Sziasztok,
visszaolvastam az elmúlt napokat - eddig tartott
Pulcsi: olvastam, hogy küzdesz a tejcivel, anyasági elvárásokkal. Ahogy a többiek is írták: ezen sokmindenki átesik, pláne első babánál. Ne gondolj magadra rossz anyaként, nem vagy az! Anyukád tud segíteni azóta is? Örülök, h a pároddal tudtál beszélni, és ilyen pozitivan reagált. Éjszakákat sajnálom, nálunk Samunál voltak hasonló menetek. Kata még kicsi, sárga és aluszékony, de 1-2 hét múlva lehet, h hasonló éjjelekről tudosítok...
Anna, Viktor születéséhez nagy-nagy gratula!
Irigykedem a lapos hasúakra... Nekem eennek elérése komoly küzdés lesz. Most mértem: 115cm-rel vonultam a szülőszobára, most 100 cm. Hát, arrébb van az a lapos has, van aki ennyivel sem szül.
Nemlajos, kiütéseidel mi a helyzet? Döme szeméhez hasonlóan Kata szeme is váladékos. Védőnő ma állapította meg, én észre sem vettem. Szerencsére nem durva. Nekünk is a felforralt és visszahűtött vizet ajánlotta kicsit átmosni, ahogy Adryn is tanácsolta.
Csibb, Mátéfotó nagyon jó. Tényleg jó sok tejcid van!

És nagyon örülök, hogy ilyen közel a műtét, remélhetőleg utána hamar hazavihetitek Mátébabát! Drukkolok, hogy minden rendben menjen - de úgyis rendben lesz.
Vica, fájó cici

nekem most kezd érzékeny lenni. Kenegetem cicikenőccsel (from DM), meg szellőztetem, de a csatlakozásnál csillagokat látok...
Wicca, gátsebfájdalmat sajnálom, remélem, h hamar rendeződik. Apa mikor is megy haza? Nehéz lehet...
Zazzy, szép nagy pocid van! remélhetőleg tényleg közel a szülés...
Gabka, szorítok neked is, hogy most már tényleg hamar kibújjon a babód!
Marq, Hanna gyönyörűszép! Apa már otthon?
Katka, horoszkópleírásokat honnan veszed? Elküldenéd Katalányét is? Pü-ben is OK. És ha már lúd, legyen kövér is: kiváncsi lennék Samuéra is (születési adatok: Kata - 2009.03.12, 06:56, Bp. Samu: 2006.03.07, 20:07, Bp).
Hú, és elhiszem, hogy a lányok elmaradt bulija miatt rosszul érzed magadat... De tök jó, hogy azért felköszöntöttétek az ünnepeltet..., és nagyon örülök, h Petiszopi alakul. Jó a fotó nagyon!
Kukli, egyelőre Kata sem eszik túl sokszor egy nap: 3-4 óránként ébred, és nagyon sokat alszik. De hát ez rengeteget fog még változni... Szerintem nálatok is.
Ennyire emlékszem, bocsi azoktól, akik most kimaradtak, majd pótolom. Meg mostantól azért rendszeresebben jövök.
RÉ