A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Viky!

Nekem 2005-ben készült a HSG-m és nem ismételtette meg a W. doki. Pedig tavaly volt az összes inszem+ a lombik!!
Viszont az más kérdés, hogy teljesen igaza van Ronynak, mert
szerintem is ennyi idő után már nem érvényes a régi HSG lelet.
Sőőőt a Szücs doki nézte egyszer, hogy régiek a leleteim, mondta
is amikor helyettesitette W-t.
babu69

Vevikk!

Ez a laptető nagyon jó jel :wink:

Kép
akire79

Tényleg laptető!

Ezt nem is néztem :)
Remélem bejön!!!
vevikk

Igaz, hogy régiek a leletek, de szerintem ha nincs gyulladás, vagy bármi olyan, ami elzáródást okozhat, akkor nem tudom van-e értelme megcsináltatni újra. És most Zeke is csak apa bacivizsgálatát ismételtette meg. Pedig lehet, hogy nálam a hormonos vv-t megismételhetné, mert nem tudom azokkal most hogy is állok. De ha ez sikerül, (márpedig így gondolom és érzem) akkor már mindegy egyenlőre hogy milyenek a hormonok, csak azokat nézegesse, amik a babának fontosak.
vicky79
Budapest III. kerület

babu!

Sajnálom nagyon ami történt veled:( Ez olyan szörnyűűűű!!!
Nem is volt semmi tüneted???

Sajt@
a hsg ébren megy :?

Eredményhirdetési sztorim :lol:
Jó korán ott voltam, már negyed 8-kor. Levették a vért és közölték, hogy a multhó péntek 13-án sok jó eredmény volt :D
Összefutottam egy másik fórum ismerőssel, beszélgettünk. A vizsgálóknál ültünk, aztán hallottam, hogy tanárúr behív valakit az irodájába. Nem is tudtam mi van eredmény vagy konzi, de azért inkább odaültem.Ki jöttek aztán engem hívtak...........alig láttam az idegtől, közben Kanyó doktornő ott poénkodott milyen sovány vagyok stb....aztán tanár úr így fogadott: gratulálok, Őn terhes!!!!
Húúúú alig bírtam megszólalni, dokinő látta, hogy remeg a kezem nem értette mi van mert hogy az elsőből is lett egy gyerekem, és tudom, hogy hülye vagyok, de egyszerűen ez van ilyen vagyok.
Mondta Tanár úr kérjek időpontot uh-ra mire kiétem a recepciónál nem tudtam minek is álltam oda :oops: aztán Irénke 2eszembe juttatta :lol: "
Utánna hazafelé még a metróval is majdnem tovább mentem :roll: annyira nem voltam magamnál !

Hááát azt hiszem ennyiiiiiii

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Ja, azt néztem, Vevikk jött, látott és győzött. Hajrá laptető, én azt se bánom ha te folytatod a babaesőt :wink:

Vicky!
Hát ez érdekes, ez az egy árlistájuk van és nincs más ár (csak még drágább). Lehet már régebben kifizették? Tavaly 34 volt, most lett 37. De jó lenne mi is így tudnánk árat emelni fizuba :D

Babu!
Nagyon sajnáltam én is azt a nőt, ennél még a nega eredmény is jobb, minthogy kétségek között lenni, vagy elvetetni, holott a baba volt a legnagyobb vágya :cry: Biztos nagyon megviselheti az embert. Bár ne történne soha ilyen senkivel :cry:

Akire!
De jó hogy előtűntél :D Hogy vagy?

Sajt@!
Uradat kügyed el a géptől, egyenjogúság van! :D Azért Te is majdnem laptetős lettél :D

Lányok, holnap este kell beadnom az Ovitrelle-t este 8-kor. Attól félek el fogom felejteni ettől parázok ma egész nap. Hétköznap az más, de szombat az olyan összevissza Nálunk sose tudom mikor mi van, összefolyik a hétvége. Kiragasztottam már mindenhova, ha netán eszetekbe jut, szóljatok már rám,ok? :oops:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Áfonyácska, gratulálok. Nekem 125 vagy hasonló volt az eredményem és uh-on 1 babát látott a doki. Így azt hiszem sorstársak lettünk. Remélem legközelebb is minden ok lesz.
remény73

ÁFONYÁCSKA
Mennyi idő volt mig behívtak 2 óra alatt megvan a vv eredménye nem?

VEKIKK
Naná hogy nem bontjuk meg sem a sort sem a sört, max alkoholmenteset szoptatás alatt mert jót tesz a tejcinek! :lol: :lol: :lol:

BABU
Öszintén sajnálom a sorozatos balszerencsét, bár ez a szó már kevés is ide. Tényleg igazságtalan és szemét az élet. Annyi olyan nővel találkozom aki egyszerűen nem érdemli hogy anya lehessen köztük a főnökömék..... :roll:
Csak dísznek vannak azok a szegény gyerekek. :? :? :?

Csajok én bevállalnám a hsg megismétlését ugyanis én feleslegesen csináltam végig az inszemeket mivel időközben egy gyulladástól elzáródtak a petevezetőim.

AKIRE
Tecc a sorrend. :lol:

RONY
Színes vagyok? de remélem nem kétszínű! :wink: :lol:

dita75

RONY
Azért Vekikk előtt jöhetek én? :oops: :roll:

dita75

Én mindenképpen emlékeztetlek. :lol:
Nekem azt mondták a BMC-ben, hogy no para, lehet az fél9 is :lol:
(én is rögtön azt kérdeztem, hogy hogyan nem fogom elfelejteni?)

Velem semmi sincs, mostmár nincsennek mensis tüneteim (tegnap még nagyon voltak), mostmár csak a derekam fáj...
ja és sokat pisilek, de az nálam normális (sajnos), eleve min. 20-25x pisilek 1 nap, ha nem többször, éjszaka minimum 5x, szóval ezt nem vehetem jelnek.
De nem is keresem a jeleket!

Kép
akire79

Dita!
Há' má' hogy a búbánatba ne következhetnél Te is :wink:
Elsőkézből szeretném megtudni az eredményt 8)
Hogy kétszínű?? Majd személyesen eldöntöm :lol: Tényleg, ne kerüljük már el egymást. :P

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szerintem is jó a sorrend, cak Vevikket hagytam ki :oops: :oops:

Kép
akire79

Áfonyácska:
Nekem volt már hsg-m, remélem nem jut eszébe a Szűcsnek, hogy ismételjen... Elég rosszul tűrtem.
A sztorid nagyon tetszik, az "elvarázsolt" állapotod pedig biztosan megértették.

Roni77:
Pontosan mi is az a laptető? Csak sejtem...
A telefonodba írb be emlékeztetőnek a beadást, akkor csak meghallod időben, hogy jelez.
sajt@

sziasztok csajok!!!!

Áfonyácska!!!!!öszintén örülök hogy sikerült a kis tesó !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: majd ird mikor lessz uh!!!!!! :lol: :lol: :lol:

dita:mennek a drukkok :lol: :lol: :lol: :lol:

sajt@:ébren megy a hsg!neked volt már????

akire79:gondolok rád is nagyon!!!!!!!!!!!

Vasikáé:hétfön megprobálom elintézni a pappert remélem sikrül ha mégsem akkor marad a normál verzió
:lol: :lol: :lol: kaptál már időpontot?kaáliba mész jól emlékszem??

Kép
sting1982

nem tudom ki irta hogy hsgje 2007vagy 2008de szerintem az a biztos ha megvan!!!legalább ezen sem kell idegeskedni!!!!!!bár ha nem muszáj akkor nyilván nem veti magát alá az ember!!!!!!! :? :? :? :?

Kép
sting1982

kedden ki jön??? :lol: :lol:

Kép
sting1982

rony:a telo jó ötlet emlékeztetőre állitsd be!jó hangosra :lol: :lol: :lol: de tuti nem felejted el!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

engem se hadjatok ki a sorból!!!!!!!!!!bár még van elöttem egy kis út a sikerig............... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
sting1982

Rony77
az injekciót jól tudod, csak mivel nagyon kevés volt a vér mennyisége és elég vastag a nyálkahártya így azt mondta, hogy ez nem lehet 3.nap, ez csak 1.nap.... mondtam neki, hogy ezt én nem tudhatom, ő látja az igaz hogy nem sok van, de nekem akkor is 3.nap....
na mindegy dokival nem vitatkozunk, tény hogy nem ömlök, mint szoktam, és hát csak jobban tudja.

vicky79
hát megnézhetted volna én örültem de nagyon , a doki meg megengedte kivételesen hogy apa is bejöjjön megnézni, akkor még lent volt a fsz-en.
lukacsne
Fót

Osztottam, szoroztam - a végeredmény szerint mindenkire babásodás vár!

Kép
sajt@

Lukacsne:
egy időben küldtük az üzit, de mégis te nyertél! :)

Olyan fura, mindegyik doki mást mondott az 1. nappal kapcsolatban. Az egyik szerint az első kis vérzéstől kell számolni, a másik szerint, a pici vérzés nem számít bele. Ki érti ezt?
sajt@

sajt@
nekem a saját nőgyogyóm azt mondta hogy már a pecsételés is számít, Szűcs doki azt mondta az nem vérzés.....
hát ahányan vannak annyit mondanak, igazodj el rajtuk...
lukacsne
Fót

Ház ez az!
sajt@

lukacsne:szia!üdv itt a csapatban!
vérzéssel kapcsolatban(bár nem tudom pontosan mivel kapcs irtátok) nekem is azt mondta szűcs doki hogy a pecsételés, barnázás még nem számit mensinek :? :?

Kép
sting1982

Visszatérve egy mondat erejéig az élettársi nyilatkozatra:
Az első inszeme, a Forgách Intézetben végezték, ott mondta a doki, hogy szükség van rá és kb. 15e Ft. Ill. másik megoldás, hogy bemegyünk a tanácsba, mert az ingyen van (ilyen szavakkal mondta). Hát én felhívtam a polg.m.hivatalt, hogy kihez kell menni a nyilatkozattétel miatt, mire közölték, hogy ők ezzel nem foglalkoznak, csak a közjegyző, ami 15e (na gratula!)
Mérgünkben bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz és ingyen összeházasodtunk :)
Úgyis megígérte a párom, ha már öt éve ismerjük egymást feleségül vesz. Mi így oldottuk meg :)
sajt@

Sziasztok!

Rony, köszönöm a drága szavaidat, nagyon aranyos vagy. Ígérem hogy előbb utóbb talizni fogunk. Mennek a drukkok hétfőre, és az azt követő 9 hónapra.

Rozus, nagyon aranyos vagy, köszönöm. A nő a druszám, őt is Zsuzsának hívják, én is beszélgettem vele, épp rossz hírt kapott, a második lombikja sem sikerült. Tényleg nagyon nem semmi egy nő. Irigylem érte. Neki is ugyan ezek voltak a problémái, magas FSH és 44 éves kor. Mégis már a 2-ik lombikon van túl. És szerintem meg is tapadt volna neki, csak egy izgága, és nem nyugodott. Ha feküdt volna, biztosan sikerült volna neki. Ő keményebb volt mint én. De, nekem még ehhez sem adott esélyt a doki, mert azt mondta hogy nem tud segíteni. Sebaj, majd meglátjuk mit mondanak mások.

Áfonyácska, G R A T U L Á L O K !!!!!! További szép hcg szintet kívánok és kellemes szívhangot.

Trix, nagyon szép a vonalzód, csak tényleg tedd be az aláírás-hoz, így mindig ott lesz, nem kell külön be helyezned. Puszillak. Szépek a picurjaid. Én is megnéztem a sztárfotót. A többit is várom.

Dita, Kívánok neked legalább 250 fölötti hcg-t. Egyébként kicsit korán keltél fel az ágyikóból. Trix például azt mondta hogy sehová sem ment amíg el nem kellett mennie a vérvételre. Légyszike, pihenj.

Heni, én is sört olvastam a Dita hsz-ban. Elgondolkodtam egy pillanatig, de inkább olvastam tovább, hiszen szépen betermeltetek ma is és nem akartam lemaradni. Amikor olvasom hogy félreértetted, vissza lapoztam és olyan jót nevettem, mert ezek szerint én is félreértettem. Ez egy ilyen nap volt.

Böbe, csütörtökön megyünk a Cirisbe. Szoríts nekünk. Én azért szorítok hogy megkapd a papírt az önkormányzatnál és hogy fájdalommentes legyen a hsg. Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sting1982:
pl. a 2-3. napi ultrahang miatt, ill. a 3.napi vv szempontjából
sajt@

Lukacsne, nekem is volt méhen kívüli terhességem. Borzasztó volt, azt hittem itt a vég, meghalok. Te nem érzel semmit? Lehet hogy nem is az? Valaki ma írta hogy látta egy műsorban egy nő kihordta a méhen kívüli gyermekét. Ha nem halt el, talán még van remény. Erre csak tud valamit mondani a doki, nem? Erre nagyon kíváncsi leszek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikáé:ciris?kivánom sikerüljön egy gyönyörű kis manókát "csináltatni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sajt@aha de nem akartam ám belepofázni.... :oops: :oops:

Kép
sting1982

Vasikáné:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult veled...
Rengeteg erőt és optimizmust kívánok a folytatáshoz. Ne add fel amíg minden lehetséges utat meg nem jártál, annyi meglepő és csodálatos történetet hallotunk már - miért ne sikerülne?
sajt@

sting: ugyanmáá, hogy is pofáznál bele! Elvégre ezért létezik a fórum, nem?
Örülök, hogy rábukkantam, sok dolgot meg tudunk beszélni itt, amit talán az orvosnál nem (vagy pl. elfelejtem megkérdezni).

Különben meg, amikor meglátom a fehér köpenyt iQ mínuszba megyek át és nem jegyzek meg semmit, nem fogok fel semmit - annyira parázok (ezért szoktam notesszel, tollal, előre leírt kérdésekkel felkészülni, nekem ez segít).
sajt@

sajt@:jó kis házasság a tiétek!a bosszú állók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szerintem azért én megprobálom hátha sikerül !jucusnak sikerült!
ő azt mondta eü ellátáshoz kell !te mit mondtál hogy kérdezted??

Kép
sting1982

Inszemhez
sajt@

egyébként én is kicsit leblokkolok ha nem is látok fehér köpenyt elég ha már csak rá gondolok a korházakra!jó ez a tollas megoldás.....nekünk ez való :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha lukas az agyunk de szerintem mindenki kicsit ilyenkor feszült! :oops: :oops: én biztos :oops:

Kép
sting1982

szerinet nem kellett volna ennyire elmondani csak hogy egészségügyi ellátáshoz kell azt viszlát!!nem valami segitőkész embert fogtál ki!vagy ez önkormányzat függőőőőő :? :? :?

Kép
sting1982

én meg pláne!

Lépek csajszikák, diplomatatatyók vannak a szemem alatt.
Minden szépet és jót kívánok!
sajt@

háát, lehet, h. tényleg nem kellett volna túlragozni.
Mostmár mindegy :) Csak elvettek feleségül!!! :wink:

Jóccakácskát! :)
sajt@

végülis... :lol: :lol: :lol: :lol: elvettek ez a lényeg :lol: :lol: :lol: :lol: aludj jól!!!

csézjang: drágám te merre csavarogsz???? :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

nah jó én is mentem aludni és C.S.I-t nézni!jó éjt mindenkinek :lol: :lol:

Kép
sting1982

Böbe, sajt@, nagyon kedves tőletek, ez nagyon jól esett. Mindent megpróbálok, megígérem. Ti sem hagyjátok ám magatokat.
Böbe, te meg harcold ki azt a papírt. Meg se említsed hogy a BMC-ben közjegyzőt említettek. Mondd azt, hogy neked ez kell és ennyi.
Pusszantalak.
Mikor is mécc hsg-re?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

A hsg vel kapcsolatosan szeretnék írni:

Vicky79 írta, hogy ha nincs közben gyulladás, akkor nem kell megismételni, vagy valami ilyesmit írt..

Pont ez a baj az egésszel, hogy NEM ÉRZED meg, ha valami gyulladás volt legbelül,és elzáródsz, jó ez alól kivétel, ha tényleg mondjuk fájdalmaid vannak, vagy hasonló

Sajna nekem is ez volt, "marokszámra" szedtem a fogigátlót, és mikor babát szerettünk volna akkor derült ki, hogy tök feleslegesen, mert ki tudja mikor volt valami gyulladásom, és azóta elvannak záródva a petevezetőim.
Sosem volt semmi felfázásom, vagy akármi, amikor gyulladásra gondoltunk volna.

Úgyhogy szerintem ha mégegyszer elküldenek hsg re valakit, csak örüljön neki, hogy ha esetleg mégis közben elzáródott, akkor nem kell végigcsinálnia az inszemeket potyára jó sok pénzért....Mondjuk megértem a negatív érzéseket ezzel kapcsolatosan, mert nekem sosem fájt annyira semmim, mint akkor a hsg, azt hittem meghalok.

Bocs, ha valakit ezzel elijesztettem, de én örültem volna neki, ha valaki akkor elmondja, hogy ez qrvára fog fájni, mert nagyon elegem van már abból a szóból, hogy "KELLEMETLEN" lesz csak. Köszi szépen.......

Tényleg ne hari, ha valakire a frászt hoztam, az is lehet, hogy nekem azért fájt annyira, mert mindkettő zárt volt..

Puszi, jók legyetek, Ditta készülj a névnapomra!!!!! :lol: :lol: :lol:
Utána ki a következő akinek eredményhirdetése lesz?

Áfonyácska, köszi a történetet, nagyon aranyos, úgy örültem neki, és kellemes pocakosodást kívánok neked.

Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jo reggelt mindenkinek!!Udvozlom az ujakat,olvaso uzemmodban vagyok,most 2 nap nem volt idom,alig birtam visszaolvasni!!!!Remeny,Afonyacska, hatalmas gratula!!!Vigyazzatok magatokra!!!beindult a babaeso!!!!!! Az Aha modszerrol annyit,hogy hiaba nagyobb az esely a beagyazodasra,nem minden esetben alkalmazzak.En sem ertem miert,de az orvos es a biologus donti el.Babu!!!Oszinten sajnalom amin keresztul mesz,de a pozitiv oldalat nezzuk,van eselyed a spontan babocara!!!Kitartas!!!!Vasikae!!Sok sikert a Cirishez,nekunk is ez volt a 2. amit valasztottunk volna,de a ferjem biopsziaja miatt a bmc-t valasztottuk,mert akkor meg azt hittuk egy helyen elvegzik,persze kozben kiderult,hogy nem,na de mindegy,kitartas,es mindenkepp irjal milyen volt az elso konzi,meg minden!!!Trix,Vevik,Dita...vigyazzatok magatokra!!!!Rony!!!Ne felejtsd el a szurit!!!!Irgum-burgum!!!!!Akire!!!En is tamogatom a talit!!!!!!!Majd ha legkozelebb felteszed a tablat beirnal engem is? Mindenkinek jo hetveget!!!!!udv Zoe
zoe33

Sziasztok, csajok!

Zoe, nagyon édes vagy, köszönöm a drukkot. A BMC sokkal olcsóbb, és ha nem zavarnak el, akkor tartsatok ki. Én nagyon bíztam bennük, de sajna nem akartak velem foglalkozni. Nem baj, majd a Ciris-ben meg tudom hogy tényleg kilátástalan az óhajunk. Mindenképp jelentkezem, mert hála Istennek nagyon sokan vagytok akik szurkolnak nekünk. :lol:
Pusza mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép
Kép
Kép

Sziasztok!
Íme a tábla.
Aki szeretne bekerülni, küldje el nekem légyszi az adatait, hasonló módon.
Zoe!Bocsánat pont most láttam hogy írtál :oops:
Elküldöd az adataidat?
Csézjang!Ne hari, nem találom, a hsz-t, amiben leírtad az adataidat.
KISMAMÁK!
Ha megengeditek csak a betöltött 12. hét után teszlek át Titeket a kismamákhoz --- babonából :P

Kép
akire79

Ja és az orvosoknál még nem javítottam mindenhol W. dokit, csak akinek véglegesen kiderült, hogy kihez került!

Vicky!
Akkor Te véglegesen Zekéhez kerültél? Vagy csak az inszemet csinálta ő?

Kép
akire79

Igen,leirom. Eger,kor:33,kiskatonak,2.lombik aprilis,orvos:Dr Szucs Z Koszonom szepen. Zoe
zoe33

hello lányok!

HENI:tök valós dolgokat irtál le hsgvel kapcsolatban!inkább legyen meg de azt ténleg szerinetm nem érzi senki ha el van zárodva a vezeték és a sok inszemre meg kiadja a pénzt az ember!!!!!!
pusza neked!!!

akire:sajnos még nem haladtam a táblázatban de hsg után......hajajjjj babaeső lessz csak!!!!!!!!!!!!!!mindenkinél!!!!!!!!!!

Vasikáé:igyekszem a pappert elintézni nem fogok feleslegesen dumálni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

ez a táblázat ténleg szuper!erőt merítünk (mi még nem babások)hogy mennyi betegség után is sokan babásak!(endo,pco elzárodás) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Zoe!

Beírtalak a táblába, legközelebb Te is benne leszel! :lol:

Kép
akire79

Koszi szepen Akire!!!Mar az elso lombiknal is gondoltam megirom neked,hogy irjal be.... na majd most!!udv Zoe
zoe33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?