Sziasztok!
Nagyon zűrös volt az utolsó munkával töltött hetem, így hétfő óta nem is tudtam jönni.
Kedden voltam a gerincgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nyugodtan belevághatok a hüvelyi szülésbe!
Véleménye szerint, a császárnak, mint hasi műtétnek még mindig nagyobb kockázata van, mint annak az esélye, hogy a sérvemmel történjen valami szülés közben. Annyit írt a szakvéleménybe (amit legközelebb viszek a nődokihoz), hogy elhúzódó vajúdás esetén javasolja csak a császárt. Direkt rákérdeztem, hogy ha a felesége lenne az én helyemben, akkor neki mit javasolna, és azt válaszolta, hogy ugyanezt. Azt is mondta, hogy mivel fekve fogok szülni, akkor a gerincem terhelésmentes állapotban lesz.
Tehát a pockorongsérvem engedélyezi a természetes szülést!!! Nagyon megörültünk a hírnek (bár lehet, hogy vajúdás közben máshogy fogok érezni..

)
Egyébként, tényleg érzek javulást a hátamban. Kevésbé sugárzik már ki a fájdalom a lábamba. Lehet, hogy használ az új csontkovácsom???
Tulajdonképpen, ez volt az egyetlen jó hír a héten. Amúgy minden nap az utódommal való "küzdéssel" telt, aki csütörtöktől szerencsére már be sem jött az irodámba. Jól összebalhézott az asszisztenseimmel is, akik a jövő héttől elvileg már neki asszisztálnának, de hát ilyen hangulatban...
Szóval, nagyon stresszes volt az utolsó hét, de lényeg, hogy elmúlt, vége!
Péntekre egyébként nagyon szép kis búcsúztatót szerveztek a kollégák. Kaptam egy szép virágcsokrot, és egy bérletet a csontkovácsomhoz. Volt süti, pezsi, minden. Nagyon aranyosak voltak!
Így legalább az utolsó napom szép volt. Nagyon furcsa volt a munkaidő végén úgy eljönni, hogy tudtam, több, mint félévig nem jövök újra.
Innentől kezdve csak Lucára koncentrálok, semmi másra! Barátnőzöm, babázom, stb. Csak pihi lesz a hátralévő 3-4 hétben.
Visszaolvastam, amit írtatok.
Tünemény!
Rajtad illetve a párodon teljesen kiakadtam! Borzasztó link pasi! Remélem, azért nem tűnsz el teljesen, szeretnénk rólad hallani. Nem jók ezek az állandó rosszulléteid sem. Vigyázz magadra!
Gyönyörű idő van, délutánra szervezek egy kis sétát a párommal!
Szép napot mindenkinek!