Helló Lányok!
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem voltam, de nálunk is nagyon sűrűek voltak az elmúlt napok. Írtátok, hogy milyen nyűgösek voltak a bébik, nekünk is volt 2 nagyon durva napunk, kb. mára regenerálódtam valamennyire. Ja és hónap elején meló van, meg a suliba is meg kellett írnom egy dolgozatot, és mindezt nagyjából egy kézzel, mert nálunk is gyakori a szőranyázás
Mindenre nem tudok reagálni, de ami eszembe jut:
Orsi: nem semmi a te történeted, minden tisztelet a tiéd, hogy ennek ellenére sikerült a tejcsit beindítani.
Gjéti: a mi Marcikánk 2920 g-mal született, és tegnap 4300 g volt. Holnap lesz 6 hetes.
Voltam tegnap a nőgyógyásznál a 6 hetes kontrollon, minden oké nálam, minden tevékenység zöld utat kapott

Tegnap este megvolt az összebújás apával, kicsit féltem én is, de szerencsére nem fájt

Úgyhogy hajrá lányok, hamar elrepül a 6 hét.
Zsu: nálatok hogy alakul a napirend? Nálunk este egy 4 órás alvás van, a többi 3 órás, napközben meg inkább 2-2,5 órás evések vannak. Kicsit azért már hosszabodhatnának ezek a periódusok, elvégre holnap már6 hetesek leszünk.
Egy kérdés: a rota-vírus elleni oltást fel kell iratni receptre? Nekem a dokinő meg sem említette, hogy létezik ilyen.
Talán írtam, hogy egy kis szívzörejt hallott Marcikánál a dokinő, hétfőn megyünk a kardiológiára, drukkoljatok, hogy mindent rendben találjanak.
Julcsi: a fehér fal bámulása nálunk is be szokott jönni.
Mondjuk ma a zenélő-forgó maciknak is nagy sikere volt, így tudtam reggelizni
Nilabali-ról továbbra sincs hír?
Látom Andus és Elif se nagyon tud jönni.
Cumi: nálunk igényli Marcika, úgyhogy mi adunk neki.
Pizsama nálunk sincs külön, nincs is ilyen ruhadarabunk .
Igyekszem azért jönni, remélem most már csak könnyebb lesz, tegnap nagyon cuki volt manóka egész nap, reméljük, hogy az ilyen napok lesznek többségben. Ja, álommanót ide is!!! Főleg éjszakára, hátha egyszer majd akár 5-6 órát is alhatok egyben