IQ-örökítés: szerintem itt max. akkor lehet ennek jelentősége, ha 25-ös életerős apuka bébijét összehasonlítjuk 70-es "véncsoroszja" apuka bébijével. de ez még akkor is csak úgy mutatna valamit, ha mindkét oldalon azonos képességűek és IQ-júak a szülők!
Azt pedig már régesrég tudjuk, hogy nem a papírok tesznek valakit okossá (még csak műveltté sem többnyire)! Mind láttuk már többdiplomás szülők
butamintakő gyerekét, és egyszerű szülők valóban zseni porontyait!
Én azért alapvetően úgy gondolom, nagyjából hasonló kvalitásokkal számolhatunk a gyerek esetében, mint szüleinél! Anyum IQ-ja 137, apumé 129, enyém 135, tesómé 133 (ugyanazon a teszten), szóval ez nálunk érvényesült!
Bár a férjem most mondja, hogy neki mértek már 136-ot huszonévesen, de most 30 körül, "csak" 128, szóval lehet, hogy erre alapozzák ezt a dolgot: hogy apa kicsit hülyül, biztos a spermák is hülyülnek

!
Azt mondja, ő 40 körül már meg sem meri csinálni

! Ha így folytatja 80 évesen 80-as lesz a IQ-ja

! Olyan lesz, mintha egy ebihallal élnék együtt

!
Mensi!
12 (!) voltam

! Épp a barátnőmék nyaralójába vonatoztam lefelé egyedül, mentem hozzájuk nyaralni. És a vonaton vettem észre

! Mivel eszem ágába nem volt kihagyni a Balcsit emiatt, ahogy odaértem, vettem egy doboz minitampont, átestem a tűzkeresztségen

, és rohantam a vízbe, abszolút nem csináltam belőle nagy ügyet

! Igaz, mindig bő vérzésem volt, így nem fájt a felhelyezés

!
Azért kibírtam volna még egy pár évet nélküle

!
Anyum most 50, de köze nincs még a klimaxhoz!!! ez tuti alkati dolog is! De nála érthető: 50 évesen olyan külsőleg is, és mentálisan is, mint egy közepes 30-as

!
Cipő:
Én is megfogadtam, hogy kínaiban többé cipőt soha...!!!! Pár éve vettem egy nagyon vagány, narancssárga balerinacipőt. velúrbőr volt, nem is nézett ki gagyinak, sőt ma is tetszik, és a lábamat se törte! ezzel más gondjaim voltak: első használat után kiderült, hogy a kényelmes műanyag belsőrész olyan illatot kölcsönöz a lábamnak, ami eddig teljesen ismeretlen volt számomra: büdös volt a lábam, mint a kolera

!!!!!

(ja, amúgy abszolút nem hajlamos rá!)
Mivel balerinacipő, zokni ugye kilőve, a harisnya meg csak rontott volna a helyzeten, szóval csak olyan helyre vettem fel, ahol nem kellett levenni, ha meg hazaértem, kint levettem a kertben, és futott be lábatmosni, csak utána jöhetett a "háj háni, ájm hóm" kiáltás

!
Mondanom sem kell, sokszor volt rajtam a cipő

!