A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Na még semmi hír! :roll:

Én csak rántotthúsit csináltam krumplipürével.
Most nézem a zone realityt ahol szüléseket mutatnak.Tök izgi!

Kép

Kép
gabka7926

Nekem a sütim az egész mogyorós milka ami sajna most fogyott el. :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

gabka ugyanaz az ebéd! :)
Csak van utána geszetenyepüré! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Látom,a rántott husi volt ma a menü szinte mindenhol.Nálunk is rántott hús,rántott sajt,rizi-bizi. :D
Desszert semmi :( Lusta voltam hozzá.De van itthon mézeskalács meg kókuszgolyó,azt csipegetjük :D

Kivasaltam egy csapat kis ruhát.De közben végig Tisa járt a fejemben.Ő már lassan babázhat,vagy már babázik is...Olyan jó neki!!

Olyan kíváncsi vagyok,ki lesz a következő!!!Ahogy így olvasgatom a hsz-eket,már szinte mindenkinek vannak jóslófájásai,keményedései...
Úgy tünik,ebben a topicban is beindul végre a "gépezet" :D

Kép
demetnik

Tisa!!!!!!!!!!!!!! Én is szorítok ezerrel!!!!
Gondoljatok bele lányok, hogy Tisa és Léna ma egymás szemébe neznek majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiráz a hideg!

Nekem is folyamatosan jóslóim vannak, de éjjel tudok aludni!
Én is bevállalom a 2.at. De a babák majd döntenek!
Sajnos fotót nem tudok feltenni, mert csütörtök óta a kocsiban van a fényképező is a rohamcsomagban. Ha apa felhozza a táskát, akkor majd megpróbálom.

Én csirkeragu levest, és sült husit vele sült krumplival, hsagymával, répával sütöttem. Vagyis sütöttünk, mert Marci pucolta a krumplit és répát, a levesbe ő szeletelte fel, a párom kevergette a dolgokat, és én állítottam össze. Szóval igazi team munka volt.
Nálunk a deszert kevésbé megy. Néha egy kis csoki. Bár a férjem Belga kézzel készített deszertet hozott a 2 hete, na az isteni volt!!!!!!!!!!

Ettike! Képzeld, a héten a mi mosógépünk is elromlott. Talán kedden már hozzák. A csapágy szétrobbant. De 10 éves volt már. Azonban azt monda a szerelő, érdemes megjavítani, mert még akkor 10 évig gép lesz. Az újak azonban 3 évig bírják. Már nem úgy készítik őket, mint régen.

Kép

Kép
eda7

Már annyira várom a híreket, hogy csak na :) Hihetetlen, hogy nálunk is beindul! Annyira izgulok értük!

Én is folyamatosan figyelgetem magam, sokszor keményedik a hasam és néha nagyon enyhe menstruációs fájdalom jellegű hullámokat érzek, de semmi több.

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok Lányok!

Bejöttem végül az irodába, és visszaolvastam, mert olyan kiváncsi voltam a hirekre!!! És köszönöm, hogy gondoltatok rám.

Tisáékra gondolok sokat, hogy ügyes lesz biztos, és nemsoká ott lesz vele Léna baba! Én is hivtam apát, hogy meglesz az első baba! Nagyon drukkolok nekik!

Kisvirág sokat gondoltam rátok is, nagyon örülök, hogy végre otthon tudsz lenni, Kendének is biztos nagy öröm, hogy hazaengedtek! Vigyázz nagyon!!!

Kocska, Kikocska, Tasin köszönöm, hogy eszetekben voltam. tényleg annyi minden összejött, hogy pénteken meg is ijedtem rendesen, mert bekeményedett a hasam, de úgy ahogy még sose, és nem mocorgott Luca se. Szóval szerintem a stressz ami ért az utóbbi időben rajta is megmutatkozott. De estére már jobb lett. És most is fészkelődik, igy minden ok odabent!

Igen, voltak nagy beszélgetések végre, mert még a focis haverok is mondták neki, hogy apa lesz, ez nem arról szól, hogy lazán éldegélheti az életét, most VELÜNK kell majd lennie, és RAJTA a felelősség. Egyébként mondták neki, hogy nem kell foci tagdijat se fizetnie, csak menjen a meccsekre (ez is havi 7ezer ami megmarad). Bement az OTPbe és vett fel adósságrendező hitelt, amivel az összes hitelt, hitelkártyát stb kiváltotta, és igy a majd 100ezerből amit ide-oda fizetgetett eddig, most 35öt vonnak majd tőle havonta, és mondta, hogy igy majdnem 50et tud adni a közösbe, számlákra, Lucára. És megigérte, hogy nem fogja hagyni, hogy ennyire elromoljon a kapcsolatunk, és hogy jóvá fogja tenni ezeket. Az utóbbi napokban egyfolytában dolgozik, igy alig találkozunk, de azt hiszem, most már én is felengedtem, és már megölelem (eddig ezt se tudtam megtenni). Szóval most igy állunk. Remélem tényleg felfogta, hogy majdnem vége lett, pont most, és hogy inkább Lucával választom az egyedüllétet, mint vele a bizonytalanságot.

Nem nagyon mozdultam ki egyedül a lakásból, mert ez az állandó ájulgatás nem a legjobb dolog, meg már péntek óta majd minden visszajön, bár mostanra a hasmenés elmúlt, inkább a hányás maradt meg, és most hogy pár üres kiflit megettem, megint úgy érzem, hogy ez se lesz sokáig bent. Nem tudom mitől, lehet hogy ez is még a stressz miatt van...

Tegnap Gabkára is gondoltam, mert az egész lakást kitakaritottam, nem tudom mi jött rám, de este úgy jajgattam, hogy csuda, mert fájt mindenem, és aludni nem tudtam tőle. Meg este még jött egy ismerősöm is, hogy segitsek neki angolból, mert hétfőn vizsgázik, és semmit nem tud (tényleg nem tud semmit, és ráadásul az angol helyesirást elmagyarázni egy dyslexiásnak...hát nem volt egyszerű, és majd éjfél volt mire végeztünk)

A főnök még mondta hogy hétfőn jöjjek be egy kicsit, igy még az lesz az utolsó napom, és annyi. De most már én is érzem, hogy jobb otthon.

Jó sokat irtam most magamról megint. Elég sz.r otthon net nélkül, mert igy legalább voltak 'barátaim'...ami furán hangzik, de igazából van a szlovák barátnőm, unokatesóm, meg a másik unokatesóm és kész...de vagy a pasijukkal töltik az időt, vagy a saját kislányukkal/családjukkal, és őket annyira nem is zargatom a mindennapi bajaimmal...Nem járok el ide-oda ezzel-azzal, mert hülye kifejezés, de félek kimozdulni...na kimondtam...szóval ezért jó itt 'köztetek'. És talán ha sikerül a laptopot kiváltani 20-án, akkor ha tudok netet lopni, majd jövök! Most meg főleg, ha már Tisa beinditotta a babaszezont, és Sziszike, és Eda is meg Ettike is a finishben vannak...szóval nem akarok lemaradni a fejleményekről! :D

Puszi mindenkinek, Tisának meg sok sok +++++++++++++++++

Kép
tünemény

Lecsó és babgulyás evés után itt is kész a rántotthús krumplipürével,de az a madártej nem úgy néz ki,mint egy madártej,de remélem az ize jó lesz,ha kihül.
Írtam gyors tisának ,remélem most már valakinek válaszol a kiscsaládjuk.Írtam,hogy a műkörmeinket is lerágjuk.... :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Tünemény: jaj de jó, hogy betudtál nézni egy kicsit.Jó hallani, hogy apa kezdi kapizsgálni, hogy mivel jár a család és annak az anyagi biztonsága.
Japán főnök nem adott egy kis prémiumot?Talán akkor hétfőn kapsz majd , mert ha jól emléxem akkor beígérte. :wink: :wink: :wink
Remélem 20án kitudod váltani a laptopot.

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény!!! Nagyon jó volt olvasni téged!!! Gyere ahogy csak tudsz, várunk!!!!!!!!!! Örülök, hogy kezd a párod talán felnőni a feladathoz!!!!!!!! Vigyázz magadra!! Akkor a vérnyomásod csak a ludas??? Magas, vagy alcsony? Ingadozó??

Kisvirág! Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett bent lenned a kh-ban, én egy hetet voltam, és az is sok volt!! :wink:

Tecaaa! Sokat gondolunk majd rád is, és biztos minden rendben lesz!! Azt azért nem értem, hogy senki nem látta időben a vérképedből, hogy vashiányod van!!! Nekem a dokim is, és a védőnőm is nézte mindig a leleteket. Én vérszegény vagyok általában, de a dokim szinte az elejétől felírta nekem napi 1-szeri majd 2 szeri adagban a vasat. Nem mindig veszem be, van,hogy napi 1-szer, de így is tökéletes volt most is.

Ja, a sreptococus (vagy hogy kell írni) nem lett jó, vagyis vegyes baktériumok vannak benne, meg kellenne ismételni, ez van rajta.
Gomba nem tenyészett ki. Most nincs itt a papír, nem tudom pontosan, hogy van írva. Mivel a dokim a héten nem volt, a szülésznőm csütörtökön amikor nála voltam (amikor kiderült,hogy majdnem szülök, aztán még sem), feliratott nekem egy gyógyszertári kikevert kúpot, most azt használom.
Szóval mindig van valami... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
eda7

Még annyit, hogy kérdeztem a szülésznőt, hgy ezt a lelet így most akkor fenyegeti a babámat? Szülés közben lehet valami baja? Azt mondta, hgy nyugi, esetleg ez most a burkot hamarabb megrepesztheti. Nem igazán értek ehhez a vizsgálathoz, de azt hittem, hogy ha gond van, akkor antibiotikumot kap majd a baba.
Bár lehet, hogy ez a vizsgálat is több dolgot ki tud mutatni?
A megismétlésre már nem biztos hogy lesz idő. Már van a dokim, szerdára van időpontom hozzá, de azért felhívom holnap, hogy elmeséljem neki a hét történetét... :shock: :shock:

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Egy pár napig nem olvastalak titeket és most tök jó hírrel indult a nap! :D

Drukk Tisának! És nagyon irigykedem is rá! Jó lenne már ott tartani. :)

Judy

Kép
judy_76

Az én jóslóim is többfélék. Van olyan, amikor csak azt érzem, hogy kemény a pocakom. De van olyan, amikor alul fáj a hasam, menstruációs fájdalommal, a derekam, és bent a hüvelyemben is érzek ilyenkor nyomás félét. Van, amikor ez 1-2 percig is tart. Ezek már szerintem nyitogatják is a méhszájat. :cry: vagy :lol:

Kinek menthetem el a telefonszámát, hogy ha akció van, akkor írjak?

Kép

Kép
eda7

Tünemény!
Jó végre hallani felőled és örülök,hogy végre rendeződni látszanak a dolgaitok!Viszont ez a hányás-dolog nem túl jó!!!De tényleg lehet,hogy a stressz csinálta ki a gyomrodat!!Igyál sok folyadékot!

Kocska!Szerintem tuti,hogy finom lett a madártejed!!Már csak az alapján is,amilyen tuti tortát sütsz! :D

Kép
demetnik

Ezt mád én is akartam kérdezni,hogy kinek menthetem el a számát?
Egyébként az enyémet nyugodtan elmentheted Eda,ha gondolod :)

Kép
demetnik

Eda: nekem nyugodtan elmentheted mert én ráérek mindig ha van valami amit tudatni kellene a többiekkel.
És ha ne adj Isten nem tudok valami okból akkor írok valakinek én is. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

AKKOR ÚGY ÍROM, HOGY MINDENKI AKI SZERETNÉ NYUGODTAN ELMENTHETI A SZÁMOMAT ÉN MAJD ÁTADOM AZ ÜZIKET!

ÉS LEGALÁBB ÉN TUDOM MEG ELŐSZÖR A HÍREKET! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka: Én is elmentettem, köszi.

Rám jött a mániákus takarítás, kommandózok az egész lakásban kezemben a ronggyal :D

Kép

Kép
sildi83

Gabka!
Én is elmentettem a számod!Köszi :)

Sildi!
Mókás lehet ez a ronggyal a kezedben való kommandózás :lol: Nagyon tetszik!!!!

Kép
demetnik

Enyémet is mentheti bátran bárki! Nálunk még van idő és egyenlőre nem is utal semmi a korai kismanó érkezésre szóval én tudok híreket hozni még jó darabig! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Nálunk tegnap volt rántotthús... :lol: :lol:

Lányok én úgy izgulok, hogy nem megy a tanulás.. :shock: :shock:

Az én számom is elmenthetitek nyugodtan!!!!!!!

Teca!
Mikor olvastam hogy milyen vas szegény vagy én is elkezdtem jobban szedni a vasat....
Eddig 1 elevitet és egy neo-ferro-folgammát szedtem, de igy is a határ alatt van...( terhesség nélkül is alacsony mindig )

neo-ferroból 2 szemet kellene szednem, de a szorulás miatt csak egyet szedtem... :oops:
De nehogy a köv. vérvételen is nekem is ilyet mondjanak inkább a szorulás... :shock:

Tisáról senki semmit??????

Tünemény ! Próbálj azért jönni!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Még mindig semmi hír :( remélem nem császározták szegényt és azért nem tud írni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Megyek haza csajok, nem tudok már itt ücsörögni a gép előtt, inkább fekszek egy kicsit, és csinálom a micimacis gobelint Lucának! (oda szoktam tenni a pocakomra, hogy nézze meg ő is, mi készül neki, és olyankor mindig odaficánkol :D úgy lehet ilyenkor szeretni :D )

Eda a vérnyomásom jó alacsony, de ezek az elgyengülések nagyon hirtelen jönnek, és egy kis pihi meg viz után már jobb. De igy legalább ülök majd a sejhajomon és nem ugrálok, hogy menjünk még bababoltba vagy ide-oda.

Alig várom, hogy én is a 36.hétben legyek, és akkor már tényleg ketyeg az az óra! Kiváncsi vagyok, ki lesz majd a következő :D De nagyon izgalmas az biztos! És milyen gyorsan elteltek ezek a hetek!!! :D

Remélem Tisáról hamarosan lesz majd hir! Mindenkinek jó étvágyat a sok finomsághoz, olyan menüket készitettetek, amiket étteremben ennék (mert nekem semmi kedvem/energiám főzni!)! vigyázni ám magatokra, és nem ám olyan izgalomba jönni, hogy nektek is elkezdődjön valami! :lol:

Kép
tünemény

demetnik,eda enyémet is elmentheted már régen mondtam mindenkinek,de én is többet mentettem,mert kitudja ki mikor szül éppen.De nekem persze anyuék is meg vannak bízva.

kocska

Tasin: Elmentettem a tiédet is, biztos ami biztos :)

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok
Nem találom a táblázatot, küldtem privit nektek, ugyhogy kérlek segítsetek, majd ha sikerül akkor elmenthetitek a számomat nyugodtan.

Rakok fel egy pár képet a szobárol, még 100% persze nincsen kész, mert, hiányzik kép a falról, játékok a polcosról, szőnyeget még nem vettem de nem is sietek venni, mert mivel por allergíás vagyok, meg még ugy sem rakom le a földre.

Az a baktériumos dolgot nekem is megcsinálták és minden rendben hála istennek, majd meg nézem mit ír a könyv és akkor le írom.

Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.6808.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép

Kép
lili&ana

enyémet is menthetitek nyugodtan, itt éjjel nappal megy a gép, jó hírt közölni mindig van 1-2 percem :) és én ráadásul fix vagyok, márc 27-31 között nem nekem kell írni :)
szerintem én majd írok tisának, ő már otthon lesz akkor :D kocskával úgyis együtt szülünk majd :lol:
egy óra alatt eltűnt a meggyes piskóta :D megyek, sütöm a palacsintát. hiába, vasárnap van :)
nekem is kéne még egy madártejet csinálnom, mindkét gyerekem hasfájós volt a tojástól, jövő télig úgysem ehetek majd, de úúúúgy szeretem!

szerintem tisának most nagyon fáj, és kisebb gondja is nagyobb, azt gondolom, ha császár, akkor azt olyan 8-9 körül, ha nincs semmi eredmény, azért még csak 5ésfél órája kapta az oxitocint, és vannak fájások, első szülésnél az nem sok... meg az is lehet, hogy nagyban babáznak már, és majd a két óra elteltével írja az smst, foltozás közben sem szívesen kommunikál az ember... de én is csak tippelgetek :) a doki azt ígérte neki, hogy ma baba lesz, csak hosszú lesz addig a nap...

kikocska

Kép

Kép

Egyenlőr ennyi, ma szét aludtam magamat, én is ugy volt volt rántott húsit csinálok, csak anyum telefonált, hogy borjú pörköltet csinált nokedlival, meg kacsamájat előételnek, így átmentünk, és nem olyan rég keltem fel.

Na majd be nézek mág , hogy hátha lesz info Tisarol.

Kép
lili&ana

Sziasztok!
Gabka mentettem a számod!Remélem a héten már én is babázok bár ezt ugyis a baba dönti el!
Tisáért szorítok!!!
Most pedig mennem kellene összerakni a cuccom holnapra de akkor már minden olyan biztosnak fog tűnni... és én nem akarok menni...
Nekem semmilyen vasat nem kellett eddig szednem... ezért akarom megnyúzni a dokimat...
na sziasztok!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

liliana hívj nyugodtam még bőven fenn vagyok! :)
Nagyon szép lett a szoba! Úgy látom nálatok is már csak a lakó hiányzik!
:)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

irtam üzit Tisának megint hogy jól vannak e mi van már velük ez érkezett válaszul:

Jól vagyunk, csak puhítják a méhszájamat. Hosszú nap lesz, de ma mindenféleképp babázunk.

Szegény jól megszenved Lénussal. :? :?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi Mecsi!

Szóval akkor még nincs meg a kiscsaj!Szegény Tisa!Küldök neki jó sok ++++++++++++++++++++++++++++ energiát!

Liliana: nagyon szép a szoba!És tényleg csak Sára hiányzik belőle!
Hm én is ennék jó kis bori pörit! :D

Én most sütöttem magamnak egy kis krumplit! :D
Képzeljétek tegnap csináltam édessavanyú unclebeanst.Tettem még bele plussz wokos zöldségeket de ma ment ki a kukába mert nem ízlett egyikünknek sem.Inkább a szecsuáni csípős!

Ma este nehezen kapcsolom majd ki a gépet a hírek miatt!
:wink:

Kép

Kép
gabka7926

Akkor mentek majd kettőt is, hogy inkább kettő mint egy sem!
Holnap jövök

Kép

Kép
eda7

Sziasztok,

Azt nem értem hogy hogy puhítják a méhét? Akkor még ezekszerint nem tágult ki jól?
Vagy mi? Ilyet még nem hallottam hogy "puhítják a méhet"?

Kép
lili&ana

Hát igen már csak Sára hiányzik belőle.

Bogi
Sikerült a táblázatot kitölteni, már csak a képeket kell feltöltenem, amit nem tudok.

Én megettem egy egész cseresznye befőttett és most sima joghurtot ettem. Már csak a málna teát kell meg innom később!
Már egyre jobban gömbölyödök sajnos. Tegnap ugy be dagadt a bokám hogy meg is ijedtem, ugyhogy ma egésznap feküdtem.
Na még benézek.

Kép
lili&ana

nem tudom, konkrétan mit adnak tisának, de vannak ilyen méhszáj puhító zselék, meg ilyenek. gondolom kapja az oxitocint is, és azért ha 6 órája vannak fájásai, az nem olyan vészes ám első szülésnek. a 10-12 óra első gyereknél tök normális.

kikocska

Kocska!Akkor elmentettem a te tel.számodat is :)

Lili&ana!Nagyon szép a szoba,igazi kis csajos birodalma lesz Sárának!

Meggyes piskóta,palacsinta,madártej....Mi van ma lányok??Mindenki ilyen édes szájjú ma?Akkor megnyguodtam,hogy nem csak én kívánom ma ennyire az édességet.Az előbb pl. mákos tésztát ettem,pedig nem is szeretem,de annyira megkívántam :D

Tisának mennek a plussz energiák+++++++++++++Nagyon szorítok nekik!!!!!!!!!

Kép
demetnik

láttam liliana, pont fenn voltam mikor töltötted! :)

úúúgy izgulok Tisáékért!
Remélem nem szenveszti nagyon Léna!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

liliana!

Álomszép a szoba!
Igazi kis hercegkisasszony lak!!!!! :lol: :lol:

Sildi!
Én úgyis a végén vagyok....meg nálunk is általában mindig be van kapcsolva a gép.... :lol: :lol:
( csak a családot kell lelökdösnöm róla... :lol: ---bár hétközben csak én vagyok 4 óráig a király!!!)

Teca!
nem emlékszel rá, hogy mennyi a vas értéked?

tünemény!
holnap is gyere, ha bennt leszel a munkahelyeden!!!!!!!!!!!
Kötelező!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Hát akkor jó lesz ha felkészülünk első babások a hosszú napra. mondjuk az is biztos hogy milyen alkatúak vagyunk. Remélem nem fog ilyen sokáig tartani, én mindnenap beszélek Sárához hogy segítsen hogy ne tartson ilyen sokáig.

Én is izgulok érte!!!!

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Most értem haza. Azt hittem, hogy már lesz valami hír Tisáról. Szegénynek jól elhúzódik.

Én anyáméknál sült csirkét ebédeltem, ami isteni volt.

Délután sétáltunk egyet, sőt, beszereztem a húsvéti barkát is.

Megyek fürdeni, később még benézek, hát ha megtudunk még valamit Tisáról.

Kép
gesztenye74

Nekem az elsőnél este 11-kor elment a magzatvizem.....
persze éjjel már nem aludtam az idegtől semmit....de a fájások csak hajnalban (3 körül kezdődtek)...bementünk a kórházba 5 körül és délután 1-kor lett meg a lányom...

Nagyon fáradt és kimerült voltam, mert ugye nem aludtam semmit....

A másodiknál reggel 6-kor volt az első fájás és délután 3-kor szültem ( 2 oxitocinnal----és burokrepesztéssel....)
Rövidebb, de velősebb volt :shock: :shock:

Szóval az első hosszabb, de a második rosszabb :roll: :roll:
Legalábbis általában így van....

Reméljük a harmadik pedig gyors és könnyű lesz!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Jaj Tisa!
Sok sok pozítv energia. Tarst ki :-)

Mondjuk igaza van Kikocsnak, hogy első babánál 10-12 óra nem annyira vész. és reggeltől egyig nem voltak fájásai.... Tehát még bele fér szerintem. Bár már tutti elege van cegénynek.....

De azért nem törvényszerű, hogy minden első babás szenvedjen vagy hosszú legyen. Koli 8 óra alatt mindennel együtt jött..... Miután elemnt a vízem csak 2 órára rá jöttek a fájások. Így maga a vajudás, kitolás 6 óra volt. És nem volt annyiravészes szerintem.

Tünemény!
De jó hogy jöttél. Megnyugatató, hogy párodnak jön a jobbik eszek... Pihen, mert most már tartalékolnod kell az erőddel....

Lili!
Mese szép Sára szobája :-)

Valaki átdobná nekem a jelszót, mert nem találom és én is mentenék tel számokat.

Cat!
Mi van a butorral? Remélem nem hajtottad magad túl.

Eda!
Héten mikor mész ctg-re? Én csüt reggel...
na majd még jövők.
Puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike: elküldtem a jelszót!Akkor most tehetsz fel friss képeket is! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!

Köszi :-) :-) :-) És ígérem rakok fel képet......

puszi

Kép

Kép
sziszike22

én is már elküldtem amikor irtad!

Itt a nagy izgalomra egy kis lazítás:
http://www.vatera.hu/sajt_cimke_136946509.html

Sohavisszanemtérőalkalom!
Na ez is hihetetlen:)

kocska

Én nem bírok tovább ébren maradni, el kell mennem aludni. :oops:

Remélem, hogy reggel csupa jó hírt olvasok majd Tisáról! :)

Jó éjszakát!

Kép
gesztenye74

sziasztok.

tisának még mindig drukk.nem könnyű szülés,de lassan babázhat(vagy már babázik is)

nekem megint elmúltak a fájások.......jöttek szépen 6 utánn nem sokkal de fél 9 kor éreztem utoljára :( :( :(
remélem azért hatásuk is van......

tünemény:

örültem hogy benéztél,és annak méginkább hogy párod kicsit észbekapott,rendesek a haverjai.....szerencséje volt hogy kapott ilyen adósságrendező hitelt.

nem tudom még mit akartam..................

mindegy,zummázok kicsit és ha eszembe jut akkor jövök.

ja,enyim telószám egyenlőre ne mentsétek mert úgynézki változni fog.majd jelzem ha már az ujj lessz és azt nyugodtan menthetitek.
én már hármótok számát beletettem a mappámba a kiskönyvem és a leleteim közé :lol: :lol: :lol: :lol: így tuti nem hagyom itthol.

Kép
Kép
ettike

Kocska!

Neked is nagyon köszi.. :-)

Raktam fel képet. Na nem sokat csak 3-at. :-)

Társulnék Gesztenyéhez! Nagyon állmos vagyok. De Tisa gondolunk rátok.

Puszi
jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Végeztünk.
Holnap teszek fel képeket.

Tisának mennek a további drukkok.

Lili!

Igazi hercegnőnek készült ez a szoba. :D
Nagyon tetszenek a bútorok. Én nem is láttam sehol ilyeneket.
Mondjuk csak a szívem fájt volna, mert igazi csajos.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: