Mindig megfogadom,hogy fórumon nem keveredek senkivel konfliktusba,de ezt most nem bírom megállni
Névtelen!
Nem értem mi jogon véleményezed itt a lányokat. Ide azért jön mindenki,hogy erőt merítsen,segítséget kapjon,elmondja valakinek a bánatát. Itt segítenek egymásnak a lányok, és ez nagyon jó.
A Te bánatod is hatalmas,sajnállak Téged,de a stílusod ebben a topikban szerintem elfogadhatatlan. Lehet,hogy nem bántani akartál senkit,de bíráltad a lányokat amihez nincs jogod
Ha valóban folyamatosan olvasol,akkor azt is olvashattad,hogy Melcsike mennyire törődő, odaadó anya. Mindent megad Barcinak, sőt szerintem sokkal többet mint úgy általában a családok. Én csak csodálni tudom őt.....És hogy néha elsírja a bánatát itt az teljesen normális,de nem azt jelenti,hogy a mindennapjai evvel telnének.
Az pedig,hogy hazavitte az urnát,csak a saját magánügye. Valóban manapság már ez nem is olyan ritka. Apósom urnája is megvan a sógornőmnél,igaz a tartalma nincs,mert az ő utolsó kívánsága az volt,hogy szorják szét a hamvait a számára kedvelt hegyen.
Betti,dehogy irigy,csak most nem éli meg túl jól ezt az állapotot. Ő nagyon erős lány,nem fogja ő itthagyni a topikot.
Kívánom Neked,hogy Te is találd meg az életben a boldogságot,remélem minél hamarabb sikerül örökbefogadni egy pici babát.
Azt sohse feledd,hogy attól még hogy másokat bántassz nem lesz a Te fájdalmad kisebb!!!!
Szintus,Zaha!
Üdvözöllek Benneteket! Én ritkán jövök,igazából nem is érzem idevalónak magam
Szintus!
Csodaszép a lányod!!!!!
Melcsike!
Már akartam írni Neked régebben is,hogy egyszer összefuthatnánk, a 7 évesed és az én 6 évesem biztos jól kijönnének egymással.
Győrben nem szoktak fellépni? Szoktatok erre jönni?
Lyly!
Kisfiad hogy van? Teljesen rendbejött?
Bölcsi?
Tünci!
Nem irigyellek a munkaköröd miatt. Én biztos nehezen viselném a sok reklamálót. Nálunk nincs külön ember erre,a vezetők intézik,hát néha a hajam az égnek áll
Jó is ha van sikerélményed. Biztos nagyon kedves vagy
Boboka!
Pocakod növöget már?
Hasli!
Csodásak a képek! Irigy,irigy
Én is tanultam sminkelés alapokat. Szívesen képezném is magam,de sajna időm nincs rá.
Megyek főzni, én ma tejszínes,sonkás,sajtos csirkét csinálok krumplipürével.
Szép napot Nektek!
Bea