A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

anna, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Képet is kérünk :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Anna gratulálok! Jó egészséget nektek!

Hú Nemlajos, nem semmik ezek a kiütések :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

és látnád Döme szemét... :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönöm lányok, teszek fel majd képet is.

meg persze leírom a történetet is kicsit bővebben.

jó újra itt lenni, és olvasni benneteket, ez tényleg segít!

Viktor egyelőre okésan alszik, de tudom, a pocakfájás nálunk is befigyelhet, így olvasgatom azokat a hozzászólásokat. Sok jó ötletet adtok!

Szépek a gyerekeink! Komolyan!

olvaslak tovább titeket, jövök majd.

puszik!
anna**

Anna: Gratulálok Viktorhoz. Szuper, hogy már te is babázol!

Pulcsi: Ez a csöppség Téged választott az anyukájának. És teljesen normális, hogy 2 hét szétválasztás után egy kicsit szokni kell a dolgokat. Ráadásul a terhességet is megszenvedted, utána egy koraszülés, nehéz helyzet bizony. Helyt kell állni. De képes vagy rá és a babád csak Rád számíthat. Sok-sok kitartást Neked. Néhány hét és könnyebb lesz. Nem marad így a 18-dik születésnapjáig, csak most ilyen nagyon nehéz!
A párodra úgy marad időd, hogy anyukádra bízod 2 etetés között a babát (bizony nem te vagy az egyetlen, aki el tudja látni) és elmentek együtt vásárolni vagy valami ilyesmi.... Bár nem tudom, hogy ehhez most mennyi erőd van.
Nekem jelenleg nincs. Én megbeszéltem a párommal, hogy kérek még pár hét türelmet, amíg rendezem a soraimat. Sajnos ezt a lányoknak így nem mondhatom pedig rájuk sem jut elég idő.... :roll:

Lányok most hétvégén a bátyáméknál vannak. Dani az anyukájánál. Szóval pihi van, csak 3-asban vagyunk. Délután görkorcsolyázás a terv. Tavaly tavasz óta nem göriztem. Petit meg toljuk babakocsiban.... ;) Remélem összejön..... :P
Délelőtt meg egy hatalmasat sétáltam a Petivel. Van egy tó tőlünk nem messze, oda kivettem. Szuper ez a jó idő, nem csajok?

A gondokat elmondani pedig szerintem nyugodtan lehet. Akinek éppen sok egy kicsit az öntse ki nyugodtan a szívét... Azért vagyunk, hogy meghallgassuk és támogassuk egymást. Így már mindjárt könnyebb, nem? ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

pulcsi
szopi miatt ne legyen lelkifurid, lelki kapocs nem a cumisüvegen/cicin dől el!!!ne dőlj be, a szoptatás körüli óriási habverés a tápszergyártók elleni lobbi része.
Csak gondolj bele, van aki hosszú ideig szoptat, de azon kívül aztán semmi, te pedig rengeteged dajkálhatod, szeretgetheted cumisüveggel, és tutira egy boldog, kiegyensúlyozott gyerkőc lesz.
Ha most úgy érzed, nincs lelkerőd szoptatni, add cumisüvegből, a lényeg, hogy TE nyugodt legyél a körülményekhez képest, mert a babának inkább egy cumisüveges nyugis anya kell, mint egy szoptató ideges.
És, baba és baba között is van különbség a szoptatás terén is. Tapasztalatból mondom, nekem Luca nem nagyon akart szopni, ha rögtön nem ömlött a tej, ordított és már be sem akarta kapni újból. Tök nehezen akart szopni, Hanna viszont már elsőre nagyon ügyesen rácuppant, és baromi kitartóan szopizott, még akkor is, amikor nem volt mit, és a belövellt kőkemény cict is ügyesen elkapta. Szóval ég és föld lehet két gyerek között.

Együttlét férjjel: cumisüveg előnye, hogy a kicsidet bárki megetetheti, kérd meg anyudat, vegye át néhány órára a babát, ti meg egy kis időre szakadjatok ki a lakásból. Jót fog tenni neked is. És emiatt se legyen lelkifurdalásod.

A hormonok is jól bekavarnak ilyenkor, mindenkinél eltérő mértékben, nem kell rögtön szeretni a babát, ez egy folyamat. Nálam most sokkal hamarabb jött minden, mint Lucánál, ez bizti a hormonok miatt, mert elmaradt a szülés utáni bőgés, depi, Luca után hetekig magam alatt voltam.

Írj majd, itt mindenki elmondja a tapasztalatait, és máglátod, egy teljesen normális csaj vagy, és minden rendbe jön majd. A hat hét gyerekágyba nem csak a vérzés, hanem ezek az érzelmek is benne vannak.

marq
Kép
Kép
marqueza

helyesírás ablakban :oops: , csak siettem, de látom, Katka is uazt tanácsolta.

anna: gratulálok, jó egészséget kívánok egy hosszú életre!

Bea
akartam írni, szép vagy a fotón, neked sem lesznek súly problémáid szülés után. Az én hasam is teljesen lapos, már megint el sem tudom képzelni, hogy bő két hete még várandós voltam. :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

Anna hatalmas gratula nektek! Várjuk a képeket a kicsi fiúról!
Nem olvastam nagyon vissza, Kata 8-tól alszik, épp ébred. Asszeme zt éccaka keleltt volna.
Papillon írt, hétfőn vagy kedden mehetnek haza, továbbra sem kapta meg a babát, mert nincs hely gyermekágyon. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Köszönöm Lányok!

Most olvastam Csibbről. Nagyon szorkolok nekik, a férjem áltam aki orvostechnikás ismerem a kardiológiai intézetet a legjobb helyre került a pici!!! Ez biztos!!

Küldeni fogok képeket a hét elején.

Jaj, és a paramétereket elfelejtettem:

3480 gr, 56 cm.

puszik
anna**

Sziasztok Csajok!

Gyors bejelentkezés.
Csütörtök este bementem a kórházba, mert egész nap hánytam, elkaptam a fiamtól valami vírust (azóta a férjem is átesett rajta) + egész nap fájásaim voltak, így estére eléggé kiszáradtam, meg kimerültem. Bementem, kiderült, hogy a fájások csak jóslófájások voltak, totál zárva vagyok még. Viszotn bennt fogtak. Másnapra mrá jobban lettem, ma hazaengedtek napközbenre, de estére már vissza kell mennem. Elvileg holnapra vagyok kiírva, dokim ma este hazajön síelésből, úgyhogy szorítsatok, hogy holnap kibújjon a bébi, mert nem szeretnék sok napot a kórházban tölteni még tehetetlenül.

Puszi Nektek!

Ors

Kép

Kép
orsi0509

anna: én is gratulálok így utólag :)

nemlajos: Istvánban szültél te is úgy látom. Figyu, babának mit vigyek a szülőszobára illetve később az osztályra? Takaró, ilyesmi kell?

Kép

Kép
pgyöngyi

Anna!
Gratulálok!
Tényleg alig maradtunk, pedig még csak hónap közepe van... :roll:

Pulcsi!
Bár nem mentem át még hasonlón, de nagyon megértelek!Annyira lehetett érezni az érzéseidet a soraidból :( Nem írok ilyeneket, hogy türelem meg ilyesmi, biztos nagyon nehéz.A lányok jókat írtak nagyon, én talán annyit tudnék hozzátenni, hogy beszélgetés beszélgetés és beszélgetés!Én is látom a férjemen, milyen jól esik neki, ha beismerem, hogy ok nélkül durciztam/veszekedtem/hánytam valamit a szemére.Fontos, hogy egymást is átsegítsétek ezen a nehezebb időszakon.És nem valószínű, hogy ezt egy férfi fogja kezdeményezni.Mondd el neki, hogy látod, hogy milyen nehéz neki is, de ő is megerősíthet néha, hogy szeret, örül hogy család lettetek, és lesz majd jobb is!De csak egymásra számíthattok!És bár a csöppség próbára tesz benneteket, nem tehet róla.Biztosan neki sem volt könnyű az első időkben, nagy szüksége van rátok!
Minden rendbe jön, meglátod!Drukkolok nagyon!!!

Kép
Kép
zazzy

Orsi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
zazzy

Orsi, nem semmi amiken keresztül mentél, drukk holnapra+++++++++++++++++

Marqueza, köszi, megszültek dobjatok légyszi új pocifotót :D
és babafotót

Zazzy, tényleg kevesen vagyunk már, most Gyöngyin, Gabkán és Orsin a világ szeme :wink: (utána én jövök :lol: :lol: )

Nemlajos mi van Döme szemével?? :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, be van gyulladva, 2 napja kamillával kenegetjük (tudom, nem mindenki díjazza), most éppen alakul, de legtöbbször ki sem tudja nyitni :?
Ha hétfőig nem javul, doki :cry:

pgyöngyi:
a babának a szülőszobába egy szebb body+rugi+ sapi, mert úgyis fotózzátok, aztán a kórházba minden napra 1 body+rugi, plusz 2 tartalék rend ruha, mert alul-felül jöhet baleset :wink:
Takaró jól jön, ha viszed a babát a csecsemősökhöz megőrzésre (míg zuhanyzol pl.), vizsgálatra.
Kérdezhetsz még, nekem esküszöm, olyan visszaemlékezni, mint egy szuper táborozásra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Anna: nagy gratula Viktorbabához :D:D:D

Papillontól kaptam egy rövid szülitörit (Nemlajos: :twisted: ) :" röviden: vizsgálatról már nem engedtek haza, fél 2-kor burokrepesztés, végig oxitocin, 6 körül durva fájások, de rövidek, kapok kábszert + több oxit, aztán elviselhetetlen tolófájások, tolni nem mertem.Szülésznő parancs: guggoljak, engedjem a tolást. Csak térdelni volt erőm, már jött ki, szülőszék, durvafájások és kemény tolások, kb 15-ig. Lizanna kibújt, 3900 g, 53 centi. Irtó cuki! Csak nincs velem, a nőgyógyászaton volt csak hely. Az apuka rendkívül, kiválóanhelyt állt! Doki, szülésznő is. " szegény.. ő is megszenvedett, de a szépséges eredmény a lényeg :D mégegyszer gratula nekik :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Bea: én antipocakot már tettem fel. babóról viszont bármikor

:P
Kép tejcsis pofi :D

Kép édesen bealvós

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, egyszerűen zabálnivaló!!! :lol:

Szegény papillon, milyen már, hogy a nőgyógyászatra került??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, tőlem nem kaptok pocakfotót, én széles maradtam, a 120-as pocakom 104-es lett, viszont még mindig jobb, mint vártam :)
Főleg, hogy a víz lement, és újra vékony a bokám :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát elég xar lehet babó nélkül lenni.. milyen már hogy nincs hely ... :?

jah.. a kedvenc képem apa és fiáról: (még a kórházban készült egyik éjszaka a telómmal) ilyen szinkronalvást lerendezni... :lol: :lol:

Kép szinkronalvás apuval

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos, sajnálom Döme szemecskéjét :( Javulást neki.
Antipocak nem arról szól, hogy 50-es derékbőségre zsugorodunk :lol: :lol: hanem szülés előtti és szülés utáni mutogatózás :lol: :lol: :lol:

Adryn a kisfiad úgy alszik, mint az apja, még a keze is úgy áll :D Nagyon aranyos baba, az édesen bealvósan, mintha azt mondaná, na hagyjatok, pihizek egyet :lol:

Nekem most már kezd ijesztő lenni ez a lábdagadás :shock: :shock: már nemcsak a bokám triplája, hanem a lábfejem és a lábujjaim is,, és most este leugrottam a kisboltba, ami alattunk van, felfedeztem, hogy a vádlimig feldagadt, zokni helye? :lol: :lol: meddig mehet ez el? Már nem tudok milyen cipőt felvenni :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon is megszenvedett babóért, de igaz ami igaz, a kiscsaj se semmi méretekkel érkezett :D A mi kórházunkban úgy tudom, nem kell semmilyen ruhát bevinni a babának, mert csak bentiben lehetnek, a babát nem kapjuk meg, csak szoptatásra hozzák, és külön szobákat tartanak fenn, ha valaki egészségügyis, vagy szeretne (vagy tud)éjszakánként 5-6ezret fizetni, kap külön szobát, vele lehet a gyerek, de akkor viszik el, amikor akarja, ha pihenni szeretne. Ez aztán a megkülönböztetés :? legalábbis, aki már túlvan a szülésen, így mesélte :?

Milyen csendes ma a topikunk, látszik, hogy sokan megszültünk, meg mi akik, még nem, azok nyüglődnek, szenvelegnek :) Igazából nem fáj semmim, de már olyan időzített bomba érzésem van :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, már nincs cipőd? Alakul ez :wink:

No, majd még meglátom, mit tehetek pocakfotó ügyben... :roll:

Én egyébként gyakorlatilag egész nap frissítgetem az oldalt, úgyhogy tőlem írhatnánk oldalakat, de megértem, ha másnak van más dolga is :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én tényleg nem tudom hogy puffadt meg ennyire :shock: de ezt az utóbbi három napban produkálta, eddig is vizes volt, de csak maga a boka rész, nem lábujjtól térdig :lol: :lol:

Én is uncsizom ma, valahogy olyan nehezen telik az idő :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

takaríts ki újra, vagy süss palacsintát, esetleg tervezz valami halaszthatatlan programot, garantáltan lesz mit csinálnod másnaptól 18 éven keresztül :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az biztos :lol: :lol: :lol: most iwiw-en kuksolom az ismerőseimet, ez is egy jó program :lol:
Rámentem vegyes(afro-magyar) családok gyerekeire is, kíváncsi vagyok az én picúrom, milyen színben születik majd, érdekes, hogy vannak köztük egészen világos babák, vannak sötétebbek, biztos attól függ, kinek a génjei erősebbek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj, ne csigázz már, én is alig várom, hogy meglássam a kis tejeskávé babádat :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én épp azt néztem, hogy ezek a babók egészen fehéren születnek, olvastam is erről valamit, hogy később picit sötétednek, ez már tényleg függő, hogy mennyire. Mindegy legalább a szülésznő nem fog megijedni, miért jön belőlem más színű gyerek, mint én :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

:lol: :lol: :lol:
Tényleg, erről én is olvastam. De hát úgyis itt neveljük fel a gyerekeinket a topicon, majd érdekes lesz látni, ahogy színesedik :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:lol: :lol: :lol: jaja, topicgyerekek

aszem túl sok volt ma a meditálás, mert eljutottam az iwiwen az esküvői fotókig, és elkezdtem azon töprengeni, hogy leszek-e még boldog az életben, na itt kell abbahagyni :lol: :lol: és holnapra eltenni magam...vagy enni valamit, de már annyit ettem ma is, hogy félelmetes :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

egyééééééél, az jó! :lol:
nem bedepizni, hamarosan olyan boldog leszel, mint még sose!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csak a poén kedvéért:
Imádság: "Kérlek Uram, ha nem tudsz sovánnyá tenni, tedd a barátaimat kövérré" :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na léptem enni :D

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Papillon: "Anyám lévén védőnő kiakadt ezen, hogy a babó nincs velem! Még régen is 3 óránként behozták a kismaminak. Itt 2 emelettel lejjebb, a folyosón lehet babázni. Szval többszöri ráhatással sikerült elérnie, hogy felhozzák, de aludt, 5 p múlva elvitték. Újra anyám beszélt velük, azt felhozták ébren. Pofákat vágva kinyomott a nő vmit belőlem, Lizu rácuppant! Szopott kb. 10 percet! Sztem nem jött semmi, de legalább próbálkozhattunk." Lesz itt rend meg tejcsi. :lol:
"Állítólag holnap már tuti lemehetek és velem lesz."
Adryn édesek a fiúk. Szeretem az együtalvós képeket! :lol:
Bea 39. hétben vagy! Napok kérdése meglátjuk milyen lesz Maja. Khm.. többen depik voltunk szülés előtt kicsivel. :wink: Nem is tom ki kérdezte anno, de talán én is aznap vagy előtte.... Pocakképen gondolkoztam, de még nem vagyok fotogén. Bár tegnap már csak 6 kiló volt. Na nem úgy tűnik.... :oops:
Nemlajos éjjel eszembe jutottál. Viszketett a gát. Remélem nem csak a gyógyulás jele, hanem pikk pakk el is fog tűnni.
Tegnap elmentem egy órára este. A sztrapacskáért megérte.
Csibb ha vannak hírek írjál. Fanny hogy van? Egyedül mehetsz csak be gonodlom a kh-ba.
Kata te hogy bírod? Lányok tudnak segíteni? Petikét és Dömét is rég láttuk...
Kata tegnap egész nap aludt. Most ficánkol itt nekem, átbeszéljük a napi teendőket asszem. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Holnap én is 38.És még mindig szülni akarooooooooooooooooooooook!!! :lol:
Bea!
Nekem is azt javasolták, hogy mozogjak, amennyit csak tudok(bár neked a borzalmas dagadás miatt nem lehet könnyű, nekem meg szeméremcsontügyileg :? )valamitől majdcsak beindulnak a dolgok. :wink:
Itt a faluban elég ingerszegény a környezet ahhoz, hogy nekiálljak sétálgatni,nagytakarítani meg pl. olyan lehetetlennek tűnik :lol: hozzá se merek fogni.Létrára mászás??? :shock:
Ma a férjem nappalos, én átugrom a szüleimhez a szomszéd faluba, jön a tesóm is, holnap homeós bogyó beszerző túrára megyek, kedden szülésfelkészítő a kórházban, csak eltelik valahogy az idő...Csütörtök már 4.nst.

Adryn!
Nagyon jó az együttalvós kép! :wink:

Én is nagyon kiakadtam, mi az, hogy valaki nem láthatja az újszülött babáját??? :shock: Tényleg legalább 3 óránként szoptatáskor, ez még anyukáméknál is így volt annó.
Én is félek, hogy nem lesz babás szoba, (nálunk 3 fős, és ingyé van :wink: )de hátha nem lesz tumultus.Csütörtökön 2-en voltunk nst-n(ugyanott van uh is)máskor tömve van a helyiség, most meg senki :shock: Röhögtünk is a csajjal, hogy biztos mindenki megszült :lol: Akkor éjjel volt telihold :wink:

Na jó, abbahagyom, mert én is csak kínlódok itt.

Kép
Kép
zazzy

Helló lányok,

csak nagyon gyors bejlentkezés. pénteken hazajöttünk, de ahogy hazaértünk apának be kellett feküdnie a kórházba, megműtőtték a lábát, nem tudni mikor jön haza... szval a két fiammal vagyok és hát nem eccerű ... bár Zsó igyekszik segíteni :D, anyósom minden nap küld kaját, ez letudva, de aludni nem hagy a kismanó :(
Erpé, Papillon, Anna hatalmas gratula a csemetékhez!!!!!!!!!!!!! Sok sok tejcit és boldogságot!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Anna! Gratulálok Viktor babához! Lassan mindenki megszül. :D
Nagyon várom a szüléstörténetedet, hiszen én is ott fogok szülni, ahol te. :)

Nálam semmi hír nincs, se jósló, se semmi. Jövő héten megyek a 3. nst-re. Negatív lett a kenetvétel, aminek örülök, így nem kell annyira rohanni, ha beindul a szülés. :)
Én úgy tervezem, hogy majd valamikor 20-a után szülök, addig még programjaim vannak. :)

Nemlajos! Szegénykém, megszenvedsz ezekkel a kiütésekkel... elég csúnyák...

Papillon! Durva, hogy ennyire nem lehettek együtt a babával! :shock: Remélem, ma már leköltözhetsz a gyermekágyra és változik a helyzet.

Bea! Tetszett a macskás kép + imádság. :lol:

Pulcsi! Szerintem jó, hogy írtál róla és valamennyire kiírtad magadból, ami bánt. Kicsit én is félek, mi lesz, hogy lesz (bár ugye koraszülött nem lesz már a gyermek, tehát ez kilőve), egyelőre nem érzem azt a lelki ráhangolódást, ami anya és gyermeke között van vagy kell, hogy legyen. Úgyhogy remélem, ez ki fog alakulni, amikor megszületik. Biztos, hogy nehezebb volt nektek úgy indítani ezt a kapcsolatot, hogy el voltatok szakítva egymástól, de be fogjátok hozni. (Ölelés)

Masut
masut

Jó reggelt!

Látom a panasznapjainkat éljük :) Nem baj, itt legalább lehet! Senki nem szól meg érte.

Bea A vizesedés secperc alatt le fog menni, ha megszültél. Utána meg meglásd, nagyon boldog leszel (igaza van Nemlajosnak)! Na nem a vizesedés elmúlásától :P
Lesz egy gyönyörű szép babád, aki minden másodpercet leköt az életedben.

Adryn Tényéeg nagyon jók a fotók! aranyosak a fiúk.

Többiektől is kérünk képeket!

Csibb Hogy van Máté? Küldünk neki az én Mátémmal egy nagy pozitív cuppanóst :P

Wicca Mit jelent, hogy nem hagy aludni? Mennyit van fent?

Én ma megpróbálok főzni egy kis ebédet, hátha sikerül. Most tettem le Mátét, és szerencsére elaludt. Egész éjjel mellettem volt, és hát elég nyugtalanul aludtunk. Mindig felsírt álmában én meg persze felébredtem rá. Miért sírnak fel a babák álmukban?

3 héttel szülés után lehet taposógépen "lájtosan" edzeni?

Kép

Kép
rszg

Pulcsi El is felejtettem tegnap írni. Ugye én sem foghattam meg Mátét 1 hétig, és nagyon rossz volt. És az az egy hét, meg a szülés utáni együtt töltött percek már örökké hiányozni fognak az életünkből. De erős voltam és mikor hazahoztuk, próbáltam úgy nézni a dolgokat, mintha ez így lenne normális. Persze nagyon nehéz, de csak a jelennek élek mindig, és csak az adott perceket, órákat nézem. Próbáld meg Te is. És ne aggódj! Attól, hogy vannak "ilyen" gondolataid, még jó anya vagy! Bele fogtok rázódni a dolgokba! Ti is és Apa is! Hidd el!! Puszilunk Titeket Mátéval!

Kép

Kép
rszg

Anna
én is nagyon gratulálok!!!

LÁnyok!
csupa jó híreim vannak! :D
Tegnap kora du. levették Mátét a lélegeztetőről, és gyönyörűen lélegzik egyedül!!! :D olyan kis érdeklődő volt a tekintete is, persze idáig kapott nyugtatót, hogy aludjon, azért is volt kába..., nem lógtak csövek az orrából! ébren volt vagy másfél órát, addig dumcsiztunk, meg megfürdettem, persze nem vízben, csak áttörölgettem az inkuban, bekenegettem, mert elég száraz a bőre, és a lefejt tejemből megetettük, evett 10 ml., ami nagy szó, mert előtte a 5 ml vizet sem vezette el!!! este is evett még 10-et!
ma de. apa megy be hozzá, mert én már nagyon kivagyok, úgy fáj a gátsebem, hogy estére gyakorlatilag sírok a fájdalomtól... hiába feküdni kéne, nem rohangálni és ülni... :roll:
a mellem két hatalmas kőkemén kókuszdió, tegnap este 150 ml-t fejtem, reggel még 100-at, úgyhogy jó nagy adagot visz apa a kisfiának!!! 8) és hiába szívok le ennyit, ugyanúg fájnak a duzzanattól a melleim, szerintem még ennyit simán tudnék fejni, de azt is ülve kell, és az is nagyon nehéz... vagy állva...
ma de. szigorúan fekszem egy kicsit, du. megyek Mátéhoz!

puszi nektek!!! mindenkinek kitartás!!! vagy a terhesség végéhez, vagy a kezdeti nehézségekhez!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg
köszi!
szerintem lehet! hasizmozni nem lehet!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek! És az meg különösen jó, hogy ilyen sok tejet le tudsz fejni. Máté is gyorsabban fog gyógyulni, ha az anyatejet kapja. Mondtak már valamit, hogy előreláthatólag mikor vihetitek haza?
Pihenj, amennyit csak tudsz! A gátsebre meg...hát sajna semmi jót nem tudok mondani :(
És bár nem ismerlek, de nagyon büszke vagyok Rád! Jól csinálod, és nagyon erős vagy!!! Máté a legjobb helyre született!

Kép

Kép
rszg

Rszg
köszi! :oops:

elégedett Máté:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
szinkronalvás nagyon jó! főleg, hogy még te is így tartod a kezed az avatar képeden, jó, te a másikat, de akkor is! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Nagyon édes baba. Tündéri szép, ahogy szundít! És milyen sok haja van! :P :P :P Nagyon örülök a jó híreknek! Gátseb alá tegyél uszógumit, hátha akkor tudsz ülni egy kicsit.... :roll: Nagyon sok tejed van. :P Nekem most sincs ennyi.... Sok erőt és kitartást! Mikor lesz a műtét?

Katka

katka22

Gyönyörű szép Máté baba :) Nagyon husi!

Kép

Kép
rszg

jó reggelt!
csibb, nekem is az jutott eszembe, hogy gátsebre úszógumi vagy szopipárna összetekerve. És örülök a jó híreknek!
Nálunk mind a szemgyuszi, mind a kiütés megvan még... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: Sajnálom, hogy ilyen nehéz a vége... még emlékszem, hogy én mennyire rosszul tűrtem. Ehhez képest szuper jól csinálod! És persze, hogy leszel még párkapcsolatban is boldog. nagyon szép,l csinos és kedves nő vagy! Az összes pasi örülhet akire csak ránézel! ;)
Nekem a férjem után volt nagyon-nagy mélypont és azt mondtam, hogy soha többet pasi. Ez volt másfél éve és most Petizem és csak itt van Patiapu is, mégha sok a nehézség is.
Szóval fel a fejjel! Még kismamának is bombázó vagy! ;) Szülés után 2 héttel meg szebb leszel, mint előtte, mert már az anyaság öröme is sugározni fog rólad!
És én is nagyon várom Maját. Imádom a keverék gyerekeket, szerintem különlegesen szépek.... Szóval kérünk Maja fotót minél előbb! ;)

Katka

katka22

Nemlajos: nekünk is volt Petivel, amikor 4 napos volt, akkor kezdőtött. Nekünk sem használat a kamilla. 6 naposan kaptunk antibiotikumos szemcseppet. 1 nap után már látványosan jobb volt. Mára már el is felejtettük az egészet. Hívd ki a gyerekorovost szerintem holnap reggel.... :roll: Addig pedig huzattól, széltől nagyon óvni a szemecskéjét..., de gondolom ezt tudod. ;)

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?