A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Beleki,
Én elhiszem neked! És ez csak a zöldség-gyümi párosításra vonatkozik, vagy mindenre, pl gyümi-hús?? És mit okozz, pl hasfájást, ha mégis párosítja az ember?

Kép
Kép
dia123

Én is elhiszem, hogy nem jó párosítani, de ha nem eszi meg máshogy?? Pl krumplit mivel adjam neki, hogy megegye??

yuyu79

Beleki érdekes ez a a meglátás de van benne valami .

ezek a babzenék nekem megvannak még itt valaki töltötte fel és szedtük le..nem nagy szám..szerintem.. vagyis fiam nem kötötte le...

köszönöm Ringatós hozzászólásokat! Sushy szerintem a 9.30as jobb lenne mert ZSigi 10körül néha beájul

Babi hú ez durva ami ott történik de MGO sem jobb . elég durva dolgokat művelnek egy-két gyerekkel iskolákban. :twisted:
Vendég

Óhogy eltűnt mindenki! :cry:
Vendég

Boni, még nem biztos, hogy tudunk ma menni, szerelők jöttek ma a házba, és tőlünk veszik az áramot, + anyukám jön 10 körül sétáltatni. Megpróbálom megoldani. Ha tudunk menni veletek, írok SMS-t neked. Ha mennénk, nekünk is a korábbi időpont jó.

sushy

Sziasztok!

Tudtok nekem mondani olyan helyet, ahol olcsón hívnak elő fényképeket?
Környékünkön Andi, Zsófi Miklóson esetleg?
Illetve dél Bp. még elérhető?
Nagyon köszi......

Nálunk nagyjából elkezdett rendeződni a dolog, bár inkább nem mérem Levit, mert nagyon megérzi, ha ideges vagyok. Dokinéni 40 gr hízást mért, ami ugye nekem 160 gr fogyás, mivel tudom, hogy mennyi volt, de szte havi bontásban kell nézni és amíg van 1 gr hízás is, ne aggódjak. Szóval mi most elidőzünk 7,6 kiló körül egy ideig úgy tűnik, de próbálom úgy felfogni, hogy Levi mindent lemozog, ezért. Iszonyú aktív, alvás előtt is túrja magát, szopi sem nyugtatja le, semmi.....az elalvás is olyan, hogy nyög, felül, lefekszik, mászik, majd egyszer csak hirtelen 1 mp alatt beájul a lehető legnyakatekertebb pózban. :-)
Tegnap elindult négykézláb, és már csak 1-1 ujj kell neki a felálláshoz.

Zsófi, már akartam kérdezni, mi lett a tévés szerepléssel?
És melyik babakocsi nyert végül?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo ZSigi is 7,7 kg dr.nénim szerint nomális! :lol:

nagyon ügyii Levi... tegnap megtaláltam a képek között Levi kórházas képét, amin olyanok voltak mint az ikrek.. mostanra már ezt kinőtték, de a súlyuk méreteik alapján továbbra is majdnem ikrek! :lol:
Vendég

sushy ma nem megyünk! mert még szipog ZSigi :roll:
Vendég

ja és Aproo fiam visít ha a mérlegre teszem... :lol:
Vendég

Boni, tényleg milyen elképesztő volt a hasonlóság. :shock: :-)
Szóval nem mondom azt hogy nem normális, főleg, hogy látok én majdnem két éveseket is 9 kiló alatt....és semmi bajuk, csak sokat mozognak.
Csak maga a fogyás és a nem evés-ivás akasztott ki mérlegtől függetlenül. De talán alakulunk, jó nem azt mondom, hogy minden a régi,,de azért már összességében olyan 200 körül eszik egy nap hozzátápiból, ami nagy szó nálunk.
A mi dokink szerint is "csúcsformában" van a fiam. (idéztem) Szóval maga a súly nem baj, csak az hogy visszaesett.
Nálunk nem fektetem már a mérlegre mert letámaszt, megemeli a fenekét és íme, újra 3 kiló a gyerek :lol: Szóval én ültetem és kap a kezébe vmi könnyű, de lekötő dolgot.

Én nem is hittem volna, hogy ennyire cukik amikor seggriszálva próbálkoznak a négykézlábazással és elindulnak, de úgy hogy imbolyog a popi. Imádom!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo, ne izgulj biztosan azért stagnál súlya, mert lerisszálja amit megeszik.én decemberbe kaptam riasztást, hogy nem hízik a gyerek , adjak neki tápot is!!közben akkor volt aza zaz időszak amikor reggeltől estig emelgette a lábát és állandóan a szájában volt...persze, hogy lehasizmozta aztán amikor ezt észlelte a szervezete el is kezdte jobban hasznosítani a hozzátáplált ételeket meg a tejcit...
szóval nyugi most ez fejlődési ugrás és kajával is követni fogja, ne aggódj!!sőt ,örülj neki, hogy ilyen szépen fejlődik és nem lusta egyáltalán mert már a mászás előszobájában van.
!!
míg az én lánykám nemakar forogni, mert nincs kedve, pedig megtudná csinálni...de én nem is aggódom!!
Vendég

Boni - kösz, megkaptam az SMS-t. Jövő héten menjünk!

Aproo - szerintem se aggódj a súly miatt, Emmánál is volt, hogy 2 hétig nem hízott semmit. Mondjuk ő most is csak 6,5 kiló, de a doki néni szerin ez teljesen jó.

És csatolom a képeket az új sütőtök rugiban (ami farsangra is jó, még csumája is van :D ). Csandi, ezt vateráztam, köszi a tippet!
Kép Kép

sushy

Sziasztok!

Úszás: A strandon belül van a sátras, a Duna parton. Közvetlenül a Rába Quelle mellett. A termál mindenhová ki van táblázva, szerintem így könnyen idetaláltok.

Hozzátápi: Tényleg, mi baj lesz, ha együtt adok gyümölcsöt és zöldséget? Nálunk meg a banán-krumplival és a cékla-almával a nagyon menő.

Ti ápoljátok valahogy a fogacskákat? Tudom, hogy vannak ilyen "első fog" fogkefék (nekünk is van), de még nem használtam. Nem is tudom, hogy kellene. Vagy ujjal kicsit megdörzsölni?

Kép

Kép
csimby

Akkor most tényleg hogy van ez a zöldség-gyümölcs keverése?? Én is láttam már üvegesben is, pl. a klasszikus sütötök alma párosítás. Zétinek nem nagyon főzöcskéztem, mert inkább az üveges kajákat díjazta, most Zsombinak egyelőre vegyesen, de inkább saját készítésűt szeretnék adni, érdekelnek a tapasztalatok.

Zsombinak kibújt az első fogacskája! De ha csak emiatt voltak az elmúlt napokban a sírások, nyűgösködések, akkor nagyon durván megviseli szegényt a fogzás :( Persze szörcsög meg köhög is még, úgyhogy lehet, hogy csak együtt volt ez sok. Adom neki a Chamomillát, azóta nyugodtabb.

Megy ma valaki Tranzitba? Mi sajnos nem tudunk menni Ringatóra, mert Zéti is itthon van :(

Most épp Zéti huzogatja Zsombit a bébikompban, nagyon jól elvannak :D

Aranyos a kis tök Emma :)
Vendég

Mancibarbi örülök,h találkoztunk és elképesztő Gergő, ahogy mászik és rugózik...Levi si aludt utána másfél órát, pedig nem nagyon hagyta tornáztatni magát. jah és a 2000 ft nem sok a másik is 1800 viszont bérletben csak 1600.

gyors kérdés: ki haogyan oldja meg az esti "betakarást", Levi folyton pörög-forog és 5 percenként ugrálok betakarni, valmi ötlet? tipp?

Apró szerintem se aggódj! Lemozogják a tejcit hipp-hopp.

még akartam valamit, de nem aludtunk az éjszaka és kész van az egész család, mindenki bolond a fáradtságtól...meg feledékeny :oops:
makadu

CSimby ez a Stroller-féle úszás? esetleg telefonszám? Ti mikorra mentek?

Emma baba még mindig gyönyörű :)
makadu

Sziasztok!

Megvagyunk ám Mi is! Csak gyorsan bejelentkezek most, aztán majd hétvégén nekiállok visszaolvasni. Amit így gyors pörgetésben láttam, hogy sok a beteg, mindenkinek jobbulást. Mi (lekopogom) nem kaptunk el semmit. :D

Dobok pár képet, aztán jövök hétvégén. Imádunk babykompozni. Már kergetőzni szoktunk! Annyira aranyos! Jobban szeretem ha a kompban van, minthogy állandóan feláll magától, és mint egy kis részeges folyamatosan rezeg a lába, és dölöngél. Itt legalább lehuppan a tartóba!

És akkor a képek!

Megmutatom, hogy innen is le tudok ám esni, hiába pakoltál el mindent Anya!

Kép

Nem kaptok el!!!!

Kép

Mire való ez az izé??!!

Kép

Pancsolda

Kép

Huncutka
Kép

rizsimami

emma nagyon kis cuki sütőtök, szívesen meg harapdálnám :wink:
rizsike nagyon ügyes kisleány és nagyon kis csalfa a nézése a kompos képen és látom sosem lehet elég korán kezdeni a jó magyar kajakos lányok kinevelését :!: :!: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szerintem ne aggódjatok a súly miatt. A 4 hóson voltunk 7330 gramm az 5 hósan 7730 gramm és holnap megyünk, de szerintem nem nagyon érte el a 8-at, viszont sokat nőtt. Mi sosem mértük, csak havonta a védőnő.

Azt akartam kérdezni, hogy egy kisüveges bébikajcsi hágy gamm??? MErt tegnap megettünk 150 gramm pürét. :) és még tudta volna enni.

Nálunk krumpli-brokkoli/répa/zeller/sütötök/cékla-és kapható még más zöldség is.

Most 10 órira megkostoltuk az almalevet, nyam-nyam, nagyon tetszett neki.

Egyébként a testkontrollba is benne van. Van egy fejezet, ami a csecsemők-gyerekek egészséges táplálkozásáról szól. kb. 35 oldal. Ha érdekel Benneteket, akkor a jövőhétre bescennelem. Bár lehet, hogy nem örülnétek, hogy mit ír a boltibébiételekről.

Szóljatok, ha érdekel és elküldöm.

Kata
Vendég

LEnnt voltunk a játszótéren! imádom nézni a kis totyogókat! ZSIgi alszik süt a nap! éljen!!!

KAta engem érdekel! :lol:

Aproo igen én is imádom amikor égnek áll a popsi négykézláb.. bele tudnák harapni állandóan :lol:

Sushy oké akkor jövőhét! de még értekezzünk! Emma még mindig pusszantós

:lol: lassan mehetünk Ligetbe is! :lol:
Vendég

ja Rizsike imádniavló a repülős képen!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek a kis zsiványok;))

Rizsi, jó hogy végre Te is jelentkeztél, már jó rég írtál! Örülök, hogy jól vagytok, Csenge nagyon ügyes, ahogy a képek is mutatják;)

Helyzetjelentés:

Mi sajnos még mindig elég rosszul vagyunk, most jöttünk újfent a dokinénitől. Barnus elég csúnyán köhög és még mindig nagyon taknyos, de mosolygós, jókedvű, csak a gyógyszereket alig lehet belediktálni. Tegnap be akartuk csapni a kanál gyógyszerrel, hogy mi is eszegetjük és nyami, milyen finom. Egy darabid azt is hittük, hogy elhiszi, de ahogy a szájához közelítettünk vele, összeszorította a száját és közben mosolygott;))) csak azt nem mondta, hogy "hülye azért nem vagyok;)))" persze jót nevettünk a kis kópén;)

szóval a Nurophent, Oscillo-t már nem kell szedje, de a Kakukkfüves köptetőt - amivel hadilábon állunk, utálja szegénykém - a hét végéig naponta 3x3ml kell kapjon + kapott egy homeós orrsprayt (Euphorbium) azt is naponta 3x kell adagoljam neki. Szóval így állunk.... azt, hogy én hogy vagyok, nem is ragozom, mert nem emlékszem, mikor voltam utoljára ennyire beteg, de majd csak összekapjuk magunkat hamarosan;)

remélem hétfőn már tudunk menni jógára/tranzitba;)

sniky

hozzátáplálás:

nálunk elég macerás, főleg, hogy az almát, körtét imádja, a zöldségeket nem nagyon eszi még, így én mindent almával keverek, így a sütőtököt és a krumplit is kezdi eszegetni, aztán szépen lassan majd változtatok az arányokon. Nem hiszem, hogy nagy baja lenne a keveréstől.

Kata, arra a cikkre kíváncsi lennék én is, bár a bébiételeket folyamatosan ellenőrzik, úgy vannak összeállítva, ahogy nekik a legjobb, szóval nem tudom milyen megdöbbentő leleplezésről lehet benne szó?! ;)

Ha jól belegondoltok és nagyon precízek akarunk lenni, akkor jóformán semmit nem ehetnénk. Előre is bocsánat, de én a bio cuccokkal is szkeptikus vagyok, inkább divatnak érzem - tényleg nem akarok ezzel senkit megbántani - itt a jó kis csepeli piacon gyönyörű árukat lehet kapni, és ha szép és az íze is finom, akkor engem meggyőzött, lehet tőlem bio vagy nem bio. Szóval én ezt a kérdést sem aggódom túl. Még egyszer elnézést, csak egy vélemény..... kikívánkozott belőlem;)

sniky

Yuyu! Én pl. répával, brokkolival, sütötökkel, cukkinival és amit most lehet kapni, de nem külföldről jön.
Ezért sem kap Kristóf banánt és egyéb déli gyümölcsöket, mert azoknak alapvető tulajdonságuk, hogy hütő hatásuek, mármint, most tél van, így a fütő ételekre van szükség.

Egyébként keverheted magvak levével. Áztatot szezámmag leturmixolva, vagy mandula igazából bármi, sima zab, vagy ősbúza.

Sniky! Veled sem szeretnék vitatkozni, d egy kicsit úgy hangzik, hogy homokba dugod a fejed. Csak 1* hasonlítsd össze a bolti és a bio almát, vagy a zöldségeket. Azok semmi esetre sem lesznek egyformán szabályosak és tökéletesen pirossak mindenhol. Valamint a műtrágya még egy durva dolog, mert azzal fel lehet gyorsítani a növények növekedését. Valahogy anyukám dinnyéje, tökje sosem nő akkorára mint a bolti vagy nagybanis.

Meghát az íze!!!!!! Itt a szigeten van egy bio termelő és tavaly már mindent ott vettünk és egyszerűen azok a természetes ízek és az sem mellékes, hogy ÉN mentem ki leszedni a paradicsomot, paprikát,... ÉN választottam a karfiolt, salátát, ...
És hát a téli krumplink és hagymánk egészen más, mint amit a boltban kaphatsz.

Részemről lezárhatjuk a témát, mert nem szeretnék senkit meggyőzni! Ez egy más életforma.

Egyébként a bioboltok csak 30%-a bio, a többinek nagyrésze természetes alapanyagokból készül valamilyen adalék hozzáadásával (nádcukor, természetes aroma, ...)
Vendég

Sniky! Csak egy kérdés!!!!

A bébiételekben (főzelék) miért van rizsliszt, szerinted az mihez kell????

Elmondom!

Ha megcsinálsz Te magad egy répás-burgonyát, akkor az sűrű, tehát higgítod vízzel-tejjel(én ahhoz hogy olyan állagű legyen 50 ml folyadékot használok), de a bébiételes még rak bele sűrítőt. Miért??? Azért mert nincs benne megfelelő mennyiségű krumpli és répa ami esetleg sűrűvé tenné. Számomra innentől kezdve megbukott a bábiétel bármilyen finom is.
Vendég

Ebben azért tényleg lehet valami, a kajszi és egyéb gyümölcs bébiételekben is van rizsliszt, eddig nem értettem miért... Gondolom az olcsóbb, és így több rajta a haszon... De egyébként a riszliszt az árthat? Gluténmentes, ha jól tudom...mondjuk az más kérdés, hogy felesleges bele... De nekem a sajátkészítésűhöz is mondta a védőnő, hogy krumpli helyett használhatok turmixolt főtt rizst is majd :shock:

yuyu79

sziasztok!

jó rég nem jártam itt, vagyis olvastam rendületlenül, csak írni nem volt már időm, lehetőségem!

és most, milyen kis "parázs" csatára kell visszajönnöm!? :shock: :lol: ez a bio, nem bio, bolti, anyu főztje, stb. szerintem mindenki tegyen a saját belátása szerint, tudom, nincs szó meggyőzésről egyik oldalon sem, de ne is legyen, mert úgyis mindenki úgy csinálja, ahogyan neki tetszik! ;)

egyébként amíg nem voltam, nem nagyon esett szó a hófordulósokról, tehát akkor:

boldog 7. hónapot: Félhold Beus Frizsijának, HRK Ritus Csanádjának, Anna Emmájának és Julcsi Enikőjének, illetve az én egyetlen picike fiacskámnak is, aki ma ünnepli a 7. hónapos szülinapját! ;)

volt közben rengeteg szülinap is, névnap is, ma pl. a Gergelyek, ManciBarbi Gergője Gergely, vagy Gergő!? :roll: illetve volt Ildikó névnap is! szóval nagyon sok boldogat minden kedves ünnepeltnek! :)

nálunk a helyzet változatlan. gyerek éjjel ébred, eszik, néha már nem akar visszaaludni, akkor a hajamat tépem, de ez van! remélem, hogy hamarosan történik valami, és átalusszuk az éjszakát!

fotók imádnivalóak! Zorka, Gergő, Emma, Rizsike mind-mind édikék!

babakocsi végül a bébé go lett, szerdán meg is jött, azóta már voltunk vele sétálni is! aludni ugyan még nem aludt benne, de szerintem szereti! meg én is! :) könnyű, és nagyon praktikus!

én is dobok egy fotót a kis 7 hónaposomról, igaz, ez még tegnap készült, szóval még nem volt 7 hónapos :P

Kép

Aproo, voltál a budafoki Ringatón? itt a szigetszentmiklósin állítólag nem olyan közvetlen a néni, mint a pénteki zenekuckón, ahol múlt héten voltunk... nekem nagyon bejött az a fajta program, így holnap veszünk is bérletet!

akik még mindig betegeskednek, most már aztán tessék meggyógyulni! :evil: :lol:

hát kb. most ennyi. igyekszem most már jönni mindig, csak nagyon anyás lett a gyerekem, így a járókában feláll, és üvölt, ha ott merem hagyni kicsit egyedül :(

sophie27

ja, és hozzátápi fejlődés. tegnap evett már 2 félét is, boltit, üvegest :oops: , az egyik a rizses zöldségkrém cs.hússal, a másik pedig a barakos alma teljes kiőrlésű rizzsel... hát. ez van! én most még nem főzök, mert eddig kb. mindent rám köpködött a saját gyártmányok közül :(

sophie27

Üdv Zsófi! Köszi a köszöntést, nektek is gratula!!!

Ez a babakocsi mennyi volt? És dönthető? Mennyire?

yuyu79

Sniky,
Szia! :) Sajnálom, hogy még beteg Barnuska, jobbulást!
Teljesen egyetértek veled, hogy nem kell túl aggódni az etetést! Én sem annyira bizom a bio-ban. Tavaly az anyósom, szegény csak jót akart, bio cseresznyét akart termelni, semmivel sem permetezte stb, és mi lett a vége? Egy fa tele óriási fincsi cseresznyékkel, mind ehetetlen a kukacok miatt :( Na de persze aki ebben hisz, annak szíve joga és azzal sincsen semmi baj. Csak hát ma már tényleg annyi az allergiás gyerek, és pont tegnap volt egy műsor erről, hogy ez egy mai betegség, mivel annyira óvjuk manapság mindentől a gyerkőcöket, hogy az immunrendszerük nem tud erősödni. Sőt azt is mondták, hogy menyjen a gyerek a kertbe és igen is hagyni kell benyelni egy kis koszt! :shock:

Kép
Kép
dia123

bocsi, mire megírtam és elküldtem a véleményem a bioról, már látom 'lezárva' a téma..... :wink:

Kép
Kép
dia123

Julcsi, elvileg volt egy olyan, aminek a színe zöld+kék, az akciós 12.500, de azt pont az "orrom előtt" adták el, így hívtak telón, hogy más színből is odaadnák ezen az áron, bár ez nem akciós. amúgy az eredeti ára 19.000 (bébé go ksh621), dönteni pedig úgy 140 fokig lehet, tehát aludni simán tudna benne, mert nem ülő pozíció...

sophie27

Zsófi,
Nektek is boldog 7. hónapot! :D Tetszik a babakocsi is!

Amúgy hogy hogy ennyien vesztek új babakocsit?? Pl a miénk sportkocsisra alakítható, ezért nekem meg sem fordult, hogy vegyek másikat. Vagy akkor a tiétek amit idáig használtatok nem alakítható?

Kép
Kép
dia123

Dia, de, az enyém is átalakítható, fogom is használni, de kb. 15 kiló... + a gyerekem 10 kilója, az már azért súlyos! :) ha el kell rohannom, vagy megyek be a városba, azért sokkal emberibb ezt a kocsit burszra fel, buszról le, mint a nagyot. amúgy általában abban alszik Beni nap közben, szóval az is imádom, kényelmes neki, meg minden, csak az én derekam nem bírja már. ja, arról nem is beszélve, ha megyünk nyaralni, azért nem csak a babakocsit szeretném vinni. a fabia csomagtartójába nagyon nem fér más a bergon mellé... :( nektek milyen kocsitok van?

sophie27

Dia én is ,meg vagyok elégedve a babakocsinkkal 8-9 kg de futkosni ez álom nem is érzem benne a gyereket! (közben húgomék úgy döntöttek vesznek babakocsit) de eszembe se jutott volna, ha tesóméknak nem gondoltam volna kölcsönadni..hihi de nem bántam meg! ez csak kb 10 cm-t dönthető de ZSivány aludt benne kényelmesen!

ZSófikám szupi a kocsi! megírod nekem akár priviben melyik lakóparkban laktok? mi is arrafelé nézelődünk...

:lol:
Vendég

ja és én nem óvom a gyereket a kosztól.. .. én is felnőttem...

biopiac meg nincs a közelben-. így marad a nem bió
Vendég

jaaa ééértem, akkor ezek sokkal könnyebbek! Nekünk Graco kocsink van, de még nem alakítottuk át sportkocsira, így fogalmam sincsen, hogy milyen nehéz. De akkor lehet, ha majd átalakítjuk, rájövök hogy mi is vegyünk egy 'lightosabbat' :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!Gyors helyzetjelentés a nyaralásból.Szinte nem ismerünk a lányunkra,hatalmasokat eszik és alszik,már pocakot is növesztett a drága,kúszik,felül,négykézlábazik és segítséggel felhúzza magát. Imádja a vizet, szóval minden szuper. Nagyon jól érezzük magunkat! Engem is érdekelne az a 35 oldal bescanlve! A betegeskedöknek jobbulát és mindenkinek hatalmas puszit küldünk! A többit valamikorszombat magasságában!
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Én ha hálózsákban alszik Dávid, nem szoktam betakarni. Most pizsamában alszik, néha betakarom, de ha lerúgja sincs semmi baj, mert a szobájában mindig melegebb van, mert az kisebb helyiség. Nálunk 22 fok körül van állandóan. És még sosem volt beteg.

Egyszer láttam egy tudományos csatornán, hogy pár emberrel megkóstoltattak felváltva bió és nem bió zöldséget, gyümölcsöt (persze nem tudták, mikor kapnak biót és mikor nem), és nagyon vegyes lett az eredmény. Kb. fele fele arányban mondták, hogy a nem bió finomabb ízre és fordítva, tehát nincs kőbe vésve, hogy a bió finomabb...Ritkán találták el pontosan, mit is esznek. :wink:
Ha tényleg egészségesen akarnánk étkezni, nem ehetnénk csak heti 2 db tojást!!, nem ihatnánk tejet!!, nem használhatnánk cukrot csak mézet és azt is ritkán, nem használhatnánk sót, csak a tengeri jódozottat, nem ehetnénk fehér kenyeret, csak teljes kiörlésűt, nem ehetnénk disznót, csak halat és ritkán csirkét, nem ihatnánk teát, csak zöld teát, soroljam, akkor mi maradna?

Mindenki azt teszi és eszi, amit jónak lát, nem?

Kép
felicia

Kitti: Nem tudom ki tartja az úszást. :oops: Szombaton megnézzük, milyen egyáltalán, de csak következő héten kezdenénk. 3/4ed 9kor kezdődik a 7 hónapos körüli babák órája, ha jól tudom.

Mivel már lezártátok a bio-nem bio témát....így nem akarok hozzászólni...........

Senki nem válaszolt a "fogas" kérdésemre. :(

További kellemes napot Mindenkinek! Annyira szép idő van! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Jujj jujj Kata, nem akartalak ennyire felpaprikázni;), szíve joga mindenkinek úgy tenni, ahogy jónak látja, és főleg ha megteheti, hogy válogat. Nem dugom a homokba a fejem, csak nem rohanok a Dunának, hogy nincs a közelben biopiac...;) egyébként próbálok én is mindig mindenből hazait, minőségit venni és annak még nem feltétlenül kell bio-nak lennie, ennyi.... vitatkozni meg végképp nem szerettem volna / nem szeretnék, csak elmondtam a véleményem, sajnálom hogy ez téged ilyen érzékenyen érintett. Még egyszer elnézést mindenkitől, akit megbántottam volna, különbözőek vagyunk... és ez így van jól;))

sniky

Gergőknek, Miksának nagyon boldog névnapot kívánunk;))

dia, én is nézegetek új babakocsit, amivel könnyen tudok mozdulni;) a jelenlegit is szeretem, csak elég nehéz és azzal nem tudok bkv-zni. Szerintem sokan ezért nézegetjük a 4-5-6-7 kg-os esernyőkocsikat;) Csandikám elindítottad a lavinát;))))))

Csimby, fogakhoz nem tudok hozzászólni, mert nekünk egyelőre még nincs egy se;), de már beszereztem neki egy készletet;)))

Beni, nagyon édes a fotón;) Ti megúsztátok a betegeskedést?!

sniky

húúú, nem akartam mindent vastag betűvel írni;)))) bocsi, így sikerült....

sniky

Niki!
Köszönjük a köszöntést!A kakukkfüves köptetőt Miksa is utálja.Mi az estit fürdés közben adtuk be neki a nagy pancolás közben észre se vette.Lehet hogy Barnus eszesebb...

Beninek és a többieknek boldog 7.hónapot.

Vera
l.veronika

Vera, tényleg nehéz ügy, még ha egyszer kellene neki adni egy nap, akkor könnyebb dolgom lenne, de 3x kell:( és vasárnapig....

Boldog hófordulót a 7 hónaosoknak!!! (elfelejtettem az előbb) :oops:

sniky

Sziasztok!

Minden babának boldog hófordulót!

Zsófi! Gyönyörű a kis nagyfiad és szuper a babakocsi, nagyon vagányan ül benne a kis kópé :D A szemei pedig! Vááá, el vagyok tőle ájulva! :D Gergő is nagyon anyás, állandóan lóg rajtam.
Gergő Gergő, de azért köszi, hogy eszedbe jutottunk! :)

Kitti! Nálunk Gergő velem alszik, úgyhogy takargatom, bár nem jellemző, hogy lerúgja magáról. Egyébként, szerintem, ha hálózsákban alszik, nem fázik meg, ha kitakarja magát. Hány fok van nálatok éjjel?

Barbi
Kép
manci79

Niki! Barnusnak gyors gyógyulást!

Barbi
Kép
manci79

Lányok!

Csepegtetett már valaki anyatejet a baba szemébe???

Kristóf most ébredt és csupa zöld genny a szeme!! :( :( :(
Csepegtettem bele anyatejet, nagyon ügyes volt.

Köszi
Vendég

beleki
engem is érdekelne a 35 scannelt oldal :D
és bár kicsit mindenkivel egyettudok érteni vagy megtudom értenei a nézeteit azért lenne nekem is elképzelésem és ha nem bánjátok beszélhetnénk még róla.nem vitára gondolok, hanem szíveesen mghallgatnám mások véleményét is MERT ÉRDEKEL, HOGY KI MIT GONDOL ERRŐL...
nekem szerencsém van, mert minden szombaton tőlünk 55 percre van a város legnagyobb biopiaca...
én nekem van egy olyan elképzelésem, hogy a 60-as évektől bevezetett műtrágyázásnak igencsak van kifutása és a rengeteg rákos a szüleink korosztályában nem olyan véletlen. bár nem végeznek ilyen kutatásokat, talán mert nem is áll senki érdekében azért az ember lánya látja az összefüggéseket...összeesküvéselméleteim vannak még ezen kívül is ám... :P :P
nade én sem eszem bio termékeket , de igyekszem hazauit összeválogatni a piacon, de a kisbabám emésztőrendszerét nemakarnám megsokkolni a mindenféle akármikkel és azért gondoltam, hogy amíg hozzátáplálunk addig biot kap...
folyt köv mert igényel a kicsike...
Vendég

beleki, én igen csak nem értette miért nem a stzájába adom, pedig annyira táogott érte...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?