A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dobosancsa!

Ne add fel! Most gondolom, hogy magad alatt vagy, de tovább kell menni a cél érdekében! Fel a fejjel!

Dita! Gratula+++++++++++++++++++++++++++++++++

Megint babaeső hurrá lányok, most mi jövünk!!!!!!!!!
szöszi1977

Köszi VACAK!

És megint laptetőn vagyok.
Egyesek szerint ez jó jel.

Most már méginkább szeretnék holnap lenni!!!

Dita!
És mennyi mielőbb le kell írnod az egészet!!!!+++
vevikk

Dita Drága!

Annyira de annyira BOLDOG vagyok!
Gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!

Vevikk!
A laptető tényleg jó jel.
Én ugyanúgy rosszat álmodtam ma éjszaka, mint Te. Engem álmomban a Tanár úr kinevetett, hogy nem lesz nekem soha gyerekem és Sz. doki is azt mondta, hogy majd talán legközelebb......
Hát én is azt hittem, hogy bepisiltem, aztán rájöttem, hogy csak folyik rólam a víz!

Kép
akire79

Dita! Nagyon gratulálok én is neked. Mesélj mi volt ma...

Vevik holnap érted izgul mindenki, bízom benne te is hasonló boldogsággal jössz hozzánk újra...
remény73

Dobosancsa: sajnálom, hogy Neked nem sikerült :( , de örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz!!! A következő alkalomhoz pedig nagyon sok szerencsét kívánok!!!!!

Vevikk: holnap Rajtad a világ szeme, drukkolok a magas HCG-hez!!! :D :D :D

Kép

puszi Trix
trix78

DITA

GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
Kép
rilla_

Dita!

Én is gratulálok! :D
És a kispapa mit szólt a macihoz???
kakti

Dita!!!Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!Azert,gondolom kesobb jossz a reszletekkel!!!!!!!Rilla!!!Jo,hogy benezel hozzank! Dobosanca! Sajnalom,hogy most nem sikerult,de legalabb meg van a fagyi oviban!!!!!Nekunk sajnos oda sem kerultek a 15-bol.Vevik!!!Szoritok!!!!!!!!Akire! Klassz a tabla!!!!!!Rony! otthon vagy mar?????Udv mindenkinek Zoe
zoe33

Dita!

GRATULÁLOK, ez szuper jó hír a mai napra! Megmondta Heni is, hogy csak jó történhet a névnapján és bejött! Kérünk részletes beszámolót!!!!

Dobosancsa!
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de majd legközelebb biztos fog és dupla örömötök lesz meglátod!!!

Vevikk!
Holnap rajtad lesz a világ és a fórum szeme, és hidd el Te is olyan jó híreket fogsz kapni, mint ma Dita!!!Ne aggódj!!!Minden oké lesz!!

Akire!
Hogy érzed magad? Neked is mennek a Drukkok csütörtökre. Ugye akkor lesz az eredményhirdetésed! Tudom, hogy Neked is sikerült, mert most beindult egy nagy babaeső!!

Rony!
Remélem minden rendben ment ma és a fiúk lányok randiznak már a pocidban!!

Puszi mindenkinek!
Ildi

gyoreneildi

Vevikk!
Holnap rajtad a világ szeme...
Te jössz a sorban......
(nekem nem jön össze a laptető :cry:, talán majd szerdán :wink: )

Kép
akire79

Akire! Csütörtökön neked drukkol mindenki. Most talán beindult a babasor...
remény73

:oops: Tartozom egy vallomással,ma eggyütt voltunk Ditával a bmc-ben és én előbb tudtam mindenkinél az örömhírt de hát nem mondhattam el helyette :oops: /nehéz volt megállni/Drága Dita majdnem sírtam örömömben hogy neked sikerült.Nagyon sok sikert a továbbiakban is.Nagyon ari-szupi csaj vagy. :lol: Szöszi,Trix köszi leszek én még kismami! :lol: :lol: :wink:
dobosancsa

Dobosancsa! Jó, hogy pozitívan állsz a dologhoz, ennek meglesz a gyümölcse hamarosan, én biztos vagyok benne. Most nyerő széria indult el, remélem hamarosan mindenki boldogan közli majd a pozitív eredményét.
remény73

Vevikk,Akire helyettem is babásodni :lol: :lol: :lol: ++++++
dobosancsa

Dita!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Mesélj mennyi a hcg???
Majdnem bőgök, ez olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dobosancsa
Adjon erőt Dita sikere is. Tudom milyen nehéz most Neked, én is voltam már ismerőssel, amikor neki igen nekem nem volt az eredmény. Hajrá fagyibabák!

Enikõ
vacak2

Dituka Drága!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valahol sejtettem hogy jó híred lesz, mert nem láttalak és a kismamikat ugyebár hamar lerendezik....juhhhéééééééééé :D

Vevikk!
Tessék példát venni Dita mamáról és utána csinálni holnap+++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Akire!
Csütörötk mindjárt itt van, már csak órák kérdése :roll:

Dobosancsa!
Sajnálom a dolgot. :cry: Viszont jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá, mert ez kell a sikerhez.

Heni!
Nagyon boldog névnapot, szerencsés lett ez a mai nap

Na, megvolt a randi a BMC-ben, április 2-án lesz eredmény, akkor lesz egy éve hogy idejárunk, meg hát 13.-ik napon inszem, ezek jó előjelek :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.16 16:57-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Remény osztom a véleményedetet lesz itt még nemhogy babaeső,hanem babazápor is!!!
dobosancsa

(Bocsi, hogy megszakítom az örömáradatot, de vki válaszolna az előző oldalon feltett költői kérdésemre? :)
kakti

Rony,Dita mondta hogy jössz inszemre de sajna nem tudtalak megismerni,de így ismeretlenül is sok sikert kívánok!Vacak igen sajna végigcsináltam a hat sikertelen inszemet /egy biokémiai terhesség/és tudom milyen a csalódás,de hazaértem a lányom a nyakamba ugrott és mindent el is felejtettem :lol: :lol: :lol:
dobosancsa

ANCSA
Örülök, hogy megismertelek, nagyon aranyos lány vagy, sajnálom hogy beigazolódott a megérzésed. Reméltem hogy nem lesz igazad. 3 hónap múlva kívánom, hogy ugyanolyan boldog légy mint én. addig is vigyázz magadra!

CSAJOK

Hihetetlen, még életemben soha ennyire boldog nem voltam, már majdnem lenyeltem a nyelvemet annyit nevettem a szobában, már mindenki annyira nevetett, sztem totál hülyének gondoltak, de nem baj! :lol: :lol: :lol:

Olyan dél körül jöttek meg az eredmények majdnem fél egy volt mire felvitték a kartonomat, éreztem hogy abban a kupacban van és felrohantam az emeletre, nemsokkal később jött a dokker is és elsőként hívtak, én meg halálra vált arccal álltam fel mert a biológus sehol nem volt, akkor mondta az asszisztens, hogy várjak egy percet mindjárt bemehetek, akkor már tudtam, hogy kire várunk, megjelent Erika és akkor már annyira boldog voltam, hogy meg is jegyezte hogy mit vidámkodok itt. Én meg mondtam, hogy neki örülök annyira, mert tudom, hogy ah ő itt van akkor csak jó híreket kapok! Azt mondták nagyon terjengenek a hírek, hogy én ilyen jól tájékozott vagyok, mert azt is mondtam a dokinak, hogy hallottam, milyen édesen szokott évelődni az újdonsült kismamikkal, mire kinyögi a választ, és ezen is jót nevettünk és mondta, hogy taktikát kell váltania. Végig nevetgéltük az egészet, úgyhogy még a hcg-met sem tudom, hogy mennyi.
Jövő hét szerdán uhu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Rony! Pihenj, kíméld magad. Igyál sokat, kapcsolódj ki szellemileg...és drukkolok nektek...
remény73

Kép Mindenkinek a gratulációt!

VEKIKK holnap ugyanilyen nagy örömöket kívánok neked.
AKIRE hasonlókat csüt-re!
RONY Sajnálom, hogy nem talizunk, orbitális orgiát kívánok odabent és szép kétcsíkos tesztet.

És persze mindenki másnak is csupa jókat, most megyek örömködni, egyfolytában szól a mobilom, nem győzök mesélni!

Puszi lánykák!

dita75

mára is egy örömhír :)
Kedves Dita, így ismeretlenül is gratulálok és nagyon örülök a sikereteknek :)
kpn

Dita!

A HCG-t meg sem jegyezted?
Hát ez nem szép!
Nagyon terhes vagy vagy csak egy kicsit? :lol:
Majd gyere és meséld el, hogy a párod mit szólt Hozzá!

Inszemeseknél nincs ott a biológus, szóval én majd semmiből nem tudok következtetést levonni.
Tudja vaalki hogyan megy az inszemes eredményhirdetés?

Kép
akire79

"Amikor először megpillantottalak,jól a szemedbe néztem hogy egy életre belevéssem az arcodat a lelkembe.Szóval ez az én anyukám gondoltam.szerettelek volna megnyugtatni hogy nem lesz semmi baj,majd meglátod jól felnövünk mi ketten.Mert tudtam egy picit te is kisbaba lettél ismét s a nagy utat eggyütt járjuk végig fokról fokra.A hangodat már jól ismertem s azt az érzésedet is amelyet mindannyiszor átéltél ahányszor jeleztem neked odabentről.Nekem te vagy a legszebb,legjobb a világon az én ÉDESANYÁM"
dobosancsa

Rony Drága!
Ennek sikerülnie kell és kész!
Nincs más lehetőség, jó?
Néztek UH-on?
Nagyon jó randit kívánok a srácoknak, most még bulizzanak, aztán szépen lassan kezdjenek az ágyazással foglalkozni! :lol:

Kép
akire79

Ancsa!
Ez gyönyörű!!!!!!
Még mindig szipogok Dita miatt, erre ezt írod!

Dita!
Hány szivecskét tegyek a táblába??????????????????

Kép
akire79

AKIRE
annyira örömködtünk hogy végül nem is mondta, én meg már nem is gondoltam a hcg-re, annak örültem, hogy van ott valaki! Majd szerdán úgyis lesz Bogyókukucs kierül akkor vagy holnap telefonálok és megkérdem amőgy is elfelejtettem időpontot kérni az uhu-ra még ezt is! Tiszta idióta vagyok! Bár sztem nem kell rá időpont mert annyit mondott hogy szerdán, hát megyek olyan 10 körül aztán majd sorra kerülök!

dita75

Kakti!
Szerintem várjátok meg a kiskatona vizsgálatot vagyis az eredményt, megvan kb. 3 nap alatt.
Ha a hét elején megy, mondjuk kedden akkor csüt-péntek körül megvan az eredmény (ha jól emlékszem, de ha nem akkor úgyis kijavít valaki).
Amikor meglesz az eredmény telefonálj, úgyis csak azt látják a telefon másik végén, hogy negatív vagy +. És akkor kérhetsz időpontot egyből konzira. Így szerintem a meló miatt sem kell aggódni! Hidd el egy-két napon semmi sem múlik.

És hidd el nem direkt nem adtak neked időpontot! :roll:

Kép
akire79

Jaj Dita!

Olyan jó neked.
Én már olyan idees vagyok.
Félek, hogy túl szép lenne, a holnap én is jó hírekkel jönnék.
Mi van, ha nem sikerült?
Akkor én megőrülök. Főleg, hogy utána is itthon kell maradnom, mert már nincs munkahelyem.
vevikk

Vevikk!
Ne is gondolj ilyenekre! Sikerülnie kell és kész!
Tudod csak pozitívan......
Majd megkérdezzük Ditát mit szugerrált magába :lol:

Kép
akire79

akire: Nekem eddig mindig a doki mondta meg, de az elsőnél véreztem már, a másodiknál meg negatív lett az otthoni teszt. De most nem fogok tsztelni, remélem nem negatív csalódás fog érni. Te akarsz tesztelni előbb?

rony: Mennek a drukkok a nagy találkozáshoz!

vevikk: Tényleg ne gondolkodj most ilyeneken. Tudom, hogy nehéz, mert már én is ideges vagyok, de azért próbálj meg úgy állni hozzá, mintha már lenne baba.

dita: Kíváncsi lettem volna rád is, amint óriási vigyorral közelíted meg a dokit. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Én biztosan nem fogok tesztelni, mostmár kibírom csütörtökig!
Remélem megjönni nem fog, nem utal rá semmi, bár a melleim már nincsennek annyira megduzzadva!

A nevetgélésre én is kíváncsi lennék, mert nem hiszem, hogy Sz. doki tud mosolyogni is! :lol:

Kép
akire79

De tud, nagyon aranyos volt amikor mondta hogy taktikát kell változtatnia!
Én nagyon bírom a dokit, annak ellenére hogy végülis nem is ő csinálta sem a punkciót sem a beültit, a doktornéni ma nem volt de szerdán megkeresem és közlöm vele, hogy ez volt életem első de legjobb leszbi aktusa! :lol: :lol: :lol:

VEKIKK
Én csak a jóra gondoltam, elképzeltem mit szeretnék és bejött. és úgy jártam keltem mint ha már az lennék tudod a kismamirucijaimban flangálok már hetek óta! :oops: 8) :lol:

dita75

dita: Csinálsz új vonalzót? Vagy majd az uh után? Hátha a két babás kell és akkor tényleg ne fáradj kétszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita!

Gratulálok! :)

Kép
nika28

Dita!

Már én is elképzeltem ezeerszer, hogy hogyan fog lezajlani a holnapi eredményhirdetés.
Csak nekem annyiból más, hogy már voltam lombikos eredményhirdetésen, ami negatív volt, és annak az emléke még nem múlt el.

De remélem, hogy sokan leszünk a szobában. :)
vevikk

Sziasztok!

Ancsa:
:( mélyen együttérzek veled... DE sok erőt kívánok a következőhöz. én úgy vagyok vele, mint a lóról való leeséssel (életemben egyszer lovagoltam és még sohasem estem le), rögtön vissza kell pattani a nyeregbe és nem beijedni, vagy feladni! szerintem téged is kemény fából faragtak, ne hagyd magad! Nagyon szurkolok neked!

Rózsa:
én mindíg táppénzre mentem inszem után, az a biztos. nem akartam utólag rágódni azon, hogy esetleg azért nem sikerült, mert nem pihentem eleget.

Drága Dita!
Nagyon jó híreket hoztál és boldoggá tettél! :lol: :lol: :lol:
Kép

Heni:
Isten éltessen sokáig!
sajt@

VICKY
Még nem tudom, már régebben csináltam egy babás vonalzót, és ugyanazt szeretném majd feltenni, mert nagyon tetszett, de asszem még lehet várok vele.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a gratukat!

Mindenkinek ilyen szép napot kívánok! Ja és mielőbb! :D

dita75

Vevikk te meg ne parázz (tudom könnyű mondani), de inkább a pozitív végeredményre gyúrj a fejedben!

Bártan állíthatom mindnyájunk nevében, hogy a szeretetteljes gondolataink körbevonják a másikat, ti pedig kódoljátok magatokba a jó híreket!
Nem vagyok túl spirituális, vagy hívő lélek, de a jószándékban és a pozitív gondolkodásban azért hiszek.
Kinek előbb, kinek utóbb, de SIKERÜLNI FOG! :)
sajt@

Ja, én is iwiwezek :wink:
sajt@

Akire:
az inszemes eredményhirdetés sikeres oldaláról nem tudok nyilatkozni (MÉG) :)), én mindíg csináltam otthon tesztet, ezért már a recepción közöltem és egyből mentem UH-ra - a következő kör miatt.
sajt@

Én is a Titkot olvasom :lol:
Ditának bejött a vizualizáció, nekem is be fog jönni.

Holnap Vevikk folytatja a sort, aztán én jövök!

Kép
akire79

Sajt@!
Ez aranyos :lol:
Hát nem bíztál semmit a véletlenre!

Kép
akire79

Csézjang!

Merre vagy?
Már nem is szeretsz minket?

Kép
akire79

Hát nem, az a baj, hogy túl kíváncsi voltam, ráadásul mindíg megjött.
De majd a következő! :)
sajt@

Csak én vagyok itt?
Hahóóóó mindenki!!!!!!

Kép
akire79

Ez most laptető?
sajt@

akire:
naggyon gyanús vagy nekem :))
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak