A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony!
Merre vagy?
Nagyon drukkolok holnapra, ügyes legyél+++++++++++++++++
Amint tudsz, jelentkezz, hogy mi volt!

Amint Sz. doki szokott csinálni UH-ot közvetlenül az inszem előtt?
Nekünk a doktornő nem csinált, viszont Vickynek Z. doki igen!
Jobban örültem volna, ha csinálnak, mert mi van ha régen megrepedtek a tüszők, vagy még a közelében sem voltak a repedésnek :?:
Mondjuk mostmár tök mindegy!

Jövő hét nagyon izgalmas lesz, nem fogunk unatkozni!

Szöszi!
Hajrá 3. és egyben utolsó inszem!

Kép
akire79

Vacak!

Mikor mész tesztelni? Beírnám a táblázatba!

Kép
akire79

Vacak!

Csak ámulok-bámulok a kép láttán, annyira elbűvölő ez a természet :D Sikerülni fog, lombik sokkal-sokkal esélyesebb, úgyhogy kitartás, már nem sok kell! :wink:

Akire!
Ez a titok könyv jó lehet, elkezdem már én is olvasni, semmi jónak nem vagyok az elrontója

Tegnap sikerült nem elfelejtenem a szurit beadni. Apró örömök az életben :D Lent matattam a konyhában, amikor bevillant, hogy a sütőnek van órája és beállítottam hogy mikor csörögjön. Hát mire nem jó egy sütő a mai világban??
Még a drágámnak is szóltam reggel, ha esetleg eszébe jutna, szóljon már 8-kor. Azt hittem őt baromira nem foglalkoztatja ez az egész, erre 8 előtt szólt, hogy mindjárt idő van. Úgy meghatódtam rajta, nem is gondoltam volna hogy eszébe jut. :oops:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Én gondoltam Rád, csak nem voltam gép közelben már 5 órától :cry:
Pedig megígértem, hogy szólok!
Na ennyit Rólam :cry: :oops:

Kép
akire79

Akire, Rony
Köszönöm a drukkokat.
vv-re megyek 23-án. Köszi a táblás beírást is.

Enikõ
vacak2

ÉN MÁR NEM BÍROK MAGAMMAL :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops:

dita75

sziasztok!!!

Dita!

Nyugi már csak 1 nap a magas hcg-ig!!!!!!!!!!!!!!

Rony!

Ügyes vagy, hogy nem felejtetted el a szurit:))
Egyébként én az ilyesmiket a telcsim emlékesztetőjébe szoktam írni!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dituka!
K I T A R T Á S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hol van még a hétfőőő jaaaaajjj
Tudod, van az a vicc is, hogy mondja a főiskolás magában az előadás közben:
-Méghogy itt a suliban gyorsan megy az idő!!??! Félórája megnéztem az órát 5 perc múlva dél, most meg dél. :):)

Akire!
Nem baj, lényeg, hogy benn van az anyag :wink:

Áfonyácska!
A teló dolog azért nem a legjobb nálam, mert hétvégére jó messzire elhajítom, ne zargassanak, elég ha hétközben csörög állandóan. Érzel már valamit? Tudom hülye kérdés :D :D

(Rodin)
rony77

rony!

Nem tudom mit érzek........eddig volt hogy elkapott a hányinger ma nem igazán illetve olyan mintha lelenne v.mi rakódva a torkomon és amiatt lenne.
Jajjjjjj én már annyira várom az uh-t de még majdnem 2 hét............addig megöszülök :cry:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dita!
Kitartás..... Már nincs sok hátra....Én is iszonyatosan kíváncsi vagyok hány baba lakik a pocakodban.
Próbálj lazítani...
Puszi

Kép
akire79

Helló mindenki!

Dita:már nincs sok hátra :lol: :lol: :lol: hamar holnap lessz már!!!!!

Áfonyácska :neked is kitartás!remélem azért nincs torok gyulladásod!!! :shock: :shock:

Rony:látod mondtam én hogy nem felejted el beadni a szurit 8kor! :wink: :wink: :wink: :wink: nem fájt?? :? :?

Kép
sting1982

Már fel is jöttem pestre itt alszom a nővéremnél, hogy minél hamarabb oda tudjak érni a BMC-be. A nővérem kérdezte fáj a cicim, mert neki mindig ez volt az első jel. Mondtam, hogy kicsit, de már nem merek semmire gondolni, már az órákat számolom!

Áfonyácska
Az még rosszabb lehet babásan a két hetet kivárni. Bele sem merek gondolni. Tesztelgetsz azért vagy nem?

Rony
Holnap találkozunk.

Ancsa
Veled is!

dita75

Dita!
Egyedül mész az eredményhirdetésre? Vagy elkísér a párod? Nem írigyellek, mert hétfőn nagyon sokan szoktak lenni (mint tudjuk)!

Velem csütörtökön eljön a párom, de ha sokáig tart akkor nem fog tudni megvárni, max. 10-kor el kell indulnia, szóval pont a lényegkor nem lesz ott! :cry:

Kép
akire79

Sziasztok!
Most nincs időm visszaolvasni, mert csak bepofátlankodtam anyósékhoz, hogy megmondjam Dittának, hogy vele vagyok, és nagyon nagyon magas hcg t kívánok holnapra!!!!

Puszi
Heni :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Dita, nagyon drukkolok neked. Remélem jó híreket kapsz. Ha bent lesz a biológus, akkor már biztos lehetsz a jó hírben.
Áfonyácska tudom, hogy nagyon nehéz, de hidd el ki lehet bírni a várakozást. Az első 12 hét ilyen, mikor az ember aggódik minden rendben van-e, megvan-e még, stb. Én igaz 2 héttel járok előtted, de hidd el minden nap bennem van, hogy minden ok odabent? :)
Rony holnapra kitartást és szép eredményt kívánok neked.
remény73

Dita!
Nagyon gondolok Rád, hogy szuper híreket hallj!
Rony!
Ügyes legyen a doki holnap! Nagyon remélem, hogy minden jól megy majd!
Jelentkezzetek hamar!

Áfonyácska, Remény!
A doki nekem anno azt mondta, hogy ha rosszul vagy, az a jó jel, hogy megvan(nak) a babák, úgyhogy nagy hányingereket nektek!

Akire!
A táblában nálam kérlek javítsd a márciust áprilisra, mivel múltkor nem indítottak spontán ciklusban, így április lesz belőle. Legalább is nagyon remélem, hogy akkor már nem lesz semmi baj, és visszakapom őket.

rozus

KépKép
rozus

Itt van mellettem a kis uncsihugocskám! Megjegyezte, hogy jajj mindenki neked ír! És valóban! Nagyon arik vagytok hogy ennyire izgultok, remélem nem okozom csalódást, annyi mindenen mentem már én is keresztül, hogy biztos félig (vagy egészen) meghalnék ha most sem lennének jó hírek számomra! :? :? :?

HENI
Neked már most nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni, nem tudom, hogy holnap mikor keveredem a gép elé.

AKIRE
Egyedül megyek, mert apának dolgoznia kell.
Én örülök is neki mert halálra idegesítene, h. mikor mondják már meg az eredményt. Igy is sík ideg leszek, nem kell még jobban felhúznom magam rajta. Egyáltalán nem bíztattam, hogy jöjjön pont emiatt. A macit elhoztam magammal amit arra az esetre vettem ha sikerül és beleteszem a tesztemet amit majd csinálok, mert szeretném ha lenne egy kétcsíkosom, úgyhogy ha megyek hazafelé megkeresem őt melóhelyen és átadom neki a macit.
Persze mindez az eredményen fog múlni. :?

Te hogy bírod? Együtt terhesedtünk, de neked mégis csüt-ön kell menni, én nem is tudom mit csinálnék, így is baromi hosszú volt. :roll:

dita75

Nekem a Te holnapi pozitív eredményet még több erőt fog adni, hogy kibírjam csütörtökig.
Amúgy a melóhelyen szerencsére nagyon sok dolgom van, így nem nagyon rudok ezzel foglalkozni, csak az a rossz, hogy itthon meg egyedül vagyok, mert a párom 200 km-re dolgozik :cry:

Amúgy meg a belehalós dologgal pedig nem foglalkozunk, mert úgyis sikerült!!!!!!!!!!!!!

Kép
akire79

RONY+DITA!

Holnap rajtatok a fórum szeme! Legyetek ügyesek!
És amint tudtok írjatok!
Puszi

Kép
akire79

Kép
Kép
Kép

Remélem mindenkinek mindent jól írtam/javítottam!

Kép
akire79

Hajrá DITA FÁN KLÚB!!!!! Neked szorítok én is! Utána pedig Vevikk jön a jó hírekkel, ugye? :wink:
Egyébként hogy bírjátok, hogy nem teszteltek? Megőőőrülnék ha nem tudnám előre egy kicsikét...

Akire!
Hogy Te milyen édi vagy :D Hogy kiszámoltad, mikor lesz a teszt, és tééényleg :P Neked meg csütörtökre nagy kalappal, de jó lenne tudnád a titkot alkalmazni a folyosón

Böbe!
Igazából maga a szuri nem fáj, de következő nap este nagyon is megérzem azt a fránya tüszőrepedést :? Régen még csak észre sem vettem, biztos ez a rahedli hormon csinálja :roll:

(Rodin)
rony77

Jó reggelt Lánykák!

Tegnap hazajöttünk, és elkezdtem a lemaradásomat behozni olvasás terén, de nem jártam sok sikerrel... :) Mg 1,5-2 oldal hátra van. Igyekszem bepótolni!

Dita!
Nagyon drukkolok neked, hogy a maci megkapja a zebrát. :lol:
kakti

Dita!

Rajtad a fórum szeme! Nagyon DRUKKOLOK mára a pozitív tesztedhez!!!! Ma egész nap a fórumot fogom nézni, hogy mi van veled és persze azért mert jó hírekkel fogsz szolgálni. Teljes beszámolót kérünk ám!!!!

Heni!
Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok Neked!! Kívánom, hogy legyen szép napod és minden kívánságod teljesüljön!

Vasikáé!
Nagyon szomorúan olvasom, hogy mi történt veled. Örülök, hogy megráztad magad és felálltál. Kívánom, hogy minél hamarabb babás legyél és szaporítsd a másik fórumba a babaesőt, ja és a statisztikát javíts és mutasd meg, hogy így is lehet. Remélem érted mire gondolok. Elküldenéd Nekem is a sztoridat?

Ma még jövök!
GRATULÁLOK A KISMAMIKNAK!!!!
Puszi mindenkinek:
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok Lányok :!:
Kissé meg vagyok ilyedve a táblázatbol itélve senkinek nem orvosa Shkiba dnö??Csak nekem!

Vasikáé :) irtam neked a másik topikba!Puszi

Henni :) Nagyon sok boldog névnapot kivánok neked!!És legyen minden ugy ahogyan te szeretnéd az életbe!!Pusza

Roni és Ditta :) Tiszta szivemböl kivánom hogy sikerüljön!!És kérünk beszámolot igaz én majd éjjel 11fele tudom meg mert addig dolgozom.De haza jövök és meg nézem!!Pusza

Sting :) Te hogy állsz a vizsg.a hsg.meg volt már?Pusza
Mink majd telefonálunk mikor mehetünk eredményhirdetésre hétvége fele vagy jövöhét eleje!Azt szeretném kérdezni ha nekem is inszem lesz el kell menni vele táppénzre?Én kicsit hideg helyen dolgozom 5-6fokba panirba csomagolok!Szerintetek?Igaz elég ritkán jelentkezek de meg igérem hogy sürüben jövök!Ma föznöm kell valamit de keddtöl ebédet hordok 450ft/adag és finom és bö adag meg változatos nem kell agyalni mit fözzek!Bocsi hogy hosszura nyultam!!Vigyázatok magatokra!!:!:
rózsa11

Sziasztok!

Már úgy izgulok Dita-ért!!!
És félek, hogy holnap mi lesz.

Heni!
Boldog névnapot kívánok neked!

Rony!

Hiába tesztelnénk. Például nekem a múltkor pozitív lett volna és előre örültem volna, aztán nagy pofára esés lett volna.
Mert a hcg emelkedett, és a teszt kimtatta volna, de mégsem voltam terhes!!!
Úgyhogy jobb tovább izgulni.
vevikk

Akire!

Remlem ma már átírhatod Dita-t a sikerült (KISMAMA) csoportba!!!
vevikk

Jó reggelt!

jaj lányok én lehet nem vagyok épp, de tegnap úgy kibuktam, egész nap semmit nem éreztem és elkapott az aggódás:( a párom már kiakadt, mert "Annával is folyton ezt csináltad" azt mondta le fog tiltani a gépről:((

Tesztelgetni nem fogok , mert a hormonszint hónapokig magas tud maradni. Szóval hogy odabent minden oké e csak az uh tudja biztosra mutatni!!!

Ma csak Dita tesztel???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok, jó reggelt Lányok!

Nagyon le vagyok maradva. Pénteken voltam fent utoljára a fórumon, de egyszerűen nem tudtam visszaolvasni, annyit írtatok!

Heni: nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!!!

Dita: nagyon drukkolok. :D :D :D Várunk a szép magas HCG eredménnyel, bármikor jössz is vele. :D :D :D

Rony: remélem minden rendben zajlik ma és hamarosan Te is kismami leszel. Mindenesetre én nagyon drukkolok!!! :D :D :D

Áfonyácska: én nem kaptam progiszurit, nekem csak utro van.
Hogy vagy?
Én már érzem az áldott állapot áldatlanságait, ebből legalább tudom, hogy minden okés odabent!!! :) :) :)
Csütörtök óta hányingerem van, mára egyre durvább!!! De hát a Picúrokért mindent kibírok! :D :D :D

Majd még benézek ma később!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

HENI!

Boldog névnapot!
Kép

DITA!
Megőrülök úgy izgulok.
Remélem a Moszkván bemész egy internet kávézóba és nem hagysz minket sokáig tudatlan állapotban :lol:

Kép
akire79

utánatok olvastam. ezt nem lehet bírni amit műveltek :shock:
Vasikáé, te egy szuper nő vagy, remélem eléred a célod. az nem lehet, hogy valaki ennyire akarjon valamit és az ne sikerüljön.

sting, neked holnapra (?) drukk a hsg-hez, majd kérek egy rééééészletes beszámolót, mert nekem is most az jön! tudod, csak a cél....

DITA+RONY ++++++++++++!!!

Trix, Áfonyácska, ti csak mutassátok nekünk a jó példát és baromira vigyázzatok magatokra 8)
kpn

Rony! Remélem kapott "zebrát" a maci...

Kép
remény73

Lányok!

Nagy rohamom volt, írtam is nektek, de elszállt az éterben!!!
Ha lenyugodtam, írok megint!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kakti

Remény!

Bocsi hogy szólok, DITA macijának kell ma zebrát kapnia, Ronynak ma van az inszem!!!
Csak azért írtam én, mert szerintem ők még ott vannak BMC-ben :lol:

Kép
akire79

Bocsi, hogy csak most reagálok a dolgokra, de szombat este óta megint nem volt se net, se tv.

akire: Nekem Zeke doki már az első inszemnél is megnézte uh-val, hogy megrepedtek-e a tüszők, de most lehet hogy az állandó cisztásodás miatt is nézi. Nem tudom, hogy mennyit számít ebben, mert akkor is maradt, amikor megnézte.

dita:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Én már nem agyalok azon, hogy mi lett volna a jobb. Már úgyis eldőlt minden.
Ma nagyon rosszat álmodtam az eredményhirdetéssel kapcsolatban, nem tudom mit jelenthet, remélem az ellenkezőjét. Nem nagyon szoktam dolgokról álmodni.....

Te hogy érzed magad? Dolgozol?

Kakti!
Gyere mesélj

Én nagyon izgulok Dita és Rony miatt, szerintem jobban mint a saját eredményemért. Mondjuk most még könnyen beszélek, majd meglátjuk milyen állapotban leszek szerda este :?: :!: :!: :!: :!:

Kép
akire79

akire: Ne félj, te is fogsz csütörtökön csuklani rendesen. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Dita!Sajnos nem sikerültek a fagyibabák :cry: :cry: :cry: de nem adom fel megyünk júniusban még van kettő lefagyasztva hátha nekik kellek :lol: És veled mi a helyzet? :wink:
dobosancsa

Oh Ancsa, nagyon sajnálom :cry:
Dita még nem jelentkezett, mi is őt várjuk!

Kép
akire79

Na, talán most menni fog...
Szóval Apa végére ért a baciűző (ördögűző) Augmentin-kúrának, így gondoltam, ma kérek egy időpontot neki jövő hétfőre a Csipetcsapatot bevizsgáltatni, és a hét második felére konzultációra. Meg meg szerettem volna tudni az IR eredményét is - amit nem voltak hajlandóak még megnézni sem, nem hogy megmondani. Ráadásul konzultációs időpontot sem adtak. Azt mondták, hogy majd akkor kérjek konzultációs időpontot, ha megvan a spermavizsgálat eredménye, és az negatív. Kérdeztem, hogy végül is akkor is kell orvossal beszélni, ha pozitív, mert az nem normális dolog. Mire mondták, hogy igen, valóban, de akkor sem adnak most időpontot...
Érti ezt valaki :?: :?: :?:
Miért gondolják az egészségügyben dolgozók, hogy úgy tudunk ugrálni, ahogy ők füttyentenek? Jó fej a főnököm, ez tény, de ő sem örül neki, ha egyik nap szólok, hogy másnap nem jönnék, mert akkorra kaptam időpontot...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kakti

Köszi akire,őnekik most sajna nem kellettem :? , de hát itt van nekem a gyönyörű lányom akiért mindenki irigyel :lol: :lol: :lol: de érzem hogy írt nekem a sors a könyvébe még egy-/két?/tesóbabát. :D Dita drága bejelöltelek az iwiwen,pusszancs :lol:
dobosancsa

Bocs Dita, nem volt szándékos a névcsere...Remélem minden ok és jó hírekkel jössz.
Köszi Akire hogy szóltál.
remény73

Sziasztok!

Én már tűkön ülök. Egyrészt Dita miatt, hogy milyen hírekkel jön, meg a saját holnapi eredményeim miatt.
Eddig végig aludtam az egy hetet, de most már nem bírok aludni.
Sürgetném az időt. Ráadásul egyre inkább azt érzem, hogy nem sikerült.
Már álmodtam is vele, hogy nem sikerül, sőt, akkor at mondta a doki, hogy nem lehet több lombikom. Tiszta víz voltam, mikor felébredtem, és a párom szerit sítam álmomban.

Mikor esz már holnap 2 óra? Akkorra biztos meglesz az eredmény.
vevikk

Szia Ditta

Jaj de jó, én éreztem, hogy jó hírt kapsz ma.
Gyere és mesélj bővebben :D :D :D

Kép

Kép
edinka

Na dita mizu?
Nekem nincs a youtube-hoz hozzáférésem!!!
vevikk

Vevikk

Tűzijáték van a youtuben-en :D :D
Így gondolom dita nagyon terhes :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Dita: nagyon sok gratulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv a kismamik között!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nem hiába gondoltunk Rád ennyit, aztán gyere a történettel!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Sikerült???????
Hurrrrrráááááááá!!!!!!!!!!+++++++++++++++
vevikk

Dita Drága!

Teljes szívemből gratulálok!!!! Ez a hír megér egy ekkora tüzijátékot!!!!

Vevikk
Neked is hasonlókat kívánok holnapra.

Na meg magamnak jövő hétfőre

Remélem Rony is túl van már rajta.

Éljen a babaeső!

Enikõ
vacak2

Na ugye megmondtam Vevikk! A laptető már felér egy fél tüzijátékkal.

Enikõ
vacak2

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?