Hali!
Bébikomposokhoz csatlakozva, eddig csak jót tudok mondani. Levi imádja, gyönyörűen fut vele, megtanulta, a "jössz anyához" mondatot, már komp nélkül is érti. És nem mellékesen csak így tudok főzni picit. Szóval nekünk tutira bevált!
Andi, köszi, és ott mennyibe kerül a 10x15 kép?
Hozzátápi, Levi is leállt teljesen. Illetve nem hittem volna hogy ezt valaha megéljük, de csak azt eszi meg amit mi. Szóval én a nagy tartsunk be mindent tankönyv szerint, a tejen és a tojáson kívül mindent adok. Mert a tejem sztem már kevés és napi 2 pelus meg még kevesebb, mert már itt tartunk. Szóval nem kell semmi csak az olaszos paradicsomleves, nagyi zöldborsólevese, stb. Ja és anya fél literes ikeás poharából nyomom az ivást....szupcsi, megy mindenhova, de legalább a gyerekbe is.
Bio: hát én egyszer olvastam egy képekkel illusztrált cikket, hogy milyen vegyszereket használnak a biotermelők....akkora blamázs, hogy nem vagyok hajlandó azóta a dupláját fizetni ekkora átvágásért. A piac nekem tökéletes, illetve húst, tojást és mézet a nagypapa termel. Onnan tudom, csak jó jöhet. Meg apumnak megvannak a beszerzési forrásai, ha kifogynánk, és olyan pipit hoz, hogy a leves leszűrésénél látom, ez tuti husi.
Nekem picit furi ez a zöldség és gyümi keverés tiltás, meg nem ihatunk kaja közben (félre ne értsd Kata, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak gondolja és ez így helyes, nem vagyunk egyformák) csak felnőttek elődeink is, meg hát, ha lenne tudományos alapja, az orvosi egyetemen gondolom csak megemlítenék vagy legalább kutatási témaként szerepelne. Mint a homeopátia: Nincs tud. alapja egy csomó orvos csak nevet rajta (sajna) de legalább már oda eljutottak, hogy egyetemi szinten is megemlítik, igaz vegyes véleményekkel.
Csengi, Emma nagyon cépek vagytok!
Betegeskedőknek jobbulást!
Mecsi, csak egy aprócska említés: ha fülgyertyáztok vagy hasonló fültisztító eszközt használtok, akkor ne cseppents anyatejcit, mert ezek a fülzsírt is eltávolítják a váladékkal együtt ami az elsődleges védelme a fül belső részeinek. Pont most olvastam hogy ezek után pár napig nem mehet piszok, por és bármilyen folyadék a fülbe, mert a dobhártya sokkal sérülékenyebb. Szóval tényleg jó az anyatejci, de kérdezz rá a dokitoknál. És külön gyógypuszi az elhúzódó betegségre Áronnak!