2004.04.09 11:25
Nektek is nagyon kellemes ünnepeket!
Hogy megy a suli amúgy?
2004.04.09 13:55
pici víz és fél üveg gyümölcs vagy turmixolt gyümi. ezt viszont rettenetesen falja, tegnap megvettük végre az etetőszéket, úgyhogy fel is avattuk 

!
ilyen véletlent
! Akkor a jövő utáni héten, ha jól tudom akkor lesz megint, összefuthatunk
!
, holnap megyek jogra, attól jobban tartok, remélem meg lesz.
!!! 2004.04.09 17:41
Éppen ezért szeretnék minden rizikófaktort kiküszöbölni, nehogy Marcus is így járjon. Persze tápszeres babaként ez sokkal nehezebb
Egyébként én is filóztam a Sinlac-on, sok embertől hallottam, ezért volt furi, hogy azt mondták, hogy csak gasztros írhatja fel. Jövő héten kiderül.
De nem ennyire, ilyen szarul soha nem voltam 30 év alatt, vagy nagyon nem emlékszem már rá. De már javulok
Csak így tovább!
Nem lehet, hogy a babócának olyan foga jön, ami miatt semmi evést nem kíván???
2004.04.09 19:07
És kiscipőt is kapott, nagyon jól nézett ki

Mellékelek is róla képet
Én is allergiás vagyok, szénanáthás, ezért is jó, hogy megtudtam: van HA tejpép is. Szabad kérdeznem, hogy a pajzsmirigy-túltengés milyen tüneteket okoz? Mit érzel, miért vagy rosszul? Én erről semmit sem tudok, bár magáról a betegségről már hallottam. Miért tombol a szülés után?
Szigorlathoz gratula!!!
Beninek boldog 8 hónaposságot 

Képzeld, ma mi is félórát álltunk sorban a gyógyszertárban, pedig az itteni lakótelepi nagyon üres szokott lenni. De olyan béna volt a gyógyszerész nő, jó mérges voltam én is!

2004.04.09 19:58
. Zit Benijének utólag is gyógypuszi a már majdnem gyógyult kezecskéjére.
2004.04.09 20:08
, viszont jön dédimama, aki még nem látta élőben a királylányt (600 km-re lakik 83 éves)
) kívánok és mellé sok-sok napsütést! 2004.04.09 20:34
.Kicsit összeszaladtak a dolgaim, szerencsére a náthából kezdek kikecmeregni.Robó szerencsére nem kapta el a náthát, aminek nagyon örülök. Egyre huncutabb, egyre több helyet fedez fel magának mászkálva.
".
:
, természetesen egy szép locsolóvers keretében
.
: 2004.04.09 20:52
hír, vagy
hír. Kiváncsi vagyok, hogy boldogulunk egymással. Még addig megpróbálok jönni. 2004.04.09 21:32
2004.04.09 23:52

Majd teszek fel képet is, de úgy akarok, hogy a kisasszony is benne legyen.
, amikor a hozzászólást írtam, éppen egy sikertelen kísérlet után voltunk, ezért voltam depisebb.
Pl. ma kiderült, hogy a répát sem szereti. De holnap is megpróbálom, hátha változik az ízlése.
Szopizni rendesen szopizik, úgyhogy ezzel nincsen baj, de nem igazán hízik (bár szerintem ez annak köszönhető, hogy irtó sokat mozog). Nem is megyek tanácsadásra, csak egy hónappal az előző méricske után.
Anyatejberizs elkészítési ötlet tetszik, én is kipróbálom.
, majd talán a husi ízlik neki), hogy kapjon mást is. Nálunk a védőnő és a dokinő sem mondta, lehet, hogy azért, mert ők nem egyeztek meg a gyártóval, és nem kapnak utána jutalékot (hú, de gonosz vagyok

, ugye nincs sértődés?
).
Viszont habtapi.
Locsolkodni mi sem szoktunk, a csengőt is kikapcsoljuk ilyenkor.
Pannának jobbulást!
Remélem, hogy tényleg csak a fog a ludas. Gratula a felálláshoz!
Zsoltinak boldog névnapot!
Jó anyukázást!
Jó utat!
Remélem jobban vagy. Terhesség alatt miért volt jobb? (Vagy miért lett rosszabb szülés után?)
Szinte a nyálam is csöpögött!
Lizi gyönyörű, és nagyon szépen fejlődik!
Mi is voltunk kint, de csak egy órát, mert utána varrtunk.
Üdv köztünk!
Én mondjuk mostanában elég ritkán jövök, de a többiek is barátságosak.
Bocsi mindenkitől, akinek nem írtam, de már háromnegyed órája olvasok és gépelek, és már nagyon kéne menni lefeküdni.
). 2004.04.09 23:53

2004.04.10 07:32
És nagy-nagy gratula a felálláshoz!!
2004.04.10 07:56
Tündérséggel kapcsolatban teljesen értem, miről beszélsz.
Ajándék ügyben sajna nem tudok segíteni. Kicsit megkésve, de boldog öthósságot Nikinek!
), de az az igazság, hogy én nem szoktam a hófordulókat nézni, mert nem tudok minden nap jönni, és így biztos kihagynék egy-két embert, azt meg nem akarom, így ronda módon mindenkit kihagyok. Úgy látszik, ez rossz stratégia, akkor majd változtatok.
Remélem nincs harag! Jó utat nektek is!
(Tojásból kibújó csirke nagyon jó!)
2004.04.10 09:48
2004.04.10 15:36
.
.Ugye jobban van már a kezecskéje és tudja a kölnit fogni vele?
.Én nem felejtettel el a köszöntést, csak tegnap nem volt időm , bocsánat!!Viszont most annál nagyobb szeretettel köszöntöm Benit
.
. Írj mgatokról légyszi.
. Nagyon boldog 7 hónapot kívánok neki, és egyben boldog névnepot. Micsoda nagy ünnepekek ezek egy napon
.!
.
2004.04.10 22:46
2004.04.12 14:08
(2 hélt alatt nem is rossz)
! 2004.04.12 17:37
Ádám is nagyon hamar kinövesztette a másodikat, alig 5 nappal késöbb jött ki,mint az elsö.
)
Ja, és én sima folpackot teszek a tetejére amig megfagy, szerintem igy is jó.
Remélem a 8 napba még azért beleférek

2004.04.12 19:15
2004.04.12 20:59
2004.04.12 21:41
2004.04.13 07:35
Nagyon sokat sírt, féltem hogy már kiszárad szegény
Úgy tűnik, hogy a foga bántja, bár a Dentinox semmit sem segített
Éjjel 1-től 2-ig szenvedtünk, utána már szopizott. Reggel sem ment a kajci... Hát remélem, nem fogja abbahagyni Zsoltika a szopizást 

Kép felrakásban gond lehet, ha túl nagy a kép, le kell kicsinyíteni (mármint méretileg), úgy már biztos sikerül
Az ülés is biztos menni fog. Zsoltika még csak ritkán mutatja be az állás tudományát
Inkább kúszik-mászik. Fogakhoz gratula, már én is örülnék, ha kibújna... 2004.04.13 07:48
tele vagyunk játékokkal és édességekkel (ez utóbbinak nem örülök annyira
). Képzeljétek, szombaton forraltam ugye a vizet cumisüvegben Fanninak és amikor már szépen lobogott elejtettem és ráömlött a lábamra. Asszem az életem is lepergett, könnyem kicsordult, azonnal le a gyatya, hidegvízes törcsi rá....no lényeg, 2 elég csúnya seb lett a combomon, még mindig csúnya, de már alakulgat. Gábor elrohant az ügyeletes gyógyszertárba és hozott rá vmi sprayt. Belegondolok, mi lett volna, ha nincs rajtam gatya??
Bele sem gondolok...ha ez vele történik...
Remélem jobb idő lesz addigra!
2004.04.13 08:04
- de sajna őt is megviselni a fogazás
2004.04.13 09:20

De jó lesz nektek Egerben
Remélem, addigra Fanni si meggyógyul! 
biztos nem fogja abbahagyni a szopit, csak nagyon bántja a foga. Sok puszit küldök neki!
Boldog 7 hónaposságot ügyesen álló Zsoltikának!
ha visszakeresel, 2 hetente tuti találsz egyet

No meg utána már nem is mérem olyan gyakran
No és a szigorlathoz persze
Merre jártatok?
Szerintem 1 éves korig az anyatej a legfőbb táplálék - már ha megoldható persze. Közben persze 6 hós kortól próbálkozni illik más kajával is, merthogy szüksége lesz rá lassan (van akinek előbb, van akinek később). Ha nem kell neki, akkor 2-3-4 nap után megint. Az se jó, ha megutálja az egész szitut az erőltetés miatt, nem?
Mászás, fog, szuper
Az a fagyasztós trükk jó 5let!
Remélem, minél előbb a régi leszel!
2004.04.13 10:43
Lizi egyébként gyönyörű
Marcus csak a családban gyűjtötte a tojásokat
Ja és kapott egy nyuszimobilt
Nálunk is hamar kijött az alsó két fog, de már a felsők is beindultak, bár még nem látom őket. Marcus 2 hét múlva 6 hós lesz pedig
Annak örül mindenki a legjobban. Régebben aranyat vettek a gyerkőcöknek. Ha kislány a babó, akkor még a fülbevaló is elmegy. Mi május 23-ára tervezzük a keresztelőt.
Nekem sikerült Marcus 5 hetes korában ugyanígy járni, mindkét lábamra ment, a balra jobban. Még most is látszanak csúnyán a hegek, hiába hűtöttem, hetekig fújtam
De reméljük, hogy Zsoltika hamar túljut ezen a perióduson.
És látod, a kislányod tudja, hogy nem csak finom parfümmel lehet locsolkodni ;-) 2004.04.13 16:39
!!!!
Jól lebetegedtünk mindannyian, mert az unokatesó az oviból haza hozott valami ajándék bacit
Még Apám és Anyám is beteg lett, úgyhogy tök viccesen néztünk ki egy hétig. Laca első betegsége
Ja és most nem eszik semmit=nem is hízik, fél a kanáltól...egyenlőre csak szopi van. 
2004.04.13 17:54
Bútort keresünk, munkát keresünk, lakást nézünk, így nagyon el vagyok veszve

Hál'Istennek nem lett komoly baj, csak egy rakat vágás a kezén. 

Majd teszek fel róla képet, ha átküldi nekem anyu, mert most Pesten vok, nem otthon.
2004.04.13 20:42
2004.04.13 21:25
2004.04.14 08:36
A vakutól sajnos nem mind látszik jól, vaku nélkül viszont nagyon homályos volt a kép. 
2004.04.14 12:38
Na, most aztán írtam egy jó adagot, be is fejezem egyenlőre. Teszek fel egy-két képet is. 

2004.04.14 15:40
.
.Így még a mászást sem tudtam megörőkíteni és a felállást sem.
.Biztosan jó volt, hogy levették pár napra a terhet rólad és pihiztél egy kicsit.A rövid frizurát megnézhetnénk??A fenti képen nem igazán látszik.Kérdezni akartam már, hogy a kaki problémátok megoldódott már? Robónak is kicsit kemény még a széklete.
.Nagyon csini ebbena kis ruciban. Te is csini vagy, jó hosszú a hajad
.Ugye az egyik tojás Robónak küldi Nóri a locsolkodásért
?.Gratulálok a fogacskához.
.
.Nyűgimentes napokat kívánok. Amúgy a nyűgit én is a fogára(ami még nincs) és az időre szoktam fogni
. Kúszáshoz pedig nagy gratula!!
.Mozizás jó lehetett
.
.pajzsmirigytúltengés milyen tünetekkel jár nálad. Ez már soha nem fog elmúlni?
Locsolkodás
.
. Remélem Dávid jobban van már
.Sok helyen olvastam már, hogy a fogacska miatt nem akarnak enni sem.
.
.Majd írj tejcsiügyben mire jutottatok. Azért tedd sűrűbben mellre, az segít lehet.
. Keresztelő terén : nálunk márciusban volt. Nővérem lett Robó keresztanyukája. Tőle etetőszéket kjapott, de hasznos még szerintem ha nincs konkrét ötlet , akkor kisebb betétkönyvet nyitni neki. Még ha kisebb összeget is szántok rá, akkor is hasznos. Azért kérdezzetek rá, hogy mit szeretnének. betétkönyvet is kapott Robó, de azt hiszem nem lehet névreszóló, csak vmelyik szülő nevére nyitni. Nálunk pl a mami nevén van most.A templomok leírásán pedig jót mosolyogtam, mindkettő eltűnt
.Nikiek nagyon édi. A pancsis kép is nagyon jó.
.
. 2004.04.14 16:37

Hát nagyon örülök, és remélem, hogy a következőkkel nem fog ennyit szenvedni szegény Zsoltikám...
Zsoltika is mászik, naggyon el tud tűnni
Bemászik a fotel mögé, meg a polcokhoz és a TV-állványhoz mászik, kiszedi a CD-ket a helyükről, és már a fiókokat is megpróbálta kihúzni, egyenlőre eredménytelenül
Vigyázok, nehogy beüsse a fejét az élesebb szekrénysarkokba, íróasztalba... Bújócskázunk is: Zsoltika elmászik valamerre, én meg "keresgélem", aztán amikor megtalálom, van nagy kacagás 
Szoktam neki építeni tornyokat, azokat imádja döntögetni. És persze a régebbi játékok: a kis ládájában pakolászik, énekelgetek neki, melléfekszem (ezt nagyon szereti), mondókák és versek... Hát ennyi jut most eszembe.
Mi anyóséknál voltunk, összesen 5 csapat látogatónk volt kb. másfél nap alatt... Kicsit kimerítő volt. De hát ez van, mindenki kíváncsi Zsoltikára, pedig már voltunk lent 1x
Nagyon jók a képek, Beni igazi kis örökmoztó!!!
Ez a fogmosás igazi? Nálunk is jön a fogacska, gondolom kezdhetjük ápolni majd őket
Nagyon szép tojásokat festettetek! Ügyik vagytok nagyon! Gabi ugye ma már nem volt olyan nyűgi?
Bár a dokink szerint semmit sem ér, mi azért szoktuk használni, mert jóval egyszerűbb, mint a popsiban mérni. Ha jól tudom, a Braun olyan, ami babák fülébe is helyezhető. Biztos a többi is, de amikor mi vettük, erre direkt figyeltünk
Hogy megy a tanulás? Mászó Ákos
Közben párszor fel kellett állnom, mert Zsoltika eliramodott
A járókát is használjuk, de nagyon ritkán, pl. ha takarítok. 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|