sziasztok! az eslő napok nekem si katasztrófálisak voltak, főleg mivel a koraszülött intenzívről hoztuk haza a fiunkat. fura volt, mintha örökbe fogadtam volna, vagy császároiztak volna altatásban, és ugy kaptam volna egy gyereket, pedig hüvelyi úton szültem. de az elszakitott kb.2 hét miatt..a férjem mondta is, hogy 1 hós lesz a gyerekünk vasárnap, és 2 hete ismerjük..nekem ez a szülés utáni elszakitottság most is nagyon fáj, és hiányérzet. na a lényeg, h az első napokban én őt egy megoldadnó dfeladatnak láttam, és alig bírtam még szeretni-persze ez igy hülyeség, mert egész éjjel fennvoltam napokig, és néztem a légzésfigyelőt, hogy villog-e./minden lélegzetre, ill.mozgásra egyet villan/ aztán a férjem ételmérgezést kapott a 2. napon, és hozzá hívtam a mentőket-háziorvost, közben ott ordított egy éhes csöppség... a stressztől hirtelen nem lett tejem, tápszr meg még nem volt otthon..kétségbeesésembe hajnal 3kor felhívtam a gyerekorvos ügyeletet, h most mit tegyek, és igy adtam neki teát.volt egy szem babatea filter-minta otthon..
másnapra lett tej.
aztán az első 7 után áthívogattam anyukámat, és igaz, szóban azt mondta, ő mindent elfelejtett, de a gykorlatban előjött neki minden, és azóta rengeteget segít.és asszem hülyén csináltuk a férjemmel, h az első 7et 3asban akaretuk itthon tölteni. kellett volna segitség. csak már nagyon várt haza minket.meg 30 nm-es garzonban lakunk, igy nem tudott volna anyum hova félremenni, vagy mi félretenni őt, ha már "sok"

vagy egyátalán hol aludni.
szóval nekem még mindig nem rózsaszin minden, és én is lelkifurdit érzek emiatt, meghogy nem vagyok jó anya...meg félek, h a férjem megbánta h gyerekünk lett, tiszta "idegroncs" a kialvatlanság miatt...kb. 20 percünk van naponta egymásra...kicsit féltem a házasságomat...de ugye lehet túlérzékeny vagyok a hormonok miatt.
büfi: ja az baj, ha ugye alig büfizik, de leteszem, most is 9.20kor evett!!! és most hason fekve büfizett egyet..az jó, ha hason fekve tud büfizni igy, ugye? egész eddig szenvelgett álmában szegényke...
tegnap is hajszáritoztam 1,5 órán át a pociját..ha sírásra görbül a szája.mert ilyen 1 perces kihagyásos hullámokban jön rá a fájfdalom, és akkor feszíti az egész ksi testét, vörösödik a feje.., akkor fujtam rá a meleget, látszott az arcán, h megkönnyebbül.és igy általában 2 étkezés közét igy töltjük ki. apa meg álmos közben, és nem tud aludni..
nappal meg , amikor a bébi kisanygal, vagy fürdés közben-amit mindig végigalszik:D meg csak gyönyörködünk. meg mindenki el van ájulva, milyen szép gyerek, és mi meg csak hümmögünk..mert mi meg tudjuk, mit csap éjjel

egyik bnőm felhívott a hazajövetel után kb. 3 nap múlva, és kérdezte: és, boldog vagy? én meg: ...aha....nem is tudtam volna őszintén mit válaszolni...
ja és ugye nme szoptatok, hanem lefejt anyatejcit adok/ a tápszert ki se bontottuk azóta, csak anyatejet kap!/és néhányszor egy nap próbálok szoptatni, de van h el se tudja kapni a bimbót, van h túl ideges hozzá-van h én vagyok hozzá lusta

((mert cumiból csak 20 perc az etetés

((((((és van h irtóra fáj, mintha vért szivna, és leválasztom. roszz atechnikája, azért fáj, az alsó ajka nincs kivűl, befelé fordul. de nem tudom korrigálni, mert akkor lecsúzik róla.túl pici abimbóm, talán erősödnie kell még a fiúnak. de az a baj, néha ugy érzem, legbelül már feladtam, h valaha csak cicizni fog. és emiatt ugy érzem, lelki meghitt kapcsink sincs. amit nagyon szerettem volna.lelkileg kéne elrendeznem ezt, h igenis képes vagyok szopttani, és ő képes szopni. tejcim is igy lett..
hát, tényleg fenekestül felfordult az élet..köszi, h leirhattam...
ha van tippetek bármire-pl, hogy szakitsak időt a férjemre..irjátok..