Jó reggelt! Én nem kávézom, de azért még gondolok Maryskára

Várjuk a jó híreket!
Este bealudtam, így szegény lányaim is csak később ettek...de reggel ugyanakkor édredtek...szóval rájöttem mindegy mikor esznek

fél hétig ígyisúgyis ébrednek
Petricsek: kabrió cuki
Szanet: hát ez nagyon izgi, a nyelv miatt meg ne aggódj, ha anyanyelvi környezetben vagy visszajön és rengeteg ragad
Lili: szívesen máskor is, remélem Neked is hasonló van, ez ilyen kis egyszerű vékonyka, mint egy kisebb törölköző
Szanet: de szép szőnyeg!

hát ezek a csajok is tündérkék!!
Binyek: köszi meghívást, tegnap ezt már letelefonáztuk (juj, nagyon jó volt Veled beszélni

), de többieknek is írom, Apa szülinapját azon a hétvégén ünnepeljük és mivel ez az első szülinap csajokkal, maradunk családozni meg édesnégyesben, viszont nyári vagy őszi vagy máskori taliban benne vagyunk!!!
és persze nem tudtam fotózni, bealudtak megint repeta után, nagyoncukimanók, majd hétvégén fotózunk így csak jövő héten megy az emil, és még1x jó pihit hétvégére
Dragon: én imádom Angliát, voltam is kint sintérkedni még egyetem előtt, nekem bejött, rákeresek erre a kengurura, köszi tippet!
Paris: mindegyik név cuki, szerintem is ha rövid a név lehet kettő, bár most magam ellen beszélek, nálunk azért nincs kettő, mert sajnálom szegény tanárnéniket(ööö magamat is), akiknek kettő keresztnevet is be kell írni a naplóba meg bizibe meg...

De Nektek jó lesz ilyen szép vezetéknévhez
Andi: cukibabák kicsik és nagy!
hát amin 3an vannak az valami tünemény, Te találtad ki a beállítást??
iwiwen mindig van valami újítás, néha jobb néha rosszabb, én imádom pl. az ismerősök friss képeit, na az valami csúcsötlet volt!
Szamy: már pont akartam kérdezni merre jársz

mi is ezért vagyunk kisziszák!!!

reggel különösen nagy nyivákolás meg sikongatás van, imádom a reggeleket, APa még itthon csajok az ágyunkban, persze eszünk is közben
Demoniq: gratu huginak
Anny: remélem babakocsi rendben lesz! bár kicsit gyanús...de hátha csak olyasmi van amit
Banika írt
Myra: jobbulás jányoknak, milyen bogyót adsz?
iwiwre nekem ment tegnap a kép
Banika: pá-pá cuki, és tényleg csak akkor használják?