A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

A gyerekek még mindig csorognak, én meg kezdek belemászni a megfázásba. :? Reggel 4kor felébredtem, úgy is maradtam, pedig ez nagyon nem szokásom. :x Mire visszaaludtam volna, persze már jött a reggeli riasztás. :twisted:

Boo,
Az ekcéma és hasonlók vmi túlérzékenységből fakadnak, ha csak kívülről kezelitek, a kiváltó ok nem szűnik meg. Kezdhetitek kutatni. :D Lehet, hogy valami új, de lehet, hogy már hónapok óta nyeli, de csak mostanra sokallt be a szervezete. A leggyakoribb probléma a mosópor, öblítő, valamint ételekben színezék, tartósító. Persze a vakargatás sem segít, mivel újra és újra felsérti a bőrt, ahol bejutnak a kórokozók. De ha csak a vakarást hagyja el, az még annyit sem ér, mint egy tüneti kezelés. Jobb hijján menj el a gyógyiba, mond el a panaszt, hátha tudnak rá valamit. :wink: Bepanthen jó szokott lenni az ilyenekre.
A teherbe esés biológiájában kell keresni a választ. :lol: Nincs tuti fogamzásgátló, a jobbak is 90 nemsok %-ban védenek. Ha csak a "nem akarom" elég lenne, nem esnének teherbe megerőszakolt nők. :?

Ronmay,
Név dologban én is kezdem rosszul érezni magam. Mi már rég a lista végére értünk. :lol:
A terhesség kezdetén nem mértem magam, igazából először az AFP-hez. Ettől eltekintve azért tudom, hogy többet szedtem fel, mint amennyit illik. De már elég rég nem aggódok a mi illik dolgokon. :lol:

Conversano,
Én alapból nem járok konditerembe, élvezem a csokievést a fürdőkádban és naaagy adag kajákat szeretek lenyomni. Nem is vagyok az a modell alkat. :D De szerintem kellett is az a 70 kg a 175 magasságomhoz, hogy ne roppanjak bele teljesen abba, hogy hónapokig csak 1-1,5 órákat aludtam egyben, mivel miniNati átlag 2, néha nagy kegyesen 3 óránként volt hajlandó enni, 24/7.
Ki ilyen, ki olyan. :wink: Naná, hogy én is szeretnék karcsú és jól öltözött lenni terhesen, de jelen állapotomban azzal is meg vagyok elégedve, ha sikerül a gyurmát levakarnom a kezemről és megfésülködni, mielőtt elkezdek tanítani. 8)

Minimano,
Ha emlékeim nem csalnak, 8 óra éhezés kell csak terheléses cukor előtt. Azaz éjfélig azért ehetsz. :lol:

Breki,
Tudom, hogy a kórházakban elvben egy diabetológus állítja össze a kaját. De szerintem az otthoni akkor is jobb. :roll: Egy kórház ráadásul kész baciözön, mi is megfertőzve jöttünk ki a kórházból, öt nap után, mert beraktak mellénk két prüszkölő anyukát. :evil: Ha kell, az persze más, de önként, dalolva... :roll:

Dodi,
Sokszor gondolkodtam rajta, hogy miért a súlyt szabják határnak a császárhoz. :roll: Szerintem az sokkal nagyobb gáz, ha egy 3,5 kg-os babának 38-as feje van, mintha a baba hosszú, 4,5 kg, de egy átlagos 34-es feje van. :? A súlynál úgyis nagyokat tudnak tévedni, a csont viszont elég jól látható, bár azt nem tudom, hogy ennyire pontosan meg tudják-e mérni. :roll:

11 múlt...már tanítanom kéne... :evil:

Ági,
Vizet lehet inni cukorterheléskor. De ott helyben azért mégis jobb megkérdezni.

Ovis torta:
Jó, hogy azért tudom, mire készülhetek. :roll: Május végén nálunk is beköszönt az első intézményesített szülinap. :shock: :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! :)

Első körben csak gyorsban rólunk.
Tegnap elmentünk sétáni a Gugger-hegyre. Annyira beleéltem már magam, hogy a borús idő sem tudott visszatartani. :oops: Fent természetesen elkezdett cseperegni az eső, de nem volt vészes. Úgyhogy, elsétáltunk a vitorlázó repülőtérig és vissza. Manó mostanában lustizik: egy kicsit megy, aztán felkapaszkodik az apja nyakába. :? Egy darabon babakocsiban toltuk, de amikor kivettük az is tetszett neki. Összességében jó volt, csak az időjárási viszonyokat másképp is el tudtam volna képzelni. :roll:

Végig olvasgattalak titeket hétvégén, úgyhogy most megyek válaszolgatni. Aki kíváncsi rá, az kb. 1 óra múlva nézzen vissza, addigra talán megleszek. :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia,
[quote]v írta:életlenek nincsenek

A természet nagyon sokmindent ki tud cselezni. :lol: Ebben nem bíznék. :wink:

Tanítvány még mindig sehol... :evil: Megyek, legalább kiteregetek. Akkor tuti befut, ha valami hasznosat kezdek csinálni. :lol:

Kép KépKép
lorca

Én holnap megyek Uh-ra,szerdán cukorterhelésre.
Remélem normális érték lesz,sajnos szörnyen édes szájú vagyok.
Tegnap a Papámtól kaptam csicsókát,megnéztem a Neten,nagyon sok fontos vitamin van benne,és segít a diabétesz helyreállításánál!
Leginkább a probiotikus hatása miatt ajánlott,és ami még jobban meglepett h kutatások szerint a mellrák egyik ellenszere.
Végül is olyan mint a krumpli,persze nyersen fogyasztva a leghatásosabb.Édeskés íze és jótékony hatásai miatt úgy tartják hogy ez lesz a jövő édesítő szere.
Ezt amolyan érdekességnek szántam. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Lorca

Én csak arra gondoltam, hogy ha két józanul gondolkodó felnőtt embernek gyereke születik, akkor az nem lehet véletlen. Tudat alatt ott kell lennie a vágynak, vagy legalább a gondolatnak hogy: nem akarjuk, de nem is lenne katasztrófa..

A megerőszakot nők helyzete persze teljesen más :(

Már most elkezdhetek gondolkodni azon, hogyan oldjuk majd meg a védekezést. Tablettát nekem már nem írnak fel, a spiráltól folyton gyulladásom lesz.
Az óvszerrel csak annyi a baj mint az összes többi ilyen "húzzuk fel helyezzük fel kenjük be" stb. módszerrel. Számunkra eléggé illúzióromboló :oops:
Vendég

Tímea

Én imádom a csicsókát! Elkészítve nem annyira, de nyersen... Nyammm :D
Vendég

Sillia:Megpróbáljuk termeszteni,elvileg nem nagy kunszt...
Meg hát ha ennyi jótékony hatása van... :D

tímea83
Ajka

én úgy tudom, ha a csicsóka egyszer megtelepszik valahol, olyan mint a gyom. Szinte kiirthatatlan :)
Vendég

Sillia:Gondolom akkor az injekciós fogamzásgátló is kilőve.Az aztán a hormon bomba!Sajnos spirálokról meg eddig még jót nem hallottam!
Fel van dobva a labda rendesen.. :wink:
Az meg h nem szó szerint terveztétek,akkor mi van?Eredetileg akkor valamennyire végül is benn volt a pakliban..5 éves tervben... :lol:

A gyakori kérdések hu-n írt egy csajszi h sikerült eltántorítania az egyik barátosnőjét,v tesóját..erre már nem emlékszem de mindegy is az abortusztól.Na mivel:egy felvétel elérhetőségét csatolta amin egy abortusz végrehajtása végignézhető.Erre mit tettek a kismamák?
Megnézték! :shock:
Én nem néztem meg és nem is akarom.

tímea83
Ajka

Nem baj az,majd olyan helyre ültetjük ahol nem gáz h ott van.

tímea83
Ajka

Ancsurti:Mi a helyzet?Hogy vagytok?

tímea83
Ajka

Most szállt el az üzim :evil: !
Na, majd pótolok, most megyek apához kutyázni a kertbe :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Miért nem írnak fel tablettát? :shock: Anyum is tök sokáig szedett... :roll:

Kép
Kép
tabati

Tímea

Tervben nem volt (főleg 5 évesben, ha megnézzük az életkoromat), elviekben megbeszéltük hogy sem az életkorunk sem az anyagi helyzetünk nem szerencsés a babavállaláshoz.

Persze mindeközben én nagyon vágytam rá :) És talán apa is, hiszen éppen vigyázhatott volna ha ANNYIRA nem akarja :D

Régen ettem már csicsókát, de arra emlékszem hogy elég macerás megpucolni mert csupa rücsök és dudor..
Vendég

Tabati

Nekem azt mondta a nőgyógyász 5 évvel ezelőtt, hogy 35 felett már nem javasolt a tabletta. Persze azóta már lehetnek újfajta tabletták. Ha eljön az ideje majd rákérdezek.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Na ez az!Nekem is marha lelkiismeret furdalásom van emiatt!Most húzom a seggem h mennyi lesz a cukrom... :roll:
Remélem azért nem vittem túlzásba. :oops:
Az a baj h ha kapok egy egész csomag csokit,akkor azt már aznap betömöm.Mindet! 8)

tímea83
Ajka

És tegnap kaptam a Mamától egy doboz Milka bonbont!Még 3 szem van...ki kell bírnom két óráig h ne egyem meg,azt a páromnak hagytam.Úgyis csak egyet eszik meg belőle,aztán ami marad az megint az enyém! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

boo

amit mi a gyógyszertárban kaptunk az receptre volt, tehát sajnos nem tudom mi az. De az sem biztos hogy ugyanaza a probléma, mindenesetre nem ártana megnézetni normális bőrgyógyásszal.

Csokievés

Szombaton apróbb buli volt barátokkal (utólagos szüli és névnap), és kaptam egy doboz Merci csokit és egy HATALMAS tábla Milkacsokit, tudjátok, azt az igazi gigantikus nagy táblát.
Nos, szerintetek mennyi maradt mindebből mára... :oops:

Na jó, azért osztogattam is belőle...
Vendég

Sillia ja persze!1kockát? :lol: :lol:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

megpróbáltam elképzelni hogyan reszeled a babánt.. :shock:
Vendég

Lorca! Nem önként és dalolva azért....vannak nekem Szüleim is akik jönnének és gondoskodnának rólam, amíg Párom intézi a lebútorozást, mert még 1-2 dobozolós nap és gyakorlatilag a jelenleg használatos cuccokon kívül már minden a házban van. Az meg, hogy ki hol mit szed össze...mivel hetente járok orvoshoz...ott is elköhintheti magát valaki a kemény influ-s.....szóval akkor legjobb lenne itthon az oxigénsátor....no Apa meg semmi (mert ugye Ő is dolgozik és bármit hazahozhat :roll: ...).

Most voltunk Babazenés koncerten.....tele volt Gyerkőccel...nagyon Édesek voltak. Előttünk egy Kisfiú kinézett Magának (Férjem meg is jegyezte mosolyogva) és végig vigyorgott na meg a Pocilakómat nézte és olyankor még boldogabb volt....

Na például itt is összeszedhettem volna bármit (de nem fogok)!!!!

Tényleg igyekszünk vigyázni, nem járok tömeggel stb....de könyörgöm akik dolgoznak végig és nincs kocsijuk....szóval azt kiszámítani, hogy a 36. vagy a 38. héten kapok egy olyan szobatársat aki prüszköl????? :lol: :lol: . A 40.héten is jöhet a szobába ilyen...szóval emiatt nem aggódom.

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Na most képzelj el, mint cukrost amikor mondom Apának...hozzál légyszi csokikát :lol: :lol: . Mondjuk én a 86%-t nyomom. Első 3 hónapban nem ment, mert keserű volt és hányingerem lett tőle, na de most!!!! De inkább sütünk egy kis almáspitét és azzal próbáljuk oltani a Gyerkőc édesség utáni vágyát :lol: :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sillia...ez jó: Banánreszelés :lol: :lol:

Na mögyök önni egy kis muszakát....éhösek vagyunk :wink: Szögediesen!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Boo:Igen nálunk is ez van! :lol: :lol: :lol:
A párom is szereti az édeset,de ő sütis uh könnyű lekenyerezni!

Én a joghurtba zacskós búzacsírát szoktam bele tenni,annak is dió íze van!

Jaj megint úgy fáj a derekam! :?

tímea83
Ajka

Nnno... :)

f. nikici! :)

Ha jól tévedek, te ma voltál az amnio eredményért. Mivel telefont nem kaptál -legalábbis nem tudunk róla- feltételezem, hogy minden rendben. De azért mesélsz?

reni mamy! :)

Azért csak óvatosan! Mindenképpen tájékozódj, hogy ha esetleg hirtelen valami miatt doki kell, akkor hová fordulhatsz segítségért. Egy nászutat később is meg lehet ejteni. :wink:

lorca! :)

Jobbulást, méghozzá minnél gyorsabban! :(

"Nagyon békés egy gyereket kell kifogni ahhoz, hogy 6 hónapos koráig hajlandó legyen feküdni."
Tartok tőle, hogy nem annyira békés, mint inkább beteg az a baba, amelyik fél évig csak feküdni akar... Kissé(?) túlzásokba esik az az oldal szerintem, de ezt már múltkor is leírtam. :roll: :oops: :oops:

Miért nem így kérded!? :lol: :lol: :lol: :lol: Igen, Manó is a SOTE I.-n született, a mostani dokimnál.

"Alapvetően minden lehet rákkeltő. Emiatt nem kell aggódni, Sudocrem az egyik legáltalánosabban használt bolti popsikrém. "
Ez így igaz. De az, hogy mi az általános még nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy a legjobb is. :roll: (Mi is Sudocrem-et használunk. Egészen pontosan mi használjuk Apával, Manó meg eszi, ha nem dugjuk el előle... :shock: :shock: :x :x :x :lol: :lol: :lol: )

" a gyerek elaludt és nem tudod eldönteni, hogy ha beugrottál vásárolni, akkor most megfőzd vagy inkább felébreszd, mint a babakocsis verzióban."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi mindig meglazítottuk a ruháját. Ha fel is ébredt, csak pislogott kettőt és már kómázott is vissza. :lol: :lol:

Anno én is szerettem volna kendőt, de végül mégsem vettünk, teljesen jó volt a babakocsi. Az egyetlen dolog, amitől nagyon tartanék, hogy egy tömött buszon vagy hasonló tömegnyomorban nem tudnék úgy vigyázni rá, pláne ha a hátamon van a gyerkőc. Mert az oké, hogy ÉN odébállok, vigyázok meg minden, de messze nem biztos, hogy valaki viszont nem veszi észre (vagy lesz@rja :evil: ), hogy mi a szitu és megnyomorgat(na).

breki76! :)

Az apkukáknak 5 nap munkaidőkedvezmény jár, amit a munkáltató köteles kiadni, méghozzá akkor, amikor ő kéri!

Ha téged megnyugtat és biztonságban érzed magad tőle, akkor szerintem nyugodtan feküdj be a kórházba. Lehet, hogy csak "nyaralás" lesz belőle, de ha mégsem, akkor tuti orvos közelben vagy. (Ami persze semmire nem garancia, de azért csak jobbak az esélyeid...)
Manóval én is bent üdültem 5 napot. TUDTAM, hogy minden oké és ennyi erővel otthon is lehetnék, de jobb volt így, mint attól parázni, hogy mikor megy el a magzatvíz vagy jajjmostinduljakezekkelafájásokkalakórházbavagyne.
De ez is egyén függő.

hendegabi! :)

Éljen a jobbulás! :D

katy76! :)

Jókat túrtál. :wink:

Párod: :( :( :( :( :( :( :( Akkor tornázni sem tud? :roll: :( :( :( :(

4 hónap lesz köztetek a nővéreddel, azért csak kölcsön tud majd adni egy-két dolgot. És majd vigyázhattok egymás gyerekére! :wink: :lol: :lol: :lol:

Én ódzkodom minden rendeléstől, ahol nem tudom megfogdosni, kitapasztalni az adott dolog milyenségét, kezelhetőségét. :oops: :oops:

kicsidodi! :)

"Én most hasonlóképpen jártam, mert a Fannit házasságkötésre hivatkozva sem adhattam le (külön procedúra), viszont büszkén viselem a férjem nevét, és nem fogok egy "hülye" Fanni miatt leánynéven maradni! Szóval én eldöntöttem, lánynak nem adok két nevet emiatt, pedig eddig tényleg nem volt vele gondom, de most bár ne lenne !
Szóval azért ezeket gondoljátok át!"

A mi lányaink csak huszon-harminc év múlva mennek csak férjhez. Ki tudja, mi lesz addigra... :wink:

"anyu ott lesz, hogy kézben tartsa a cukromat"
"Dórikám, kérsz egy kis cukrot? Van még nálam" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miért nem biztosítanak diabetológust??? :shock: :shock: :shock:

Fejfájás ellen kalapácsot javaslok. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: (Vagy kérd meg a szomszédot, hogy fájjon az övé... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

boo! :)

A tragédiák valóban nem attól következnek be, hogy megveszel előre valami vagy sem. Inkább azért ódzkodnak tőle sokan, hogy ha valami mégis bekövetkezne, akkor ne a babavárós környezetbe térjenek vissza. Van, aki meg is kéri a családját, hogy tüntessen el mindent mire hazamegy a kórházból, ami a babára emlékeztetné. Különbözőek vagyunk...

"úgy irigyeltelek ahogy olvastam a közös sétátokról! olyan igazi családos feeling, már én is szeretném átélni "
8) 8) Tényleg nagyon jó volt, de biztos lesz majd olyan is, hogy az összes családomat egy kis időre mindenfelé kívánom majd, csak hagyjanak már egy kicsit élni. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Főzőcskéhez gratula, megy ez neked, ha akarod! :wink: Tojáshabos pepecselést viszont alighanem nagy ívben kihagytam volna. Én haladni szeretek, minimális kulimásszal. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nálunk is Apa a hús szakértő, én hülye vagyok hozzá, hogy miből, mit érdemes csinálni. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A véletlen gyerek úgy jön össze, hogy Apa mondta, hogy most nem szeretne gumit használni. Mondom: jó. Eredménye: Manó. :lol: :lol: :lol: :lol: Előtte évekig rendszeresen, akkor egyetlen egyszer nem használtuk. 1 kapura rúgás = 1 gól. 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pirosodás a ruha általi kidörzsöléstől illetve a sok üléstől is lehet. Vegyetek gyógyszertári fürdető kencét. Lehet, hogy attól sem múlik el, de legalább meglesz, mire megszületik a baba. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha koncentrálni kell a pisi csöppenésre, akkor nem ártana intim tornát vagy Kegel-gyakorlatokat végezni. :wink: (Az előbbit csoportosan is lehet művelni, több hasonló cipőben járó kismamával együtt és kismama tornának is kiváló elfoglaltság. Ha már úgyis ennyire ráérsz... :wink: :lol: :lol: :lol: )

gabi1! :)

Tök jó, hogy nálatok így meg lehet oldani ezt a ovis szülinapozást, de őszintén szólva, minnél többet olvasok róla, annál kevésbé szimpatikus. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nyilván a szülők döntése, nem az ovi kötelező előírása, de mi van azokkal a gyerekekkel, akiknek a családja nem engedheti meg magának, hogy vendégül lássa a többi nemtudomhány gyereket? Ha 10-ből 7-en benne vannak, akkor a maradék 3 szülő is belemegy kényszerből. Mert ki szeretné azt mondani a gyerekének, hogy az ő szülinapját nem tartják meg az oviban, mert nem állnak úgy anyagilag. (Illetve a többiek szemszögéből nézvést: az ő tortájukból, sütijükből eszik, de ő senkit nem vendégel meg)
Ez hogy van nálatok megoldva? :?:

Az a guszta barna torta milyen névre hallgatott? :roll: :roll: :roll: :oops: A Szamost mi is szeretjük, a másik kedvenc pedig a Daubner. 8)

Terheléses cukron mi volt?

czigka! :)

Nálunk minden fazon bejött. :wink:
Amíg kicsik, össze-vissza tiltakoznak a macera ellen, akkor talán jobb az átlapolósan ráadható body, de azt meg tisztába tételkor lehet, hogy könnyebben összekoszolod, mint a bebújósakat. Amit viszont nem szeretnének, hogy rájuk add. :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem teljesen jó mindegyik fazon, bátran veheted őket. Amíg kicsik, addig mindegyik ellen tiltakozni fognak, amikor meg már nagyobbak, akkora meg már bármelyikkel megbarátkoznak. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano! :)

Ne bújdokolj el sehová! :wink:
Nem tudom, ki ez a csaj, tényleg 39 hetes-e a képen, de tényleg csinos. Tény, hogy én is szoktam látni, hogy tenyeres-talpas, susogós dzsoggingos vagy zsíros hajú kismamákat. Az esetek kisebb részében. Mert a döntő többség igenis csinos, ápolt és ad magára. És mindegy, hogy 8 vagy 18 kilót hízott, mert az csak egy dolog.
Attól, mert ő ilyen, ennyire nem kell osztani az észt és teljesen jó lenne neki a póni is, nem kell ilyen magas ló alá... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (Remélem, legalább olyan jó anya lesz, mint amilyen csinos kismama. Ugyanis AZ a lényeg, nem pedig az, hogy mennyire vagyunk szexbombák a terheség alatt. Persze, azért Apa se forduljon el tőlünk, de a kettő között elég széles a skála...)

szonibaba! :)

"Geil"-nek írják. :wink:

agi125r! :)

Ne keress logikát abban, hogy miből, mit vonnak. Lehet, hogy van, de én nem tudom a választ. Kishazánkban sok minden műkődik úgy, ahogy mert csak. :x
Mindenképpen biztosított vagy.

"Egyébként a doki és a védőnő is azt mondta, hogy aki nem sportolt a terhesség előtt, az nehogy elkezdje most, azzal többet árt mint használ!"
De ez nem egyenlő azzal, hogy ne mozogjunk semmit! Minimum egy kis séta legyen, de még jobb a kismama torna vagy úszás, kinek-kinek ízlése szerint.

lilisgabi, klarka! :)

Veletek mi van? Épphogy csak bejelentkeztetek és már el is tűntetek. :o

tabati! :)

Jöjjön vissza gyorsan a hangod, különben hogy fogunk itt irogatni egymásnak?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyósod: jajj! De legalább hátha tudjátok tartani egymásban a lelket a kaja fronton. :wink:

Rorschach-teszt. :wink:

Már miért ne szakadhatna el a gumi? Például foggal bontják ki a zacsit és hasonló okokból. Nem kell kiharapni a felét, hogy feltűnjön elég egy hajszálnyi rés is.

minimano74! :)

Jó, hogy minden okés. :)

A labort azért utálom, mert rendszerint éhgyomorra kell menni. Általában nem szoktam reggelizni, de mivel tudom, hogy ha akarnék sem ehetnék, egyfolytában a kaján jár az eszem és ehetnékem van. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :?

ronmay! :)

Nyugi van még pár hónapotok. :wink: szonibabáék legfeljebb majd odaadják a másikat, ha esetleg felesleges lesz. Úgyis családban marad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

Legutóbb azt írtad csütörtökön, hogy leviszed Bumerángot sétáltatni. Azt hittem azóta is lent vagytok. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi az, hogy neked már nem írnak fel fogamzásgátló tablettát? Azt ne mondd, hogy a korod miatt... :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

200907?

Végül is náluk puncis lesz nálunk meg pöcsös :D :D :lol:
vagy majd a következőnél..?? :D :D :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Miért kell mindenen fennakadnod?! Aztán itt álsz és csodálkozol, hogy nincs nevetek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Legyen Jácint. Alapvetően ugyan férfi név, de találkoztam már női viselővel is... :o )

Kép
Kép
200907?

Mélyalvó apukákkal így tudassuk, hogy elfolyt a magzatvíz, menni kell a kórházba:

http://www.youtube.com/watch?v=bq_oNJB7MTc&NR=1

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

007

De bizony, a korom miatt! Legalábbis amikor utoljára (kb. 5 évvel ezelőtt iratni akartam ezt mondták. Azóta persze már rájöttem hogy ahány orvos annyiféle vélemény.. Az tény és való, hogy az általam utoljára szedett fogamzásgátló papírjára rá volt írva, hogy 35 év felett más, nem hormonális megoldás javasolt.
Most nem jut eszembe a neve Organon termék volt ha jól emlékszem.
Vendég

Ha nem tartasz a hormonoktól, akkor addig keresgélj, amíg egy olyan dokit találsz, aki felírja neked a tablettát. :wink: (De lehet, hogy nem is ez fogja majd eldönteni a dolgokat, hanem a HPV-d. Mert azt azért jó lenne kikezelni szülés után...)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Megvolt ma a terheléses cukor, sokkal könnyebben megittam, és egyáltalán nem volt semmi bajom utána. Vittem a cukor mérőmet is és amikor letelt a 2 óra megmértem. Az 7-et mutatott, remélem a vénából vett vér sem mutat többet. Vérkép is megvolt. Kíváncsi vagyok mennyi a hgb, mennyire ment még lejjebb. Vagy esetleg kezd használni a gyógyszer. Este doki, már nagyon várom.

Boo szerintem pedig az ekcéma, Rékának is olyan van, csak neki a fenekén, meg sajnos neki a születése óta van. Nekünk bejött az aloevera gél. Nekem Réka születésétől fogva ekcémás, és semmilyen kevert krém nem jó rá neki. És akkor egy ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljuk ki rá. És azóta ha kijön ezt használjuk, mert tök jó rá. De ez jó szúnyogcsípésre, mindenfajta apró égésre. Érdemes kipróbálni. Itt egy link, de lehet ismered is.

http://www.bioszallito.hu/Forever-Aloe- ... ermek-1400

Dodi nekem is fáj mostanában a fejem, de nekem szerintem attól hogy vérszegény vagyok.

Sillia most már olyan korszerű tabletták vannak, amik szedhetőek. Nővérem 39 éves és simán szedi, pár évente vált, mert addigra mindig megjelenik valami újabb, jobb minőségű.

200907 Hát sajnos itt is van egy két család ahol ezt nem engedhetik meg maguknak, de egyébként nem kötelező a torta, azt visz a szülő amit akar. Nem tudom hogy ők mit mondanak otthon a gyereknek, vagy egyáltalán felhozza e ezt a témát otthon, annyira nem ismerem a szülőket. Volt egy tejszínes csoki torta, egy eszterházi, és a gyümölcsös túrótorta.
Mi is szeretjük a Daubnert is, csak az hozzánk messze van azért nem járunk oda.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

A szoptatás ideje alatt úgysem lehet szó hormonális fogamzásgátlásról. A méhszájműtét pedig MUSZÁLY lesz szülés után. Kérdés, hogy az megoldja-e a dolgot mert azt olvastam azzal hogy eltüntetik a beteg rész azzal nem szüntetik meg a vírust. Azt a szervezetnek ekll legyőzni. Nyáron már szedtem immunerősítőt de hiába. Most azon gondolkodom, terhesség alatt lehetne-e szedni valami homeopátiás immuerősítőt. Merthogy ilyenkor könnyebben regenerálódik a szervezet.
Csak valahogy úgy vagyok vele, hogy ódzkodok bármiféle bogyókat beszedni...
Vendég

gabi1! :)

A végén annyira belejössz a szirup ivásba, hogy legszívesebben naponta innál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélhetőleg jó lesz az eredményed, ha te magadnak 7-et mértél. :wink:

Akkor jól értem, hogy nem mindenkinek tartják meg a szülnapját és nincs belőle gond azok részéről, akinek viszont megtartják? Az ebből a szempontból most mindegy, hogy tortát visz valaki vagy esetleg otthon süt pogácsát...

Akkor a tejszínes csokitorta nézett ki ilyen szemérmetlenül jól. Hmmm........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Nem tudom, hogy mit lehet és mit nem, de ha ezt eddig nem kérdezted meg a dokidtól, akkor legközelebb tedd meg.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Meg nem sikerult vegigolvasnom a termest...De egyvalamin fennakadtam!

A veletlenul teherbeesnin,meg hogy gyogyszer melett olyan nincsen :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerintem addig jo,amig nem tudjatok milyen rendeszeres gyogyszerszedes mellett pozitivat tesztelni....csak azert,mert alacsony volt a hormontartalma a gyogyszernek....
Es aztan meg tulesni a proceduran,es viselni a beszolasokat...
Na en utana meg kiserleteztem gyogyszerrel,aztan az elmult 6 evben csakis gumit hasznaltam...a biztonsag kedveert...
Meg lapteton jarok az olvasasban,de azert nem ertek egyet egy par dologban...lehet tulsagosan termekeny vagyok...most is elsore osszejott....de hogy felelotlen lennek...azert az tulzas....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

5,3 lett a HbA1c-m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ez a vércukor átlaga, az elmúlt 3 hónapra visszamenőleg, és 4,2 és 6,5 között normális :D )
Juhuu-juhuuuu!!! A kisfiamnak fingja nincs arról, hogy anyuci cukros, juhuuu :lol: :lol: :lol: !

Boo!

Nekem anyu azt mondta igyak egy kis kávét, lehet hogy segít, mert az ilyen migrénes-típusú fejfájásoknál kicsit beoedémásodik az agy ( :shock: ), a kávé meg ugye vízhajtó :wink: !
Én is pont tegnap mondtam apának, hogy ez már valóban áldott állapot, míg az elejét inkább terhességnek nevezném :roll: ! Most tele vagyok energiával, érzem, ahogy viháncolt a porontyom, elmúlt a hisztispics@-szindróma, szép kerek a pocakom, és tök jó melleim vannak :lol: ! Most imádok terhes lenni :D ! (De erre térjünk vissza a 38-40. hét körül is :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Lorca!

Sztem is hülyeség a súlyból ítélni, főleg, hogy gyakran "elmérik" :evil: ! A bnőmnek mondták a 40. héten, hogy hááát, nem lesz nagy baba (2600g), erre két nap múlva 3400 g-os kiscsajt szült :wink: !
A múltkor pedig mikor anyunál babáztam, hoztak egy újszülöttet, akinek akkora feje volt, mint nekem, (költői túlzás :wink: ), ráadásul szumóarccal :shock: :roll: ! Kérdeztem anyut, hogy ez a baba ugye macrosom, mondta, hogy így elsőre igen, de mindjárt megvizsgáljuk. Erre a bébi 4100g, 54 cm, és teljesen normális "alkatú", csak a feje ilyen nagy (alkati). Ugyan nem kérdeztem, de tuti nem spontán született :roll: !
Meg biztos számít a genetika is: én 3650g és 53 cm voltam, férjem 3500g, és 49 centi, szóval egy 4300g-os bébi már eléggé gyanus lenne :roll: !

Bond!

Nem biztosítják, mert ez Magyaroszág - én így szeretlek :evil: :lol: :lol: ! Engem hasi műtétnél (petefészekciszta :arrow: laparoscopia) nem a sebészetre, hanem a diabetológiára fektettek, mondván, csak így tudják figyelni, hogy a cukrom rendben legyen! Ehhez képest 2,3-as cukorral ébredtem altatásból (nekem 4 fölött jó) :evil: ! Szóval azóta lesz@rom, hogy ők mit hogyan csinálnának, majd én szépen mondom, hogy mikor kell még cukros infi, vagy inzulin (vagy anyu), mert ha elcseszik a szülés-élményemet ilyemivel, szelid kismamiság ide vagy oda, leölöm ciánnal a komplett szülészetet :twisted: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

ancsurti! :)

Sajnálom, ami történt, tényleg előfordulhat ilyen is. :(
A hormonszintet sok minden befolyásolja. Sokan akkor esnek teherbe, amikor megfáznak és gyakrabban járnak wc-re illetve kevesebb kaja marad meg bennük. Ugyanis nem csak a kaja, de a gyógyszerek is hamarabb kiürülnek a szervezetből, nem bírják a maximális hatékonyságukat kifejteni illetve a különböző készítmények gátolhatják egymás hatásfokát.

Ne vedd magadra! Jó? :wink:

Kép
Kép
200907?

"elcseszik a szülés-élményemet"
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ez valamiért eszembe jutott :roll: :lol: :lol: !

Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: Juhúúúú, lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Jeee, lesz kaja is!!!
Oroszlán: Én hozok piát!
Béka: Juhuuu, Kaja, Pia!!
Krokodil: Akkor én hozok csajokat is!
Béka: Kaja, Pia, Csajok!!!
Oroszlán: És ezt az idegesítő zöld kis köcsögöt otthon hagyjuk.
Béka: Nem jön a krokodil, jeeeeee!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ügyi vagy Dodi!

Én mostanra már kicsaltam a maradék bonbont,mert hát holnap már nem eszek édességet,biztos ami biztos. 8)

Holnap este megyünk dokihoz bibíííí!

tímea83
Ajka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Jössz velem kínai vázának?
- ?
- Akkor maradj köcsög.

(Bocs :oops: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mindenkinek szep napot egyebkent!

Bocsi a kirohanasert,de azert tenyleg vannak kivetelek...es sajnos en sokszor belekerulok "abba"a szazalekba,amelyikbe nem kene.....A frufrut is azert novesztettem,mert ala van irva:peches egy balek vagyok.De azert kijelenteni olyat nem szabad,amin nem estetek at(szerencsere).
:wink:

007:Igyekszem nem magamra venni,de pont en vagyok az ellenpelda....(vagy csak lemertem irni)

Majszolosoknak(ezt igy kell helyesen?):

Apanak kedveskedes...persze belem is jutott boven :oops: ez csak egy resze a kepen,nem a leggusztabban talalva...
sajtos rudacskak
Kép

es ahogy keszult,persze pocaktol eleg necces a hozzaferes:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Timi!

Dejóó lesz :D ! Ja, csokifaláshoz akartam írni, hogy én kamaszkoromban rengeteg csokit ettem (bár inzulinnal tökéletesen ellensúlyoztam, de azért nem nagyon kéne :roll: ), és rendesen csokifüggő lettem :roll: :lol: ! Megzakkantam, ha nem kaptam csokikááát :twisted: ! Aztán mikor a férjemmel összejöttem, leállított, hogy cukrosan talán nem kéne csokit zabálni :oops: ! És szép fokozatosan leszoktam! De tényleg nagy meló volt :lol: !!!
Szóval csak arra figyelj(etek), hogy ne válljatok függővé, mert akkor aztán lesznek pluszkilók, amit nem foghattok a gyerekre :twisted: :lol: !

Breki!

Neked a diabos csokik nem jönnek be? Mert én megzakkanék, ha azt a (szerintem) bazira keserű csokit kéne ennem :? !
Mondjuk én most egyáltalán nem kívánom a csokit 8) (fagyit azt néha igen :roll: ).
Anyuék szoktak járni Bécsbe vásárolni, és ott mindig jól felpakolnak diabos csokiból (tesóm is cukros ugye). Nagyobb a választék, és nem aranyárban van, mint itthon, bár a 86%-os csoki sem olcsóbb asszem :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

ancsurti! :)

Nem, azt helyesen majszolósoknak kell írni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Időnként többször neki kell futni az írásaidnak, mert nem mindegy, hogy valami nemi vagy némi... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Innen is látszik, hogy valójában nem a szemünkkel, hanem az agyunkkal olvasunk: hiába maradnak le az ékezetek, mi pontosan tudjuk, hogy mit akartál írni. Következtetünk a szövegből, nem csak a betűket olvassuk szépen, sorjában :shock: :shock: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.16 16:41-kor.

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

De ügyi vagy :D ! Na, az ilyesmit kívánom viszont :lol: :lol: ! Sütnék is nagyon, csak apa ugye fogyizik, és úgy parasztság lenne előtte túrni :roll: :lol: ! Viszont jó ez a fogyókúra, mert én ugyan nem fogyózom, viszont nem is főzök hízlalósat, így csak ésszel hízom :wink: ! (Köszi apa 8) )

Bond!

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

007:Es milyen igaz....!!!Bocsi :oops: a visszaolvasassal en is meg lovom magamat...is!
Majd meg orultem eleinte ettol az ekezetmentes elettol....de bemasolgatni azert nagy melo volna...

Dodi:Igyekszem elkerulni a csokit,erre nesze neked...jonnek a sos sutikek...nekem nagyon nem kene mar hiznom...de apanak annal inkabb...Neki gyartom...de hat nehez ugy ez...most nagyon nehez megallni...Ja es sajna feher lisztes...mikor mar kezdtem raallni a teljeskiorlesus cucokkra :oops: :oops: :oops: Ez a varandossag..... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?