A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

demetnik: köszönöm szépen, sokat dob a profi smink meg a hófehér ruha. Megszépíti az embert. :oops:
sildi83: már nagyon a célegyenesben vagytok :) én vánszorgok a sor végén :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Tünemény!

Nagyon sajnálom ami veled történik!

Remélem megjön a párod esze!!!!!!!!!!!!
Jól csinálod, ijessz rá egy kicsit, hogy elveszíthet, hátha akkor elgondolkodik a dolgokon!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Kép

Kép
tasin

Ez a cikk egy picit felvitte a vérnyomásomat,ami nem is baj,mert mindig olyan alacsony! :twisted:

http://velvet.hu/poronty/2009/03/10/ter ... more956996

Kép
demetnik

Na ez most kiverte nálam a biztosítékot!Hogy tudnak emberek ilyen tapintatlanul viselkedni ráadásul ő is kismama.Szívből remélem lesz pár hosszú éjszakája majd a babával. :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x :x

Akkor én is Godzilla vagyok!!!

Kép

Kép
gabka7926

hát ilyet... basszus... csak pislogok. Én eddig 8-9 kilót híztam, sosem voltam vékony, 178centimhez 59-65kiló között mozogtam, de ez az oltás amit ez a nő művel azért sok(k). de jók a hozzászólások :)

Kép

bogyó_beo

Gabka igen pont ma azt mondta a védőnő,hogy jövő7ttől már nem kéne szedjem,de így se nagyon szedtem tán napi 1et.
Inkább ragadjon a füled, mint ablakot suvickolj.

Tünemény nyugodtan írj, engem érdekel. Remélem ez a fejmosás végre helyrerázza az egy helyét.
Akkor most már értem hogy találtál egy ilyen szélhámos pasit magad mellé Remélem nem sértelek meg, mert nem szándékom,de most ő is pont ilyen bolond, mint te voltál,csak most kicsit komolyabb a helyzet.

Ica nekem így is ápr.10.hihetetlen.

kocska

Én sajna nem jegyeztem meg pontosan hányadik héten mozdult meg.De azt tudom, hogy éjfél körül és aznap sok kólát ittam.

Kép

Kép
gabka7926

Mekkora BUNKÓ ez a nő a velveten! Nem azért, mert én nem csak pocis lennék, hanem mert ez nálam is csak mázli, semmi több. Nem is mozoghattam a 9 hónapból kb. csak egyet, és nem azért mert lusta dög vagyok, hanem, hogy a baba ne vesszem el! Közben meg állandóan álmodom, hogy futhatok megint! Nekem ne mondja, hogy mindenki azért szed fel nagy súlyt, mert felzabál mindent, amit elé tesznek! ÁÁÁÁÁ, ez tényleg csak arra volt jó, hogy egy kis vérnyomást csináljon.

icamica

Icamica:szussszá!!!!!Nyugi!

Kép

Kép
gabka7926

Csak a hozzászólások miatt volt érdemes egyáltalán elolvasni ezt a szemetet.

icamica

Húúú,Icamica!Nem akartalak ennyire felhúzni a cikkel!!Ezer bocsánat!Egyszerűen csak engem is annyira felmérgelt és kíváncsi voltam a véleményetekre!!Viszont alatta a hozzászólások tényleg nagyon jók!!!Remélem,a cikk írója is olvassa :D
eddig egyébként én is 15 kg-ot szedtem fel,akkor én is igénytelen vagyok???Pedig nem eszek ész nélkül minden össze!!Én az ilyen "picsáktól" vagyok rosszul,mint ez a nő is lehet!! :twisted: Na mindegy!!
Még egyszer ezer bocsánat Icamica!!! :oops:

Kép
demetnik

Ne kérj bocsánatot, alacsony a vérnyomásom! :D :D :D
A hozzászólásokban is van sok bunkó, akiket naaaagyon leosztanak, tehát máris ellensúlyozva van az a paraszt önimádó nő :D :D :D

icamica

Na elszabadultak ám a kismamai indulatok! :shock:

Én olyan punnyadt vagyok!És ég a gyomrom is már megint!Tök jó , hogy jövőhéttől lesz új Dr. House. Kíváncsi leszek majd tudom e nézni a sorozataimat.

Kép

Kép
gabka7926

De olyan jó olvasni arról, hogy vannak "okos kismamák", akik tudatosítják bennünk, hogy a testsúlynövekedés, alakváltozás, terhes-betegségek, vizesedés, kórházi benntfekvés puszta tudatos életmód-odafigyeléssel elkerülhetők. De hogy ezt csak most tudtam meg! A fenébe! :D :D :D

icamica

sziasztok.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilyen jókedvet csinált nekem ez a hüle pita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem kell az ilyennel foglalkozni.nyugííííííííí.

a hozzászolásokon is jókat röhögtem.
szegény apa......nézte vona a dallas-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a 20 hét szerintem annyira valóságos mint a kerek pocak=lány,csucsos pocak=fiú.
akkor én már lassan 4 hete babáznék.és Patrik Lara lenne :wink: :wink: :wink: :wink:

jajj csajok leszakad a derekam.....
sétáltunk egy nagyot apával,meg ettünk fagyit (ennyit a diétámról :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )
és még vasalnom is kéne.naaa neeem,inkább elugrom a szoliba pihizni,csak hogy csütörtökön jól nézzek ki NST-n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike:nálunk is szokta apa nézni a Dallast!De most edzésen van(foci).Nekem kezd elegem lenni a terhességből főleg éjjel.A gyomrom kezdi feladni.Én is jártam régen szoliba de nem sokszor mert nem volt neki látszatja talán egy órát voltam összvissz.A húgom bezzeg elmegy 10 percre és csokibaba.

Kép

Kép
gabka7926

Nézi most valaki a 2 pasi meg egy kicsit?Én olyan jót röhögtem Elenen mikor pisilnia kellett. :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
Remélem senkit sem zavarok azzal hogy ide írkálok, csak unatkozom és jó olyanokat olvasni akik hasonló cipőben járnak!
Ma voltam nst-n, a babával minden rendben viszont engem elküldött a doki a hematologiára mert nagyon alacsony a vas a véremben! azt mondta sürgös lenne javítani viszont gyógyszert nem írt. A hematologián pedig azt mondták 4 hét mire eredmény lesz. Ugyhogy nem értem most mi értelme oda elmenni amikor 4 hét múlva remélem már bőven babázok...
Én is olvastam a velvet-es csajt... hátnemazért de se nem sportoltam meg még csak nem is figyeltem arra mit eszek(csokit-csokival) de én nem érzem magam godzillának

na megyek... jó éjszakát

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ez az íromány ez tényleg csak lolll...Nem kell idegeskedni,nem minden ok odaát (Porontynál) :D Ez holivadba illő felfogás :?

Engem Ettike megnyugtatott korábban már súlytémában.

Ma voltam én is védőnőnél.Folyamatosan csak az járt a fejembe,amiket írogattatok és,h legalább védőnőben kifogtam a tutit. Kedves,aranyos és nem szélsőséges. Nem szedte szét még gondolatban sem a lakást,csak meghallgatta,h mi az elképzelésem és esetleg! tanácsot adott. Mindenkinek ilyet kívánnék :)

Teca nem lehet "proaktívan" valamivel pótolni a vasat? Mert a 4 hét az vicc...hát annyi van hátra :roll:

Tünemény nekem annyira nem volt világos. Akkor most miben maradtatok a reggeli beszélgetést követően?

dharma

Sziasztok!

Jaj Tünemény!
Sajnálom, de egyben bízzom benne, hogy párod esze megjön. AMikor tudsz gyere és mesélj nekünk. Gondolatban és lélekben veled vagyunk.

Huh nem is tudom mit akartam.

Kikocs kérdezted szülök-e..... Az a helyzet nem tudom :shock: Ma reggel mensi görcsökre ébredtem, derékfájásra és a többi. Hasmenésem volt 4x és ahányszor eszek utána hányingerem van.A hasam marhára lecsuszott. Egésznap kemény és többször kellett lehuppanom, mert nagyon erősen belém szúrt..... Olyan mintha szülni készülnék, de rendszeres fájások nincsenek... Egy valami van még ami lehet hülyeség.... Belülről izgatott vagyok. nem deges csak mikor érzed hogy valami készülőben van... Hát ennyi. Holnap megyek a dokihoz. Ha tényleg szülés elött vagyok akkor ő azt már tudni fogja. remélem. Egy biztos mindennel kész vagyok. Kivassalva minden a helyén van. pakom készen van. Szóval akkár jöhet is. Bár holnap a fodrászhoz és szombaton az esküvőn még nagyon szeretnék ott lenni.......

na bocsánat . Megyek veszek egy forró fürdőt hátha valamerre mozdítja a dolgot......

puszi mindenkinek
u.i: Ha holnap nem engednek haza akkor párom ír majd nektek

Kép

Kép
sziszike22

A vasam az utolsó vérvételkor nekem is alacsony lett és azt mondta a telefonba a dokim asszisztensnője,hogy majd felírnak vmit.De én nem igazán szeretnék vastablettát szedni,mert úgy tudom,hogy attól az embernek székrekedése lehet.Na már most nekem ezzel eddig is problémám volt :oops: Szóval extra mennyiségben elkezdtem enni a céklát,meg állítólag a mazsolában is van.A májat is szeretem...De szerintetek mi az,amivel még természetes úton vihetem be a vasat??
Van vas és c-vit.tartalmú pezsgőtabletta is,de attól vhogy idegenkedem,nem tudom,miért.....

Ettike! A szoli miatt irígykedem.Ugyanis én is olyan vagyok,mint Gabka.Hiába jártam szolizni,meg sem látszott rajtam.Nyáron is csak leégek a napon,azután pedig lehámlok és semmi barnaság.Vagy ha marad is egy pici,az pikk-pakk lekopik rólam :(

Kép
demetnik

Tünemény:
Ne tünj el,most pont erre van szükséged, hogy közösségben legyél!!!

Bocsi hogymég nem küldtem képeket, csak még nem csináltam a szobárol, holnap megyek CTG-re kiváncsi vagyok mi lesz.

Akkor nekem már jövöhéten szülnőm kell mert akkor már 38.hétben leszek, hajaj.
Mondjuk már nagyon várom, megint pánikolok kezdek ismét félni, stb..

Megyek pihizni
Holnap írok
Sziasztok
Puszi mindenkinek

Kép
lili&ana

Néztem :lol: :lol: :lol:

Jajj én is akarok már szoliba menni!

Egyébként ez a hízás dolog,tökre babától független.És igen más dolog az aki nem félti,hogy elmegy a baba. Az én barátnőm is baszogat,hogy lusta vok,persze mindig is az voltam, nem csak most.Ő könnyen ugrált annak idején,1évvel fiatalabb és 8éves a lánya,hopp becsúszott...Én meg ennyi éve várom,kicsit máshogy ugrálok szerintem az mááááás így.

Én is szoliba akaroooooook mennnnnni!

kocska

Hú Sziszike nagyon izgulok most a holnapi nap miatt mit fog mondani a dokid.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Hehehe, az a jó a pocakban, hogy nem gurul el a pisztácia, ha leejtem, simán csak fel kell vennem róla :D

icamica

teca, jó, hogy néha előkerülsz :)
nekem sem írt fel semmit a doki, és a béres vaskészítményét kezdtem el szedni. azért fontos az utolsó időben a vasakat szedni, mert ilyenkor, az utolsó hónapban tölti fel a csemete a vastartalékokat. de hematolgiára vlszeg azért küldött el, mert valószínűleg arra gyanakszik, hogy beviszed a vasat, csak nem szívódik fel, és annak szervi oka lehet, ami veszélyes is lehet, úgyhogy menj el. a c vitaminnal jobban szívódik fel, és a ferrum metallicum nevű homeopátiás szer is segíthet, naponta 1-2szer 5 bogyó, ez a felszívódást segíti elő, nem vaskészítmény...

én is elolvastam a velvetet, elég vicces volt. :) szomorú élete lehet. és nem akarok megint szkeptikus lenni a médiával kapcsolatban, de nem egyszer, meg nem kétszer van olyan, hogy feldobnak valami provokatív témát, hogy sokan nézzék meg az oldalt, és jó reklámbevételek legyenek...

gabka, a másik fórumon van egy csajszi, ő annak idején a gyerek napirendjét a sorozatokhoz igazította, jókat röhögtünk rajta, ( ő is saját magán) mondjuk alkalmas volt rá a kislány is :)

na, lépek, alig élek már megint. és holnap sem lesz jobb, csak ez vigasztal. egy idő óta nem segítenek az éjszakák...

ja, és tisa, köszi a név dicséretet, biztatást. valszeg marad :)

kikocska

csomóan elém ugrottak, mert lassan írtam.

sziszike :shock: hát, értesíts, tényleg...

dementik, nekem nincs gondom ezzel a béres vassal, a maltofertől meg elevittől viszont volt... viszotn májat ne nagyon egyél, rosszat tesz a baba szemének, mert felhalmozódik a szervezetében az a vitamin, az elég sok van a májban. a zöld leveles zöldségekben van még sok vas: petrezselyem, spenót, sóska, kelkáposzta (azt úgysem ehetsz majd szoptatás alatt :) ) , meg a paradicsomban is - a sűrítettben is gondolom...

na, lépek aludni, tényleg

kikocska

Sziszike: hú, de izgalmas, várjuk a híreket minél előbb.

Tegnap hősiesen lenyomtam az első adag málnalevél teát, de akadtak némi kétségeim, hogy egyáltalán jót vettem-e meg. Az van ráírva, hogy erdei málnalevél és hogy köszvényre, vese- és hólyagbántalmakra, meg hogy vértisztító. Ez az a tea??
Ami az ízét illeti, olyan, mint az ázott levél és poloskaíz keveréke :)

Kép

Kép
sildi83

HELP!!!!

asszem eltüntettem Patrik születési anyakönyvi kivonatát........benn volt a kis dobozában,de mikor a lakást vettük kellett és nem tudom hova tettem.most meg kéne az oviba.......
ha nincs meg hol kell ujjat kérni?mennyibe kerül?mennyi idő alatt van meg???

jajj de nem jókor jön még ez is.........
már áttforgattam az egész lakást :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Szerintem annál az Okmányirodánál kell a másolatot kérned, ahol kiállították. 2000 Ft az illeték.
Hívd fel az Okmányirodát szerintem, és segíteni fognak.
Vendég

"Az első magzatmozgás pontos időpontjának rögzítése segítséget jelenthet a szülés várható idejének meghatározásában. Efogadott számítás, hogy először szülő nőknél az első magzatmozgás idejéhez 20 hetet hozzáadva, többször szülő nőknél 22 hete hozzáadva elég pontos tájékozatást kapunk a szülés várható időpontjáról."

Idézet Dr. Krasznai Péter: Kisbabára várva című könyvéből.

Egyébként aki írta tényleg nagyon profi orvos és ért a szakmájához.
Én már csak tudom, a második fiamat fogom nála szülni. :D
Vendég

Hű, nem tudtam, hogy ez írásban is megjelent, nekem anyám mindkettőnket pontosan erre az időre szült, és szülésznők, bábák esküsznek rá, meg a csecsemőosztályos barátnőm is mondta, hogy nagy %-ban bejön.

icamica

Na, a feljegyzések szerint pont aznap éreztem először a mozgást, amikor betöltöttem a 17. hetet. Ilyen rövid méhnyakkal már azt is csodálom, hogy eddig bent maradt, hát tényleg kíváncsi vagyok. :)

Kép

Kép
sildi83

Lányok!
Én is azt hittem,hogy ez az első érzékelt magzatmozgástól számított 20 hetes dolog csak ugyanolyan babona,mint a csúcsos poci=fiú,vagy ha ég a gyomrod,akkor nagy a haja a babának...De ezekszerint nem :? Hétvégén okvetlenül össze kell pakolnom mindent akkor.Hisz ahogy már írtam a pontos dátumra nem emlékszem,csak a hétre,de akkor ez azt jelenti,hogy a 37.hét körül szülök....
Bár a férjem szerint márc.30.Hogy ezt miből gondolja???Egyébként ő már akkor megmondta,hogy kislányunk lesz,amikor még az orvosom nem tudta egyértelműen rámondani,hogy valóban csajszit hordok a szivem alatt.Talán ebben is igaza lesz?? :)

Sildi!Te mekkora adagban kezdted el inni a málnalevél teát?Nekem azt mondta a szülésznőm,hogy nyugodtan kezdhetem napi fél literrel,hisz tulajdonképpen ez tisztító tea is és majd kitapasztalom,hogy rám milyen hatással van és úgy csök.vagy növelem.De amit papírt adott,azon is úgy van,hogy napi fél-1 liter.
Te szedsz homeos bogyókat?Milyen homeos fogkrémet használsz,ha igen?Mert állítólag a mentol semlegesíti a homeos szerek hatását és ezért kell olyan fogkrémet használni,ami homeos.... :? Csak szerintem az drága,nem?

Kép
demetnik

Nekem sajnos fogalmam sincs mikor éreztem először Marci mozgását... :oops: De az tuti, hofy 16 hetesen és 2 naposan igen. Ennél csak előbb lehetett az első mozgás. Ami azt jelenti, hogy 38+2-ig meg kellene születnie. Ezt én is így tervezem, mert az már március 29. :D
Vendég

Visszakerestem.
Október 20-án írtam, hogy talán előző nap délelőtt éreztem Marci mozgását. Ami azt jelenti, hogy 15+2 hetes voltam akkor, így a szülés 37+2 hetesen lenne esedékes, az pedig március 22. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na ez azért egy kicsit korainak tűnik. Az már jövő hét vasárnap...
Vendég

Demetnik: Már el kellett volna kezdenem inni a teát, de nem mertem, amíg az orvosom távol volt. Tegnap egy jó 2.5 decit ittam meg, de akkor növelem az adagot. A homeós bogyókat a betöltött 37. héttől kezdem. Nekem nincs homeós fogkrémem, úgy tudom, hogy bizonyos időnek el kell telnie a fogmosás és a bogyók között és akkor nem hatástalanítja.

Mi már kész felmérést végeztünk a családon belül, hogy ki mit tippel a szülés idejére. A legkorábbi tipp a Páromé (20-a). Nagyon izgalmas :) A kórházi csomag minden esetre kész, csak azok hiányoznak, amiket az utolsó pillanatban kell betenni, mert használatban vannak, pl. a kontaktlencsés cuccaim. Tényleg, van köztetek valaki, aki szülhetett lencsében?

Kép

Kép
sildi83

Sildi!
Bemásolom azt a papírt,amit kaptam,egy picit lehet,hogy hosszú lesz,ezért bocsi csajok!

Caulophyllum CH30: 36.héten heti 1*5 golyócska.
37.héten heti 2*5 golyócska
38.héten heti 3*5 golyócska
39.héten heti 4*5 golyócska
40.héten heti 5*5 golyócska
41.héten napi 1*5 golyócska

Cimicifuga CH30: Csak akkor kell szedni,ha a fájások kezdődnek és rendszeressé vállnak.( ezt telefonon egyeztetjük a szülésznővel)

Arnica CH30: Szülés után,korai gyermekágyban sérülések,horzsolások gyógyulását segíti.Fájdalomcsillapító,fertőtlenítő hatású.

Gátmasszázs olaj: A hüvelybe 1-1,5 cm mélyen az olajat bemasszírozni U alakban 2-szer,3-szor,majd a hüvelyt széthúzni.Naponta 1-szer.

Málnalevél tea: Naponta fogyasztani fél-1 litert,ízesíteni igény szerint lehet.Nemcsak méregtelenítő,lazító hatása is van.

Egyébként akkor jó,ha nem kell homeos fogkrémet is beszereznem.Kb.mennyi időnek kell eltelnie?Fél óra-óra?[/b][/u]

Kép
demetnik

huhu akkor itt komoly dolgok vannak kilátásban, ha ezt a magzatmozgásos dolgot vesszük alapul :) érzem a "feszültséget" :) dejó. Irigy is vagyok egy kicsit, nekem összesen 3 nappal hozza előbbre...:(

Bár én is azt beszéltem meg Balázzsal, h a húsvéti kajálás után akár ki is jöhet. :) És akkor az mindenhogy összevág. 38.-hét. Tökéletes. Az még 5 hét. Keine panik.

Kép

bogyó_beo

Demetnik: nekem is ezeket kell szednem, csak valahogy más elosztásban. Hu, nem emlékszem pontosan mennyi időnek kell eltelnie, de szerintem 1 óra elég.

Kép

Kép
sildi83

becsempészek egy tegnapi pocak képet. 33+2nap.

Kép

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

Már nemsokára megyek a dokihoz. Izgi! Éjjel voltak rendes fájdogálások, de leálltak...... Azóta van a derék, hasfájás..... Anyumnál vagyok ő is azt mondja nagyon lent van a hasam... A hajam viszont kászen van :-) Szerintem cép lettem..... Már csak holnap az esküvőt bírja ki. Ha igaz ez a 20 hetse dolog akkor nekem jövőhéten kellene szülnőm, mert 16 hetes volt Beni mikor elöszőr megmozdult..... De én ezekben annyira nem hiszek..... Na majd a doki után okosabb leszek.
Na megyek.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Halihó!

Látom még a többi talizós nem írt, pedig Tisának a lelkére kötöttük, h most már minden nap jelentkeznie kell. Szóval négyen voltunk, Annaszuszi, Bogi és mi ketten, Nagyon jót dumáltunk, jó volt a hangulat, de sajnáljuk, h többen nem tudtatok eljönni! A legközelebbi tali már babákkal lehet csak! :shock:

Olvastam a cikket, amit Demetnik belinkelt. Hááát, tényleg elég fura, h egy terhes csajszi ír ilyet, neki kéne a legjobban megértenie a többi pacakost, nem pedig kérkednie a szerencséjével. :roll: De sztem nincs is igaza- nagyon nem mindegy, h kinek milyenek a génjei.

Szó volt az altatásról, nagyon picinek tényleg nehéz és nem is kell sírni hagyni, de egy 3-4 hós babát már el kell kezdeni megtanítani egyedül elaludni, és ebbe belefér egy kis sírás is. Nem azt mondom, h 10-20 percig hagyni kell üvölteni, de egy pár perc sírás nem olyan nagy kínzás sztem. De mindegyikőtök kitapasztalja majd, h a babának és nektek mi lesz a legjobb!

Sziszike, drukkolunk, majd mesélj, h mi votl a dokinál. Rád is áll ám a napi jelentési kötelezettség!!!!

Első mozgástól való születési idő: hát nekem Emmával nagyon nem jött be. Jó lenne, ha most sem így lenne, mert akkor kb. a 42. héten fogok csak szülni! (Persze én most tuti, h lelki alapon nem éreztem hamarabb, akkor volt ugye az amnio-mizéria.)

Cat, mi van a másik fórumon a csajszival, akinek olyan rossz lett a kombinált tesztje, mint nekem? Gondolom volt amnion ő is, nem?

Egész délelőtt itt volt a barátnőm a kisfiával, jól lefáradtam, úgyhogy ledőlök egy kicsit!!! 8)

Zsu
svs

sírás: tesóm pont most tanult egyetemen két ember (Ekman és Friesen) kutatásairól. Az emberi arckifejezéseket vizsgálták az arcon lévő összes izom mozgásának figyelésével. Ezek alapján a csecsemőknél is megfigyelhető volt (és állítólag kórházakban is alkalmazzák),h mikor sír úgy a pici,h tényleg van valami fájdalma/gondja és nem pl. figyelemfelkeltés céljából sír. Szerintem érdekes :)

dharma

Sziasztok!

Meg volt az első NST, csokival tökéletes lett, de hát én mondtam, hogy mi ilyen korán aludni szoktunk. De végül tök jó volt. Most láttam kiirva, hogy a szülés felkészítőre 32hetesen már lehetett volna menni. Na meg febr. 17. én indult egy, de hát én nem a városba jártam terhesgondozásra. Na de majd 7főn elnézünk, szerencsére a párom sem dolgozik pont.
Utána elmentem kenetlevételre, és a dokim meg is vizsgált, hát nem esett jól és az eredmény 2100, de azt mondta minden tökéletes. Majd felküldtek a kenettel a 3. emeletre leadni, na azóta is zsibognak a combom belső szalagjai, meg a nunim.

Kikocs kíváncsi vagyok a te eredményedre,mert már elfelejtettem hogy állsz bent.

Ildi nekem izlik a tea, bár én szeretem a kamilla,cickafark,meg ilyen vackokat is. De ha poloska íze van, akkor tuti jó,mert én a málnát azért nem eszem,mert a bokor mindig teli van poloskával.
Nekem az van ráírva: „Belsőleg hasmenés esetén teafőzetként jav. Szájnyálkahártya-,torok,.garatgyull.esetén öblögetőszer.” Érdekes…
Nekem herbáriás.

Cat nekem pont a kiírás időpontja jött ki, hihetetlen. Emlékszem, hogy nyúztak vele, hogy pontosan kéne tudni a megmozdulást, de nem mondták, hogy lehet számolni vele. Nem tudtam, hogy mikor a kisbizsergést éreztem már mélyen bent, vagy mikor igazán böködött először, mert ugye ezt visszanézve tudtam már csak biztosan nem akkor. De a jegyzeteim szerint számolva ápr.10.

Demetnik a férjed „csinálta”, csak tudja, hogy mit és mikor

Bogyó dejo a mosolygós kép.

kocska

Zsu!

Annak a lánynak végül kiderült, hogy elcserélték a teszt eredményeit Egerben. Ráadásul volt egyéb gondja is, a kórházzal, az orvosával, úgyhogy most úgy néz ki, hogy Debrecenben fog szülni. (Sajnos az egyik rokonának a babája nem lehet tudni, hogy teljesen egészséges lesz-e, a barátnőjének a babája pedig meg is halt. És ugyanaz volt az orvosouk mindhármuknak. Ráadásul más kórházakban azt mondták, hogy a szülész orvosnak is van felelőssége abban, hogy így alakultak a dolgok.)

Na mindegy. Ő már túl van rajta, csak nagyon sokat idegeskedett, és megismételtette a tesztet és az UH-ot is az Istenhegyin. Attól nyugodott meg egy picit.

Homeós bogyó és mentolos dolgok kapcsolatáról: Nem csak a fogkrém, hanem minden mentolos dolog számít. A bogyók beszedése előtt és után 20-30 percig nem szabad enni és inni sem. Mentolosat is elméletileg ezen az intervallumon belül nem szabad, de én inkább 1 órát szoktam hagyni.
Vendég

sziasztok.

akkor úgy látszik ebben is kivétel vagyok aki erősíti a szabályt :lol: :lol: :lol: :lol: PAtrik 41. hétre született,pedig őt is koránn 15 hetesen éreztem.
Alexot már 13 hét X naposan,még írtam is hogy ha hülyének néztek ha nem én tuti őt érzem,szóval már most is rég szülnöm kelett volna.
de nektek kívánom hogy jöjjön be ha szeretnétek :lol: :lol:

sziszike:

jajj de izgiiiii!!!mindenképp jelentkezz,vagy párod,hogy mi volt.

meglett Patrik születésie :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: van 5 cipősdobozunk teli papírokkal,persze hogy az utolsó legalján volt.tudtam én hogy itt van valahol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyo:

szép pocak.nagyon csini kismami vagy.

menek kicsiz zummázni míg Patrik alukáll.

ja és tegnap énsem voltam ám szoliban,csak a cikk miatt írtam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: én még sosem voltam barnulni,csak napon.nem az én világom.

Kép
Kép
ettike

Kocska: jó hogy írtad, hogy hasmenésre is jó, hát komolyan mindjárt készítek egy nagyobb adagot, mert már elegem van, hogy valami miatt mindig megy a hasam. Már nem lehet a magnézium, mert azt abbahagytam, jó is volt tegnap, de ma megbolondult megint :?

Cat: Ehh, egri kórház...Nekem is vannak félelmeim ezzel kapcsolatban :?

Kép

Kép
sildi83

Ettike: akkor szerencséd van a születésivel. :lol: :lol:

Én akkor azt hiszem a 41ik héten szülnék de nem emléxem pontosan.Addig nem szeretném elhúzni. :shock:

Kocska:én sem szeretem pont ez miatt a málnát.Mindig megmássza valami és olyan car az íze.

Vajon mi lehet Sziszikével?

Kép

Kép
gabka7926

Bogyó!Beleolvastam a blogodba,nagyon jóóóóó!!! :D

Kocska!Nekem azt mondta a szülésznő,hogy pont hasmenésem lehet tőle.És már örültem is neki,mert ugye már említettem,hogy "azzal" egész terhesség alatt problémám volt.De így,hogy a tiedre meg ez van írva...Ma megveszem én is,kíváncsi az enyémen mi lesz írva.
Ja és ti mikor isszátok?Reggel,napközben,este?Vagy nincs jelentősége?Tudom,hogy sokat kérdezek ezzel kapcsolatban,de nem akarom,hogy "elrontsak" vmit :oops:

Kép
demetnik

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?