amúgy mit tudhatunk rólad? van gyereked? hány? fiú? lány? és legfőbben: mi a technikád, hoyg mindig türelmes maradj? adj tanácsot, hoyg a szerencsétlen kisgyerekek ne szenvedjenek már annyit! Zsuzsa
2004.01.05 23:19
) 2004.01.06 00:17
Szóval kérdés, hogy amikor 5 éves gyermekedet otthagytad, mondtál-e neki valamit, vagy csak szó nélkül sarkon fordultál. Ha azt mondtad, akkor maradj itt, akkor nem is várhattad, hogy utánad menjen. Ha azt, gyere haza, ahogy tudsz, akkor logikus, hogy nekiindult. Szóval én biztos nem hagytam volna ott, ehhez amúgy is túl aggódós vagyok. De ha már így esett, igazából az is lehet, hogy megdicsértem volna, amiért ügyesen hazajött.
A páromnak meg megmondom, alkalmazzon inkább lelki terrort, azért nem fogják följelenteni. Vagy igen?
2004.01.06 00:56
, de akkor is, még ha hiánya is van annak a gyereknek, azért akármit akkor se engedhet meg magának, illetve nekem nem kellene megengednem neki! Végül nem lett nagy ügy belőle, hamarabb otthon volt, mint mi - naná, neki nem kellett minket keresgélnie
-, és csak annyiban éreztettem vele a neheztelésemet, hogy kértem, mondja el az apjának, mi történt. Persze nem mondta el, szégyellte.
, pimaszok is a gyerekeik, tisztelet a kivételnek
-, és ez eddig bevált, hogy néhány méterrel leszakadva, de utánam/utánunk oldalog. (Kivéve azt a néhány esetet, amire az előbb utaltam, de végülis olyan már régen volt, azok hatására vettük alaposabban "kezelésbe" Teót.) 2004.01.06 08:14
, az öcsémékre nyáron a rendőrséget hívták ki, mert sokat sítr az akkor 10 hónapos, amúgy féloldali hangszálbénult fiuk - el tudjátok képzelni azt a hangerőt
ami zavarta a tisztelt szomszédokat!?
a másikat próbáltam ráadni, mire kitört a palotaforradalom, hogy nem jön. SAjnos az elvek embere a drága
, ezért ilyenkor nincs az a megvesztegetés, amire feladná. Patt helyzet: ha várok teszem azt egy órát, a kicsi elalszik, és ebédidő is lesz, ha nem megyek, akkor a kicsi aznap nem lesz semmit levegőn...na ekkor apja bölcs
döntést hozott, maradjon otthon vele. (baromi dühös lettem, mert így megtanítja, hoy hisztivel eléri a célját). JA, és kihagytam, hoyg fogta a csizmát, és odavágta az üveges szekrényhez, erre eldurrant az agyam és kapott egy fülest. (maki, le se írd amit akarsz, szószerint tudnám idézni) 
2004.01.06 12:17
) Őszintén szólva kezdem belátni, hogy a fiam abszolút nem nehéz eset, pl ha kakit kenne a falra - hát ezt el sem tudom képzelni. Őnála a pimaszkodás az, amitől eldurran az agyunk, ilyenkor tenyérbemászó tud lenni. 2004.01.06 14:13
A férjem általában egy óra alatt teljesen kifekszik tőle. Szegény, az ő szelíd természetével nehéz lehet kezelni egy gyereket, aki majdnem olyan temperamentumos, mint én. Ennél csak az a rosszabb, ha egy nagyon temperamentumos apuka elvesz egy galambszelíd nőt, és az apukára hasonlító utód az ujja köré csavarja szelíd mamáját. Ilyet is láttam már, hát nem irigyeltem az anyukát.2004.01.06 14:28
2004.01.06 21:14

2004.01.07 12:03
Amúgy már kapunk levegőt, csak a hiszti meg a köhögés nem múlik! Pedig úgy mennék már szánkózni vele, hátha akkor kicsit kifárad, de amíg ilyen ótvarosan krahácsol, nem merek nekivágni...meg lehet hogy elszunyálnék szánkóhúzás közben! Amúgy minden elismerésem a nagyfiadnak!
Belevaló kispasi! 2004.01.08 00:29
Amiota megvan a fiam, 1x voltam 1 este moziban 1 baratnömmel, 1 este pedig kajalni 1 baratunkkal. Nos, ezeket hallgatom egyfolytaban, mert Neki kellett mindent csinalni itthon az alatt a par ora alatt... Természetesen abba bele se gondolt, hogy MINDIG én csinalom ezeket a dolgokat... Ha el szeretnék valahova menni, jön az oktatas, hogy nekünk együtt a legjobb, stbstbstb, ö ezért nem megy sehova. Tegnap vééégre sikerült elzavarnom sielni!!!
De jo is volt...Na jo, nem ezért jöttem. Puszik.2009.03.13 22:09
2009.11.15 11:41

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|