.

Sissi! Gratulálok a kisfiúhoz!! :) nagyonédes.

Lányok vagy este vagy csak holnap jövök!

puszi-puszi!!

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!
A fiam úgy látszik, mégis kidőlt a tegnapi naptól, 10-kor bealudt, és nem kelt fel csak 3-kor meg 9-kor!:o

sissi: irl - valós életből való adatok (a neved pl)

cat, sajnálom a herpeszt, de nem kaphatsz a fertőzés ellen antibiotikumot? Vagy az a herpeszen nem segít?

Ma majdnem azt hittem, sötétben leszek egész nap, olyan romokat hagytak itt, hogy alig bírtam kinyitni a zsalut. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor folytatják...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Herpeszt vírus okozza, antibiotikum pedig baktériumokra hat.

Most vettem be rá homeos bigyót, és iszom a FL natur geljét. Talán ez segít megint.
Vendég

Sziasztok!
Most értünk haza uhu-ról.
A doki szerint egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy egypetéjűek vagy sem. Egy biztos, hogy inkább egy baba felé hajlik a dokim. Egy dobogó szivünk van. A babóca 19 mm. De felette is van egy folt, amiben lehet, hogy van egy embrió. Ha van, csak nem életképes, akkor beavatkozás lehet, hogy kell, hogy őt eltávolítsák. De lehet, hogy csak árnyék. Két hét múlva megint uhu.
Kép van, de egyenlőre nem tudom feltenni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Jó elfoglaltságot találtál ki magadnak.
Ügyi vagy!

Törpiri!
Tessék akkormég pihenni, ezek szerint Lili baba még nem akar kibújni.

Zsuzska!
Várjuk a fotót nagyon.
És szorítok neked!!
Remélem nem lesz szükség beavatkozásra.

Én melóhelyemen voltam.
Jó hír, kaptam fizu emelést, januárig visszamenőleg :D :D :D :D
Pedig nem is melózom. Hihi :D
Most anyunál ebédeltem, tökfőzeléket, és forró kakaóscsigát.
Ennyit a diétától. :shock:

picimami

Nemlajos!
Döme nagyon jó kisfiú.Kíméli az anyikáját, ezek szerint.

Nócika!
Jó azért, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel.
Sokan elítélnének, mert megálltam az állat miatt.
Egy kaminonos mutogatott is nekem, hogy idióta vagyok.
De miért ne adnék esélyt neki az életre :roll:

picimami

Cat!
sajnálom a herpeszt.
Szegény, sokat előjön most neked.
Remélem jól alakulnak majd a dolgok,, és nem lesz szükség császárra.

Nika!
Nagyon drága vagy! Köszönöm neked a kommentet a blogomba.
Szeretlek ám :!: :!:

picimami

Első adag Marci ruha kimosva és kiteregetve. :D Olyan picik...

De ez azt is jelenti, hogy már az egyik szárítóról összeszedtem és elpkoltam a ruhákat. Most rápihenek a másodikra. :)

Pici!

Szerintem legyengült az immunrendszerem, mert mostanában nem szedtem annyi vitamint, mint amikor Benit vártam. Ráadásul Beni is mindig hazahoz valamit a bölcsiből és a gyerekbetegségekre nem ugyanúgy reagál a szervezetünk a doktornőm szerint.

Ebből következik, hogy a herpesz jön és megy nálam. Pedig már nem is emlékszem előtte mikor volt utoljára.

Zsu!

Szorítok, hogy minden rendben legyen. Ha árnyék, akkor eltűnjön, ha nem életképes baba, akkor felszívódjon magától, ha egészséges kistesó, akkor pedig legközelebb dobogjon a szivecskéje!

Nem mentek el közben egy másik helyre UH-ra?
Vendég

Sziasztok!

Afra, a rokkant is jelen :cry: A sok köhögéstől becsípődött a derekamba egy ideg, így most, h már szinte teljesen jól lehetnék, még egy kis ráadást kapok ettől a fránya betegségtől... no, de nem panaszkodom, majd csak elmúlik.

Nika! Kicsi fiadat simán Gergőnek hívják,vagy pedig Gergelynek? Mert ez utóbbi esetén:

Kép Gegének!

Pici! Ismerem ezt az érzést...nagyon rossz az elválás...hmmm, de milyen csodajó a viszontlátás :wink: :oops: :wink:
Barátnődékért pedig kimondhatatlanul fáj a szívem :cry:
Törpiri! Akkor sincs már sok időd hátra!!! Lili nemsokára kibújik és punktum.
Sziszi! Szép neve lesz a kicsi fiatoknak (sógoromat is így hívják).
Cat! Jajj, ezt a herpesz dolgot úgy sajnálom :cry: De a szádon van nem? Nem értem, h miért nem lehet attól még természetes úton megszülnöd a fiadat... :shock:

afra.h

picikém bocsika ha kicsit sok volt de én csak tudod a véleményemet írtam és annyian írták ott hogy miért akarsz csaszival szülni mintha leb*sznának ezért írtam amit írtam remélem nem okoztam nagy vihart :):):):):):):):):)

Afra közsike de ő simán Gergő novemberben van a névnapja :):):):):):):):):

nika70
Salgótarján

ja még azt akartam hogy megnyitották a novemberi topikot lassan én is írhatok oda (remélem)

pici majd akkor segítesz megcsinálni a blogot?????

nika70
Salgótarján

zsu, drukkolok nagyon!!!

Jaj, kezdődik a zenebona, inkább megetetem Dömét, és elmegyünk az első sétánkra :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!

Mi ez császáros dolog?

Afra!

Hamarosan jobb lesz.

Nem tudom mi a helyzet, ha csak a számon van herpesz. Lehet, hogy akkor is császár, mert nem tudhatják biztosan, hogy van-e máshol.
De az is lehet, hogy csak én aggódom túl a dolgot, és semmi jelentősége. Azért örülnék, ha nem lenne.

Én most az ebéd után szunyálok egy kicsit. Jó ez a nyugi itthon. Nem is kapcsoltam be sem rádiót, sem tévét. Csak a mosógép zúg a födszinten...
Vendég

Márk alszik én meg lassan megyek a Péterfybe.Voltunk védőnőnél meghallgattuk Attcsi szivhangját :D .Amikor mutattam az uh-s képet Márk olyan édes volt mondta,hogy baba :D :D

Zsu:remélem nem kell majd beavatkozás.

Törpiri:akkor pihenj amennyit tudsz,aztán irj ha van vmi.

Nemlajo:Döme nagyon jó alvó.Örülhetsz neki, tudsz pihenni.
Afra:jiobbulást neked.Remélem most már hamarosan teljsen rendbe jössz.
Vendég

Cat:jó pihenést neekd.Én is olyan fáradtnak érzem magam,de nem aludhtaok. :(
Vendég

Nika!
Nem voltál sok! Olyan jól esett! :oops: :roll: :wink:
Persze, segítek a blogban.
Holnap egyedül leszek, nyugalom lesz, és nekilátunk.
Ha neked is jó? Rendi? :D
Most akarom majd az enyémet is alakítgatni.

Zsu!
Tényleg, nem mész el előbb is egy UH-ra, egy másik helyre?
Szerintem te is jobban éreznéd magadat!

Afra!
Jujj, de fájhat most neked.
Annyira sajnálom ám!!
Gyógyulgass szépen.

Sissi!Nagyon tetszik a vonalzód.
Pici Attila baba, ott alakulgat szépen.
:D

picimami

Cat!
Jó szunyókálást.

A császáros dolog, annyi, hogy a blogomban írtam, lehet fontolóra venném a tervezett császárt is. :oops:
És ott voltak kérdések.
Nika is írt nekem kommentet, ami jól esett. :D

Nekem is pihenni kellene, már kész van apa pakkja..
És nem lesz semmi majd vezetni éjjel.. :shock:

picimami

picimami

Sziasztok

Hát ujra itt...
Semmit nem pihentem mióta hazaértem..megcsináltam az ebédet a gyereknek,felporszívóztam,még fel kell mosni...majd utána. :roll:
Ja,a doki közölte,hogy lehet,hogy éjjel bemegyek,ki tudja,de ő nem lesz megint péntek du.3-tól vasárnap du.3-ig...
Most akkor megint nem szülhetek??? :wink:

Szóval mondtam a lánykámnak ha jöni akar,akkor rajta,vagy utána már csak vasárnap.
Doki bácsi közölte "de tényleg feküdjön és pihenjen"..mondtam persze :wink:

A múltkori ctg-hez képest voltak már méhösszehúzódásaim ,de nem volt vészes...

Apa reggel "rohant"haza,hogy bevigyen..bepakolta a cuccomat is,hátha maradni kell.Szegény tiszta ideg volt...fogta a kezem egész úton,hogy hogy vagyok...hiába mondtam,hogy most nem fáj,jól vagyok. :lol:
Aranyos volt nagyon,meg is lepődtem rajta :wink:

Afra jobbulást..

Zsu örülök,hogy jól van a babó,legalább az egyik..a beavatkozásra remélem nem lesz szükség..

Cat jó pihit...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tesóm ma ment a genetikushoz..itt volt az elöbb,levágta a hajam,igy most megint be kell festenem,hogy ne látszódjon alatta a barna :shock: :lol:

Akkor most megint halasztva a pihi..mikor kész lett ,mondta Lilinek,hogy most már jöhetsz,szép lett anya :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

pici oksika nekem jó lesz :):):)

bár inkább szerintem délután mert délelőtt megyünk a kulcsért meg sógórnőmhöz megrendelnia függönyt szőnyeget :):):):

cat igen pici blogjában írtak páran a csaszis ötletére de egyik másik (pici bocsika ) olyan leteremtő stílusban hogy mi az hogy már most a császáron gondolkodik meg hogy az nem természetes és hogy nem tudhatja előre hogy milyen nagy lesz a bab ,eg stb

sziszi akkor maradt az attila név :) jól fog hangzani Aszódi Attila :):):)

picike ezt a takarós oldalt már én is nézegettem nagyon édes :):):)

jajja

pirike : apa milyen aggódos de édes látod csak megváltozik mire Lillike kibújik :):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri!!
Hát, tessék pihenni!!
Ejnye Bejnye.
Biztos csini lettél, és Lili baba is örül neki.

Nika!
Nekem is jobb délután, délelőtt alszom, ha éjjel vezetek majd.

picimami

Sziasztok!

Ujra itt! Megföztem és meg is ebédeltem! én sosem ebédeltem még egyedül, de ma annnyira finit sikerült, hogy ettem! :lol: :lol: :lol: Inkább éhezni szoktam vagy csak valami nyalánkságot eszem mig apa haza nem jön, hogy együnk!

Pici! A kamionos had mutogasson! Engem sem érdekelne! A tesom is kamionozik és tudom, hogy anno Ő is megállt volna, de miota a nagy döggel jár azóta szivtelen lett ilyen téren! Hogy ezt mi váltotta ki belöle, s a többi kamionosból foggalmam sincs! De te légy büszke, hogy lehet, hogy segiteni tudtál egy jóravaló jószágon! :wink:

Cat! Te nagyon kis ügyi vagy! Pihizz ne hajtsd magad azért nagyon! rendben???

Piri! Tudtam én, hogy haza mész, de azt is érzem, hogy sajna más dokinál fogsz szülni! Remélem nem lesz igazam, de én ezt érzem! Hogy a te kislánykád nem akkor jön mikor te szeretnéd!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ugye milyen jó ötlet?
Annyira nem is drága.
És a kicsiknek névnapra, szülinapra is milyen jó.

Jujj, milyen jó neked, függöny, szőnyeg.
majd hozz fotókat.
Biztosan szépek lesznek.
Ügyes csajszi vagy!

Szeretném ha a novemberi topokba tartoznál.. :oops:
Hamarosan kiderül majd. :D

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?