Petra
De durva! Na, fő, hogy nem a Tiéddel volt baja. S arra - a Tiédre- akkor már nem mondott valami bíztatót?
Bizony. Van, hogy éjjel is kell műteni...
Andi
Én a napokban adtam nekik biobulátát. Én is azért, mert az nagyobb, meg tudja fogni. Nem gyűrték a szájukba, Márkó egyszerűen nem is volt hajlandó foglalkozni vele -egész pontosan megijedt tőle

és majdnem sírva fakadt

, már görbült le a szája!-, Milcsinek megmutattam, mit kell csinálni vele és hősiesen majszolgatta, de nem igazán ízlett neki
Banika
Milyen joghurot adsz nekik? Írtad a múltkor a trapistát, tettem is a kajájukba pár napja. Bejött, köszi

És Binyeknek

is köszi a Himalája só ötletet. Imádjuk azóta mégjobban a főziket
Márkóm 5-kor keltette Anyukámat, meg engem és Milánt is, de minden elvem ellenére bevittem magamhoz Milcsit, mert olyan kómás voltam, hogy képtelen lettem volna felkelni. Rádiós órát, ami villogott beállítottam, közben úgy tűnik, ébresztésre is beállítottam, így diszkóra ébredtem 00:01-kor, majd 01.20-kor a szomszédunk elment valahová és bár már az új házra! milliókat költöttek, a vacak garázskaput még nem motorizálták, úgyhogy jó hangos, anyám azt hitte, épp betörnek hozzánk, úgyhogy jó nagy zaj megint, gyerekek ébredtek, visszalatatás, brrrrrrrrr, én meg hulla vagyok

De most jön a masnikötögetés
Maryskáról

még este kaptam hírt Apáról, hogy nevetgél

Reggeli hírem még nincs.
Nyuszikám

, tedd a mostani pocid is! Naggyon kíváncsian várjuk! És gyere a 4D UH után, tedd a képet és mondd a nemeket

De jóóóó lesz Neked!