Orsi - tök jó h benéztél, már kezdtelek hiányolni
Andus - ha olvasgatsz minket, remélem jól vagy és a lábad is jobban van már!
Nálunk az éjszaka egész jól telt, pici nyűg volt csak (de én azt szinte átaludtam

, hiába, nem sírt csak nyöszörgött. Gondoltam, majd csak kijön belőle aminek ki kell

jajjj mondjátok h nem vok kegyetlen, de egyszerűen bealudtam cici után

)
A délelőt is szuper volt. Majd jött a mumus, a 13:00 körüli etetés. Mindig itt romlik el a nap, és nem értem miért. Most tetttem le kb fél órája. Eddig ment a nyűg, sírás, lekakilom magam a hátam közepéig - szó szerint, telekakálom a szobát, szőnyeget, pelenkázót stb. - komolyan, spriccben jött ki belőle!

)
Remélem, az este / éjszaka olyan lesz, mint most, alszik, mint a kisangyal. Vagy csak az álommanó ért ide? És majd megy vhová ahol még szükség van rá

?
Papikám kitalálta a múltkor, h tegyük rá Marcit a konyhamérlegre. Aztán most eszembe jutott, h fürcsi előtt rá is teszem, kíváncsi vok h áll a súlya. Olyan sokat kakil, h félek, semmi nem marad meg benne, és akkor nem is fejlődik....
Nálunk a párom ment el OEP-hez és MÁK-ba egy napon. 1 hét múlva már a számlámon volt az anyasági (mondjuk az smsben az volt h családi pótlék, de az gondolom nem 64ezer forint, és ha jól tudom, az anyasági összege éppen ennyi).Közben a táppénzem is megjött, szal most végre nekünk is pénz állt a házhoz, de már nagyon hiányoltam is!
Főzés - mikor hazajöttünk anyukám főzött egy hétig. Na ezt nem kellett volna. Mert olyannyira ideszokott, h most minden nap jön. És ugyan imádom őt, de ez most kicsit sok már. Vmelyik nap szó nélkül beállított, mondjuk nem járt jól, mert pont cicin volt a bébi, betelefonált, h itt van, mondtam, h akkor biza várnod kell, mert éppen eszik a Mazsolám. Szal nagyon szeretem őt, a világ legjobb asszonya, anyukája, de egy kicsit besokalltam tőle. És megértem, ha hetente 1x max 2x eljön megnézni az unokát - első unoka a családban - de ez nekem ez a mindennaposság sok. Tudom, h néhányótoknak már sajnos angyalka az anyukája, és ezért visszás lehet amit írok, és elnézést kérek, de ki kellett írnom magamból. Már nem tudunk miről beszélni, annyit van itt és annyi mindenről tud. Nem jó ez így!
Kádfürdő - szex?

azokat csak hírből ismerem

és hol van még a 6 hét?

bár nekem most egy egyben 6 órás alvás is nagyon jól esne

csak h ne legyek nagyravágyó
B79Andi - nekünk sajna nincs emelhető fejrészes ágyunk, pedig szívesen kipróbálnám

rajtunk már nem segít semmi büfi terén
Vera, lehet ide jött a manó....

ne üsd meg, kérlek

bocs. visszaküldöm, ígérem
Kriora totál kibuktam. A sok pénzt otthagytuk és a számlát meg nem képesek időben küldeni. Meg újra vért akarnak velem vetetni, az egyszer már elvégzett vizsgálatokhoz amik persze negatívak. Jól felhívtam őket és megmondtam a véleményem. Küldök is emilt, h mentsenek fel az újabb vv alól, hát erről nem volt szó az előzetes tájékoztatás alkalmával.