Sziasztok, még mindig nincs áram, már totál kivagyok készülve tőle, Péterke nem érti mi ez nagy csend körülötte, meg persze én sem. De legalább sietek ki z udvarra. Jól kifárad a levegőn legalább.
Vindo ne idegeskedj! lány-fiú, két gyerek nem hasonlitható!
Péterke vicces az
állathangokkal, minden héten megtanul pluszban 2. Eddig minden szárnyas háp volt, most a tyúkokat elkülönitette és azt mondja hogy gott-gott

viszont a cica-nyuszi egy állat ( miau) meg a tehén, disznó, bárány is csak bú. Birom még ahogyan a szamarat mondja, röviden IA! kész a gyerek!
Sok minden BA, a labda, ha elesik megüti magát, vagy leesik valami ( BACC ból lett a BA neki)
Viszont ha kérdezem tőle a tárgyakat, mindet megmutatja a könyvben. NAgyon jó a lépésről lépésre sorozat, korosztály szerint vannak könyvek, sokat forgatjuk őket.
Emese meglett a kocsi??? Majd dobj képet, ahogyan csücsül/fekszik benne a két tesó!
Béres 5 csepp+ Cebion C 10 Csepp ( ebből ez a max, a bérest meg nem merek többet adni) Áprilistól multit kezdem el adni megint, mert állitólag nem jó hosszú ideig egy fajta vitaminnnal nyomatni a gyereket.
Vindo egyébként van valami bevált jó recepted amit sütsz??? Én is elhozom már vasárnap anyutól a kenyérsütőt, mert 3 éve vettem nekik karira, de nem használják, én meg szeretném.
Egyébként kiszámoltad, mennyiben lehet kb egy kenyér ára, mert hogy hosszan süt, sok áramot fogyaszt ( anyám szerint)
Regi de jó már holnap után költözés!!!!!!
Hörcsög édesek a tesók!!!!!
Viranka Bálónak gyógypuszi! Sikerült megvarrnod az erszényt?????? húsvéti képeslapok nem lesznek??? Nem bizniszeltek???