A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kispocc: szerintem hagyd.adj neki kakaót. tudják ők hogy mi kell nekik..csak folyadékot adj!

Ma volt a védőnő, mondta h a 18 hós oltásnál a láz valósznű és ha együtt kapja a prevenerárral..az nem olyan jó..tuti láz..leveri őket..:-( nekünk most lenne aktuális..de akkor ezek alapján külön fogja megkapni...mivel prvenár épp nincs. :-(

HEni: nem ér még rá, de van lábtartója. nagyon stabil, vastag kerekei vannak..a tolókar a kormányt is mozgatja...lehet kanyarodni...3 pontos öve van meg az a karika is a kicsiknek..de mi még nem vettük le emmának..mert kanyarba "bedöl" és nem akarom hogy leessen..vad motoros a lányom.
egyébként az ALDI ban volt "aqkciós" 12.000 kb...nagyiktól kapta a névnapjára..csak előre oda adták hogy addig is használja!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Hát, meg kell, hogy mondjam, Rugónak egyre dögösebb szerkói vannak. :lol: De nagyon jól állnak neki az élénk színek. Éngem is mindig megragad a tekintete. Ha ez sem nyűgözi le a rokonságot... Pedig süt belőle az intelligencia.

Emma, a kis angyalka meg annyira nő.... A sok hajával, a szép, okos, meleg tekintekével.

Oóóóóó, mennem kell.
dmaggie

nekunk is jo a 29.-e!!!!!

most elutazunk a kolpingba 1 hetre, remelem nem valtozik meg 21.-re de megprobalok legalabb 1szer netezni, h megnezzem 8)

nagyon joook a kepek!

Kép

Kép
mmarica

Pocc!
NYUGI!

mint írtam Bálint barátom hétfő óta szinte csak a tápszert hajlandó megenni s semmi baja nincs,egész nap a kertben rohangálunk+sétálunk 2óra hosszákat én már alig bírom Ő meg csak hajt :)
pár nap és újra a régi Boti lesz,ha csak kakaót kíván add neki azt :) mikor mi betegek vagyunk mi sem eszünk sokat szinte semmit :)

Kaqk :)
Emma is gyönyörű :)
:arrow:
Nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Vindo!
Eszméletlen kis pasi Rugó annyira illik hozzá a neve olyan kis aranyos :D És azok a szemek.

Kaqk!
Emma kész hölgy és az a sok haj nagyon szép csajszi :D

Kispocc!
Biztos hamar helyre jön Boti küldök neki egy nagy puszit.

Heni!
Sajnálom,hogy nem tudtok jönni.
Legfeljebb levezetnénk a szülést :lol:
Tipp:Április 6.

Panndi!
Kár,hogy te sem tudsz jönni.
Pocak hogy van?

Jó éjt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

KAqk szupi a járgány! valami ilyesmit szeretnék én is, de még sehol nem láttam.

Kispocc nyugi, Péterkének is vannak ilyen napjai, még oltás nélkül is. Tegnap 1 liter kakaót ivott csak. Semmi nem kellett, ma meg evett 2 helyett is. A gyereket tudják, mennyi kell nekik. NE izgulj, ha kakaó sem kellene, akkor kellene izgulni.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Tali nekem így is úgy is kimaradna az államvizsga miatt, utána kedden megyek :shock: Be vagyok tojva rendesen :?

Köszönöm, a hasam elvan, néha jobb, néha rosszabb, dokibácsi szerint a közelgő államvizsga is közrejátszik...

Képzeljétek, Zsófi annyira rá van kattanva a Boribonra, négy Boribonos könyve van neki, és egész nap azt olvassuk. Egymás után négyszer-ötször is. És ha abbahagyom a mondatok utolsó szava előtt, befejezi a mondatokat :lol:
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Köszönjük a dicséreteket.

A ruhák Tesco- és kínai összeállításban szerepelnek :wink:

Panndi, csak semmi idegeskedés, ötös szakdogával nem bántanak az államvizsgán :wink:

Kispocc - Rugó otthon nem nagyon akart enni egyszer egy fél napot, aztán beindult alaposan. Ma hogy álltok az evéssel?

Ágica - hogyan alakulnak a kiütések?

Mi kacérkodunk egy állatkert-látogatással, de a szippantósnak is ma kellene jönnie :evil:

48 órája várjuk, el sem merünk menni napközben :roll: :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Itt a tavasz!!!!! Pedig tegnap egy pillanatig azt hittem vissza jött a tél :evil: :evil: :evil:

Látom mindenki csavarog, senki nem ir, nincs mit olvasnom :cry:

Péterkém alszik én meg pihizek, mert voltunk kint és azért bevallom jól kitudok ám kint fáradni. Megmozgat a gyermekem, nem áll egy helyben.

Heni
KépKép
heni81

Halihó,

Boti hogy van?

Panndi: Vindo-nak igaza van..ne parázz ..

Mmarica: jó szórakozást, pihenést!

Takarításon túl..apa nem jött túl későn ( 2 kor) Emma aludt f8 ig...szóval minden ok. Most persze unatkozok..jól elfáradtam..apa, emma alszanak..lehet nekem is kellene??

A Boribon-t hallotam mástól is..na lehet kap névnapjára párat...

talán az alexandra.hu-n akciós...én onnan szoktam rendelgetni..mindig olcsóbb.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de minden hétvégén suliban vagyok, pénteken és szombaton is, zh-k voltak, kiselőadásokat csináltam, ja és ugye van egy örökmozgó kisfiam is :lol: Szóval nem unatkozok :wink:

Olvasgatlak titeket, amikor csak tudok, de írni már nem marad időm.
Nálunk van egy nagy újság: Dávidka leszokott a cumiról :shock: Egyik napról a másikra történt, adtam volna oda az altatáshoz,és kiköpte :roll: Párszor úgy aludt el, hogy fogta a kezébe, aztán már egyáltalán nem adtam oda neki, kb. 2 hete nincs cumink :D nem gondoltam volna, hogy ez magától fog megtörténni, előre gyártottam magamban a leszoktató szövegeket, ha majd oda kerül a sor, de kicsikém megoldotta a problémát 8)
Éjszakáink jók voltak, de tegnap 11-2-ig fent volt éjjel, nem sírt csak nem tudott elaludni. nem tudom mi lehetett :roll:

Mindenkinek szép hétvégét, jövök amint lesz időm!

Kép
aniko15

Na, végül a Vekeri tóhoz-mentünk ki. A tóval baj volt, mert Rugó állandóan bele akart mászni :roll: , de a mókuskerék meg a sétálgatás bejött neki.

Mikor hazaértünk, a fiúk kidőltek:
Kép

Még jó, hogy reggel nem bontottam el az ágyat.

A szippantós is ideért nagy nehezen, miután rátelefonáltunk :roll:

Dávidka nagyon ügyes volt a cumival!!

Egy kicsit házimunkázok, aztán vagy angol, vagy kresz. Még jó, hogy tudok választani :D

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Annyira aranyosak vagytok, nagyon köszönöm a hozzászólásokat, megnyugtatásokat :D !
Botika ma sem eszik nagyon, DE!Megvan az oka! Nyelvén és nyelve alatt is hatalmas hólyag éktelenkedik :cry: :cry: :cry: . Ugyebár kedden csattant az ajtóba szegény, s fájt neki a seb, így folyton a szájában turkált - olykor koszos kézzel. Pedig én mindent megtettem, takarítom ezt a roh@dt port folyton, mosom a kezét, de hiába...szerintem emiatt lettek a hólyagok :cry: . És ezért ordított a kanál látványától is :cry: Iszik kakaót, meg ma már elfogadott egy fél banánt, 2 virslit,túrórudit, főztem neki pudingot, meg vacsira adok neki krumplipürét.Hát ennyi.
Nagyon sokat sír, nagyon ölbebaba, mutatja, hogy fáj neki :cry: . Betadine-nal kenem a szája külső részét, persze higítom. Dokinéni ezt javasolta.Láza nincs, szerencsére...

Visszaolvasok, mihelyt Boti engedi!
Millió puszi, és mégegyszer köszi a segítségeteket!!!! :wink:
kispocc

Sziasztok

Köszönjük mindenkinek a kérdést megvagyunk a pöttyeink is, most már a nagyok nincsenek csak az aprók de abból van bőven de ez is haladás hisz 3 nap telt el eddig :D

Vindo: Annyira kis helyes Rugó és a rucijai is tök jók.Ne viccelj :D

Kaqk: Emma kész hölgy nagyon csinos :)

Kispocc: Jobbulást Botinak.Legalább meg van az oka miért nem evett ez is valami.Doki mit mondott?

Panndi: Gratula a vizsgához.És egy kalappal a másikhoz.Vigyázz magatokra te csaj :D

Heni: Megértem hogy elfáradsz már mindjárt itt van Áron baba is :D

Anikó: Gratula a cumi elhagyáshoz.Bár csak nálunk is ily egyszerű lenne :lol:

Lmóni: "babatali" címen én utaltam neked elég béna vagyok nemhogy a nevem írtam volna :oops: :oops:

Maggie: Hogy van Bercó? Annyira megértem apa simizését(hajókürt) nálunk egész éjjel ez megy ha nem apa horkol akkor Petrához kelek.

Fleur: Hogy vagy?

Viranka: Bálint láz?

Kép

Kép
agica1126

Hörcsög nagyon megkésve, de Boldog szülinapot!

Csajok megint jó sok a beteg baba, remélem mindenki hamar meggyógyul. Puszi mindenkinek!

Silka
Valamelyest jobb a helyzet Lizivel? Nagyon rossz lehet, h ennyire fél mindentől, de abban biztos vagyok, h csak átmeneti állapot.
Képeket dobhatnál a szobáról :) olyan kíváncsi lennék rá.
Fogyit sajnálom, de azért ne add fel szerintem.

Sense
Boti nagyon ügyes :) és mindenképpen kezdődik valami csak készülj fel, hogy innentől állandóan ezt fogod hallgatni :)

Lotti és Gegi is nagyon édesek, meg a többi nagyobbacska baba is és Gegi hataaaalmas :) Mesi nem semmi :)

Panndi
Gratulálok!!

Pankának irtó vagány a piros kabátkája.

Móni
HP :evil:

Rugónak boldog névnapot! Szuper a fotel.

Mesi
Jól néz ki nagyon a kocsi

Anikó
Mi is bölcsibe adjuk ősztől, ha felveszik, mert megyek vissza dolgozni, ha előbb megyek akkor ő is előbb megy. Persze akkor magánba, mert államiba nem veszik fel. Sajnos itt nagy a túljelentkezés.

Bongyi
Kitartás neked!

Kaqk
Meglett az autó? És milyen?

Hogy Emmának mekkora haja van :)

Kispocc
Ha sebes a szája akkor nem csoda. Szerintem hagyd.....vagy esetleg nagyon híg dolgokkal próbálkozz, mint pl leves.

Aniko15
Nagyon ügyes a kicsi fiad...

KépKép
KépKép
fleur

Ma amúgy annyira szuper idő volt :) vagy 3 órát kint voltunk Lillával délelőtt. Motorozott a drágám fel alá.
Venni kellett neki egyet, mert amit az öcsitől örökölt az nagy neki ő meg tiszta motor őrült. Persze amikor elmentünk a boltba megvenni akkor nem a motort szerette volna, hanem kis babakocsit meg triciklit :lol: küzdöttünk rendesen a fél játékboltot kipakolta volna :)

Ami a szókincsét illeti napról napra gyarapodik. Mennem kell sír szegényke...

KépKép
KépKép
fleur

Nnnnna, itt vagyok én is! :) Mostanában csak esténként tudlak olvasni benneteket, aztán írni már nem sok idő marad. :(

Vindolanda!
Nagyon helyes Rugó, ügyes a bögrével. Látom Anyám tyúkja olvasgatás van. :wink:
Jól kidőltek a kirándulás után a férfiak. :lol:
Szippantósok :evil:

Kaqk!
Emmácska kész nő! És így elviseli a hajában a csattot? Zsuzska mindig kiszedi, de ha véletlenül sikerül belopnom ahajába, Gergő szedi ki...

Panndi!
Kisgyerek mellett, kismamaként államvizsgára készülni, államvizsgázni. Le a kalappal előtted!

Aniko!
Gratula a cumiról leszokáshoz! Ez igen! De jó lenne, ha mi is ilyen ügyesen leszoknánk róla!

Kispocc!
Legalább tudod, mi a probléma oka! Jobbulást Botinak!

Ágica!
Örülök, hogy javultok!

Fleur!
Hű, már motoroztatok? Mi még csak a lakásban gyakorlunk. :)

Heni!
Hogy érzed magad? Lassan Te is a végéhez közeledsz.

Holnap megyünk a dédikhez, kertesházban laknak, a hinták már állnak. Már alig várom, biztosan élvezni fogják. :)

És képzeljétek tegnap éjszaka mindenki szépen aludt. Még SOHA nem volt ilyen. Remélem ez lesz lassan a jellemző.

Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Fleur - a motorozós Lilláról rakhatnál fel képet :wink: Biztos csini rajta :D

Gica- hú, akkor jó éjszakád volt :D

Az olvasást én elkezdem, aztán Rugó elrohan :shock: Képtelen a fenekén megülni. Pakol reggeltől estig :shock: Az állatos, gyümölcsös stb. könyvekkel nagyobb a sikerem, azokat végigmutogatja, és el kell mondanom, hogy mi is az.

De egy idő után onnan is elrohan.

Egek!!!
A verdájával a szárító mellé tolatott, felállt rá, és eléri a szárító tetején lévő kresz-könyvet :shock: Erre bezzeg van türelme :roll:

KÖzben hazaért Gábor :arrow:

Bocs, a kimaradt embereknek, mondtam volna tovább is :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Kicsi segítség kéne.

Ádi pénteken délután elég sok köles golyót evett. Este tápi evés után hányt egyet amibe volt köles golyó is ( szagról éreztem ) utána átöltöztettem evett kicsi tápit amit ő kért még aztán alvás.
Kb 2 óra múlva bementem és azt láttam, hogy hányt a gyerek. Persze ő békésen aludt a másik oldalt. Szegényt álmában átöltöztettem meg új lepedőt tettem neki.
Aludt egész éjszaka.
Szombaton változó hangulata volt.
Hol pörgött ezerrel hol bújt mint egy kis cica.
Egésznap hígos mustár színű volt a kaksija.
Este simán megevett 200ml tápit és aludt reggelig.
Most reggel evett 100ml tápit és rögtön hányt is.
Láza és hőemelkedése nincs.

Szerintetek mi lehet ez ?

Mit adjak neki enni ?

Előre is köszike a válaszokat.
20200310173350

Halihó!

Na, ilyen is ritkán van!!! Bercó még alszik, bár eléggé ki lehet szegénykém, gyakorlatilag az utóbbi három napban lázas volt. :cry: Az éjszaka már végre nem éreztem melegnek, kevesebbet is ébredt, így én is aludtam legalább 3-4 órát egyhuzamban. :lol:
Tegnap meg vendégeink voltak. Jó kis nap lett volna, ha Bercó nem olyan nyügi.

Timi! Szerintem B6-ot adj neki + diéta. Gyógyuljon meg minél hamarabb a legényke!

Beteg babócák????

Aniko! Gratulálok én is.

Gica! Csak csendben irigykedem. :lol: :wink: De legalább Nektek jó éjszakáitok lesznek! Ez is valami.

Hirtelenjében ennyi, pusz mindenkinek.
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Ktimi, majd írj, hogy vagytok :!:

Lehet, ma megyünk az Állatkertbe. Felhívtam őket, négyig nyitva vannak :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj ez a sok betegecske... gyógyuljatok!!

Motorozó Lilla?? képet!!!!:-)
Emma is nagy vad motoros..egy kisbarátjánál kipróbálta és úgy kavar vele....az utcában vannak 6 éves ikrek, tőlük majd megörökli a motorjukat..:-)

Minden járgányt imád, autó, motor, tricikli.....közben meg csajos dolgokat is...MINDEN érdekli! :-)

Ma megyünk a déli alvás után uncsi 1. szülinapjára! Műr nagyon várjuk!

Autó: ? hát még kell hozzá egy kis pénz..:-( Remélem jöv hét. elején összejön és akkor befizetjük a 20%-ot és akkor mivel már a hitelkt jóváhagyták akkor csak az átírásra kell várni....:-(

Remélem azzal tudunk majd menni a a Talira!

Olyan szép idő van!!!! Kint voltunk mi is sétálni, mototrozni, autózni, pakolni..sőt a babkocsiba és be akart ülni és mentünk egy kört..szereti nagyon a kocsiját..én is :-)

Szép napot Mindenkinek!

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, megjártuk az állatkertet, majd írok róla bővebben később.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztoook!

Vindo!Nekem sincs nyugtom Botitól sosem - örökmozgó akcióhős :D !De jó lehetett az állatkert, majd mesélj!Bögrés Rugó annyira édes!!! :D

Kaqk!Remélem hamar összejön az autó!
Milyen gyönyörű Emma! Olyan igazán szép, nőcis kislány! :D

KTimi!Remélem Ádó már jobban van!++++++

Gica!Hűha!Gratulálok az átaludt éjszakához!!!Még sok ilyet!!!!! :wink:

Ágica!Petrus pöttyöcskéi remélem teljesen elmúltak!

Fleur!Lilla a játékboltban :lol: ...hát, igen, az ilyen helyeken többnyire nagyon le szoktam izzadni Hétördi miatt :D

Móni!Jó ötlet ez a gyermekmegőrzés!! :wink:

Rólunk:
Botond ma már egész jól evett, nyelve még mindig nagyon nagyon gáz :cry: , de azért leküzdi a kaját kis Haspókom :D . ÉÉÉs ma letoltam a haját géppel, na, azt az óbégatást :roll: . De már olyan hajszerkezete volt, hogy mindenki kiröhögte szegényt, közbe kellett lépjek! :D Most golyófej, nagyon édes!És mikor kész lett, hajmosás stb, megdicsértük, hogy milyen csinos. Erre egész este a fejét simogatta, és büszkélkedett :D
No, jó éjt Nektek, megyek, mert keményedem :?
kispocc

Hát felénk nem volt szép idő. Már délelőtt elkezdett esni az eső. Nem nagyon lett semmi az eltervezett hintázásból a gyerekek nagy szomorúságára. :(

Timi!
Nekem nincs sajna tippem. Remélem hamar átmegy Ádin ez a kórság.

Maggie!
Elkiabáltam, a mai éjszakánk nem volt tökéletes. De majd alakul... :wink:
Remélem Bercónak ma már semmi baja nem volt!

Vindolanda!
Várjuk a beszámolót!

Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Kispocc!

Örülök, hogy jobban van Boti!
A fiúk ezek szerint együtt divatolnak. Mi is ma nyírtuk Gergőt. Pontosabban az apja nyírta magát, de Gergő is ott sündörgött körülötte, aminek az lett a vége, hogy ő is golyófejű lett. :)

Gica

Kép
gica1

Jó reggelt lányok!

Látom mindenki pörgött a hétvégén.
Mi végre elkezdtük szétbombázni a lakást. Most elkeserítő ahogy kinéz :shock:
De lesz ez még szép is.
Ma hív egy asztalos, árajánlattal. Egy vizes, árajánlattal.
Illetve időpontot egyeztetek egy másik asztalossal másik ajánlatért.
ááááááááááá kész katasztrófa az egész.
A színben is alig tudtunk dűlőre jutni. Párom jött citromsárga-fehér konyhabútorral, na meg piros-fehér :shock: :shock:
Én meg valami szolid, megnyugtató színt szeretnék.
Úgy néz ki én nyertem :)
De a fürdő még nyitott. Javasoltam oda a fehér- magasfényű piros kombinációt. A piros csak csíkban lenne és magas fénnyel nagyon szép. Na majd kiderül. Hamarosan mert 2 hét múlva jön a kőműves és elkezdi csinálni.
De addig még villanyt kell szerelni az egész házban. Vízet vezetni.
A konyhában ablakot cserélni.

Remélem Regi nem haragszik meg ha leírom de váltottunk privit és pénteken már kint aludtak a háznál :lol:
Már nagyon várom a képeit.

Vindo beszámoló az állatkertről jöhet.
remélem képek is vannak.
Rugó még mindig nagyon cuki :lol:
Talira akkor ti is jöttök?
Légyszi, légyszi, légyszi :roll: :roll: :roll: :roll:

Maggie örülök, hogy Bercó jobban van.
Talira jöttök?
Légyszi, légyszi, légyszi :roll: :roll: :roll: :roll:
Olyan jó volna. Ha mindenki jön aki jelezte akkor igazi nagy tali lesz (talán az utolsó mert aztán sokan mennek vissza dolgozni)

Kispocc de jó, hogy Boti is jobban van :)
Kis golyófejéről tehetnél képet.

Gica te is tehetnél :wink:
Itt is esett tegnap az eső.
Így nem is tudtunk kimenni sétálni.
Cicusomnak kellően rosszul is esett.

Kaqk talira tuti meglesz az az autó++++
Kicsi lányod tüneményes :)

K.Timi Ádika, hogy van?
A folyadékra nagyon figyelj. Mindenhol legyen neki kikészítve, ha szomjas akkor rögtön igyon.

Anikó gratulálok a vizsgáidhoz.

Ágica sikerült beazonosítanom téged.
A neved elárult :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka hajnali 4:18-kor eszembe jutottál.
Cicus úgy döntött reggel van :shock: :shock:
Alig bírtam nyitva tartani a szemem Ő meg vígan ugrándozott és magyarázott :?

Panndi hogy vagy?

Heni már csak alig több mint 3 hét a szülésig :lol:
Bepakoltál már mindent?
Hogy érzed magad?
Dobhatnál egy pocakfotót.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most bezzeg mindjárt alszik :?
Pedig menni kéne boltba, doktornőhöz.
Lehet kegyetlen anyu leszek és nem hagyom, hogy bealudjon :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még ez aztán nem szórakoztatom magam tovább:

PRÓBÁLD KI!!!!
Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Szép hétfő reggel, Rugó alszik, én kakaót iszom 8) Éjszaka elég sokszor felsírt viszont, az okát nem tudom :roll: De gyorsan visszaaludt azért, így nem volt tragikus a helyzet.

Tegnap már végre eljutottam angolra is, már vagy három hete nem voltam. Le is vagyok maradva rendesen, bele kell húznom, nincs mese.

Ma este a db-i autósiskolába kell menni, ami kiszerződött itt a helyiekkel - vinni kell fényképet, alkalmasságit stb.

Ide most ért el a ronda idő, tegnap nagyon szép napsütéses idő volt. Csepereg - legfeljebb esővédővel megyünk a boltba :roll:

Állatkert: Hát olyan sok beszámolni való azért nincsen. Amin meglepődtem, az maga az állatkert volt, nagyon sokat csinosítottak rajta, mióta utoljára ott jártam :shock: Térkő az ösvényeken, az állatok elhelyezésén is sokat javítottak. Vannak azért katasztrofális helyek, pl. a medvéét látni is rossz volt.

Rugónak a zsiráf tetszett a legjobban, de hosszasan figyelte a vízilovat meg valami tulok-félét, aminek a nevét nem találtam kiírva :shock:
A madarak meg a ragadozók viszont csöppet sem érdekelték.
Ez nem mondható el viszont a korlátokról meg az afrikai madárház műanyag függönyéről - ez utóbbi esetében fél órába telt, mire tovább tudtunk menni.

Hazafelé vettünk egy-egy gyrost az egyetem előtti büfében 8)

Röviden ennyi történt :D

Kép Kép

Kép Kép

Kép

A frissen frizírozott babákról tényleg tegyetek fel képeket, és akkor végre látok rendezett hajú gyermekeket én is :wink:

Nálunk nincs hajvágó, Gábornak is hosszú a haja.

Később még reagálok mindenre :arrow:

Kép
vindolanda

no most talán lesz pár percem :) Thomast elkezdte nézni :)

Móni!
ááááááááuuuuuuuuuuuu tényleg korai kelés :roll:
biztos szép lesz a lakás :) átérzem a helyzeteteket,de legalább nem kell most ott laknotok :wink:
majd megkérem hugit küldje át a fürdőjükről a képet nagyon szép nekik narancssárga csempe van 1csíkban rakva a többi fehér v. bézs :)

Vindo!
milyen volt az állatkert?

Gica!
legalább meg tudjuk majd őket különböztetnia talin :)

Ágica!
Bálint csak 1 nap volt lázas azután semmi baja nem volt :) hála a jó égnek :)

Kaqk!
drukk h. összejöjjön az autó :)

Szombaton elmentünk sógórékhoz(persze enyhén szólva feszült voltam időben indulnia vonathoz stb...) babanézőbe :) míRA TELJESEN BEZSONGOTT zSOLTIT ÖSSZEVISSZA PUSZILGATTA SIMOGATTA,ASSZISZTÁLT MIKOR SZOPIZOTT,PELENKÁZÁSNÁL :) bocs :oops: én meg olyan hülyén éreztem magam mikor megfogtam :) rettegtem össze ne törjem minibabát :) mert hiába még csak 2,5 hós de kb 5kiló(2,5született) de annyira cui :) Míra haza akarta hozni :lol: :lol:
tegnap meg egész de. kint voltunk,Míra templomban :) Bálintot az udvarról behozni szinte lehetetlenség :) olyan visítást tud csinálni,megfeszítí magát és üvőlt kapálózik :) szerintem mostantól állandóan kint leszünk :)

:arrow: hí a zsivány

csók

KépKép
viranka

Kaqk – milyen volt a party???

Kispocc – a büszkélkedő Botond nagyon aranyos lehetett.
Rugót is megmosolyogják a haja miatt, de én valahogy ódzkodom a nagyon rövid hajtól (nálunk mindenkié hosszú, nem mintha sok lenne).

Móni – mesteremberek… Na, Te sem unatkozol:) A talira én nagyon szeretnék menni, de két bökkenővel küzdünk. Az első az Rugó ébrenléte – hogyan bír ki egy két és fél órás autóutat ébren… A másik az anyagiak – egy ilyen program értéke tizenezer forint körül van, és nem nagyon tudok dönteni. De este majd átrágjuk még Gáborral…

Majd rakj fel képet, ha valami elkészül nálatok! Pl. a citromsárga konyha:)

Viranka - megelőztelek :lol: A babanéző biztos jó lehetett :D

Rugó még mindig alszik :shock: Már nem hívnak is, hogy aja...

Kép
vindolanda

Na, ígérem, egy hétig nem teszek képeket.

Kép

Szóval Rugó haja már tekintélyes méreteket ölt, szerencsére leginkább felfelé áll, pláne ébredés után :D

Most már tényleg megyek, elkezdem a reggeli tevékenységeket :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó képe :lol: :lol: :lol: Nagyon jó :)
Vendég

Vindo!
s mi lenne ha Kaqk-kal jönnétek? feleződne a költség és Gábor is tudna kicsit otthon pihizni :wink: 8)
de édes Rugó :)

kimentünk pakoltunk és B. be akart jönni :shock: aztán nem sokkal utána elaludt :lol: :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok csajok!

Vindo!
Nagyon jók a képek. :D
Rugó séró :lol:

Betegek hogy vannak?

L.Móni!
Jól elvoltál reggel :D

Úgy néz ki ma meg lesz az unoka öcsémék babája.
Húú nagyon izgulok. :D

Nekünk jól telt a hétvége szép időnk volt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

A kis és nagy pöttyök is figyelnek még nálunk de remélem a talira minden oké lesz már.Nem szeretnénk kihagyni :oops: bár nem tudom hogy fertőz e de majd csütörtökön megkérdezem a doki nénit.Bár legutóbb nem mondta hogy ne menjünk gyerekek közé :roll: Mindegy majd kiderül.

Meryke:???? Írtam pü-t megkaptad?

Vindo: Nagyon jó kép Rugóról! Tök jó képek az állatkertről mi is tervezzük hogy megyünk bár most nem valami fényes köztünk a hangulat :?

Viranka: 1 napos láz?? Tök érdekes a lényeg hogy jól van.Te is tehetnél képeket! :lol: Autó ügy?

Hörcsög: Drukk az unokaöccsédéknek! Kisfiú v kislány?

Miléna: Neked is köszönöm az infót.Valamiért nekem is Zéti ugrott be hogy ő volt ilyen pöttyös de akkor jól emlékeztem :)

Lmóni: :lol: :lol: :lol: :lol: Megcsináltam vagy 3x és feladtam :lol:

Gica: Remélem jobb éjszakátok lesz ezentúl.Én le se merem írni milyen a mienk mert boszitopik :evil: :lol:

Kispocc: Örülök hogy Boti eszik.Hamarosan csak elmúlnak nála a hólyagok. :roll:

Heni: Hogy vagy?

Panndi:Jobban vagy?

Sense, Mesi: Gyertek ha tudtok mesélni. :D Olyan jó olvasni benneteket :D

Silka: Lizkó fél még?

Kép

Kép
agica1126

Meryke: :? ezt a jelet nem akartam megint rosszul ütöttem be valamit :oops:

Kép

Kép
agica1126

Heni!

Boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Heni, boldog névnapot!!!

Viranka, megelőztél. Netezés közben szúrt szemet a Henrietta-névnap. Megnéztem még az excel-fájlban, de lehet, nem kellett volna :wink:

Kép
vindolanda

Heni boldog névnapot!!

Kép

Kép
agica1126

Heni Boldog névnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Heninek és minden régebbi ünneplőnek nagy-nagy puszi!!!

Írtam kisregényt :arrow: , ide is próbálok csak manó ébredezik.

Móni utalok este, úgy néz ki megyünk mindenképpen. Párom ügyel de arra a pár órára megpróbál intézkedni. Kigondolom mit vinnék, úgy gondoltam talán sütnék. Mostanában nagyon kísérletezgetek, annyira talán nem lehet rossz mert híztam 3 kg-ot és Zétus is kihurkásodott.

Betegeknek jobbulást! Én is hónaljban mérek hőt, valahogy az jött be.

Otthon voltunk hétvégén, mára tesóm jó beteg. Hányás, láz stb. Remélem nem kaptuk el.

Képek nagyon jók!!! :D

Alvás: napok óta gyakran ébred Zétus sírva. Este megpróbálom a Nurofen szirupot. Még mindig szenved a szemfoga. A hegye mindegyiknek megvan, de ismét duzzadt az ínye.

Bölcsi: nem akartuk, de szeptembertől ma beírattuk manót. Igaz a munkáltatóimba belekötöttek, de elmagyaráztam a dolgot. Itt fogunk lakni és másik helyen fogok dolgozni. Mondtam a szakmámat, erre széles mosoly. Rögtön oké volt a dolog+ időben kértünk papírt mert csak annyit adtak ki amennyi helyük van. Felvették, majd hamarosan lesz szülői értekezlet és családlátogatás. Közben előre sajog a szívem mert én nagyon nem akartam beadni... Remélem rendeződnek a dolgaink addig és marad velem még picit itthon.

Úgy várom már a talit! Arra is kíváncsi leszek Zéti hajlandó-e végre játszani másokkal. Annyira elkülönül mindig, ha így marad nem tudom mi lesz szeptembertől...

Kérdeznék valamit: Zétus ismét alig beszél. Már ha akarja nagyon szépen mond szavakat. Napok óta megint csak hümmög beszéd helyett. Olyan rossz. Kiakasztó estig hallgatni az egész napos hümmögést. Nem hajlandó másképpen megnyilvánulni. Értem én így is mit akar, de akkor is... Ha nem kapja meg és mondogatom, hogy mit mondjon ha kéri akkor hisztizik egy idő múlva. Valaki tapasztalat?

Megyek gyorsan angolozni amíg alszik. Aztán majd vásárolni megyünk pár dolgot Zétinek. Vagy legalább szétnézni ruha és cipő ügyben.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Heni Boldog Névnapot!

Közben meg született a babuci is
a kis Ádám baba 2940grammal és 49 centivel született.
Mehetek majd babázni :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög: Gratula!

Miléna: Nem hiszem hogy mi lennénk a mérvadók azzal az 5 szóval kb amit kiejt de Petra is a legtöbbször hümmögve adja tudatomra mit is szeretne. :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!

Vindo hánykor jár aludni Rugó , hogy f10 kor még alszik :shock:
Egyébként nagyon jók a képek!

Hörcsög jaj de picurka baba, gratulálok!

Miléna a beszéd miatt ne aggódj, most az a fontos, hogy ők megértség mi mit akarunk, majd jön a beszéd is!

Viranka lehet Mirának kell meg egy kis hugi is
8)

Heni
KépKép
heni81

Heni!
szerinte szülhetnék akár 20at is(nála az a nagyon sok :) ) tuti edzett gyerek lenne :)

Vindo!
nekem is netezés közben szúrt szemet és az egyik kedves ismerősőm is az szóval hívom is :)
s én most nem tudom megnézni,mert gőzőm sincs hova pakolta uram a dokumentumaimat :? vett új vinyókat és pakolgatja össze vissza a cuccokat

Hörcsög!
gratula :)
tényleg mini :)

KépKép
viranka

Heni!
szerinte szülhetnék akár 20at is(nála az a nagyon sok :) ) tuti edzett gyerek lenne :)

Vindo!
nekem is netezés közben szúrt szemet és az egyik kedves ismerősőm is az szóval hívom is :)
s én most nem tudom megnézni,mert gőzőm sincs hova pakolta uram a dokumentumaimat :? vett új vinyókat és pakolgatja össze vissza a cuccokat

Hörcsög!
gratula :)
tényleg mini :)

KépKép
viranka

No itt a szürke szamár a ködből.

Heni és a négy Ildikónak! Boldog névnapot!!!

Még nem tudtam visszaolvasni. (De hát ez már nem újdonság). :oops: :lol:

lmóni!
Vazze, itt köröztem a lábammal, meg Apát is köröztettem, és tényleg más irányba megy a lábam. :lol:

Ez a hajnali kelés.... Én nem bírnám. Nálunk Zsozsi oké, sokszor önkiszolgáló módban iszik (mert az iszijét az ágyban tartom), néha felsír, ha felriad, vagy rosszat álmodik, de végeredményben alszik kb. f9-f8-ig.

Gegi meg most rapszodikus, hol 2x, hol 1x kel szopizni, hol meg végig durmol.
A 2 hós oltás hősiesen tűrte, egyet nyikkant, és kész. NEm is lázasodott be, és nem is lett piri a helye.

Most, hogy jó idő van, cuccolom ki a két gyereket a levegőre, sétálunk nagyokat.

És az okos anyuka, tegnap (márc. 15. :!: ) elindultam Zsozsival Tescozni. Ott meg lestem, mint hal a szatyorban, hogy be van zárva. :oops: :lol:

KTimi! Olyat adj neki, ami fogja a hasát (keksz, banán, alma...) És sok folyadék. Ne aggódj, szerintem hamar átmegy rajta ez a nyavalya.

Heni! Már csak 3 hét? :shock: Nagyon izgi! Te kinek írsz majd sms-t ha Áronka elindul?
Sokat gondolok Rád!!!!

Mennem kell. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?