A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Bogi
Nálatok az egész család ilyen ZSEZSGŐS, utazós??? 8)

Mi is egynaposak vagyunk, mégpedig szombat :!:

Melcsi
Mi csak kabriónak hívjuk a verdát! :wink:

Maryska
Alszol vagy kukorékolsz az idegtől? :lol:

Eszti, Binyek
Hol vettétek/rendeltétek ezt az utánfutót? Bármilyen bicajra lehet? Elférnek rendesen benne? Hány éves korig? Hülye vagyok, hogy ennyit kérdezek? :?:

Szanet Liebling
Egyik szemem :cry: ,másik :lol: ! Sokkal jobb lenne, ha együtt lenne a család. Drukkolok, hogy összejöjjön.

Petra
Kép
petricsek

Paris

mi is készültünk ki, pont terhességem előtt.és akkor jöttek a babák és azt mondtam én is, hogy várandósan már macerás stb.majd ha meglezsnek.hát utólag azt mondom sokkal jobb lett volna menni, mjikor még a pociban voltak :roll: azért csak le van kötve egy ideig az ember a gyerekekkel.mert azért egészen pici babával nem vágnék neki.jaaaaaaaa, most esik le.neked csak 1 lesz :lol: hát így könnyűűűűű

szanet

Petra

elkezded a német oktatásomat? :)
miért sírsz.ha kimegyünk, akkor is írok majd ide.és akkor már ott lehet a legközelebbi tali nálunk :wink: :lol:

szanet

dragon! bocsi, egyszerre irtunk :D
ahol olvasod a privit ha òe mesz az oldalon van hely ahova irhatsz oszt el kuldod mint itt

nahat hogy menyien el akartok huzni :roll: :roll: :roll: en meg haza huzodnek, de nem lehet, de hatha mire az ikrek 6-7 evesek lesznek osze jon :wink: :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

bocs de csak annyi,hogy puszi mindenkinek,köszi a biztató szavakat a reggeli kávénál tessék az egézségemre inni :D
szandra abban 100% biztos vagyok hogy a legjobb kezekben vagyok :D és holnap ilyenkor a rusnya pocakom már a kutyáknak lesz dobva(binyek :wink: :wink: vágod :wink: :wink:
lehet majd jót röhögnek rajtam beállitok két nagy táskával mint aki nyaralni megy(de én úgy utálomha pont nincs nálam amit akarok,amikor szültem is a koriban összeválogattam a ruhákat mert nekem az is lényeg a bugyi ugyan olyan szinű legyen mint a polom m,eg a zoknim :oops: :oops: :oops: még szempsirált is viszek :D :D :D :D :D
gyerköcöknek elmondtam mi lesz picit sirtam is nekik és nem hiszitek el simogatták az arcom jázminka a nyakamba bújt mintha meg akartak volna nyugtatni :D :cry: az lesz a legnagyobb fájdalom,hogy nem látom őket :cry: :cry: :cry:
na még hajatmosok.
csók pletykfészekbrigád jóccakát majd bizti ir lanya is de szandra szerintem előbb fog irni mert a szerelmem megvárja mig felébredek,ellát fogja a kezem meg ott marad velem egy darabig.
szandra köszi mindent amit értem tettél és teszel-puszi
na nem csöpögök tovább jók legyetek

lanyané

Paris: Köszi :) A csajok reggel még jólfésült királylányok, estére meg mint valami lelencgyerekek, úgy néznek ki :lol: Csapzott, kócos a hajuk, foltos a ruhájuk, maszatosak, és lóg a zokni :lol:

Levateráztam egy autósülést, és ma hozták meg. 5 ezer volt, és tök új állapotban van, és teljesen olyan mint a másik! Ezt észre se vettem a fotón. De örülök :wink:

Binyek: Írtam Pü-t :wink:

Dragonfly: Köszike :wink:

Én úúúgy irígylek mindenkit, aki külföldön él :oops:
Vendég

bár egyelőre virtuális barátok vagyunk mi itt mindannyian, de azzé most csak közelebb vagy! :lol: egyébként bizti tök jó lesz. én is németes vagyok, a németekkel semmi gond nincs, az osztrákfajtát viszont nem szeretem :roll: . ... lehet, csak besokalltam a majd 10 év munkakapcsolat miatt ... viszont hiányzik, hogy nem tudom használni. bár éppenséggel beszélhetnék németül is a makikkal. 8)

Petra
Kép
petricsek

Eszti
3-án centizték őket utoljára 72cm és 70cm volt a magasságuk :lol: :lol: :lol:
Aszondta a dokinéni,hogy a Marci elég hosszú,biztos nem apa genetikáját örökölte :lol:
Ha azt nézem,hogy 45 illtve 47 cm volt az induló hosszuk,akkor nyúltak rendesen.
Olyan nagyfiúsak lettek :lol:

Szanet
Ez tök jó hír!Ha tanultál valaha nyelvet,akkor az pár hét kintlét után szerintem visszajön.

Binyek
Nekem tetszik :lol: :lol:
De megsértődtem a bevállalósok fürdenek dumán,mert nekünk illik hazajönnünk vasárnap délután a keresztlányom szülinapjára.Sorry.
de tudod,hangemberek vagyunk :lol: :lol: :lol:

Pasi-Vanda
Az uram most nyúlta le a bankkártyám :roll: :roll: :roll: Már a pinkódot is fejből nyomja basszus
Vendég

Dragonfly, mindenképp 2 neve lesz, mert szerintem is hosszú illik hozzá, de a hosszú nevek meg nem tetszenek. Húúú ezzel a Ninával most bogarat ültettél a fülembe :lol: mindjárt közvéleményt kutatok a férjemnél :lol:
Szanet, ugye-ugye? :lol: Én meg azt nem mertem volna bevállalni, hogy terhesen egy idegen országban orvoshoz járni...és ha valami baj van??? Annyira sajnos nem vagyok nyelvzseni, hogy nyomassam a nőgyógyászati szakszövegeket akármilyen nyelven...
Vendég

Dragon

Magdeburgban van apa.

Anny
miért irigyled, aki kint van? én szívem szerint inkább itthon élnék, ha lenne meló :(

szanet

Jaj Maryska, nem csodálom, hogy sírdogáltál Nekik...én nagyon-nagyon szorítok, nem semmi csaj vagy, hogy bevállalod!!! Szétröhögtem magam, hogy holnap ilyenkor már a kutyáknak lesz kidobva :lol: :lol: :lol:

Anny, akkor is édesek lehetnek ha maszatosak és lóg a zokni, örülj, hogy ilyenek, nem a sarokban ülnek és kussolnak (már bocs a szóhasználatért) :lol:
Vendég

binyek: imádlak:-)
azért remélem, arra is gondoltál, hogy a vizespóló versenyre zsűri kell:-)
és nem akarok ujjal mutogatni, de van itt egy "kiskakas a szemétdombján" :lol: :oops:
1szálpasi

mariann! puszi neked es holnap el sem tudnak majd altatni anyira mind fogunk rad gondolni hogy nem fog hatni az altato :wink: draga csajszikakat medig nem fogod latni? es nagyon jo pofi vagy hogy menyire adsz magadra, ilyen kel legyen egy friss ikres anyuka :D en persze mindig abban a 2 itthoni ruhaban vagyok :cry: :cry: letorve mint a bili fule :cry: :cry:

anny! akor vegre engem is irigyel valaki, nem csak en irigykedek masokon, tudom hogy nem rosz indulatu irigyseg, de azert mar nagyon hulyen ereztem magam :oops: :oops: :oops:

Kép

demoniq13

Banika

hát hogy tanultam.....tanultam általánosban muszájból, aztán gimibne meg inkább csak puskáztam.ja, és szívemből utáltam ezt anyelvet.szóval kétlem, hogy bármi visszajönne :roll:
de nem baj, most pozitívan állok hozzá, és menni fog.meg sztem keresek egy német tanárt

szanet

Demoniq

miért vagy letörve??? amúgy én sem vagyok soha atopppon, itthon.néha még z utcán sem :oops: főleg, hogy apa sincs itthon.
össze kéne szednem magam....

szanet

binyek
jó a program! :lol:
vizes pólós verseny???? :shock: akkor én is el kell menjek dokiapuhoz felvarratni a tarisznyákat! :roll:

Petra
Kép
petricsek

Szanet: Én mindig szerettem utazni, de sok lehetőségem nem volt. Szívesen élnék kicsit más tájakon, más emberek, és kultúrák között. Nem tudom meddig, de addig míg az adott nyelvet meg nem tanulom rendesen, addig biztos. Remélem nem ítélsz el ezért. :oops: de ha igen, az sem baj. Különbözőek vagyunk. Én azt tudom, hogy nekem itt szar. Lehet, hogy máshol is az lenne, de ezt nem tudhatom, mert máshol még nem voltam.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:30-kor.
davandi

paris! nekem van egy Nina baratnom o is roman, itt lakot vagy 5 evig most januarban ment ki Londonba

binyek! program szupi :D :D :D szavazok szivesen az eldobhato tanyerokra es poharakra, ne hogy mar a kis idot mosogatasal toltse akarki es senki sem fog csodbe menni veluk

Kép

demoniq13

Andi
Mailben küldtem.
Már pótoltam,megy neked is meg Petrinek is
Lusta voltam kicsinyíteni :oops: :oops: :oops: egyszerűbb volt az e-mail.
Kicsit rendbe kellett tennem a levelező progim,remélem most már mindenki mail címe megvan.
Vendég

Anny

dehogy ítéllek el! csak kérdeztem.nekem is szar itt, azért mennék apához!!!
keress valami melót külföldön! mit dolgoztál, mielőtt megszülettek a csajok?

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:30-kor.
davandi

Eldobható tányér nekem is szimpi.
Higanykáknak amúgy is viszem az alapfelszerelést :lol: :lol:

Hús is jó ötlet.Mindenki visz olyat,annyit, amilyet szokott csinálni,aztán összedobjuk amink van.
Abból tuti nem halunk éhen.
Innivaló detto

Kenyér?

Maryskám drága
Mikor én a kávém iszom,neked már se híre se hamva a pocakodnak :lol: Gondolunk rád!

FanniSzandra
8-kor ágyban? :roll:
Vendég

[quote="davandi"]Köszi Banika. Azóta azt keresem :oops: :oops: :oops: quote]

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Bogi,
szeptemberben mennék vissza, mert akkor kezdődik a bölcsi is, hiába lenne még gyedem.

Melcsi :),
szuper vagy!!!!nagyon köszönöm!
(Zsuzska,
így akkor igazad volt az postával kapcsolatban, csak hogy tudd) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.12 21:48-kor.

KépKép
lili73

na rakok képeket!

Kép anya ad ide a gépet!

egyszer volt róla szó, hogy rakjunk kupis képet. na itt van: Kép

Jankának nem elég egy baba, igazi iker :lol: Kép

puszit is ad nekik Kép

és a végén az ő feje is azt tükrözi, mint az anyáé:jaj istenem, kikészültem az ikrektől :lol: Kép

szanet

[quote="banika"]A írta:banikandi
Mailben küldtem.
Már pótoltam,megy neked is meg Petrinek is.

:?: mithogyan :?:

Petra
Kép
petricsek

Apa hazahozta a laptopot, hát mondanom sem kell, hogy a lányok állandóan azt istenítették :lol: :shock:
Kép

Demoniq ezt csak neked.az a szürke melegítős igen, én vagyok 8) ettől nem nézhetsz ki sz@rabbul otthon te sem :wink: :lol: :roll: Kép

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:31-kor.
davandi

Szanet
nagyon jók a képek :lol:
Vendég

basszus anett, te is cingibingi vagy. :roll: én fel sem teszem a kucu testem ... :oops:
csajaidnak a szemük se áll jól! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Szanet,
nagyon helyesek a lányok, te meg alaposan visszafogytál, ahogy nézem :wink: . Hajrá Németország és a családi egység!

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:31-kor.
davandi

csajok, kicsit garázdálkodtam iwiwen:-)
és azt hiszem, megvan kamilla "igazi" neve, bár nekünk úgyis csak kamilla marad :-)

beírtam, honnan ismerem azokat, akik eddig még nem voltak az ismerőseim között, de ez vmi új dolog, nem tudom, hogy műxik, úgyhogy gondoltam, szólok itt is:-)
1szálpasi

Bárcsak én is ennyire szarul néznék ki,mint te.Oszt a hasad hol hagytad?

Petike
Jó reggelt :lol: :lol: :lol:
tarisznyákkal én se nevezek be ne aggódj :oops:
Vendég

andika,
megnéztem, ne akadékoskoggyá, de nem kaptam semmit! :roll: most kellett volna, vagy mikóóóóóóóór? :?

Petra
Kép
petricsek

Andi
Azért mertem nekik adni,mert szétmállik a szájukban.
Olyan mint a kukó.Azt ismered?
Vendég

Petike
minnyá utánanézek
Vendég

Vendég

Andi
nem a golyó nagy,a gyerek szája kicsi :lol: :lol: :lol: De tolják befelé ezerrel önállóan :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:32-kor.
davandi

ezt a babát nagyon utálom.irtó ronda. de most rendeltem nekik két szépet(mamim vezsi nekik szülinapra) .ilyet: ttp://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6621 remélem ez szép lesz :D

jaj nem vagyok én vékony! ok .kövér sem, de olyan idétlen lett a testem :roll: úszógumi, pociháj....jaj, nekem nem kell több gyerek.így sem tudom magam visszatuszkolni a testembe :oops: :lol:

szanet

Pasi
nem értem amit írsz
Vendég

Jaj lányok, én senkit nem fogok majd beazonosítani Hévizen. ez a parám :roll: :oops:

szanet

Szanet
N enyihogjál,szerintem pont jó vagy.Hol a hájad?Az enyém kézzel fogható.

Andi
nem túl nagyok a képek?
Vendég

márpedig ez a mélcímem, de akkor hova tűnt??? UFÓÓÓÓÓÓÓK :mrgreen:
Pasi iwiw-es "kapcsolat-címkéje" megjött (mi a túró ez már megint a wiw-en?! miért nem elég a szimpla Csoport), más nem ...

Petra
Kép
petricsek

mi van????????????????
Nem értem miről beszéltek
Vendég

banika: téged nem érint:-)
1szálpasi

szanet, banika
én még mindíg 5 hónapos vagyok, csak azt nem tudom, mikor szülöm már meg végre :roll: ... engem erről biztos felismertek! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:32-kor.
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?