Nati!
A camomilla golyókat próbáltuk, nem igazán vált be. Nem mindig volt ez így. Volt egy időszak, hogy leraktam őket vacsi után, és aludtak. Először a Dorina kezdte az esti nyügit. Mivel a Regi aludt, így őt magam mellé vettem, cicizés közben elaludt, később leraktam az ágyikóba, alvás reggelig. Kb egy hete a Regi se akar aludni. Egyszerűen nem tudnak elaludni, ahogy lerakom őket, már meg is ébrednek és sírnak. Persze kézben egyből megnyugszanak. A másik változat, hogy fél órát alszanak és utána ébrednek. És ez megy kb 20-24 óráig. A fő problémám az, hogy nem tudok kétfelé szakadni, akárhogy is igyekszek. És ugye, az nem fair, hogy Dori velem alszik, Regike meg nyűglődik a kiságyban. Tehát ennek véget kell vetnem valahogy. Apa se az a türelmes fajta, aki ringatgatja….
Egyébként alapból már este nyugtalanok, nyűgösek. Már próbáltam azt is hogy a fürdést átraktam máskorra, mert úgy tűnt még jobban felzaklatja őket, akkor volt ám óriási ordítás, míg öltöztünk, meg míg várni kellett picit a kajára, mert külön esznek. Hozzáteszem nem éhesek szoktak lenni, mert előtte 1 órával esznek. De fürdés nélkül is megy a hiszti, csak nem olyan durván. Gondoltam, hátha éhesek, nem laknak jól este. De teljesen hülyének néztek a tejpéppel. A Regi azért picit eszegetett, de az általános helyzeten nem változtatott.
Betty!
Bár azt olvastam sok baba nem szereti, de nekem bejött a narancslé. A sok narancstól fáj Regi pocija, de ha megittam 1 liter narancslét, nem volt semmi gond, és kaka is volt szépen
Pelus: Én a Pampers-t szeretem a legjobban (3as) Nekem a Tescosból, Liberóból kifolyik.
Honey!
Köszi. Van segítségem valamennyi, mert anyósomékkal lakunk, és párom húga (14 éves) sokat segít. Különben már meghülyültem volna Egyébként nem olyan gáz, mint sokan gondolják. Csak ha mindent egyszerre akarnak, de hál isten , ez ritkán van Dupla öröm Az eleje szerintem nehezebb volt, mert nagyon sokáig hasfájósak voltak, és egy jó időbe telt, mire kikísérleteztük, mi használ ellene. Azóta összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet.
A könyvel kapcsolatban akkor várom Katicát. És a Suttogó mint mond erre? Alkalmazod is a tanácsait?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem
sziasztok