Sziasztok!
Húúú, hogy ti mennyit tudtok termelni, csak győzzön az ember visszaolvasni! De nem baj, örülök, h írtok, jó olvasni benneteket
Pici! Én már kidolgoztam magamnak egy jó kis stratégiát azokra az esetekre, amikor a párom elutazik és én egyedül maradok (mert már nálunk is jópárszor előfordult)...és így tök jól ki lehet bírni (bár hiányozni így is, úgy is hiányzik). Olyankorra ütemezek be egy csomó csajos dolgot: meghívok barátnőket vacsizni, beszélgetni, házi wellness hegyek...és az utolsó napokon meg már azon gondolkodom, h milyen finomsággal, ínyencséggel várjam haza a drága férjecském... a gondolatokat aztán a tettek (vagyis a főzöcske, sütkérezés) követik.

Nektek is hipp-hopp eltelik az a kis idő meglásd.
Nika! Mindenképp keresd meg kérlek annak a túrós finomságnak a recijét, mert ííííírtó guszta! A kisfiad meg ennivalóan cuki

(látom ti is süttök andi portáljáról

nekem is a kedvencek között van)
Törpiri! Látom-látom nagy az izgalom, türelmetlenség már...hát el is hiszem...engem is már majd' megesz a fene, h mikor írod már, h jön Lili!
Cat! Remélem most már megütöd a főnyereményt az 5ösön!
Nemlajos! Szép kis kiütéseid vannak, nem mondom! Sajnos ötletem sincs, h mi lehet, de remélem, h semmi komoly és mihamarabb elmúlik.
Sziszi! Örülök, h minden rendben veletek! Ugye most már megnyugodtál?
Asiye! Döglesztő a lányod ebben a csatban
Jujj, Lányok! Annyira, de annyira boldog vagyok! "Hivatalosan" is már belekezdtünk a babaprojektbe!!!!
Igaz, szerintem ez a hónap elúszott (betegségem miatt is, meg pé-kor nem tudtunk együtt lenni), de nem baj, majd a következő alkalommal sikerül (insallah)! Úgy örülök!!!! Már ezt is akkora lépésnek tartom!